-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Τελικα εγω θα κανω τον σερβερ αυριο?
ναι (εφόσον το θες φυσικά)
Το προβλημα ειναι οτι εχω modem56k, και δεν θελω να παει ο αγωνας στραφι εξαιτιας μου.
7-8 άτομα τα σηκώνει εφόσον υπάρχει password, οπότε νομίζω θα πάμε καλά.
Μια απορία έχω.. Ο FireBro είχε 128 upload και ομολογουμένως το παιχνίδι δεν ήταν καλό, ο Vasilakis με μικρότερη ταχύτητα, πως θα σηκώσει περισσότερα άτομα?
-
Δεν ξερω τι να πω Kid!
-
Εγώ αν τρέξω, που μάλλον θα τρέξω, θα συνδεθώ λίγο πριν τα επίσημα, δηλαδή στις 22.50. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό?
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Εγώ αν τρέξω, που μάλλον θα τρέξω, θα συνδεθώ λίγο πριν τα επίσημα, δηλαδή στις 22.50. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό?Φυσικα και δεν υπαρχει προβλημα. Μονο να προλαβεις να μπεις πριν τα προκριματικα γιατι μπορει να χαλασεις τον 'ιπταμενο' γυρο κανενος!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τελικα εγω θα κανω τον σερβερ αυριο?
ναι (εφόσον το θες φυσικά)
Το προβλημα ειναι οτι εχω modem56k, και δεν θελω να παει ο αγωνας στραφι εξαιτιας μου.
7-8 άτομα τα σηκώνει εφόσον υπάρχει password, οπότε νομίζω θα πάμε καλά.
Μια απορία έχω.. Ο FireBro είχε 128 upload και ομολογουμένως το παιχνίδι δεν ήταν καλό, ο Vasilakis με μικρότερη ταχύτητα, πως θα σηκώσει περισσότερα άτομα?
Σε δοκιμές που έχουμε κάνει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δεν είχαμε προβλήματα μέχρι και 8 άτομα. Ο λόγος? Ο Vassillis χρησιμοποιεί password με αποτέλεσμα η γραμμή του να μην παγώνει από τα συνεχόμενα join των αγνώστων. Επίσης η γραμμή του είναι αρκετά σταθερή και δεν έχει lock ups. Τέλος ελπίζω να ισχύσουν τα παραπάνω και σήμερα
Υ.Γ. η διαφορά από τη σύνδεση του FireBro ήταν ότι δε χρησιμοποιούσε password με αποτέλεσμα να έχει lock ups η γραμμή του από τους αγνώστους που έμπαιναν συνεχώς και δεν μας άφηναν να παίξουμε.
-
Παιδια, μετα τα προκριματικα(23.00-23.30), θα ακολουθησει μια 10λεπτη προθερμανση(23.30-23.40) και ο αγωνας ξεκινα στις 23.40.
Προσοχη να μην σπιναρετε μεταξυ των 2 τελευταιων στροφων και να μπειτε αθελα σας στα πιτς! -
Παιδιά εγώ 99% ΔΕΝ θα τρέξω τελικά. Είναι δύσκολη μέρα το Σάββατο. Θα τα πούμε στο Μονακό!
-
Ο χρήστης sikrip έγραψε:
Παιδιά εγώ 99% ΔΕΝ θα τρέξω τελικά. Είναι δύσκολη μέρα το Σάββατο. Θα τα πούμε στο Μονακό!Κριμα, και εισαι και γρηγορος σαν τον MS.
-
κρίμα ναι
-
Τον καιρο θα τον βαλω dry, σωστα?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Τον καιρο θα τον βαλω dry, σωστα?ναι και διάρκεια αγώνα 20%. Όλα τα aids enabled.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Τον καιρο θα τον βαλω dry, σωστα?
ναι και διάρκεια αγώνα 20%. Όλα τα aids enabled.
Yes sir!
-
ακομα δεν εφτιξες τον σερβερ???
-
Ο σερβερ ειναι ανοικτος!!!!
Η ωρα 22.15 θα ξεκινησει το τελευταιο practice. -
Ακυρώθηκε η έξοδος, θα έρθω!
-
Ωραια ολα αυτα που κανετε και θα ηθελα πολυ να μετρησω και'γω τις δυναμεις μου,αλλα αυτη τη στιγμη δεν εχω στα χερια το F1Challenge,διοτι το ειχα δωσει σε εναν φιλο μου...
Ομως παρ'ολα αυτα για αρκετο καιρο ειχα ασχοληθει τακτικα με το F12002,πριν το εγκαταλειψω οταν βγηκε το F12004 για PS2 και τωρα εν αναμονη για το 2005,εχω αρχισει να παιζω το 2002 και κοιτωντας το ρεκορ μου στην Αυστρια βλεπω οτι βρισκεται στο 1.05.101
Να σας πω οτι ποτε δεν εχω παιξει σε mutiplayer και νομιζω πως ηρθε ο καιρος να μετρησω τις δυναμεις μου...τι θα λεγατε οσοι εχετε το συγκεκριμενο παιχνιδι να κανονησουμε καμια μονομαχια αυριο το μεσημερακι...;;; -
εισαι ευπροσδεκτος φυσικα.
αν ειμαστε εδω αυριο μεσημερι, γιατι οχι?
-
AUSTRIA 2002 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Βαθμολογούνται οι 6 πρώτοι του αγώνα. Η βαθμολογία θα ανανεωθεί σύντομα. Παιδιά καταπληκτικός αγώνας... δυστυχώς έκανα 2 φορές τετακε με αποτέλεσμα να βρεθώ πολύ πίσω. Στη συνέχεια πάλεψα σκληρά να φτάσω τον sikrip με αποτέλεσμα να κάνω ταχύτερο γύρο στο 1.05.2 μόλις 1 δέκατο πιο αργός από το χρόνο μου στα επίσημα δοκιμαστικά. Τελικά μέχρι και τον προ τελευταίο γύρο είμουν 2ος, και μόλις στο τελευταίο κατάφερα να προσπεράσω τον sikrip και να νικήσω.... Σκέφτηκα στη αρχή να τα παρατήσω αφού είμουν πολύ πίσω αλλά φαίνεται πως έχω κληρονομήσει το πίσμα του MS...
-
Οι διαφορές σε εμένα ήταν διαφορετικές αλλά οι θέσεις ίδιες.
Βασίλη, ακολούθησα τις οδηγίες για το 2004mode αλλά όταν βρίσκω αυτό που πρέπει να κατεβάσω δεν βρίσκω κάποιο τρόπο να το κατεβάσω. Ούτε μέσω του FilePlanet δεν το κατάφερα καθώς εκεί δεν το βρήκα.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Οι διαφορές σε εμένα ήταν διαφορετικές αλλά οι θέσεις ίδιες.Τότε για να μην έχετε μπερδέματα πιθανώς σε μελλοντικό αγώνα που θα κριθεί ακόμα πιο κοντά, προτείνω ο ΣΕΡΒΕΡ να κρατάει τα επίσημα τελικά αποτελέσματα (στα δοκιμαστικά δεν τίθεται θέμα! )
Τελικά την πάλεψε το μοντεμάκι!!! ΗΡΩΙΚΟ!!!
Είσασταν ορατοί;
Ακουμπιόσασταν;
6ος Αγώνας AUSTRIA 2002 (REMATCH) 25 (ΣΑΒΒΑΤΟ) ΙΟΥΝΙΟΥ 2005