-
μια εβδομάδα ακόμα και κατεβαίνω για Depeche Mode
-
Με προλαβες.....
Ναι, οι θεοί έρχονται την άλλη Τριτη
Μικρό παιδακι ημουνα οταν πρωτοειδα το video του 'everything counts' από ενα live στη Μεγ. Βρετανία και...........Το enjoy the silence χωρις να ειναι το καλύτερό τους είναι ενα από τα αγαπημενα κομματια ever
Η σημαντικοτερη συναυλια του καλοκαιριου.- (θα το ελεγα ακομα κι αν ερχοταν οι Stones)
-
Asimov
+1
Εστω η 3η σημαντικότερη μετά από Waters και Pearl Jam -
Pearl Jam sucks big time
Για τον Waters δε θα διαφωνουσα αν δεν ηταν το επίκαιρο, καλοπουλημενο κι εντελει εξαιρετικο comeback 'playing the angel'
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Pearl Jam sucks big timeGet your facts right re palioliberal
Για τον Waters δε θα διαφωνουσα αν δεν ηταν το επίκαιρο, καλοπουλημενο κι εντελει εξαιρετικο comeback 'playing the angel'
Εντάξει, αν συνυπολογίσεις 'μέγεθος' συγκροτήματος και τη συγκυρία που ανέφερες μπορείς να πεις οτι είναι δεν είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ βλάσφημη η σύγκρισή
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Pearl Jam sucks big time
Get your facts right re palioliberal
Χωρίς να έχω να τους προσαψω κάτι (ίσως πόζα; δεν ξερω πως να το πω - μαλλον και κατι.... προσωπικά ) μου εβγαζαν κατι απωθητικο..... Ολη αυτη η σκηνη του Seattle....
Γούστα...... -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Εντάξει, αν συνυπολογίσεις 'μέγεθος' συγκροτήματος και τη συγκυρία που ανέφερες μπορείς να πεις οτι είναι δεν είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ βλάσφημη η σύγκρισή
Asimov
-
εγω ειμαι με τον ασιμοβ (οχι λογω ποζας. και οι guns n roses ηταν ποζεραδες, αλλα γουσταρω .. )
ME EΞΑΙΡΕΣΗ ομως τους alice in chains που ειναι πολυ καλοι
κ soυndgarden k nirvana θα ακουσω... σπανια ομως///
τους ακουγα παλια στο σχολειο
βασικα παραδεχομαι τον κομπειν που ειπε οτι οταν εβγαλε το smells like teen spirit ηθελε να βγαλει ενα τραγουδι των pixies ( το γιου μας ισως; )[/img] -
Ναι κι εγω μονο nirvana, οι άλλοι παντα μου ηταν υποκαταστατα....
Σ' αυτους βεβαια... υποκλινομαι
-
Κι εμένα ποτε δεν μου έκαναν εντύπωση οι Pearl Jam, τους θεωρώ overrated.
Aπο grunge συγκροτήματα θεωρώ τους Alice In Chains, Nirvana, Mudhoney και Soundgarden τα καλύτερα...
-
Stop the press!
Απο το επίσημο site των T00L, toolband.com:
'MORE EUROPEAN TOUR DATES CONFIRMED
I've added a bunch of confirmed dates for the TOOL Europe Winter Tour to the TOUR SECTION. Please note that there is an option on the Wednesday, November 8 ROTTERDAM show for HANNOVER, Germany. Hopefully this will get sorted out soon, and I'll list the venue, etc. Also, it looks like the band will be performing in ATHENS on Saturday, December 16, although at this point the venue is TBA. I'll add this to the tour section when more info becomes available.'
2 live TOOL σε 6 μήνες! Και παίζει να παίξουν οι ISIS ως opening act!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
2 live TOOL σε 6 μήνες! **Και παίζει να παίξουν οι ISIS ως opening act! **:)
-
Αληθεια ξερει κανεις τι παιζει με λεωφορεια απο (ή μαλλον επιστροφης) Θεσσαλονικη;
Για DM μιλαω...
-
Πριν καιρό που είχα περάσει από το Ticket House, είχε ανακοίνωση που έλεγε πως θα βάλουν λεωφορεία για όλες τις εκδηλώσεις της DiDi. Νομίζω κι ο Πάτσης. Σήμερα μάλλον θα πάω να πάρω το εισιτήριο (τα 60 θα τσούξουν λιγάκι) κι ό,τι μάθω θα το ποστάρω το βράδυ.
-
δεν πρόλαβα σήμερα, μετατίθεται για αύριο πρωί..
-
Depeche Mode and/or Terravibe, never again
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Depeche Mode and/or Terravibe, never againδηλαδή; πες τίποτα παραπάνω και για μας που δεν πήγαμε.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Depeche Mode and/or Terravibe, never again
δηλαδή; πες τίποτα παραπάνω και για μας που δεν πήγαμε.
Στις 19:30 εκανα δεξια για Μαλακασα (πριν την εξοδο της μαλακασας) και ηδη κοσμος παρκαρε τα αυτοκινητα του εκει, με εκοψε κρυος ιδρωτας, προχωρησα παρακατω, παντου γεματο αυτοκινητα παρκαρισμενα, ο δρομος ειχε μονο πεζους, βλεπω ξαφνικα δεξια το parking του adveture park και μπαινω μεσα, απλετος χωρος, αφηνω το αυτοκινητο εκει.
Το παρκινγ αυτο ειναι απο την 'κατω' μερια του τερραβαιμπ, δρομο παιρνει δρομο αφηνει, χωματα περναει , μονοπατια αφηνει, καναμε το γυρο φτασαμε στην εισοδο, μπηκαμε ανετα και εκει αρχιζανε να μα μοιραζουνε διαφορες τσιχλες καραμελες καπελακια, τα οποια τα εβλεπς ολα στο δρομο σου γιατι σκουπιδια δεν πεταμε πουθενα αλλου εκτος πατωματος, αυστηρα.
Η αρενα γεματη, καθομαστε πιο πισω σε μια πλαγια σε μια ψαθα και ακουμε τους προηγουμενους (ψιλοαδιαφορα εκτος απο ενα γνωστο κοματι αλλα γουστα ειναι αυτα)
Στις 21:30 αρχισανε να τραγουδανε οι δικοι μας τα καινουρια τους (αδιαφορα και αυτα αλλα οπως ειπαμε, γουστα ειναι αυτα) κατοπιν τραγουδησανε μερικα 4-5 (οχι παραπανω, απο τα γνωστα τους κοματια), ενα το ειπανε καταπληκτικα, ενα αλλο το ρεφραιν εβαζε τον κοσμο να το τραγουδαει χωρις εκεινος να το πει ουτε μια φορα, ο ξανθος ειπε κανα δυο απο τα 4-5. Και στις 23:10 τελειωσε.
Το μονο που ειπανε ητανε μερικα thank you και που παρουσιασε την ορχηστρα κατα τα αλλα δεν ειπε τιποτα αλλο που πιστευω θα ειχε ζεστανει πολυ περισοτερο την ατμοσφαιρα.
Και φευγουμε, εννοειται πολυ κοσμος αλλα υτο ειναι αναμενομενο, και ακολουθουμε το μονοπατι που ηρθαμε το οποιο ειναι σκοτεινο, πισσα καλα που εχουν φως τα τηλεφωνα, και χιουμορ ο κοσμος και λενε διαφορα και γελαμε, σκονη να εχει σηκωθει συννεφο απο μεσα φευγοντας μεχρι το τελος του μονοπατιου.
00:05 ξεκιναμε με το αυτοκινητο,
00:20 μετα απο 10 μετρα στο δρομο εξω απο το παρκινγ και καθως ολα τα αυτοκινητα γυρω μας εχουν κυριολεκτικα ακινητοποιηθει σβηνω την μηχανη ξαπλωνω το καθισμα, κανω στην γυναικα μου ανηθικες προτασεις χωρις αναποκριση, και περιμενω01:10 το αντιθετο ρευμα αρχισε να κινειται, κανω αναστροφη και φευγω, πηραμε και τρεις κοπελες να τις παμε πιο κοντα στο αυτοκινητο τους, (ατακα: παραξενο αυτοκινητο εχετε) και φυγαμε να παμε σπιτι
Προφανως περιμεναμε να φυγουνε ολοι οι αλλοι και φυγαμε τελευταιοι.
κοστος, εισητηρια 120, παρελκομενα 30, συνολο 150.
Για οποιον το ενοχλει, οχι εμας, υπηρχε και πολυ τσιγαριλικι
Αν γινοτανε κατι τη στιγμη της συναυλιας και χρειαζοτανε να εκκενωθει ο χωρος η επαιρνε φωτια απο καποιο δεντρο εκει που ημασταν σταματημενοι με τα αυτοκινητα δε μπορει κανεις να φανταστει τι θα γινοτανε
και δεν μου κανετε τη χαρη να βαλετε και ενα emotikon με δυο φασκελα.
-
Ακριβώς τα ίδια συμπεράσματα δηλαδή που είχα βγάλει κι εγώ στη συναυλία του Roger Waters. Ευτυχώς δηλαδή που εκεί άξιζε το πρόγραμμα κι ο ήχος.
DM δε θα πήγαινα με τίποτα να δω, ένας φίλος μου πάντως που είναι τρελαμένος είχε στηθεί από τις 18:00 εκεί. Βέβαια αυτό δεν είναι τίποτα, πριν από κάτι μήνες είχε ταξιδέψει στη Γερμανία μόνο και μόνο για να τους δει... Τρέλα που κυκλοφορεί ανάμεσά μας...
-
Συνεχίζοντας τη διαρκή πολιτιστική προσφορά του στα δρώμενα της περιοχής και στα πλαίσια του πλούσιου πολιτιστικού του προγράμματος ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2006, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Φώτης Μαγουλάς και ο Δήμος Μαρκοπούλου,
σ α ς π ρ ο σ κ α λ ο ύ ν
στη μεγάλη συναυλιακή συνάντηση της ΕΛΕΝΗΣ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ – ΑΝΔΡΙΑΝΑΣ ΜΠΑΜΠΑΛΗ – ΡΑΛΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Αυγούστου και ώρα 21.00 στο Θέατρο Σάρας. Η είσοδος είναι 10 ευρώ.
Ένα αμιγές σχήμα ερμηνευτριών που παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με διαρκείς εναλλαγές, υψηλό δείκτη διάθεσης και θετικής ενέργειας, με πολύ κέφι. Μετά από αρκετά χρόνια η Ελένη Τσαλιγοπούλου, μέσα από αυτή την περιοδεία, θα παρουσιάσει ολοκληρωμένα τα τρία ερμηνευτικά της «πρόσωπα» στο σύγχρονο, στο λαϊκό και στο παραδοσιακό τραγούδι.
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2006