-
Εμενα μου φαινετε πολυ περιεργο...
Γιατι δεν βαζουν ας πουμε τον 1,4 TSI me ta 122?
Τη θεωρω λιγακι αψυχολογητη την ενεργεια να βγαλουν 1800 turbo me 120 PS.
Τελος παντων ,θα δουμε οταν βγει. -
Ό,τι να ναι η VAGελιώ η παινεμένη
-
Ναι αλλά με ένα τσιπάκι στο Bourboulithras Racing χτυπάς άνετα 457 άλογα. Και με μια χοάνη πας για 500...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
σημερα μου ειπα ότι θα έρθει α4 με 122 αλογα και θα ειναι 1800!!!! για κάθος το κόβω... Αλλά ήταν κατηγορηματικός.... Τι να πω...
Αν ειναι το 1,4 λογικό ακούγεταιπαντως το 1,8Τ θα αρχίζει στα 33Κ
σας τα έλεγα εδώ και μέρες
-
ναι ηταν λιγο απιστευτο αλλα η φοβερη γκαμα μηχανων δινει ρεστα...
καποιοι θα χουν πολυ ασχημη χρονια που ειπε και ενας αρχαιος φιλοσοφος του φορουμ..
-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
1.8 θα είναι (δυστυχώς για ελλάδα που φορολογούμε με τα κυβικά)
Να και η αποδειξηΟ παρακάτω πίνακας έχει πολλές 'ειδήσεις' που αφορούν την audi. Ποστάρω το λινκ και στο audi forum
http://www.worldcarfans.com/9071204.004 ... ent-leaked
παιδια 88kw θα ειναι και αυτο για 2 λογους. 1) το VAG μειωνει τα μπλοκ μηχανων που κατασκευαζει (ουσιαστικα θα εχει 1.4 και 1.8 ) και 2) για ψαξτε που αλλαζει η κατηγορια φορολογικης κλιμακας στη γερμανια?? Αν ειναι >88KW αλλη κλιμακα τοτε σιγουρα θα το κρατησουν εκει δηλωμενο για τις πωλησεις. (δεν φορολογουνται με κυβικα εκει!!!!)
-
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=17899
'Οι βασικές εκδόσεις του Α4 θα χρησιμοποιοούν, αφ’ενός, τον υπερτροφοδοτύμενο βενζινοκινητήρα TFSI των 1,8 λίτρων/160 ίππων και αφετέρου τον δίλιτρο TDI πετρελαιοκινητήρα με ισχύ 143 ίππων. 'Μπορεί στη Γερμανία να βγαίνει και με 120 άλογα αλλά στην Ελλάδα το βλέπω αδύνατο να εισαχθεί αυτός ο κινητήρας. Αυτό λέει και η λογική.
-
Δηλαδή είχαν τον 1,6fsi που έβγαζε 115 άλογα. Έχουν τον tsi με τα 122. Eίχαν τον 5βαλβιδο με τα 125. Άλλοι κατασκευαστές έχουν 1,6 με 120-122 ατμοσφαιρικά. Υπάρχουν ατμοσφαιρικά 1,8 με 140 άλογα (opel, honda). Kαι θα βγάλουν τούρμπο για λιγότερα άλογα; Θέλω πολύ να δω πόσο φιμωμένο θα είναι ψηλά ώστε να ισχύει ο μαθηματικός τύπος.
-
θα το πουλάνε μαζί με τροχόσπιτο για να το σέρνει
-
Ο χρήστης ferox έγραψε:
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=17899
'Οι βασικές εκδόσεις του Α4 θα χρησιμοποιοούν, αφ’ενός, τον υπερτροφοδοτύμενο βενζινοκινητήρα TFSI των 1,8 λίτρων/160 ίππων και αφετέρου τον δίλιτρο TDI πετρελαιοκινητήρα με ισχύ 143 ίππων. 'Μπορεί στη Γερμανία να βγαίνει και με 120 άλογα αλλά στην Ελλάδα το βλέπω αδύνατο να εισαχθεί αυτός ο κινητήρας. Αυτό λέει και η λογική.
Ο κινητήρας αυτός (120ps) θα εισαχθεί και στην Ελλάδα,
ως ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ. -
Στην διαφήμιση τι θα λένε;; το νέο Α4 με τον νέο ολοκαίνουριο κινητήρα τούμπο με 120 ολόκληρα άλογα....
Φαντάζεστε αμέσως μετά να παίζει η διαφήμιση του γκόλφ με τα 170 άλογα στα 1.4.....Ρε παιδιά μήπως είναι αστείο αυτό με τα 120;;;;
-
Aν ήταν 1.6 ή 1.8 ατόσφαιρα με 120ps θα ήταν αστείο;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Aν ήταν 1.6 ή 1.8 ατόσφαιρα με 120ps θα ήταν αστείο;βέβαια και θα ήταν αστείο για μία εταιρεία σαν την VW που απο τα 1,4 βγάζει 170+ άλογα...
-
Δεν ειναι και η πρωτη φορα που η AUDI εχει τοσο μεγαλη ποικιλια κινητηρων παντως.Και στο 80 Β3,προσφερε παρα πολλους.Αν δε προσθεσουμε και τους πεντακυλινδρους του 90...Υπηρχαν κινητηρες εντελως διαφορετικοι που διεφεραν μονο για λιγους ιππους...
Τοτε στην Ελλαδα πουλουσε μονο το αληστου μνημης 1,6 με τα 75PS ,Αντε να αγοραζε και κανενας πολυτεκνος το 1,8S με τα 90PS
Στη γειτονια μου υπηρχε και ενα 1,8Ε me 112 PS!!!Πολυτεκνος και αυτος... -
η διαφορά τιμής μεταξύ 120-160 1,8TFSI για ίδιο εξοπλισμό ξέρουμε ή υποθέτουμε σε τι επίπεδα θα κυμαίνεται?
-
Aν ήταν 1.6 ή 1.8 ατμόσφαιρα με 120ps θα ήταν αστείο;Ειδικά για το 1,8 θα ήταν αστείο ρε Χρήστο. 125 έβγαζε το 5V.
-
Βασικά χαλαρώστε. Είναι ίδια περίπτωση με τον 1,6 Twin Spark που έβγαζε 105 άλογα. Όντως στη διαφήμιση θα τσούξει λίγο αλλά κάπως θα τα βολέψουν. Πάντως είναι υπερβολικά γελοίο.
Και είμαι σίγουρος ότι για να μην πατώσει στην Ελλάδα θα το ρυθμίσουν ανάλογα και σε επίπεδο τιμής.... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Βασικά χαλαρώστε. Είναι ίδια περίπτωση με τον 1,6 Twin Spark που έβγαζε 105 άλογα. Όντως στη διαφήμιση θα τσούξει λίγο αλλά κάπως θα τα βολέψουν. Πάντως είναι υπερβολικά γελοίο.
Και είμαι σίγουρος ότι για να μην πατώσει στην Ελλάδα θα το ρυθμίσουν ανάλογα και σε επίπεδο τιμής....Διαφορετική ιστορία πιστεύω είναι.
-
Aν ήταν 1.6 ή 1.8 ατόσφαιρα με 120ps θα ήταν αστείο;Ατμόσφαιρα δε θα ήταν αστείο αλλά με turbo είναι ανέκδοτο όχι απλά αστείο...
-
Aν ήταν 1.6 ή 1.8 ατόσφαιρα με 120ps θα ήταν αστείο;Ατμόσφαιρα δε θα ήταν αστείο αλλά 1800αρι turbo με 120 άλογα είναι ανέκδοτο όχι απλά αστείο...
Audi A4 (Β8) 2008