-
4 óåëßäåò ðñßí .........
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 192#551192êáé Ýñ÷åôáé Ýíá ðïëõôå÷íåßï ìéá åöçìåñßäá (ìßá èá ðïóôÜñù ôï åß÷å êáé Üëëç ðñùôïóÝëéäï ) êáé óïõ ãñÜöåé áõôü ...
ôï ðõñçíéêü ìáòóêïôþíåé Þ ü÷é ??
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Σε ανοικτούς χώρους συγκέντρωσης κοινού το κάπνισμα νομίζεις ότι πρέπει να απαγορευθεί; Εγώ νομίζω ότι πρέπει να επιτρέπεται, αυτή είναι η ανοχή που πρέπει να δείξουν οι μη καπνιστές προς τους καπνιστές (όχι παραπάνω). Δυστυχώς υπάρχουν μέρη στην Αμερική που απαγορεύεται να καπνίζεις μόνος σου στο δρόμο.
Ίσως τελικά το ερώτημα να έπρεπε να διατυπωθεί με ελαφρώς διαφορετικό τρόπο. Αν υποθέσουμε (και νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε σε αυτό) ότι οι καπνιστές και οι μη καπνιστές έχουν το ίδιο δικαίωμα να απολαμβάνουν την παρέα των φίλων τους σε κλειστούς δημόσιους χώρους, ποιος από τους δύο μας έχει την υποχρέωση να σεβαστεί τον άλλο; Εγώ θα πρέπει να σεβαστώ την **επιθυμία **σου να απολαύσεις ένα τσιγάρο, ή εσύ θα πρέπει να σεβαστείς την **ανάγκη **μου να αναπνέω καθαρό αέρα;
Αν κοιτάξεις πάλι τα μηνύματα μου, θα δεις ότι πάντα γράφω για κλειστούς δημόσιους χώρους.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Επειδή ο αγαπητός Συέλε δε θέλει να απαντήσει (δεν ασχολείται όπως φαίνεται με κοινούς θνητούς), ρωτώ εσένα: αν φας-τρως αλατισμένα φαγητά θα πεθάνεις; Αν κάνεις χρήση ηρωίνης πεθαίνεις;@ Συέλε σε δοκίμασα για 2η φορά και πάλι στην παγίδα έπεσες. Επίτηδες είπα ότι είπα για να δω αν πάλι θα γατζωθείς από κει ώστε να αποφύγεις να απαντήσεις. Σε παραδέχομαι όμως, είσαι τουλάχιστον σταθερός!
Για να καταλάβω.
Το κάνεις επιτήδες ώστε να εκνευριστώ και να μην απαντήσω και μετά μας το παρουσιάζεις, τάχα μου σα σύγχρονος Μαϊνσταϊν, ως μια καλοσχεδιασμένη τακτική για να δείξεις ότι πέφτω στην παγίδα και δεν απαντάω;
Εξαιρετικόν και ταυτόχρονα πολύ αστείο!
Δυστυχώς για σένα δεν μπορείς να πείσεις. Είσαι απλά ο εαυτός σου. Σε παραδέχομαι κι εγώ για τη σταθερότητά σου.
Για την απάντηση που θέλεις να πάρεις βάλε κάποιον άλλον να με ρωτήσει.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
οταν ο άλλος ειναι ευγενικος και το πει με ευγενικο τρόπο, ναι θα τον σεβαστω! Οταν όμως ειναι αγενης, να πα να .... θα καπνισω και θα πω κι ενα τραγουδιΣας παρακαλώ πάααααρα πολύ ευγενική δεσποσύνη, μήπως θα είχατε την καλοσύνη ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΚΩΛΟΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΣΗ ΩΡΑ;;;!!!
Οσο για αυτους που χτυπιουνται τόοοοοοοοοοσο για το κάπνισμα, νομιζω απλα ψαχνουν μια αφορμη να φωναξουν και να τσακωθουν, αν δεν ηταν το κάπνισμα θα ήταν κάτι άλλο!
Εγώ, πάλι, ξέρω πολλούς καπνιστές που είναι έτσι όταν υποφέρουν από σύνδρομο στέρησης.
-
Ο χρήστης Thevoice έγραψε:
οταν ο άλλος ειναι ευγενικος και το πει με ευγενικο τρόπο, ναι θα τον σεβαστω! Οταν όμως ειναι αγενης, να πα να .... θα καπνισω και θα πω κι ενα τραγουδι
Σας παρακαλώ πάααααρα πολύ ευγενική δεσποσύνη, μήπως θα είχατε την καλοσύνη ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΚΩΛΟΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΣΗ ΩΡΑ;;;!!!
Nαι αμε, μου δινεται λιγο τον καφε σας να το ριξω μεσα?
-
Κάπνισε όσο θέλεις...
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ Κ' ΕΣΥ.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
οταν ο άλλος ειναι ευγενικος και το πει με ευγενικο τρόπο, ναι θα τον σεβαστω! Οταν όμως ειναι αγενης, να πα να .... θα καπνισω και θα πω κι ενα τραγουδι
Σας παρακαλώ πάααααρα πολύ ευγενική δεσποσύνη, μήπως θα είχατε την καλοσύνη ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΚΩΛΟΤΣΙΓΑΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΣΗ ΩΡΑ;;;!!!
Nαι αμε, μου δινεται λιγο τον καφε σας να το ριξω μεσα?
Βρε συ, είπαμε να μάθεις να τσιγαρίζεις, όχι να καπνίζεις! Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
4 óåëßäåò ðñßí .........
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 192#551192êáé Ýñ÷åôáé Ýíá ðïëõôå÷íåßï ìéá åöçìåñßäá (ìßá èá ðïóôÜñù ôï åß÷å êáé Üëëç ðñùôïóÝëéäï ) êáé óïõ ãñÜöåé áõôü ...
ôï ðõñçíéêü ìáòóêïôþíåé Þ ü÷é ??
ÊÜôóå ãéá íá êáôáëÜâù....
Ðïéüò åßðå üôé ôï êÜðíéóìá åßíáé ç ìÜóôéãá ôïõ áéþíá; ¹ üôé åßíáé ôï ðñþôï óôçí 'êáôÜôáîç' ôùí êáêþí óôïí ðëáíÞôç ìáò;
ÅðåéäÞ ï áãáðçôüò ÓõÝëå äå èÝëåé íá áðáíôÞóåé (äåí áó÷ïëåßôáé üðùò öáßíåôáé ìå êïéíïýò èíçôïýò), ñùôþ åóÝíá: áí öáò-ôñùò áëáôéóìÝíá öáãçôÜ èá ðåèÜíåéò; Áí êÜíåéò ÷ñÞóç çñùßíçò ðåèáßíåéò;
....................!Íáé ãéá ôïõò êáñåêëïêÝíôáõñïõò ðïõ ôá Ý÷ïõí êÜíåé óêáôÜ íáé åßíáé ç ÌÜóôéãá ôïõ Áéþíá ãéáôß ðïõ íá êÜèïíôáé íá áðïëïãïýíôáé ãéá ôá ðõñçíéêÜ ÷çìéêÜ êáé Üëëá ìå ôá ïðïßá ìáò Ý÷ïõí äçëçôçñéÜóåé üëïõò ìáò Þ íá ðïýí /êÜíïõí êÜôé ãéá íá ìåéùèåß ç ÝêèåóÞ ìáò óå áõôÜ
- êáé ôõ÷åñïß üóïé ðñüëáâáí íá äïõí ðáéäÜêéá õãéÞ -ïé õðüëïéðïé íá äù ôé èá ìáò ðñïêýøåé.
Åãþ íá óïõ áðáíôÞóù üôé äåí ðåèáßíåéò áðï áõôÜ ôá äýï åêôüò êáé áí ôï åðéäéþîåéò
Åóý üìùò äåí ìïõ áðáíôÜò ,óêïôþíïõí Þ ü÷é ôá 'Äéáöõãüíôá ' ðõñçíéêïýëéá ?
Äåí Ý÷ù ôßðïôá ìå êáíÝíá áëëÜ üëç áõôÞ ç éóôïñßá ìå ôï ÊÁÊÏ ôï ôóéãÜñï ôçí óôéãìÞ ðïõ Ý÷ïõìå õðïãñÜøåé ôçí êáôáäßêç ìáò óáí ðëáíÞôçò ìïõ èõìßæåé ëßãï áðï 'Äéõëýæïíôáò ôïí êþíùðá êáé êáôáðßíïíôáò êáìÞëåò áóÜëéùôåò'.
- êáé ôõ÷åñïß üóïé ðñüëáâáí íá äïõí ðáéäÜêéá õãéÞ -ïé õðüëïéðïé íá äù ôé èá ìáò ðñïêýøåé.
-
Το αλκοόλ σκοτώνει,το κάπνισμα σκοτώνει,τα ναρκωτικά το ίδιο.
Η γρήγορη οδήγηση;
Το απρόσεκτο περπάτημα;
Η κατανάλωση κοτόπουλου;
Ακόμα καί η αναπνοή του μολυσμένου αέρα άμα θέλουμε σκοτώνει
Τα πάντα σκοτώνουν ρε Bruce.Η διαφορά είναι ότι ο καπνός του τσιγάρου ενοχλεί τούς μή-καπνιστές.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Η διαφορά είναι ότι ο καπνός του τσιγάρου ενοχλεί τούς μή-καπνιστές.
Και το να με γαργαλάνε με ενοχλεί, αλλά δε με σκοτώνει.
Αν δεν σταματησεις αυτο το τροπάρι με το κάπνισμα, θα δεις αν σκοτωνει το γαργαλητο!
Γαργαλητο μεχρι θανατου θα ειναι η τιμωρια σου ρε!
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Και το να με γαργαλάνε με ενοχλεί, αλλά δε με σκοτώνει.
Είσαι σίγουρος;
-
Γιατί βρε Bruce; Έγραψες κάτι και σε ρώτησα πάνω σε αυτό. Τι το μεμπτό έχει η ερώτηση;
-
Κι εσύ συνεχίζεις να μην απαντάς.
Για να κάνω μια ερώτηση κάπου θα θέλω να καταλήξω. Εκτός εάν δε θέλεις διάλογο.
Εντάξει λοιπόν συνέχισε μόνος σου.
-
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
4 σελίδες πρίν .........
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 192#551192και έρχεται ένα πολυτεχνείο μια εφημερίδα (μία θα ποστάρω το είχε και άλλη πρωτοσέλιδο ) και σου γράφει αυτό ...
το πυρηνικό μαςσκοτώνει ή όχι ??
Άσχετο σχετικό....δεν τα ξέρατε αυτά περί ραδιενεργών από το Τσέρνομπιλ...δεν γνωρίζατε πόσο είχε - έχει επιβαρυνθεί η Βόρεια Ελλάδα...δεν γνωρίζατε τί είχε συμβεί εκείνο το Πάσχα και τρώγατε τα ραδιενεργά μαρουλάκια ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη γινότανε χαμός ή μήπως κάποιος από σας πίστευε οτι το ραδιενεργό Καίσιο θα εξαφανιζόταν ώς δια μαγείας την επόμενη μέρα? Όλα αυτά ήταν και εξακολουθούν να είναι μια ευγενική χορηγία του Ελληνικού κράτους ναι αυτού που νομοθετεί και μετά δεν φροντίζει για την εφαρμογή των νόμων του. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Passive smoking has been associated with heart disease and cancer but not, until now, with diabetes.Recent studies have suggested that passive smoke may contain more dangerous ingredients than previously thought.
Εγώ θα χτίσω ουρανοξύστη με πυλό. Πιστεύω ότι θα γίνει καλός (και μυρωδάτος).
Συέλε θα σου δώσω 2-3 ορόφους δώρο να μένεις. Ψήνεσαι;
Χλωμό το βλέπω να ψήνομαι. Αλλά αν το κάνεις σε βλέπω φυλακή
Βέβαια κάποιος ποστάρει μια έρευνα για σύνδεση παθητικού καπνίσματος και διαβήτη (!!!) και φυσικά γίνεται άμεσα αποδεκτή και αποτελεί στοιχείο ενίσχυσης της θέσης τους.
Κάποιος άλλος (που ακόμα δεν έχει πειστεί) ποστάρει ας πούμε μια έρευνα που εμπεριέχει ανάλυση από το σύνολο των ερευνών (11) που έχουν γίνει για τον καρκίνο του μαστού σε σχέση με το παθητικό κάπνισμα και χλευάζεται
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/quer ... t=Abstract
-
Τελικά το βάρος της απόδειξης πέφτει στις παραπομπές ή στην κοινή λογική;
-
ποδήλατο
-
Χοντρό κόλλημα έβγαλες ρε σύ.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Όταν θα μου απαντήσεις σε αυτό Συέλε πραγματικά θα σε αφήσω στην ησυχία σου.
Εμας τους υπολοιπους να δω ποτε θα αφήσεις στην ησυχία μας...
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ