-
μίλα μου βρε κι ας μην μ'αγαπάς
εμείς πήγαμε γύρω στις 2 παρά, ελληνάρες γαρ...και φύγαμε γύρω στις 12 παρά...δυστυχώς δεν ήμασταν στον golden circle, μπροστά απο την σκηνή δηλαδή, αλλά είχαμε οπτική επαφή με την σκηνή, τους βλέπαμε κανονικά δηλαδή, απλά μικροσκοπικούς
η ατμόσφαιρα ήταν τέλεια, οι εμφανίσεις τέλειες όλες, εκτός απο την mariah carey που έφαγε μεγάλο γιουχάρισμα...
άλλο να σας το γράφω και άλλο να το ζείτε... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
άλλο να σας το γράφω και άλλο να το ζείτε...
Αυτό είναι το νόημα της συναυλίας.Αλλιώς αγοράζεις το cd και το ακούς στον καναπέ σου.
Μπαμπά,μπαμπά,θέλω και γω να δω τον gilmour live!Τώρα μη νομίζεις ότι επειδή σου μιλάω,δε σε μισώ...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τώρα μη νομίζεις ότι επειδή σου μιλάω,δε σε μισώ...άντε βρε χτύπα κι εσύ...να δώ τι άλλο θα μου συμβεί...
- έσβησα κατα λάθος 15φωτο/βίντεο
- τελείωσε η μπαταρία της ψηφιακής πριν το τέλος της συναυλίας
- είχα 5 ώρες καθυστέρηση στην πτήση της επιστροφής, καθώς πέσαμε πάνω στην μεγάλη καταιγίδα που έριχνε στην αθήνα και μας πήγαν θεσ/νίκη για ανεφοδιασμό μέχρι να καταλαγιάσει ο καιρός να μπορέσουμε να προσγειωθούμε....
άμα μιλάμε για γλωσσοφαγιά το εννοούμε
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Τώρα μη νομίζεις ότι επειδή σου μιλάω,δε σε μισώ...
άντε βρε χτύπα κι εσύ...να δώ τι άλλο θα μου συμβεί...
- τελείωσε η μπαταρία της ψηφιακής πριν το τέλος της συναυλίας
- είχα 5 ώρες καθυστέρηση στην πτήση της επιστροφής, καθώς πέσαμε πάνω στην μεγάλη καταιγίδα που έριχνε στην αθήνα και μας πήγαν θεσ/νίκη για ανεφοδιασμό μέχρι να καταλαγιάσει ο καιρός να μπορέσουμε να προσγειωθούμε....
θεια δικη
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
θεια δικηαυτό είναι κακία τώρα...
γιατί δηλαδή επειδή είχα την κα@@@ να πάω και μπόρεσα να πάω κι ας το κανόνισα την προηγούμενη μέρα, πρέπει να μου τύχουν όλες οι στραβές;;;
όχι ρε γμτ... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Τώρα μη νομίζεις ότι επειδή σου μιλάω,δε σε μισώ...
άντε βρε χτύπα κι εσύ...να δώ τι άλλο θα μου συμβεί...
Εννοείς τα video/φωτό που θα έκανες upload για να τα δούμε και μεις;
Όντως είσαι πολύ άτυχη!Παίρνω πίσω ότι είπα.Σοβαρά τώρα,ότι είπα ήταν αποκλειστικά για πλάκα.Δεν είμαι τόσο μίζερος για να στεναχωριέμαι που κάποιοι πραγματοποίησαν ένα όνειρο...
Σου εύχομαι να μπορέσεις να ξαναδείς του Floyd και τους u2-και να έχεις και φωτό να μας δείξεις... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εννοείς τα video/φωτό που θα έκανες upload για να τα δούμε και μεις;
Όντως είσαι πολύ άτυχη!Παίρνω πίσω ότι είπα.Σοβαρά τώρα,ότι είπα ήταν αποκλειστικά για πλάκα.Δεν είμαι τόσο μίζερος για να στεναχωριέμαι που κάποιοι πραγματοποίησαν ένα όνειρο...
Σου εύχομαι να μπορέσεις να ξαναδείς του Floyd και τους u2-και να έχεις και φωτό να μας δείξεις...μου έχουν μείνει τα βιντεάκια απο το κινητό και κάποιες φωτό απο την μηχανή...όταν θα τα ανεβάσω θα σας ενημερώσω...
όσον αφορά την ατυχία, μην το λές...γιατι θα μπορούσα να είχα μείνει λονδίνο όλη την εβδομαδά να δουλέψω στο γραφείο μας εκεί και την πέμπτη να είχα πάρει το μετρό για το γραφείο...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
όσον αφορά την ατυχία, μην το λές...γιατι θα μπορούσα να είχα μείνει λονδίνο όλη την εβδομαδά να δουλέψω στο γραφείο μας εκεί και την πέμπτη να είχα πάρει το μετρό για το γραφείο...
Ουπς!
-
Αποψε το βραδυ ραντεβου στο γηπεδο του Ο.Φ.Η.
Deep Purple και καλο ξημερωμα
-
Πήγε κανείς White Stripes? Πίκρα η κατάσταση... Παίξανε 10 κομμάτια και μετά διακόψανε τη συναυλία λογω... αέρα! Κουνιότανε λέει η οροφή του stage και τραυματίστηκε κάποιος απο το συνεργείο τους! Πάντως όσο παίξανε ήτανε άψογοι... Ακόμα καλύτερα βέβαια το οτι μπήκα τσάμπα χωρίς να δώσω 50 ευρώ...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αποψε το βραδυ ραντεβου στο γηπεδο του Ο.Φ.Η.Deep Purple και καλο ξημερωμα
Πανω απο 20 χρονια περιμενα μια τετοια στιγμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα πρεπει να ηταν αρχες δεκαετιας του 80. Μικρο παιδακι εγω, ειχα μια τεραστια τρελα με τη μουσικη που ακουγε ο μεγαλυτερος αδερφος μου. Ειχε μαλιστα και ενα 'παρανομο' ραδιοφωνικο σταθμο εγκατεστιμενο στο σαλονι του σπιτιου μας. Το τηλεφωνο καθε βραδυ επαιρνε φωτια απο τις αφιερωσεις που γινοταν, κι εγω παρακαλουσα σχεδον γονατιστος να με αφησει να μπω στο 'studio' να ακουσω εκεινη την ομορφη μουσικη.
'Ρε αϊ στο διαολο ρε κωλοπαιδο σηκω φυγε απο εδω' Ηταν η πιο συνηθισμενη εκφραση που μου ελεγε.Τα χρονια περασαν...
Χθες το βραδυ βρεθηκαμε και οι μαζι αγκαλια να χωροπηδαμε σε παιδακια και τον υδρωτα να τρεχει σαν βρυση!!!!
Ηταν μια ομορφη βραδια. Το οτι τετοια συγκροτηματα δεν ερχονται στο νησι μας ηταν που το εκαναν πιο 'σπεσιαλ'. Θα πρεπει να ηταν περιπου 5000 κοσμος. Λιγοι και καλοι!!!
Το μοναδικο μειονεκτημα ηταν οτι η συναυλια γινοταν στο γηπεδο του ΟΦΗ που περιτριγυριζεται απο σπιτια, οποτε δυστυχως τα 'ντεσιμπελ' ηταν καπως πεσμενα. Ομως αυτα ειναι λεπτομερειες. Λιγα συγκροτηματα μπορουν να λενε οτι εχουν κανει ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ!!!!!!!!!
Ειχα μια μονιμη ανατριχιλα απο την ωρα που ξεκινησε μεχρι την ωρα που τελειωσε η συναυλια. Ομως θελει παρα πολλες ωρες για να τραγουδισουν ολες τις επιτυχιες τους. Ειπαν αρκετες, οπως 'Black Night' 'My woman from Tokyo' 'Spacetrackin' το αγαπημενο μου λογω Drumms δηλαδη βλεπε λογω Paice, ακομα και το 'Smoke on the Water' που το εχω ακουσει 1-2 εκατομυρια φορες και μου προκαλει εμετο Ακομα κι αυτο το τραγουδι ομως το ευχαριστηθηκα.
Η μεγαλη ανατριχιλα ηταν η σκεψη και μονο της ηλικιας των μελων του συγκροτηματος. Αν χθες το βραδυ ειχαν τοση ενεργεια και εβαλαν τετοια 'φωτια' στο γηπεδο φανταστειτε τί εκαναν πριν 30 χρονια!!!!!!!!!!Αξιζε το κοπο να περιμενω τοσα χρονια για να ζησω αυτη την εμπειρια.
Deep Purple σας ευχαριστουμε!!!
(σημερα ή αυριο θα ειναι Θεσσαλονικη)
-
Το Child In Time το είπαν? Γιατί αυτό είναι που αξίζει όλα τα λεφτά .
-
Εδώ και λίγα χρόνια το Child in Time δεν το λένε. Tο λαρύγγι του Plant πλέον δεν τις σηκώνει τέτοιες ακροβασίες...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Εδώ και λίγα χρόνια το Child in Time δεν το λένε. Tο λαρύγγι του Plant πλέον δεν τις σηκώνει τέτοιες ακροβασίες...Κρίμα... ( Ποιόν Plant λες? , ο Gillan δεν είναι τώρα?)
Πάντως η καλύτερη σύνθεση τους πιστεύω ότι ήταν αυτή της περιόδου Ιούλιος 1969-Ιούνιος 1973, με Roger Glover-Bass, Jon Lord-Keyboards, Ian Paice-Drums, Ritchie Blackmore-Guitar , Ian Gillan-vocals.
Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια σε μια συναυλία στην Αθήνα, σε έναν κλειστό χώρο στο ΟΑΚΑ, είχαν βάλει μέσα περισσότερο κόσμο από όσο πραγματικά χωρούσε οπότε είχε γίνει ένας χαμός.
-
Καλά ε τρελό ακυρο!!!! Led Zeppelin και Purple γίναν αχταρμάς!!!
Ναι, τον Gillan εννοούσα
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Το Child In Time το είπαν? Γιατί αυτό είναι που αξίζει όλα τα λεφτά .Οπως ειπαν και τα αλλα μελη, το συγκεκρημενο τραγουδι δεν ειναι για 55αρηδες. Ο Gillan αν και 'εβγαλε' το προγραμμα μια χαρα, δεν ειναι 25 χρονων.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Οπως ειπαν και τα αλλα μελη, το συγκεκρημενο τραγουδι δεν ειναι για 55αρηδες. Ο Gillan αν και 'εβγαλε' το προγραμμα μια χαρα, δεν ειναι 25 χρονων.
Γι'αυτό τον λόγο είμαι πολλές φορές εναντίων εμφανίσεων υπερήλικων συγκροτημάτων που σήμερα δεν μπορούν να ανταποκριθούν όπως κάποτε, π.χ Scorpions(παιδιά μην μου την ''πέσετε'' ), Black Sabbath κλπ. Προτιμώ να μείνω με τις παλιές καλές αναμνήσεις
Αντίθετα πολύ καλά κρατιούνται οι Rolling Stones(πριν 5-6 χρόνια τουλάχιστον), Jethro Tull κλπ. -
Οπως ειπαν και τα αλλα μελη, το συγκεκρημενο τραγουδι δεν ειναι για 55αρηδες. Ο Gillan αν και 'εβγαλε' το προγραμμα μια χαρα, δεν ειναι 25 χρονων.
Γι'αυτό τον λόγο είμαι πολλές φορές εναντίων εμφανίσεων υπερήλικων συγκροτημάτων που σήμερα δεν μπορούν να ανταποκριθούν όπως κάποτε, π.χ Scorpions(παιδιά μην μου την ''πέσετε'' ), Black Sabbath κλπ. Προτιμώ να μείνω με τις παλιές καλές αναμνήσεις
Αντίθετα πολύ καλά κρατιούνται οι Rolling Stones(πριν 5-6 χρόνια τουλάχιστον), Jethro Tull κλπ.Τέτοια λέγε!
Έχε χάρη που είμαι χαρούμενος σήμερα...
Ε - ε - έρχονται!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Αντίθετα πολύ καλά κρατιούνται οι Rolling Stones(πριν 5-6 χρόνια τουλάχιστον), Jethro Tull κλπ.Τέτοια λέγε!
Ε - ε - έρχονται!
Το ξέρω ότι είναι σήμερα και ότι έχουν εξαντληθεί τα εισητήρια αλλά είπα να σας ''τσιγκλίσω'' λίγο
-
Ε - ε - έρχονται!
Το ξέρω ότι είναι σήμερα και ότι έχουν εξαντληθεί τα εισητήρια αλλά είπα να σας ''τσιγκλίσω'' λίγο
Εγώ έχω στα χέρια μου 2 εισητήρια με 2 ψήφιο α/α.
Μάλλον τα είχα κλείσει πολύ νωρίς...
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2006