-
Δεν εννοω αυτη τη λιμνη...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μία ερώτηση,γιά όποιον τυχόν γνωρίζει.Η πρόσβαση Νο.1 γιά ΔΙΚΑΣΤΡΟ έχει χαρακτηριστεί ώς '4Χ4'.
Θά μπορέσω να τήν ανέβω μέ τό φορτηγάκι μου;
Είναι μέν ψηλό (αρκετά) αλλά πισωκίνητο.ANEBAINEI KANONIKA.
ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΞΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΡΕΞΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΧΙΑ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ! -
Σκέφτομαι Πέμπτη βράδυ να φτάσω στο 22,23 χλμ της ειδικής Ελάτεια όπου ο συνδετικός δρόμος με την Ε.Δ Ρεγγίνι για κατασκήνωση. Εχω ΦΙΑΤ ΟΥΝΟ ΤΟΥΡΜΠΟ χαμηλωμένο. Θα φτάσω μέχρι εκεί άνετα ή θα μου φύγει ο πάτος κι εμένα και του αυτοκινήτου? Και μετά την πρώτη Ελάτεια να μπώ στην ειδική με προορισμό την πρώτη στροφή της. Βγαίνει?
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Σκέφτομαι Πέμπτη βράδυ να φτάσω στο 22,23 χλμ της ειδικής Ελάτεια όπου ο συνδετικός δρόμος με την Ε.Δ Ρεγγίνι για κατασκήνωση. Εχω ΦΙΑΤ ΟΥΝΟ ΤΟΥΡΜΠΟ χαμηλωμένο. Θα φτάσω μέχρι εκεί άνετα ή θα μου φύγει ο πάτος κι εμένα και του αυτοκινήτου? Και μετά την πρώτη Ελάτεια να μπώ στην ειδική με προορισμό την πρώτη στροφή της. Βγαίνει?Δεν βγάζεις το προφυλακτήρα καλύτερα
Πλάκα κάνω!
Πέρυσι είδα πολλά χαμηλά αυτοκίνητα που είχαν βγάλει τους προφυλακτήρες για να μην βρίσκουν. -
Σκέφτομαι Πέμπτη βράδυ να φτάσω στο 22,23 χλμ της ειδικής Ελάτεια όπου ο συνδετικός δρόμος με την Ε.Δ Ρεγγίνι για κατασκήνωση. Εχω ΦΙΑΤ ΟΥΝΟ ΤΟΥΡΜΠΟ χαμηλωμένο. Θα φτάσω μέχρι εκεί άνετα ή θα μου φύγει ο πάτος κι εμένα και του αυτοκινήτου? Και μετά την πρώτη Ελάτεια να μπώ στην ειδική με προορισμό την πρώτη στροφή της. Βγαίνει?Πρέπει να προσέξετε την 1η μέρα, επειδή οι ειδικές δεν θα ανοίξουν ανάμεσα στα 2 σκέλη. Έτσι θα είναι κλειστές 3 ώρες πριν την πρωινή εκκίνηση και θα ανοίξυν με την διέλευση του ουραγού στο 2ο πέρασμα!
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Tα έφτιαξα με την Ελένη, ωραία κοπέλα.
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ Ο SKYE ΤΑ ΕΦΤΕΙΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ!!!!
ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ!!!!
Ασχετο με το θέμα![kouk]
ΑΠΑΙΧΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ!
ΒΡΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ!!!!
ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΟΝ!
roadrunner_gr, αφού είσαι αποδεδειγμένα ικανός για καλό χιούμορ, γιατί αναλώνεσαι με κακό χιούμορ, μικρότητες και παιδικές συμπεριφορές ?
(moderator nass)
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Σκέφτομαι Πέμπτη βράδυ να φτάσω στο 22,23 χλμ της ειδικής Ελάτεια όπου ο συνδετικός δρόμος με την Ε.Δ Ρεγγίνι για κατασκήνωση. Εχω ΦΙΑΤ ΟΥΝΟ ΤΟΥΡΜΠΟ χαμηλωμένο. Θα φτάσω μέχρι εκεί άνετα ή θα μου φύγει ο πάτος κι εμένα και του αυτοκινήτου? Και μετά την πρώτη Ελάτεια να μπώ στην ειδική με προορισμό την πρώτη στροφή της. Βγαίνει?
Δεν βγάζεις το προφυλακτήρα καλύτερα
Πλάκα κάνω!
Πέρυσι είδα πολλά χαμηλά αυτοκίνητα που είχαν βγάλει τους προφυλακτήρες για να μην βρίσκουν.Δεν βρίσκει στον προφυλακτήρα αλλά στην αντλία βενζίνης (ΜΠΡΡΡΡ!!!!!!) και στην εξάτμιση
-
Ο χρήστης papa έγραψε:
Πρέπει να προσέξετε την 1η μέρα, επειδή οι ειδικές δεν θα ανοίξουν ανάμεσα στα 2 σκέλη. Έτσι θα είναι κλειστές 3 ώρες πριν την πρωινή εκκίνηση και θα ανοίξυν με την διέλευση του ουραγού στο 2ο πέρασμα!
Δεκτό αλλά εγώ θα είμαι μέσα στην ειδική και μόλις περάσει ο ουραγός θα κινηθώ προς την αφετηρία.
-
Σκέφτομαι Πέμπτη βράδυ να φτάσω στο 22,23 χλμ της ειδικής Ελάτεια όπου ο συνδετικός δρόμος με την Ε.Δ Ρεγγίνι για κατασκήνωση. Εχω ΦΙΑΤ ΟΥΝΟ ΤΟΥΡΜΠΟ χαμηλωμένο. Θα φτάσω μέχρι εκεί άνετα ή θα μου φύγει ο πάτος κι εμένα και του αυτοκινήτου? Και μετά την πρώτη Ελάτεια να μπώ στην ειδική με προορισμό την πρώτη στροφή της. Βγαίνει?Από Παναγίτσα ξέχασέτο, θα αφήσεις το μισό αυτοκίνητο εκεί, πήγαινε από Ελάτεια ανάποδα την ειδική Ρεγγίνι με προσοχή και δεν θα έχεις πρόβλημα. Με ΠΟΛΥ προσοχή όμως!
-
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Από Παναγίτσα ξέχασέτο, θα αφήσεις το μισό αυτοκίνητο εκεί, πήγαινε από Ελάτεια ανάποδα την ειδική Ρεγγίνι με προσοχή και δεν θα έχεις πρόβλημα. Με ΠΟΛΥ προσοχή όμως!
Να σου πω τι παθαμε προπερσυ.Μπηκαμε με ενα σουμπ απλο απο την αρχη της ειδικης Ελατεια-Ζελι με σκοπο να φτασουμε στο σημειο που ειναι ο δρομος που συνδεει τις δυο ειδικες.Πλησιαζαμε οταν ενα εγκαρσιο νερωφαγωμα μας εμποδισε να συνεχισουμε.Ριξαμε οσες πετρες υπηρχαν τριγυρω αλλα αυτες θα βολεψαν τα 4Χ4 αλλα εμας οχι.Αναγκαστηκαμε (που λεει ο λογος) να γυρισουμε στο μοναστηρι που ηταν και το πηδημα.
Δεν ξερω αν απο τοτε αλλαξε κατι προς το καλυτερο αλλα και προς το χειροτερο. -
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Λοιπον δυο ερωτησεις και ακολουθουν και αλλες.Στο Ελευθεροχωρι οι προσβασεις 2 και 3 οπως αναφερονται απο το επισημο site ειναι βατες(εκει λεει 4χ4 εσεις?) για κανονικο ομως νοικιασμενο αυτοκινητο ...Η 3 απο οτι ειδα σε εναν παλιο οδηγο των 4τ βγαινει κοντα σε μια 'λιμνη' λεει τιποτα το σημειο?Η 2 ειναι καλη?Η προσβαση απο το Ζελι ειναι 2 χιλ βγαινει σε καλο σημειο η θα περπτησουμε αλλα 2...!Ρωτας για Ελευθεροχωρι και το Ζελι δεν χωραει.
Απο το Ζελι πας στην ειδικη της Ελατειας και βλεπεις ....αναλογα που θα καθησεις μιας και θα'χει μπολικο κοσμο.Στα αριστερα περιπου στα 1000 μ.(?) ειχε περισυ ασφαλτινο κομματι,στα δεξια φυτεμενη πετρα.Προσωπικα δεν το βρηκα και πολυ ενδιαφερον σημειο και ετσι δεν το ξαναεπισκεφτηκα. -
γνωρίζετε αν η ειδική που τελειώνει στην καλλοσκοπή έχει ασφάλτινο κομμάτι?
ευχαριστώ
-
Δεν βγάζεις το προφυλακτήρα καλύτερα
Πλάκα κάνω!
Πέρυσι είδα πολλά χαμηλά αυτοκίνητα που είχαν βγάλει τους προφυλακτήρες για να μην βρίσκουν.Δεν βρίσκει στον προφυλακτήρα αλλά στην αντλία βενζίνης (ΜΠΡΡΡΡ!!!!!!) και στην εξάτμιση
Οπότε μιλάμε για πραγματικό ερπετό Όλα αυτά τα αυτοκίνητα υποφέρουν στο Ακρόπολις.Σιγά-σιγά και με προσοχή για να μην σου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι.
-
Παιδιά σκέφτομαι να πάω το Σάββατο το πρωί στην 8η (KOYMAPITΣI 1), να μη βάλω το αυτοκίνητο μέσα, και μετά να φύγω για Λαμία (service) και πάλι κάτω (ίσως Αμφισσα 2).
Το ερώτημα είναι αν αφήσω το αυτοκίνητο στην αρχή της διαδρομής, εκεί που σημειώνω με κύκλο, θα υπάρχει κανένα πρόβλημα να φύγω για πάνω?
Ψαρώνω με αυτό που γράφει στο πρόγραμμα 'ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.' -
Ο χρήστης power_ran έγραψε:
Παιδιά σκέφτομαι να πάω το Σάββατο το πρωί στην 8η (KOYMAPITΣI 1), να μη βάλω το αυτοκίνητο μέσα, και μετά να φύγω για Λαμία (service) και πάλι κάτω (ίσως Αμφισσα 2).Το ερώτημα είναι αν αφήσω το αυτοκίνητο στην αρχή της διαδρομής, εκεί που σημειώνω με κύκλο, θα υπάρχει κανένα πρόβλημα να φύγω για πάνω?
Ψαρώνω με αυτό που γράφει στο πρόγραμμα 'ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.'Κουμαρίτσι με αυτοκίνητο εκτός ειδικής (είτε στην μεριά της αφετηρίας, είτε του τερματισμού) Ξ Ε Χ Α Σ Ε το !!!
Απο την μεριά της αφετηρίας, η άσφαλτος που κατεβαίνει πρός Δύο Βουνά & Γοργοπόταμο, είναι μιά κακιά στεναδούρα, που ακόμα κι άν δέν σε σταματήσει η αστυνομία πηγαίνοντας ανάποδα, για δικό σου καλό ΞΕΧΑΣΕ το-2 .
Οσο για την μεριά του τερματισμού, η Ανω Παύλιανη έχει τόσο στενά δρομάκια, που δέ χωράνε δυό Smart να διασταυρωθούν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, έστω και κατα τη φορά του αγώνα δέν θα σ αφήσουν να φύγεις. -
Και όσοι έχουν κατα νού να πάνε στην πρόσβαση 1 της ειδικής Πύργος (απο Καστανιά - Νεοχώρι), ας έχουν υπ όψη ότι, 600 μέτρα πρίν η κοπάνα συναντήσει την ειδική, τον δρόμο τον έχει πάρει ολόκληρον ένα ρέμα, και δέν περνάει ουτε 4Χ4 !
(τυχεροί μόνο οι μηχανόβιοι...) -
Ο χρήστης kkot έγραψε:
γνωρίζετε αν η ειδική που τελειώνει στην καλλοσκοπή έχει ασφάλτινο κομμάτι?ευχαριστώ
Μιλάς για την Στρώμη προφανώς.Όχι δεν έχει ασφάλτινο κομμάτι.Τελειώνει ακριβώς πριν από την άσφαλτο.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
γνωρίζετε αν η ειδική που τελειώνει στην καλλοσκοπή έχει ασφάλτινο κομμάτι?
ευχαριστώ
Μιλάς για την Στρώμη προφανώς.Όχι δεν έχει ασφάλτινο κομμάτι.Τελειώνει ακριβώς πριν από την άσφαλτο.
ευχαριστώ Θοδωρή.
-
θα ήθελα και εγώ να κάνω μερικές ερωτήσεις για την Κυριακή και πιο συγκεκριμένα για τη τελευταία ειδική (Περιβόλι).
-
Οι δύο πρώτες από τις επίσημες προσβάσεις (1α & 1β) ξεκινάνε από το χωρίο Περιβόλι. Φτάνει κανείς εκεί εύκολα (άσφαλτος) από Μακρακώμη-Σπερχειάδα;
-
Η πρόσβαση Νο. 2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την προσέγγιση του τερματισμού της ειδικής; και αν ναι, σε τι κατάσταση είναι ο δρόμος από το σημείο που αφήνουμε την επίσημη πρόσβαση μέχρι το τερματισμό;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
-
Τελικά θα πάω να κλειστώ στην Άμφισσα (και δε θα πάω Παύλιανη).
Θα προσπαθήσω να φτάσω στα κατηφορικά σημεία μετά το μέσον της ειδικής αυτής.Μπορεί κάποιος να μου πει αν η πρόσβαση στο σημείο αυτό (ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ) είναι εύκολη για νορμάλ ΙΧ ή αντί της ειδικής να προτιμήσω την πρόσβαση από το Λιδωρίκι;
Υπάρχει χώρος για πάρκινκ στο σημείο εκείνο έτσι ώστε να μη δημιουργήσω πρόβλημα;
Σημεία πρόσβασης Ειδ.Διαδρομών 52ου