-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
εμένα σήμερα με 'εδιωξε' η κοπέλα που έβγαινα τον τελευταίο μήναΚαι πνίγεις τον πόνο σου στο γάλα ε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μπα...φίλη μου είναι, και την πάτησα σαν πρωτάρης...Εσένα σε πείραξε;
με πειραξε ελάχιστα, δεν περναγα πολυ καλα και πιεζομουν...
ασε που τετοια εποχη μονο σχεση δεν θελω.
Φίλη ε; Δυσκολα πράματα,.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
εμένα σήμερα με 'εδιωξε' η κοπέλα που έβγαινα τον τελευταίο μήνα
Και πνίγεις τον πόνο σου στο γάλα ε;
είναι πρωτότυπο εντάξει;;;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
εμένα σήμερα με 'εδιωξε' η κοπέλα που έβγαινα τον τελευταίο μήνα
Και πνίγεις τον πόνο σου στο γάλα ε;
Με πέθανες! Θα πνιγόμουν στο γάλα μου, στ' αλήθεια!
-
Εδώ ο κολλητός μου στο κλασσικί ταξίδι μετά την τρίτη λυκείου στη Σαντορίνη, για πρωινό χτυπούσε πιτόγυρο με γάλα! 3 το μεσημέρι...
Τώρα που το σκέφτομαι (το γυρόνι), μου άνοιξε η όρεξη...Φίλη ναι..αλλά δείχνει σημάδια ρε γμτ, αλλά και εγώ κολώνω...που είσαι ρε ράντομ να ρίξεις τα φώτα σου!
-
δειχνει οντως σημαδια ή εσύ τα βλέπεις ετσι; Ειναι ευκολο να μπερδέψεις το φιλικο νοιαξιμο με το ερωτικο..
Αν και δεν ειχα ποτε τελικα φιλη γυναικα. Στο 99% των περιπτωσεων ή τις ήθελα εγώ ή το ήθελαν εκείνες και εκδηλώθηκαν με τον καιρο...
(μήπως θέλεις λίγο γάλα?)
-
Αν τελικά είναι όμως στο κεφάλι του άντρα αυτό το υποτιθέμενο ενδιαφέρον και εσύ της ανοικτείς, μετά την χάνεις από φίλη?
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Αν τελικά είναι όμως στο κεφάλι του άντρα αυτό το υποτιθέμενο ενδιαφέρον και εσύ της ανοικτείς, μετά την χάνεις από φίλη?την χανεις σιγουρα. Αλλα αν δεν ειναι στο μυαλο του;; οεο;;
-
Τα σημάδια τα έβλεπα εγώ, αλλα τα αγνοούσα για τους γνωστούς λόγους. Αλλά είδε και κάποια πράγματα ο κολλητός μου, και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι κάτι παίζει.
Theofaman, αν είναι σωστό το άτομο, όχι. Αλλά πολλές κοπέλες από ότι ξέρω χάνονται μετά. Εγώ προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα μετά αν κάποια από τις φίλες μου μου έλεγε ότι νίώθει κάτι για μένα.
....got milk?....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Αν τελικά είναι όμως στο κεφάλι του άντρα αυτό το υποτιθέμενο ενδιαφέρον και εσύ της ανοικτείς, μετά την χάνεις από φίλη?
την χανεις σιγουρα. Αλλα αν δεν ειναι στο μυαλο του;; οεο;;
Ρίσκο... Αν δεν είναι όλα καλά και όλα ωραία. Αν είναι όμως...
drdino
Συμφωνώ μαζί σου. -
Κανέναν κοινό φίλο να την 'ψαρέψει' δεν έχετε ?
-
Έχουμε. Αλλά έτσι δεν θα υποψιαστεί;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχουμε. Αλλά έτσι δεν θα υποψιαστεί;Το θέμα πιστεύω είναι να ζυγίσεις αυτά που έχεις να κερδίσεις απο την οποιαδήποτε κίνηση. Δηλαδή τι έχεις να κερδίσεις αν έχει αίσιο τέλος, αλλά και τι θα χάσεις σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε όπως θες. Τα βάζεις σε μια ζυγαριά και διαλέγεις.
-
Ξερεις κατι;;; Κανε οτι σου κατεβει, Αν αισθανεσαι οτι θελεις να της δειξεις ή και να της πεις 5 πράματα κάντο χωρις να νοιάζεσαι για το αποτελεσμα. Θα εισαι καλα με τον εαυτό σου όταν κανεις αυτό που εσύ θελεις.
-
Λοιπόν, to hell! Και ας φάω το κεφάλι μου. Παιρνω τηλ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λοιπόν, to hell! Και ας φάω το κεφάλι μου. Παιρνω τηλ...ρε μισοοοο... θα την τρομαξεις την κοπελα... αστο για πιο καλοστημένο σκηνικο!!!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λοιπόν, to hell! Και ας φάω το κεφάλι μου. Παιρνω τηλ...4TF - Date on line!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λοιπόν, to hell! Και ας φάω το κεφάλι μου. Παιρνω τηλ...Κάνε υπομονή μέχρι αύριο ρε... Τετοια ώρα και ο Τζόνι Ντεπ να την πάρει τηλέφωνο μάλλον κανα γαμοσταυρίδι θα ακούσει
-
Λες ε; Μαζί ήμασταν μέχρι τώρα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λες ε; Μαζί ήμασταν μέχρι τώρα...Ναι ρε μην κανεις σπασμωδικες κινησεις.. Ασε να ξημερωσει και ξανακανονισε βολτούλα.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]