-
παν τα σκουλικια
-
Τι νέκρα;
Καμιά 40ρια είναι μέσα
-
Οι τοπογράφοι δεν πεθαίνουν ποτέ ρεεεεεε....
Πάμε για Αναλυτική φωτογραμμετρία γιατί εμείς εδώ πάνω δεν κλείνουμε ποτέ. Μετράμε και με -2 βαθμούς ( όχι σήμερα παλιότερα....) δεν σταματάμε ποτέ -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οι τοπογράφοι δεν πεθαίνουν ποτέ ρεεεεεε....
Πάμε για Αναλυτική φωτογραμμετρία γιατί εμείς εδώ πάνω δεν κλείνουμε ποτέ. Μετράμε και με -2 βαθμούς ( όχι σήμερα παλιότερα....) δεν σταματάμε ποτέτι σφαλματα βαζετε στα οργανα με -2 ?
-
GPS ήταν εμείς βγήκαμε με διάφορα σφάλματα αυτό συνέχιζε να μετράει Αλλά μετά μας συνορθώσαμε με εσωτερικές δεσμεύσεις και όλα ΟΚ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
GPS ήταν εμείς βγήκαμε με διάφορα σφάλματα αυτό συνέχιζε να μετράει Αλλά μετά μας συνορθώσαμε με εσωτερικές δεσμεύσεις και όλα ΟΚδορυφορικη θα κανουμε σε αυτο το εξαμηνο..παλουκι η μπα?
για συνορθωσεις δεν θελω να ακουω -
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
GPS ήταν εμείς βγήκαμε με διάφορα σφάλματα αυτό συνέχιζε να μετράει Αλλά μετά μας συνορθώσαμε με εσωτερικές δεσμεύσεις και όλα ΟΚ
δορυφορικη θα κανουμε σε αυτο το εξαμηνο..παλουκι η μπα?
για συνορθωσεις δεν θελω να ακουωΜπά εύκολο μαθηματάκι είναι έχει λίγο απο συνορθώσεις βέβαια αλλά γενικά εύκολο μάθημα είναι. Όσο για συνορθώσεις εγώ θα ακούω πολύ φέτος γιατί τα ίδια έλεγα και εγώ αλλά πλεόν φτάσαμε στον 5ο, κάποτε πρέπει να περαστούν και αυτά τα υπερμεγέθη παλούκια
Είμαι και του ΚτηματολογίουΧαρτογραφιάςΦωτογραμμετρίας δεν τα πολυγουστάρω αυτα.... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
για συνορθωσεις δεν θελω να ακουωΜπά εύκολο μαθηματάκι είναι έχει λίγο απο συνορθώσεις βέβαια αλλά γενικά εύκολο μάθημα είναι. Όσο για συνορθώσεις εγώ θα ακούω πολύ φέτος γιατί τα ίδια έλεγα και εγώ αλλά πλεόν φτάσαμε στον 5ο, κάποτε πρέπει να περαστούν και αυτά τα υπερμεγέθη παλούκια
Είμαι και του ΚτηματολογίουΧαρτογραφιάςΦωτογραμμετρίας δεν τα πολυγουστάρω αυτα....και γω σε κεινο τον κυκλο παιζω, περηφερειακη και αστικη αναπτυξη και GIS! τα πιο ωραια
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Είμαι και του ΚτηματολογίουΧαρτογραφιάςΦωτογραμμετρίας δεν τα πολυγουστάρω αυτα....και γω σε κεινο τον κυκλο παιζω, περηφερειακη και αστικη αναπτυξη και GIS! τα πιο ωραια
Εγώ κάνω διπλωματική στην Φωτογραμμετρία laser scanners και τα ρέστα...Αλλά παίζει να κατέβω τον Μάιο για ένα συνέδριο GIS που οργανώνεται....
-
ελατε παιδια δεν ειναι σωστο βραδυατικα να βαζουμε τον κρους σε ηθικα διλληματα, ας συνεχισουμε απο δω
βασιλακη εχεις καμια ΚΕΟ ?
-
Λείψανε οι ΚΕΟ...έχω Carlsberg όμως!
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Λείψανε οι ΚΕΟ...έχω Carlsberg όμως!Stella Artois all the way!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λείψανε οι ΚΕΟ...έχω Carlsberg όμως!
Stella Artois all the way!
εγω εχω...διαιτα
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Λείψανε οι ΚΕΟ...έχω Carlsberg όμως!ΚΕΟ ή Carlsberg είναι όπως λέμε εμείς εδώ: ' Πράσινη ή Amstel?'
-
ακουσε ποτο ο γιατρος και χωθηκε αμεσως!
-
Θα αλλάξεις γνώμη με αυτό...[url]Λογοκρισία[/url]
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ακουσε ποτο ο γιατρος και χωθηκε αμεσως!τι κακοί που είστε ρεεεεεε!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ακουσε ποτο ο γιατρος και χωθηκε αμεσως!
τι κακοί που είστε ρεεεεεε!
ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ
-
Edit!
-
Κάνε εδιτ γιατρέ γιατί θα μου κινήσουν αγωγή κάποιοι εγκάθετοι!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]