-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εγώ ακούω Roy Buchanan.Απίστευτος!
Πίνω,δυστυχώς,καφέ αντί για κρασάκι,αλλά πρέπει να είμαι νηφάλιος για το διάβασμα.Χειρουργική και σήμερα...τι ετος εισαι?
-
Σπερρααααα χικ!
Ακουμε ρεμπετικα μεσω ΝOVA πινουμε ρετσινουλα
(ας ειναι καλα η κοπελια που μας την εφερε απο Ελλαδα χικ) και διαβαζουμε 4τροχους στο ιντερνετΚαι βασικα σε λιγο ετοιμαζομαστε για εξοδο για να κοψουμε λιγο κινηση. Αμεεεε
Σημερα δεν εχει πολλα γιατι τις προηγουμενες μερες το ξημερωναμε με τσιπουρα
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
Σπερρααααα χικ!Ακουμε ρεμπετικα μεσω ΝOVA πινουμε ρετσινουλα
(ας ειναι καλα η κοπελια που μας την εφερε απο Ελλαδα χικ) και διαβαζουμε 4τροχους στο ιντερνετΚαι βασικα σε λιγο ετοιμαζομαστε για εξοδο για να κοψουμε λιγο κινηση. Αμεεεε
Σημερα δεν εχει πολλα γιατι τις προηγουμενες μερες το ξημερωναμε με τσιπουρα
ρετσινα μαλαματινα?
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
ρετσινα μαλαματινα?
Τσανταλη
Το νερο μεταλικο;
-
Έχω να κάνω ηλίθια εργασία φυσικής... Ευτυχώς είναι εύκολη
Πετάμε μπίλιες και υπολογίζουμε το g...
ZzZzZzZzZzz -
Ειπα να εξυγχρονισω λιγο το τοπικ και να το φερω στα μετρα μας
-
ÊáëçóðÝñá!!!!
Áñêåôüò êüóìïò êáé áðüøå!!!!!Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Dream Theater - Octavarium (to kainourio album)Ôé ëÝåé åßíáé êáëü?
Ï êáéíïõñãéïò ôßôëïò ôïõ èÝìáôïò ðïëý êáëüò!!!! -
Kαλησπέρα και απο εμένα.
Εργασία ρευστομηχανικής παρέα με κρασάκι.
βλέπω τις καμπύλες στα διαγράματα σε λίγο να πέρνουν παράξενες κλίσεις. -
Σωστοοος. Λοιπον πιασε ενα Jack cola, ενα γυρο με απ' ολα και να τα φερεις στο αρπα κολα
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Kαλησπέρα και απο εμένα.Εργασία ρευστομηχανικής παρέα με κρασάκι.
βλέπω τις καμπύλες στα διαγράματα σε λίγο να πέρνουν παράξενες κλίσεις.Μη μου πεις οτι γινονται ευθειες
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
Σωστοοος. Λοιπον πιασε ενα Jack cola, ενα γυρο με απ' ολα και να τα φερεις στο αρπα κολαπιάσε και μια μπριζόλα μάστορα γιατί ψιλοπεινάω...
μαλλον θα αρχίσω σε λίγο εκκαθαριστικές επιχερήσεις στο ψυγείο
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Καλησπέρα!!!!
Αρκετός κόσμος και απόψε!!!!!Dream Theater - Octavarium (to kainourio album)
Τι λέει είναι καλό?
Ο καινουργιος τίτλος του θέματος πολύ καλός!!!!δεν φτανει το scenes from a memory i to images and words..
αλλα σιγουρα ειναι καλυτερος απο τον προηγουμενο...το ομονυμο κομματι ειναι ενα 23λεπτο επικο κομματι που τα σπαει ολα!επισης το αλμπουμ εχει 1 μπαλαντα...1 muse kommati..σε στυλακι...Queensryche - I don;t believe in love και μετα τα αλλα ειναι με heavy reefs παρομοια με αυτα που μας εχουν συνιθισει οι DT
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
Kαλησπέρα και απο εμένα.
Εργασία ρευστομηχανικής παρέα με κρασάκι.
βλέπω τις καμπύλες στα διαγράματα σε λίγο να πέρνουν παράξενες κλίσεις.Μη μου πεις οτι γινονται ευθειες
Μπα ευθείες γίνονται μόνο με τσίπουρο
Με το κράσι τίνουν για φουρκέτες. -
Eνας-ενας παιδια!
Σουβλατζιδικο ειμαι ρε Μιχαλις οχι ταβερναΤο τζακ κολα εφτασεεεεεεεεε και ο γυρος μαζι!!
-
Καλή περίπτωση δηλαδή!!!!!
Κρίμα όμως γιατί θα πρέπει να περιμένω ένα μήνα για να κατέβω Αθήνα και να τον χτυπήσω!!!! -
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Καλή περίπτωση δηλαδή!!!!!
Κρίμα όμως γιατί θα πρέπει να περιμένω ένα μήνα για να κατέβω Αθήνα και να τον χτυπήσω!!!!καλη ειναι!! εχει και ωραιο εξωφυλλο (το οποιο προδιαθετει για την ποιοτητα του δισκου)
αντε να δουμε και τι θα μας παιξουν στις 1 ιουλιου
-
Ξέρεις τι παίζει με εισητήρια?
Πόσο θα κοστίζουν και αν έχουν αρχίσει οι πωλήσεις? -
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Ξέρεις τι παίζει με εισητήρια?
Πόσο θα κοστίζουν και αν έχουν αρχίσει οι πωλήσεις?ΦΦΦΦΦΦςς
εγω πηρα το δικο μου την ημερα των φοιτιτικων εκλογων!
κανουν 40ευρω και ειναι στισ εγκαταστασεις του beach volley κατω στο ελληνικο (?) καπου εκει
παντως αν σου αρεσουν οι theater αξιζει...θα ειναι An evening with Dream Theater..που σημαινει 3-3,5 ωρες live με αρκετα solo και jam-arismata -
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Πίνω,δυστυχώς,καφέ αντί για κρασάκι,αλλά πρέπει να είμαι νηφάλιος για το διάβασμα.Χειρουργική και σήμερα...τι ετος εισαι?
3ο! Έχω ακόμα....
Να ξέρετε,στην ΕΤ3 έχει μια πολύ ωραία ταινία του Τζάρμους που παίζει ο ΘΕΟΣ Tom Waits.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
3ο! Έχω ακόμα....
Να ξέρετε,στην ΕΤ3 έχει μια πολύ ωραία ταινία του Τζάρμους που παίζει ο ΘΕΟΣ Tom Waits.
εγω δεν εχω Τν ... την ξηλωσα
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]