-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Να υποθέσω σε αυτό το σημείο ότι δε απαντήσεις ή ότι ψάχνεις τα αδιάσειστα στοιχεία για να τεκμηριώσεις τα λεγόμενα σου συέλε;Υπέθεσε οτι τραβάει η καρδιά σου μπρουσ!
-
Bruce
δείξε μου ΕΝΑ ποστ καπνιστή εδώ μέσα, που να λέει ότι οι έγγυοι κάνουν κακό ΜΟΝΟ στον εαυτό τους όταν καπνίζουν. Δεν διαφωνεί κανείς επ'αυτού, και απορώ γιατί επιμένεις.
-
Ο μπέμπης μπρουσ είναι ενεργητικός καπνιστής. Αφου όλες οι ουσίες του τσιγάρου περνάνε, μέσω του αίματος, στο μωρό.
Σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπεται να καπνίζει μια εγκυος.
Οπως δεν επιτρέπεται να ενοχλούμαι, οι καπνιστές, τους μη καπνιστές με τον καπνό μας. -
ποιος θα μου πει μια μεθοδο για να κοψεις το καπνισμα !!!
κατα προτιμηση μεθοδους δοκιμασμενες απο παιδια που την εφαρμοσαν κ τελικα το εκοψαν !!!!!!
tnx !
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
ποιος θα μου πει μια μεθοδο για να κοψεις το καπνισμα !!!κατα προτιμηση μεθοδους δοκιμασμενες απο παιδια που την εφαρμοσαν κ τελικα το εκοψαν !!!!!!
tnx !
Mαχαίρι!
-
Και εγώ μαχαίρι το έκοψα και δεν είχα κανένα πρόβλημα!
Η αλήθεια είναι ότι κάπνιζα μόνο 2 χρόνια και πιο πολύ περιστασιακά, αλλά πάντα είχα ένα πακέτο στην τσάντα μου και ήταν μέρες που μπορεί να έκανα μέχρι και 15 τσιγάρα. Μπορεί να ακούγονται λίγα, αλλά για μένα ήταν πολλά.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Ο μπέμπης μπρουσ είναι ενεργητικός καπνιστής. Αφου όλες οι ουσίες του τσιγάρου περνάνε, μέσω του αίματος, στο μωρό.
Σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπεται να καπνίζει μια εγκυος.
Οπως δεν επιτρέπεται να ενοχλούμαι, οι καπνιστές, τους μη καπνιστές με τον καπνό μας.ΔΛΔ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ, καλά κατάλαβα;
Τι άλλο θα ακούσουμε σήμερις....
Χιουστον we have a problem............
Αγαπητέ μπρουσ, μπορεί να ακούσεις πολλά σήμερις. Γι' αυτό καλά θα κάνεις να βγάλεις λίγο τις παρωπίδες και τις ωτασπίδες, μήπως και καταλάβεις.
Παθητικός λοιπόν, αγαπητέ μου μπρουσ, σε σχέση με την συζήτηση που γίνεται εδω, είναι αυτός που εισπνέει τον καπνό του άλλου στον αέρα που αναπνέει.
Ενεργητικός αυτός που καπνίζει.Αν τώρα ήθελες να πεις ότι παθητικός είναι αυτός που παίρνει αυτές τις ουσίες χωρίς την θέλησή του, θα είχες δίκηο, αλλά μόνο αν απέφευγες τις υπερβολικές αντιδράσεις και τις ειρωνείες, αγαπητέ μου μπρουσ!!
-
Ρε συς τι 'παθητικος' και 'ενεργητικος' λετε , σε λιγο θα μας πειτε και πουστηδες.
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
ποιος θα μου πει μια μεθοδο για να κοψεις το καπνισμα !!!κατα προτιμηση μεθοδους δοκιμασμενες απο παιδια που την εφαρμοσαν κ τελικα το εκοψαν !!!!!!
tnx !
Βρές τρόπο να πείσεις τόν εαυτό σου.Αν το πάρεις απόφαση (στα αλήθεια) θα το κόψεις.Ούτε τσιρώτα ούτε τσίχλες.ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Εντιτ: ένας καλός τρόπος για να το πάρεις απόφαση,είναι να δίνεις σημασία στίς δημοσιεύσεις σέ αυτό τό τόπικ.(ειδικά του Αδη,έχει πολύ καλή οπτική γωνία)
-
Ετσι είναι.
Οσες φορές προσπάθησα να το κόψω, μόλις είπα: 'ελα μωρέ, ένα τσιγαράκι μετά το φαγητό'....γειά σας! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ετσι είναι.
Οσες φορές προσπάθησα να το κόψω, μόλις είπα: 'ελα μωρέ, ένα τσιγαράκι μετά το φαγητό'....γειά σας!Χιλιοπαιγμένο καί σε μένα Νίκο.
Ολα αυτά τα 'δέν πειράζει',είναι ο πρόλογος που ρίχνουμε στόν εαυτό μας,για να αφεθούμε στήν μαγεία τής...εξαρτησης. -
Αντρέα, μάλλον ηρεμιστικά χρειαζόμαστε! Οταν έχω άγχος καπνίζω περισσότερο γμτ!
-
Ηρεμιστικά χρειαζόμαστε εμείς οι φτωχοί ρε.
Εσείς οι πλούσιοι τί μιλάτεέχεις σκεφτεί να κάνεις πράξη τήν θεωρεία τής αποκέντρωσης;
-
Αυτη τη στιγμη ειμαι στα 2-3 τσιγαρα το βραδυ, δεν καπνιζω πια στο γραφειο,
Γενικα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα εκτος απο 2-3 μερη δεν ευχαριστιεμαι πουθενα το καπνισμα, πλεον νιωθω σαν παρεισακτος και το τελευταιο που θελω ειναι να ενοχλω με τον καπνο μου, γιατι και εμενα με ενοχλει ο καπνος των αλλων ακομα και στο δρομο.
Μονο με τη θεληση το κοβεις, ολα τα αλλα...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ηρεμιστικά χρειαζόμαστε εμείς οι φτωχοί ρε.
Εσείς οι πλούσιοι τί μιλάτεΝαι Ναι μαζί σου....αβάντι πόπολο και άλλα τέτοια!!!:lol:
έχεις σκεφτεί να κάνεις πράξη τήν θεωρεία τής αποκέντρωσης;
Να την κάνω από την Αθήνα? Από την δουλειά μου?....????
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Αυτη τη στιγμη ειμαι στα 2-3 τσιγαρα το βραδυ, δεν καπνιζω πια στο γραφειο,Γενικα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα εκτος απο 2-3 μερη δεν ευχαριστιεμαι πουθενα το καπνισμα, πλεον νιωθω σαν παρεισακτος και το τελευταιο που θελω ειναι να ενοχλω με τον καπνο μου, γιατι και εμενα με ενοχλει ο καπνος των αλλων ακομα και στο δρομο.
Μονο με τη θεληση το κοβεις, ολα τα αλλα...
Αυτό που λές εδώ,κοίτα να τό βάλεις πολύ βαθιά στο μυαλό σου Βράξ.Πείσε τόν εαυτό σου για το σιχαμερό του θέματος,ότι οι διπλανοί σου σέ σιχαίνονται για αυτό το γαμημένο το τσιγάρο.
Ετσι αποκτάς τήν θέληση -
Να σου πω κατι ρε Αντρέα.
Αυτό που με κάνει και το σιχαίνομαι είναι ότι μπορεί να 'φύγω' και να μην μπορω να βλέπω τα παιδιά μου........ -
Είδες ρε το γαμημένο.
Γάμησέ το ρε Νίκο το γαμημένο,κόψτο ρε να πάει στο διάολο.Ολα τα κακά του κόσμου έχει μαζεμένα,καί τα πληρώνουμε για να τα...απολαύσουμε.
Είμαστε μεγάλοι τρόμπες.Σήμερα έβαλα τα καινούρια μου τόπ-μάουντς,που τα πλήρωσα 220 ευρώ,όσο περίπου έχω γλυτώσει απο το κάπνισμα αυτούς τους δυόμιση μήνες που το έκοψα
-
Ετσι γμτ! Αλλά όλο δικαιολογίες είμαστε!
Με γειές τα τοπμαουντάκια σου!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Είδες ρε το γαμημένο.Γάμησέ το ρε Νίκο το γαμημένο,κόψτο ρε να πάει στο διάολο.Ολα τα κακά του κόσμου έχει μαζεμένα,καί τα πληρώνουμε για να τα...απολαύσουμε.
Είμαστε μεγάλοι τρόμπες.Σήμερα έβαλα τα καινούρια μου τόπ-μάουντς,που τα πλήρωσα 220 ευρώ,όσο περίπου έχω γλυτώσει απο το κάπνισμα αυτούς τους δυόμιση μήνες που το έκοψα
hunter το κοψες εμαθα? μπραβο σου, με γεια και τα τοπ μαουντς...
vrax αν δε κανω λαθος εχεις παιδια ετσι? φαντασου οτι τα λεφτα που ξοδευεις
για να 'φυγεις' αργα η γρηγορα σα το σκυλι στ'αμπελι, αν εμπαιναν σε ενα λογαριασμο για τα παιδια σου σιγουρα θα μπορουσες να τους προσφερεις κατι καλυτερο.....η ακομα και για τον εαυτο σου να τα δωσεις τα λεφτα, κατι θα τα κανεις....θασαι και ακομα πιο περηφανος για τον εαυτο σου....οι υπολοιποι που ακομα καπνιζετε και γουσταρετε ειστε ψιλοστοκοι, no offence!το τσιγαρο ειναι σα το bmx στο γυμνασιο! δε βλεπω κανεναν 50αρη να χει bmx πλεον....γιατι να χει τσιγαρο?
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ