-
Παιδιά πρόσφατα δοκίμσα φρενάρισμα από 160 km/h και μάλιστα σε κατηφόρα με πολύ μικρή στροφή.
Το αυτοκίνητο όντως αλάφρωσε και πείγε να κουνήσει το πίσω μερός αλλά δεν έφυγε καθόλου από την πορεία του.
-
Ο χρήστης isidoros έγραψε:
Το αμαξι το οδηγω εδω και 2 μηνες + κατι μερες και ΣΥΜΦΩΝΩ σε ολα σου τα σχολια...!!
Ειδικα το φρεναρισμα πανικου με το ελαφρωμα του πισω μερους το βιωσα καποια στιγμη αλλα θελησα να πιστεψω πως ηταν ιδεα μου!! Τελικα ισχυει...Χαίρομαι που είναι έτσι, παρότι σε ένα test drive παίρνεις μόνο μια αποσπασματική ιδέα για το αυτοκίνητο
Για το φρενάρισμα, με τι μπορεί να έχει σχέση αυτή η ευαισθησία του πίσω μέρους??
Την ανισομερή κατανομή βάρους ίσως? (63-37 αν θυμάμαι καλά..)
Μου φάνηκε πολύ περίεργο αφου έχει και EBD..Έχεις μετρήσει την κατανάλωση στην πόλη?
Κατανάλωση μέσα στην πόλη με συντηριτική οδήγηση γύρω στο 11. Τώρα συγκεκριμένα διαδρομή απο διαδρομή σε πόλη διαφέρει πολύ.
-
Εγω ειμαι γυρω στο 10,5-11!
Το θεμα ειναι οτι καει αρκετουτσικα και εκτος πολης μιας και η 5η ειναι πολυ κοντη! Ειμαι με 5000rpms++...
Στο φρεναρισμα δεν ειπα οτι 'παιζει' το πισω μερος!! Απλα καταλαβαινεις οτι χανει το βαρος του! -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Στο φρεναρισμα δεν ειπα οτι 'παιζει' το πισω μερος!! Απλα καταλαβαινεις οτι χανει το βαρος του!Ακριβώς. Νιώθεις ότι ελαφρώνει αλλά μέχρι εκεί.
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Στο φρεναρισμα δεν ειπα οτι 'παιζει' το πισω μερος!! Απλα καταλαβαινεις οτι χανει το βαρος του!
Ακριβώς. Νιώθεις ότι ελαφρώνει αλλά μέχρι εκεί.
Ετσι ακριβως! Χωρις να δημιουργει φοβο η κατι αλλο...
-
Ο χρήστης sumik έγραψε:
Παιδιά πρόσφατα δοκίμσα φρενάρισμα από 160 km/h και μάλιστα σε κατηφόρα με πολύ μικρή στροφή.Το αυτοκίνητο όντως αλάφρωσε και πείγε να κουνήσει το πίσω μερός αλλά δεν έφυγε καθόλου από την πορεία του.
Ε... με 160 τι ήθελες να κάνει; Και πάλι καλά...
-
'Sportime'
Στο «στροφιλίκι» του Euro, η καλοστημένη μας Alfa (άντε… BMW, λόγω Ρεχάγκελ) έπιασε στον ύπνο τις Φεράρι και τις Πόρσε, που νόμιζαν ότι είχαν να κάνουν μ’ ένα απλό Gti της «σειράς». Προχθές, όμως, το… εργαλείο που στάθηκε πλάι μας στο φανάρι ήταν πραγματικά τούρμπο και δυστυχώς ο δρόμος ήταν ίσιος… Οφείλουμε να μάθουμε απ’ αυτήν την «κόντρα», όχι να κλείσουμε τα μάτια και να ελπίζουμε
Ο Κασκαντέρ – Στέλιος Μαρκάκης
-
Ο χρήστης crash έγραψε:
'Sportime'Στο «στροφιλίκι» του Euro, η καλοστημένη μας Alfa (άντε? BMW, λόγω Ρεχάγκελ) έπιασε στον ύπνο τις Φεράρι και τις Πόρσε, που νόμιζαν ότι είχαν να κάνουν μ’ ένα απλό Gti της «σειράς». Προχθές, όμως, το? εργαλείο που στάθηκε πλάι μας στο φανάρι ήταν πραγματικά τούρμπο και δυστυχώς ο δρόμος ήταν ίσιος? Οφείλουμε να μάθουμε απ’ αυτήν την «κόντρα», όχι να κλείσουμε τα μάτια και να ελπίζουμε
Ο Κασκαντέρ ? Στέλιος Μαρκάκης
Καλό!
-
Alfa Romeo
-
Το αμαξι το οδηγω εδω και 2 μηνες + κατι μερες και ΣΥΜΦΩΝΩ σε ολα σου τα σχολια...!!
Ειδικα το φρεναρισμα πανικου με το ελαφρωμα του πισω μερους το βιωσα καποια στιγμη αλλα θελησα να πιστεψω πως ηταν ιδεα μου!! Τελικα ισχυει...Χαίρομαι που είναι έτσι, παρότι σε ένα test drive παίρνεις μόνο μια αποσπασματική ιδέα για το αυτοκίνητο
Για το φρενάρισμα, με τι μπορεί να έχει σχέση αυτή η ευαισθησία του πίσω μέρους??
Την ανισομερή κατανομή βάρους ίσως? (63-37 αν θυμάμαι καλά..)
Μου φάνηκε πολύ περίεργο αφου έχει και EBD..Έχεις μετρήσει την κατανάλωση στην πόλη?
33 είναι πίσω...
-
quote]
33 είναι πίσω...[/quote]
33 πίσω?? Δηλαδή 67-33 ειναι η αναλογία? Τοσο πολυ μπροστόβαρο είναι??
-
quote]33 είναι πίσω...
33 πίσω?? Δηλαδή 67-33 ειναι η αναλογία? Τοσο πολυ μπροστόβαρο είναι??[/quote]
33 πίσω είναι ναι
BMW 116i ή Alfa Romeo 147 1.6 120hp?