-
δε σας βλέπω αλλά λογικά ολοκληρώσατε το τέστ. πως πήγε? θα κάνετε αργότερα, 22.00 και μετά?
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
δε σας βλέπω αλλά λογικά ολοκληρώσατε το τέστ. πως πήγε? θα κάνετε αργότερα, 22.00 και μετά?Μπορω να κανω μετα τις 22.30 γιατι πεινασα τωρα,
Παντως ειμαστουν συνεχως μεσα και καναμε αγωνες, δεν ξερω γιατι δεν μας εβλεπες! Μπορει να ηταν την ωρα που εκανα ρηλοαντ! -
δε σας βλέπω αλλά λογικά ολοκληρώσατε το τέστ. πως πήγε? θα κάνετε αργότερα, 22.00 και μετά?μολις τελειωσαμε, καναμε δοκιμες και αγωνες μεταξυ μας. Πολυ πλακα!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δε σας βλέπω αλλά λογικά ολοκληρώσατε το τέστ. πως πήγε? θα κάνετε αργότερα, 22.00 και μετά?
μολις τελειωσαμε, καναμε δοκιμες και αγωνες μεταξυ μας. Πολυ πλακα!
lucky you τελικά πότε ο αγώνας? Σάββατο μπορείτε? (τότε μόνο μπορεί ο pininfarina
-
εγω πιαθανοτα μπορω Σ & Κ, γυρω στις 0:00 ομως
-
Μπορω και Σαββατο και Κυριακη! Αρα Σαββατο δεχομαι να τρεξουμε, για να τρεξει και ο pininfarina.
-
άλλαξα την ημερομηνία, αν τώρα κάποιος δε μπορεί βλέπουμε τι θα γίνει. Όσον αφορά τις ώρες θα το δούμε... εγώ δεν έχω πρόβλημα ότι και ώρα και να γίνει... αρκεί να γίνει και κυρίως να ολοκληρωθεί.
-
Εγώ παιδιά Σάββατο μάλλον δεν μπορώ γιατί θα είμαι στο Ακρόπολις. Αν δεν πάω όμως θα τρέξω.
Άντε Βασίλη φάε γρήγορα - κάτι ελαφρί(!!!!!) - και κάνε server, θα μπώ και εγώ αν και γράφω αύριο...
Περιμένουμε post...
-
να ειμαι ξεκαθαρος, γιατι δε θελω να σας 'κοροιδευω'. Θα προσπαθησω να τρεξω, δεν ειναι στο χερι μου ομως!
επομενως αν ειμαι σπιτι θα συμμετεχω, αν οχι, συγνωμη. -
περιμένω και εγώ post από το Vassilli να δοκιμάσουμε λίγο το server (πάλι). Έχει 56κ σύνδεση αλλά περιέργως είχε δεχτεί αρκετά άτομα μια φορά αν θυμάμαι καλά.
Για δοκιμή έχω κάνει δωμάτιο
4T FORUM
hellas (κωδικός)σας περιμένω
-
MS δεν βλέπω το δωμάτιο σου...
-
δεν φαινεται ο σερβερ σου!
-
κρίμα. τότε έχω εγώ κάποιο πρόβλημα. Δοκιμάστε κάποιος από εσάς
-
εγω den kserei!
dokimasa kai 'ekana' to 4tforum, alla den zhtaei password! Einai sosto?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εγω den kserei!πας multiplayer - create και αυτό είναι όλο. Επιλέγεις πίστα, διάρκεια αγώνα, ηλεκτρονικά βοηθήματα.... easy
-
εγω den kserei!
πας multiplayer - create και αυτό είναι όλο. Επιλέγεις πίστα, διάρκεια αγώνα, ηλεκτρονικά βοηθήματα.... easy
kai το password πως το βαζεις??
το εκανα το δωματιο παντως, το βλεπετε?[/img]
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εγω den kserei!
πας multiplayer - create και αυτό είναι όλο. Επιλέγεις πίστα, διάρκεια αγώνα, ηλεκτρονικά βοηθήματα.... easy
kai το password πως το βαζεις??
το εκανα το δωματιο παντως, το βλεπετε?[/img]
ποιο είναι το όνομα του server? password βάζεις μόνο αν έχεις το 'gamespy' ή κάποιο μεταγενέστερο mode 2003 or 2004.
-
4Tforum
exw DSL μπορει να πηγαινει πολυ καλα....
για να δοκιμασουμε! -
Σπύρο ούτε το δικό σου δωμάτιο βλέπω...
-
Ηρθα! Να κανω το σερβερ μιας και εχουμε 'τεχνικα' προβληματα?
6ος Αγώνας AUSTRIA 2002 (REMATCH) 25 (ΣΑΒΒΑΤΟ) ΙΟΥΝΙΟΥ 2005