-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Είναι και ψευτρούλης ο Καρακάξας
Άπιστε Θωμά!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Pasxo, όντως, χρωστάω εντυπώσεις από σύρο, ε;Λοιπόν, η Σύρος πολύ ωραία. Από παραλίες όχι τπτ φοβερό, αλλα, χεχε, φάγαμε πάρα πολύ καλά! Εξαιρετικό φαγητό στα εστιατόρεια που επιλέξαμε... Πήγαμε 2 ζευγάρια, και ευτυχώς όλα καλά μεταξύ μας. Ούτε μαλώσαμε ούτε τπτ. Και με την κοπέλα μου όλα καλά, οπότε ειμαι και
Τί είναι αυτό;;;; Εντυπώσεις από τόσες μέρες ταξιδιού με την κοπέλα σου;;; Καλά λογικά φταίει η ώρα ε;;!!Το βράδυ θα σαι πιο άνετος να γράψεις παραπάνω ε;;
-
αφου δεν επεσε ξυλο drdino παλι καλα..
-
Απο κει που το τόπικ ήταν εντελώς αριστοκρατικό, πλάκωσαν όλοι τώρα! τι να γράψω...
Ήταν πολύ ωραία ρε γμτ...και συνήθισα να είμαι μαζί της όλη μέρα, και τώρα δν θα την δω για έναν μήνα...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
περίεργα που είναι τα trolls ώρες ώρες...φαγώθηκες. να σου πούνε να σκασεις θέλεις δλδ;
Αμα έχεις να πει κάτι πές το και κοψε τα υπονουμενα.
Συνέχισε κουκλίτσα μου εσύ και μη μασάς.
ΥΓ ειπαμε στα τελη του μηνός θα έρθουμε (Σχεδόν) ολο το τιμ να γνωριστουμε. Αλλά σπάζετε κάκκαλα ώρες ώρες.
ΥΓ2 άμα δεν ειχε το CAR στην αρχή του νικ της δε θα είχε τετοι αντιμετώπιση ουτε η Σοφία ούτε οι άλλοι. αλλά τι να κάνεις... μικρογραφία της κοινωνιας ειναι το φόρουμ.
-
cmarin
είναι Η CARακάξα. για ανθρώπους που επιμένουν τόσο στα ελληνικά δεν τα χειρίζεστε πολύ καλά πάντως
-
CARυοθραύστης
χαλαρά ρε συ,μήν κάνεις έτσι
-
drdino σε παρατησε και δε θα τη δεις ενα μηνα?
-
αναρωτιέμαι αν με λεγανε CALομοίρα αν θα είχα ίδια αντιμερώπιση ή CARιοφυλλιά CARαμπέτη... Ή CARαμανλή...
περίεργος που είναι ο κόσμος...
Σε κρίνει από το όνομα σου και σε στήνει στα 10 μέτρα χωρίς καν να υπολογίζει ότι ο μόνος λόγος που ήρθες ήταν ότι τον συμπαθούσες.'Σ΄αγαπούσα θυμάμαι μια φορά, μα τώρα συννεφιά...'
και εμένα με λένε CARακάξα,
ευχαριστώ. -
βαριεμαι κ πειναω
-
απο ποτε σε λενε βιβη εσενα?
-
Ο χρήστης CARακάξα έγραψε:
αναρωτιέμαι αν με λεγανε CALομοίρα αν θα είχα ίδια αντιμερώπιση ή CARιοφυλλιά CARαμπέτη... Ή CARαμανλή...περίεργος που είναι ο κόσμος...
Σε κρίνει από το όνομα σου και σε στήνει στα 10 μέτρα χωρίς καν να υπολογίζει ότι ο μόνος λόγος που ήρθες ήταν ότι τον συμπαθούσες.'Σ΄αγαπούσα θυμάμαι μια φορά, μα τώρα συννεφιά...'
και εμένα με λένε CARακάξα,
ευχαριστώ.Τι έγινε ρε παίδια με το ονομα;
Ποιός σας φέρθηκε ρατσιστικά ή άσχημα λόγω ονόματος;
Τί κόλπο είναι αυτό;Να σας λυπηθούμε προσπαθείτε;Οτι είσαστε κατατρεγμένοι απο τήν κοινωνία τών 4Τφόρουμ,επειδή έχετε πρώτο συνθετικό το ΚΑΡ;
Μήπως να κουλάρετε λίγο; -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
απο ποτε σε λενε βιβη εσενα?ασε ρε μπας και ψαρωσουμε κανεναν να γελασουμε λιγο
στα τσατ πιανει παντως
-
'Τι έγινε ρε παίδια με το ονομα;
Ποιός σας φέρθηκε ρατσιστικά ή άσχημα λόγω ονόματος;
Τί κόλπο είναι αυτό;Να σας λυπηθούμε προσπαθείτε;Οτι είσαστε κατατρεγμένοι απο τήν κοινωνία τών 4Τφόρουμ,επειδή έχετε πρώτο συνθετικό το ΚΑΡ;
Μήπως να κουλάρετε λίγο; 'φίλε έχεις χάσει κεφάλαια.... ενημερώσου πρώτα και μετά μιλά.
και μην τολμήσεις να με λυπηθείς γιατί αγριεύω.CARακάξα,
ευχαριστώ πολύ. -
HUNTER
παράξενο που το λες αυτό γιατι φαινεσαι να παρακολουθεις το φορουμ...πήγαινε μια βολτούλα από τα 'νεα μελη'.
Είπες κάτι;
-
Ο χρήστης CARακάξα έγραψε:
φίλε έχεις χάσει κεφάλαια.... ενημερώσου πρώτα και μετά μιλά.
ευχαριστώ πολύ.Αντε τότε,δείξε μου τί σού κάνανε,καί άσε τήν 'μαγκιά' στήν άκρη.
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
HUNTER
παράξενο που το λες αυτό γιατι φαινεσαι να παρακολουθεις το φορουμ...πήγαινε μια βολτούλα από τα 'νεα μελη'.
Είπες κάτι;
Καρυοθραύστηηηηηηηη....στον Πρόεδρο του θέματος που αναφέρεις μιλάς...
Αυτός δεν θα το ξέρει λες;;;
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
drdino σε παρατησε και δε θα τη δεις ενα μηνα?Ρε, παρατάει γυναίκα τον drdino; (εσύ στο βάθος που είπες ναι σκάσε)
Όχι, αλλά θα πάω αστυπάλαια για έναν μήνα και εκείνη χαλκιδική...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
φίλε έχεις χάσει κεφάλαια.... ενημερώσου πρώτα και μετά μιλά.
ευχαριστώ πολύ.Αντε τότε,δείξε μου τί σού κάνανε,καί άσε τήν 'μαγκιά' στήν άκρη.
προσωπικές κόντρες δεν έχω την πρόθεση να ξεκινήσω με κανέναν οπότε μην περιμένεις άλλη απάντηση από εμένα. για να μην εκτίθεσαι είναι δική σου υποχρέωση στον εαυτό σου να ενημερώνεσαι. τα λάθη σου τα χρεώνεσαι εσύ και όχι εγώ. συνεπώς δεν έχω κανένα λόγο να σου υποδείξω που και τι πρέπει να διαβάσεις. είναι κάτι που αφορά εσένα. γενικά σαν συμβουλή στο δίνω αυτό, όχι μόνο για το forum.
CARακάξα,
ευχαριστώ πολύ.ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: σε τι είναι πρόεδρος ο HUNTER? σοβαρά ρωτάω, δεν ξέρω ακόμα ποιος είναι τι.
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
HUNTER
Είπες κάτι;
Πήγα και δέν βρήκα τίποτα το σπουδαίο.
Μπορείς να μου εντοπίσεις τό πρόβλημα;
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]