-
ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕ WRC ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 3 ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ! ΒΩΒΟΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ! ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ!
ΥΓ. ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ H. SOLBERG ΚΑΙ WARMBOLD ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ M-SPORT.
-
ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕ WRC ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 3 ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ! ΒΩΒΟΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ! ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ!
ΥΓ. ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ H. SOLBERG ΚΑΙ WARMBOLD ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ M-SPORT.
-
-
Βωβός.
Δεν έβαλα κάτω στατιστικά, πιθανότητες, ικανότητες και άλλα, απλώς τον ψήφισα όχι μόνο γιατι τον θεωρώ ικανό, αλλά και για ηθική συμπαράσταση. Παρακαλώ να του μεταφέρει ο συνοδηγός του τις ευχές και την εμπιστοσύνη μας.
Το ίδιο εύχομαι βεβαίως χωρίς εξαιρέσεις και στα υπόλοιπα Ελληνικά πληρώματα. -
Θέλω Αρμόδιο αλλα δύσκολο... Μακάρι...
-
Stohl & Carlsson φαίνονται να είναι αρκετά εμπρός από τους υπόλοιπους ιδιώτες, αλλά και τους ημι-εργοστασιακούς. Οι επιδόσεις τους στους τελευταίους αγώνες το μαρτυρούν. Μην ξεχνάμε και τα περσινά τους αποτελέσματα στον αγώνα μας και με - σίγουρα (206 WRC) - υποδιέστερα σύνολα. Από την άλλη ο Άρης ξέρει καλά τον αγώνα μας και φέτος έχει ιδανικό υπερόπλο, συν την Τούρκικη εμπειρία.
Το μεγαλύτερο ρόλο θα παίξουν οι εγκαταλείψεις. Δίνω ψήφο στον Βωβό για να ξέρει ότι τον παροτρείνουμε για 1ος ιδιώτης (και Έλληνας φυσικά) που θα είναι πολύ μεγάλη διάκριση. Just do it -
ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ CARLSSON ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ... ΛΙΓΟ Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΛΙΓΟ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΟΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 'ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ' ΜΕΛΛΟΝ, ΛΙΓΟ ΤΟ SUBARU, ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΚΕΙ. ΜΕΓΑΛΟ DISAVANTAGE ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ OLSBERGS... ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ EΠΑΝΕΚΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ SUPERRALLY ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΒΩΒΟΣ! ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ, ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΕΙ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΕΛΙΚΗ ΘΕΣΗ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 10 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΟΣ, ΕΝΩ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
. ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ H. SOLBERG ΚΑΙ WARMBOLD ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ M-SPORT.Εγώ θα έλεγα να μπουν!
-
Ιδιαίτερα τον Warmbold πιστεύω ότι ο Βωβός (αλλά και κάποιοι από τους υπόλοιπους της ψηφοφορίας) τον έχει άνετα. Έχει φανεί και στο παρελθόν αυτό εξάλλου. Άσε που δεν με πολυενθουσιάζει σαν οδηγός...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
. ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ H. SOLBERG ΚΑΙ WARMBOLD ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ M-SPORT.
Εγώ θα έλεγα να μπουν!
TI ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ GARDEMEISTER KAI TON KRESTA? ΚΙ ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΟΙ PAASONEN, SARRAZIN ΚΤΛ? ΙΣΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ιδιαίτερα τον Warmbold πιστεύω ότι ο Βωβός (αλλά και κάποιοι από τους υπόλοιπους της ψηφοφορίας) τον έχει άνετα. Έχει φανεί και στο παρελθόν αυτό εξάλλου. Άσε που δεν με πολυενθουσιάζει σαν οδηγός...Ο Warmbold έχει εξελιχθει πάρα πολύ (για τα δεδομένα του ε, μην παρεξηγηθώ) τον τελευταίο καιρο. Οδηγεί εργοστασιακό αυτοκίνητο όλο το πρωτάθλημα και έχει κάνει 2-3 καλές εμφανίσεις φέτος. Πιστεύω πως θα κάνει καλή εμφάνιση φέτος και θα είναι και αυτός μέσα σε αυτούς που θα δυσκολέψουν τον Άρη. Σίγουρα οι δυσκολότεροι αντίπαλοι είναι οι Stohl, και Carlsson. Θεωρώ ότι ο Παπαδημητρίου θα είναι κατώτερος των προηγούμενων εμφανίσεων του και ο International (όπως τον έλεγε ο φίλος μας ο Γιωργάκης που θα μας λείψει φέτος) δεν έχει το αυτοκίνητο για να κάνει κάτι αξιοσημείωτο!!
-
Μακάρι να δούμε τους Βωβό και EL-EM πολύ ψηλά στη γενική και 1ους ιδιώτες. Πιστεύω ότι θα είναι στην 3αδα μαζί με τους Stohl και Carlsson. Κάθε χρόνο χαρίζουν στον κόσμο μοναδικό θέαμα, με άριστες επιδόσεις.
Για την πρωτιά ψήφισα τον Stohl.EL-EM, πέρσι στο Δροσοχώρι έπιασα την κουβέντα με έναν από την ομάδα της Citroen. Ο Γάλλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εσάς και είπε χαρακτηριστικά ότι είσαστε από τα θεαματικότερα πληρώματα που είχε δει όπως επίσης και ότι οι αντιδράσεις των Ελλήνων θεατών στα περάσματα σας είμαι από τις πιο ένθερμες.
Κeep up the good work.
-
Εγώ λέω Stohl . Μακάρι να βγω ψεύτης και να είναι ο Βωβός....
Επίσης μην θεωρείτε τον PapaJim Ξοφλημένο...... -
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
Επίσης μην θεωρείτε τον PapaJim Ξοφλημένο......
Ε, καλά, μην περιμένεις και πολλά από αυτόν...
-
Θα ήθελα Βωβό αλλά ψήφισα Stohl. Η εμπειρία και η συμμετοχή σε όλο το παγκόσμιο είναι νομίζω αρκετά σημαντικός παράγοντας επικράτησης σε σχέση με τις, κακά τα ψέμματα, ευκαιριακές συμμετοχές οποιουδήποτε ερασιτέχνη, όσο και ικανού.
Αντί για θέσεις εύχομαι στους Βωβό-EL-EM (με αυτή τη σειρά) να το ευχαριστηθούν, να ευχαριστήσουν τους θεατές, να κάνουν καλούς χρόνους (μερικές δεκάδες γενικής θα ήταν ΟΚ ) και, αν είναι να έρθει μια θέση, καλώς να ορίσει.
Ο Carlsson είναι μάλλον γρηγορότερος από το Stohl αλλά στο Ακρόπολις η απόλυτη ταχύτητα δεν είναι απαραίτητη
-
Αρμοδίως γμτ!
Σ -
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΡΗ / L-M!!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΜΤ! -
Άρη και Λώρη....μαζί σας είμαστε παιδιά!!!!!!!!!!!
-
Πιστεύω ότι ο Carlsson μπορεί να κερδίσει στους ιδιώτες σε αυτών των άτυπο αγώνα γιατί και ταχύτατος είναι αλλά και την εμπειρία διαθέτει στον δικό μας αγώνα.
Μελανό σημείο του η αναξιόπιστη στα μέχρι τώρα δεδομένα Olsberg
Μεγαλύτερος αντίπαλος στην προσπάθειά του ο Sthol !!!! Θα πέσουν κορμιά !!!
Για τον δικό μας τον Άρη πιστεύω , αν κρίνουμε το πλήθος και την ποιότητα των ιδιωτών , μια θέση στην 12αδα θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία και φυσικά με την αρωγή κάποιων εγκαταλείψεων που σίγουρα θα υπάρξουν .
Ας πάνε καλά τα παιδιά μακάρι και ακόμα ποιο ψηλά στην γενική . Το μόνο σίγουρο είναι ότι Άρης και ο ΕΛ-ΕΜ θα κάνουν ότι το καλύτερο όπως και όλα τ’άλλα ελληνικά πληρώματα . Ευχή μου είναι να τους δω να περνάνε από μπροστά μου στο Περιβόλη. -
Δαγκωτό στον Άρη!
Ιδιώτες στο 52ο. Ποιός θα κερδίσει?