-
Ο χρήστης skye έγραψε:
φαε..
και γιατι δεν κανει παρακαλω;
τι δεν κανει ρε?
τι εισαι 12 χρονων να σου λενε μη φας σοκολατα 8α χαλασει το δοντακι σου;
ξεκολλα να πουμε
φαε φαε φαεφαε σουβλακια
ζητω η χοληστερινη
κρεας = ρισπεκτα
χορτοφαγοι = τραμπουκοι + gayΚι όμως skye δεν έφαγα... Έβαλα λίγο σφακιανάκη να ακούσω κάποιες κομματάρες...και μετά κοιμήθηκα....
Είμαι σε δίαιτα και για αυτό δεν ΘΕΛΩ να φάω..Τρώω μόνο ότι είναι στο πρόγραμμά μου... Καλημέρα μας...!!διαιτα.. τς τς τς..
καταντια
εγω παντως ειμαι καπου 62-63 κιλα ~1.73ξερω τον τροπο να χασεις κιλα. μαλλον ξερω πολλους τροπους, αλλα θα πω εναν για να περασει η ωρα
μπορεις να δοκιμασεις τη διατα του υδατανθρακα. τρωγε full φαγητα αλλα χωρις υδατανθρακες. αν και λενε οτι ειναι λιγο γτπ διαιτα αλλα τεσπα δεν ειμαι και κανας διαιτολογος, μονο αυτη ξερω.. τη διαβασα στο cosmopolitan.
Ρε τη διαιτα του κοσμοπολιταν μου λες;;;; Εδώ σου λέω ακολουθώ πρόγραμμα διατροφολόγου...Εσύ είσαι μικροσκοπικός μπροστά μου...Έχω περάσει τα 100 και με 1,92 δεν με βλέπω καλά...Δεν θα χωράω να μπω στο καρτ...!! Πού είναι ο Nasos79 να μου συμπαρασταθεί;;;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε τη διαιτα του κοσμοπολιταν μου λες;;;; Εδώ σου λέω ακολουθώ πρόγραμμα διατροφολόγου...Εσύ είσαι μικροσκοπικός μπροστά μου...Έχω περάσει τα 100 και με 1,92 δεν με βλέπω καλά...Δεν θα χωράω να μπω στο καρτ...!! Πού είναι ο Nasos79 να μου συμπαρασταθεί;;;;
yo bro λεμε και καμια μλκια να περασει η ωρα
διατροφολογου ή διαιτολογου; ή το ιδιο ειναι;
μλκ σε φανταζομαι τεραστιο, κατι σαν το sado ακου 1.92..!ρε μη ντρεπεστε αμα εχετε κοιλιτσα..
οι γυναικες γουσταρουν
δηλαδη σου λεει αυτος για να εχει κοιλια = τρωει καλα = φραγκατος + καλοπερασακιας..
εμενα με βλεπουν και λενε ειμαι ωσαν το χλιμιτζουρα
βεβαια αμα παμε καμια παραλια και βγαλω εξω τους κοιλιακους πεφτουν ολες στα ποδια μου και εκλιπαρουν για ενα φιλακι -
Ναι, αλλά η μπάκα σκιάζει τον όφι...τον όφι, όχη τον ΟΦΗ. Οπότε skye 1-1.
-
Κανείς εδώ;
-
Εγώ και πεινάω... Πλακίτσα πλακίτσα...!!Εντάξει σήμερα δεν πεινάω και τόσο αλλά δεν τη παλεύω και με άνεση...!!! Έτσι για να σβήσω την πείνα πίνω Haig με πάγο.. Να κεράσω;;
-
Δεν μπορώ να πιώ, ούτε καν να μυρίσω ουΐσκυ, οπότε...
Μερικές σταγόνες μέσα στον καφέ, όμως, δεν θα με χαλούσαν!
Ποιός ξυπνάει αύριο!
-
Ουφ, επιτέλους τέλειωσα την *#$%$# εργασία! Και τώρα τι κάνουμε χωρίς βαρβάρους;
-
Is there anybody out there?
-
Κανε λιγη ησυχια ρε!
Υπαρχουν καθωσπρεπει ανθρωποι που προσπαθουν να κοιμηθουν!
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Κανε λιγη ησυχια ρε!Υπαρχουν καθωσπρεπει ανθρωποι που προσπαθουν να κοιμηθουν!
Ξέρεις κανέναν τέτοιο άνθρωπο εσύ;
-
Πήρα μια τρομερη τουρτα παγωτο απο τη Δωδωνη και τωρα την τρωω.. εχει λευκο παγωτο και απο πανω γλασσο βανιλλιας και αμυγδαλα.. ειναι τρομερη...
-
Και εγώ μια τούρτα παγώτο φερέρο! Αυτά είναι... Ξεμπερδεύουν τα πράγματα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ξεμπερδεύουν τα πράγματα!για πες για πες;;;;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ξεμπερδεύουν τα πράγματα!
για πες για πες;;;;
Δε φτάνει που είσαι εγκάθετος και μας λες για την τούρτα, είσαι και κουτσομπόλης!
-
ριξε update...
-
Πάντα πίστευα ότι ένα καλό τσιμπούσι βοηθάει το μυαλό...αν είναι και τούρτα παγωτό, ακόμα καλύτερα. Αλλά στο μεταξύ μπερδεύτικα εγώ! Διότι εκεί που το είχα πάρει απόφαση ότι δεν παίζει τίποτα, και προχώρησα, πάλι έχασα την μπάλα! Τα παϊδάκια μια τα μυρίζω, μια τα χάνω...
-
Είχε και καραμέλα μέσα.. τρομερή (ήταν)
Λοιπόν δεν την γράφεις εκεί που ξέρεις και να βγεις εξω να βρεις αλλην να φατε παγωτακι;;;
-
**Αμ η δικιά μου που είχε στρώση φερέρο, στρώση καραμέλα και στρώση πραλίνα;
**
Αυτό έκανα μέχρι σήμερα. Έπαιξε κατάσταση με μια πολύ καλή κοπέλα, προχωράει καλά. Αλλά σήμερα ξαναβγήκαμε και με μπρέρδεψε πάλι. Να σας πω και το πιο άρρωστο από όλα; Ε; -
ε για δε λες, μας ντρέπεσαι;
-
Για λέγε, για λέγε...
Όχι άλλο φερρέροοοοοο! Δε με λυπάστε ρε;
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]