-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Δεν είναι ότι δε θέλω να τους δω, αλλά μακάρι να είχε γίνει 4-5 χρόνια πριν αυτή η συναυλία.Πλέον είναι πολύ απόμακροι σκηνικά για τα γούστα μου
Τα πόσα έφτασες;
Άν σ΄ αρέσουν ακόμα τα cd τους, δεν βρίσκω λόγο να μη πας στη συναυλία. Εκτός και αν σε ενοχλεί το όλο σκηνικό: ήχος-φώτα-videowalls κλπ,
Αλλιώς πας, κάθεσαι και λίγο μακρυά από το ξύλο και απολαμβάνεις!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Άν σ΄ αρέσουν ακόμα τα cd τους, δεν βρίσκω λόγο να μη πας στη συναυλία. Εκτός και αν σε ενοχλεί το όλο σκηνικό: ήχος-φώτα-videowalls κλπ,
Καθόλου δε με ενοχλεί το σκηνικό, ίσα-ίσα. Με ενοχλεί λίγο αυτή η δήθεν αποστασιοποίηση που διακρίνω στους tool τα τελευταία χρόνια, του τύπου 'είμαστε πολυπλατινένιο international act, και καθόλου δεν το γουστάρουμε, γι' αυτό ο τραγουδιστής μας θα κάθεται σε μια γωνία στη σκηνή για να τη σπάσει στην πολυεθνική εταιρεία μας'
Φίλος έτυχε να τους δει ζωντανά σε δύο διαφορετικές περιόδους τους, επί εποχής Undertow και επί εποχής Lateralus, και μου έλεγε ότι ήταν σαν να έβλεπε δύο διαφορετικά συγκροτήματα: οι μεν όργωναν τη σκηνή, οι δε άφηναν όλη τη δουλειά να την κάνουν τα εφέ.
Και κρίνοντας από τον τελευταίο δίσκο τους, έχω την αίσθηση ότι πλέον δουλεύουν με τον αυτόματο πιλότο. Όχι ότι δεν τους αξίζει respect, μην τρελαθούμε, απλώς μου δίνουν την εντύπωση ότι μεταμορφώνονται πλέον σε κάτι το δεινοσαυρικό.
-
Δεν το χα σκεφτεί έτσι.
Έχω την εντύπωση πως ο Keenan είναι/θέλει να περάσει την φιλοσοφία του αντιστάρ και δεν πολυγουστάρει τα πλήθη που τρελαίνονται ακόμα και με το ρέψιμο του 'θεού' που βρίσκεται πάνω στην σκηνή.
Μπορεί και η όλη συμπεριφορά του να είναι θέμα image, δεν ξέρω.
Πάντως θέλω πολύ να ακούσω και να δω όλο αυτό το σκληρό/άρρωστο πανηγύρι που στήνουν στις συναυλίες τους.
Και κυρίως, θέλω να νιώσω την ένταση! ΔΥΝΑΤΑ!
Περιμένω και τον silencer να σε βρίσει που έχεις αμφιβολίες!
-
Δεν το χα σκεφτεί έτσι.Έχω την εντύπωση πως ο Keenan είναι/θέλει να περάσει την φιλοσοφία του αντιστάρ και δεν πολυγουστάρει τα πλήθη που τρελαίνονται ακόμα και με το ρέψιμο του 'θεού' που βρίσκεται πάνω στην σκηνή.
Του'χω έτοιμη λύση: ας μην ξανακάνει παγκόσμια περιοδεία σε στάδια, και να κάνουν 20 συναυλίες το χρόνο σε κλαμπάκια των 1000 ατόμων. Καλό;
Bring it on, λέμε
-
κάτι άκουσα για
-
[quote='ast']κάτι άκουσα για
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Δεν το χα σκεφτεί έτσι.
Έχω την εντύπωση πως ο Keenan είναι/θέλει να περάσει την φιλοσοφία του αντιστάρ και δεν πολυγουστάρει τα πλήθη που τρελαίνονται ακόμα και με το ρέψιμο του 'θεού' που βρίσκεται πάνω στην σκηνή.
Του'χω έτοιμη λύση: ας μην ξανακάνει παγκόσμια περιοδεία σε στάδια, και να κάνουν 20 συναυλίες το χρόνο σε κλαμπάκια των 1000 ατόμων. Καλό;
Bring it on, λέμε
Ποιός με φώναξε;
Η 'στροφή' που έχουν κάνει στις συναυλιακό τους στύλ αντικατοπτρίζει τη πορεία του συγκροτήματος.
Επι εποχής Undertow, η μπάντα ηταν αρκετά πιο ακατέργαστη, πιο in-your-face αν θέλετε και φυσικά αυτή τη λογικά ακολουθούσε το show - μιας πιο τυπικής μέταλ συναυλίας (οκ, με τον τραγουδιστή γυμνό και βαμμένο μπλέ - κόκκινο! )
Με κάθε δίσκο, η μπάντα ραφινάρει τον ήχο της και φυσικά το live show της.
Επειδή τους είδα στην Ιταλία και ηταν απλά η καλύτερη συναυλία που έχω παρακολουθήσει, πιστεύω πως το live στις 16 του Δεκέμβρη θα ειναι υπέροχο, δεδομένου και του ανανεωμένου setlist + show (παίζουν Wings For Marie Pts. 1 + 2! )... Σε σύγκριση με το Lateralus tour o Maynard ειναι εμφανώς πιο διαδραστικός με το κοινό και με σαρδόνια αίσθηση χιούμορ...
Σχετικά με το θέμα του στάρ και του ίματζ, οι θέσεις της μπάντας ειναι γνωστές εδώ και καιρό - πάνω απ' όλα η μουσική και τα άτομα στο παρασκήνιο, εξ' ου και το πως βγαίνουν και παιζουν στην σκηνή τα τελευταία χρόνια... Και για όσους λένε για sell outs κ.λ.π. υπάρχει ενα μικρό τραγουδάκι ονόματι 'Hooker With A Penis'...
-
silencer51 άντε και σε περίμενα!
-
Σήμερα παίζουν οι Katatonia στη Θεσ/νικη. Λογικά τώρα πρέπει να ξεκινάνε...
Δεν κατάφερα να πάω...Αύριο παίζουν στο Gagarin, στην Αθήνα.
-
Pearl Jam
Mε διαφορά η καλύτερη συναυλία της χρονιάς (και δεν είναι από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα). Έτσι γίνονται τα live, από τις καλύτερες συναυλίες της ζωής μου. Το λέω με το χέρι στην καρδιά, έχοντας πάει σε περισσότερες από 200. Πήρα μπλουζάκι.
-
Γιατί ρε γμτ να μην ηταν μια βδομάδα αργότερα αυτή η συναυλία;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Pearl JamMε διαφορά η καλύτερη συναυλία της χρονιάς (και δεν είναι από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα). Έτσι γίνονται τα live, από τις καλύτερες συναυλίες της ζωής μου. Το λέω με το χέρι στην καρδιά, έχοντας πάει σε περισσότερες από 200. Πήρα μπλουζάκι.
Για ρίξε καμιά λεπτομέρεια ντε!
-
Παίξαν το Ι am mine; Τρελαίνομαι γι' αυτό το τραγούδι!
Από διασκευές; Ξέρω ότι παιζουν 1-2 σε κάθε συναυλία...
-
Παίξαν το Ι am mine; Τρελαίνομαι γι' αυτό το τραγούδι!Από διασκευές; Ξέρω ότι παιζουν 1-2 σε κάθε συναυλία...
Διασκευές: I Believe In Miracles (Ramones) και Keep On Rocking In The Free World (Neil Young), ενώ παίξαν και το Little Wing του Hendrix στο τέλος κολλητά του Yellow Ledbetter.
Tα υπόλοιπα αύριο παιδιά, είμαι πτώμα.
-
ποτε θα παιξει επιτελους στην ελλαδα ο μοτσαρτ λαιβ παιδια ξερει κανεις;
-
Θα έρθει με κάτι συμμαθητές του από το σχολείο συνδυάζοντας τη συναυλία με βόλτα στα μπαράκια και μπάνια το επόμενο καλοκαίρι. Αν και τα παιδιά τον έψηναν να συμμετάσχει στο γκρουπάκι τους (ρόλινγκ στόουνς ή κάπως έτσι), αυτός ακολούθησε σόλο καριέρα.
-
Λοιπόν επειδή το είχα ξεχάσει:
Pearl Jam, Live in Athens 30/9/2006Set 1
Go, Animal, Life Wasted, Hail Hail, Corduroy, Severed Hand, World Wide Suicide, Elderly Woman Behind The Counter In A Small Town, Given To Fly, Marker In The Sand, Sad, Even Flow, Daughter(Another Brick In The Wall), You Are, Wishlist, Insignificance, Jeremy, Better ManEncore 1
Footsteps, I Am Mine, Inside Job, Black, Rearviewmirror, PorchEncore 2
Smile, I Believe In Miracles, Alive, Rockin' In The Free World, Yellow Ledbetter(Little Wing) -
duran duran ξανα στην ελλαδα στις 22/10
http://www.didimusic.gr/dates/default.asp?id=123 -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Λοιπόν επειδή το είχα ξεχάσει:
Pearl Jam, Live in Athens 30/9/2006Set 1
Go, Animal, Life Wasted, Hail Hail, Corduroy, Severed Hand, World Wide Suicide, Elderly Woman Behind The Counter In A Small Town, Given To Fly, Marker In The Sand, Sad, Even Flow, Daughter(Another Brick In The Wall), You Are, Wishlist, Insignificance, Jeremy, Better ManEncore 1
Footsteps, I Am Mine, Inside Job, Black, Rearviewmirror, PorchEncore 2
Smile, I Believe In Miracles, Alive, Rockin' In The Free World, Yellow Ledbetter(Little Wing)Γιατί ρε γμτ να μην ηταν μια βδομάδα αργότερα αυτή η συναυλία;
-
παιδια υπαρχει κανενα site στο οποιο να ενημερωνομαστε για ολες τις συναυλιες στη ελλαδα?
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2006