-
Γεια σας! βασικα τωρα ειμαι πιωμενος και μου ηρθε να κανω αυτο το τοπικ!
βασικα η υπαρξη του ειναι απλη! Πολλοι απο μας καθομαστε μεχρι αργα! Ε λοιπον κατι πρεπει να γραφουμε!!
Αυτη τη στιγμη ειμαι με ενα μπουκαλι λευκο μπουταρι και ακουω Ξυλουρη - Την μπαλαντα του Κυρ Μεντιου...
Μπορει να γραφει εδω ο καθενας τις μεσαμετονυχτιες ανησυχιες του και τις μουσικες επιλογες του!
edit : αμα το κλειδωσετε κυριε αντιμινιστρατορα θα το καταλαβω απολυτα
-
βασικα η υπαρξη του ειναι απλη! Πολλοι απο μας καθομαστε μεχρι αργα! Ε λοιπον κατι πρεπει να γραφουμε!!
Αυτη τη στιγμη ειμαι με ενα μπουκαλι λευκο μπουταρι και ακουω Ξυλουρη - Την μπαλαντα του Κυρ Μεντιου...
Μπορει να γραφει εδω ο καθενας τις μεσαμετονυχτιες ανησυχιες του και τις μουσικες επιλογες του!
-
-
μεχρι να το κλειδωσει ομως! μπορουμε να πουμε τα δικα μας! η μπορει να το κλειδωνει την μερα και να το ξεκλειδωνει το βραδυ!!
-
xaxaxaa!!!
σωστο σε βρισκω
τι μουσικη ακους τωρα φιλε μου? εγω το γυρισα στα blues kai συγκεκριμενα σε gary moore - story of the blues -
Ολονυχτιες?? Εδω ειμαστε... Τον τελευταιο καιρο δεν κοιμαμαι ποτε πριν τις 6 (τα ξημερωματα φυσικα). Οσο για την αλκοολουχο παρεα, τις περισσοτερες φορες ακουει στο ονομα HAIG!
Πριν βιαστειτε να με κατηγορησετε, εχω τελειωσει τις σπουδες και περιμενω να περασει το καλοκαιρι για να παω φανταρος... -
ayta einai lefos σε jerv apo to scoobynet αν και εχω καιρο να μπω
ολονυχτια με αλλον subarakia! τι αλλο μπορουσα να ζητησω ?>
-
Ε, ειναι γνωστο οτι οι Subaραιοι ειμαστε μερακληδες!
-
xexe νια
μακαρι να αποκτησω καποτε το δικο μουτωρα εχει ο φαδερ μου το legacy
-
Καλά, και γ@μώ τα τόπικ!
Ειλικρινά το βρίσκω καλή ιδέα, σαν chat για τους ξενύχτηδες του φόρουμ. Κάποτε ήμουν ένας από σας παίδες, αλλά δε με παίρνει πλέον
Keep drinking!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καλά, και γ@μώ τα τόπικ!Ειλικρινά το βρίσκω καλή ιδέα, σαν chat για τους ξενύχτηδες του φόρουμ. Κάποτε ήμουν ένας από σας παίδες, αλλά δε με παίρνει πλέον
Keep drinking!
AΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΩΙ.....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Καλά, και γ@μώ τα τόπικ!
Ειλικρινά το βρίσκω καλή ιδέα, σαν chat για τους ξενύχτηδες του φόρουμ. Κάποτε ήμουν ένας από σας παίδες, αλλά δε με παίρνει πλέον
Keep drinking!
Να πίνεις;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καλά, και γ@μώ τα τόπικ!Ειλικρινά το βρίσκω καλή ιδέα, σαν chat για τους ξενύχτηδες του φόρουμ. Κάποτε ήμουν ένας από σας παίδες, αλλά δε με παίρνει πλέον
Keep drinking!
οταν αρχισα να πινω καταλαβα γιατι τα μεγαλυτερα μουσικα επη (pink floyd, jethro tull κλπ.) γραφτηκαν μετα την καταναλωση αλκοολ η ναρκωτικων
(μακρυα απο τα ναρκωτικα ... μη παρεξηγηθουμε )Εντιτ : Μολις ξυπνισα..τελικα το μπουκαλι το καταφερα χθες!!
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
xaxaxaa!!!
σωστο σε βρισκω
τι μουσικη ακους τωρα φιλε μου? εγω το γυρισα στα blues kai συγκεκριμενα σε gary moore - story of the bluesΔεν εκατσα πολυ μεχρι τις 3 ωρα ελλαδος(εδω ηταν 1, αγγλια γαρ). Εγω την βγαζω με σφερα μια και αργα βαζει 'ωραια' τραγουδια!!
-
Ο χρήστης xfleo έγραψε:
xaxaxaa!!!
σωστο σε βρισκω
τι μουσικη ακους τωρα φιλε μου? εγω το γυρισα στα blues kai συγκεκριμενα σε gary moore - story of the bluesΔεν εκατσα πολυ μεχρι τις 3 ωρα ελλαδος(εδω ηταν 1, αγγλια γαρ). Εγω την βγαζω με σφερα μια και αργα βαζει 'ωραια' τραγουδια!!
εγω μεχρι τις 5 ωρα ελλαδας! γενικα δεν μου αρεσει το ραδιο...θελω να ακουω τα τραγουδια που θελω..οχι που νομιζει πως θελω καποιος αλλος
-
Ο χρήστης cmarin στις 9 έγραψε:
Καλά, και γ@μώ τα τόπικ!
Keep drinking!
Λάθος ώρα βρήκες να το πείς όμως!
-
Εγώ σε περίοδο εξετάσεων-καλή ώρα-μένω ξύπνιος όλο το βράδυ και κοιμάμαι κατά τις 7,8 το πρωί.Ξεσκίζω κανονικά το βιολογικό μου ρολόι και μετά κάνω καμιά βδομάδα να επανέλθω.
Όσον αφορά τη μουσική:τώρα ακούω το mezzanine των massive attack.
Συνήθως: portishead,miles davis,dido,nick cave,tom waits,ulver....με εμπνέουν για διάβασμα!Ζήτω οι ξενύχτηδες!
-
Αϋπνίες...
Κάποτε, μέχρι πρίν λίγο καιρό 'με έπαιρνε', τώρα όχι.
Κάποιες μέρες στο μήνα θα ξενυχτήσω για τα τελευταία πλέον μαθήματα...
Θα το καταλάβετε
-
Ζητω Ζητω!!
Εγω ακους το καινουριο των Dream Theater (Octavarium) και ψηφιοποιω κατι χαρτες για την εργασια του εξαμηνου που πρεπει να ειναι ετοιμη μεχρι δευτερα..ποτο δεν με παιρνει σημερα!
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Ζητω Ζητω!!Εγω ακους το καινουριο των Dream Theater (Octavarium) και ψηφιοποιω κατι χαρτες για την εργασια του εξαμηνου που πρεπει να ειναι ετοιμη μεχρι δευτερα..ποτο δεν με παιρνει σημερα!
...ντεφορμέ
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]