-
Έχω σταματήσει να ασχολούμαι με φήμες συναυλιών, γιατί ο καθένας λέει ό,τι του κατέβει. Αν υπάρχει κάτι επίσημο, το μαθαίνουμε, δεν το κρατάνε κρυφό!
U2 προφανώς αποκλείεται να δούμε, καθώς το επίσημο πρόγραμμα της περιοδίας έχει ήδη ανακοινωθεί και η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται. Αφήστε που είναι ΠΑΝΤΟΥ sold out...
Ορίστε:
http://www.u2.com/tourinfo/vertigo_leg2.htmlΠότε θα τους δωωωωωωωω;
-
που ήσουν το 97 οεο????
-
σήμερα πάντως άκουσα ανακοίνωση ότι ακυρώθηκαν οι stones
-
να πατε να δειτε Antony & The Johnsons (και να μας πειτε και εμας που δεν θα παμε :σνιφ: :κλαπσ: ) και αφηστε τα ρεταλια της Rock που πουλανε παρελθον
ημαρτον GNR, DEEP PURPLE
-
Stones ακυροι, επιστροφη εισητηριων σε δυο μηνες απο τωρα και ο εισαγγελεας το κοιταει γιατι για αυτους τους 2 μηνες η didi θα βγαζει λεφτα απο τους τοκους των προπληρωμενων εισητηριων...
GnR ειπαμε, θα δειξει. Μπορει να ειναι χαλια, μπορει να ειναι καλα. Προτιμω να παω και να δω χαλια, παρα να με ενημερωσουν οτι ηταν γαματα.
Deep Purple το 2002(η 03, δεν θυμαμαι) ηταν γαματοι, δεν καταλαβαινω το κολλημα...
α, να πατε scorpions & whitesnake. Μπορει απο τους whitesnake να εχει μεινει μονο ο ενας, αλλα τους ειδα πριν 2 χρονια στην Αγγλια και ηταν τρομερη συναυλια.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
που ήσουν το 97 οεο????Μικρούλης ήμουν, δεν ήξερα!
Αλλά με αφορμή τη συναυλία και την προβολή από τα ΜΜΕ απέκτησα το Best of 1980-1990, το οποίο ακούστηκε και θάφτηκε αργότερα για μερικά χρόνια. Σήμερα αναπαύεται περήφανα στο αυτοκίνητο και ακούγεται τακτικά!
Αχ! Συγκινήθηκα...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
που ήσουν το 97 οεο????
Μικρούλης ήμουν, δεν ήξερα!
αχ...μεγα λάθος χρυσό μου...μέγα...τέτοιες συναυλίες δεν χάνονται...
-
εγω δεν ειχα βρει εισητηριο
-
αυτο κι αν είναι πίκρα...
εγω το είχα φροντίσει προ πολλού...δεν χανόταν με τίποτε...διαφορετικά είχα φύγει για Ελούντα που έμενα πριν την συναυλία για μια prive
(i wish ) -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
να πατε να δειτε Antony & The Johnsons (και να μας πειτε και εμας που δεν θα παμε :σνιφ: :κλαπσ: ) και αφηστε τα ρεταλια της Rock που πουλανε παρελθονημαρτον GNR, DEEP PURPLE
Πολύ βαρύ το σχόλιο και ατυχής η σύγκριση των 'ρεταλιών της Rock' με καλλιτέχνες που ενώ πρίν 6 μήνες τους ήξεραν 100 ενημερωμένοι σε όλη τη χώρα, ξαφνικά είναι θέμα στο Athens Voice και το LIFO και είναι 'must' και πολύ 'trendy' και 'κανείς δεν πρέπει να το χάσει'. Αν σε 10 χρόνια παίζουν ακόμα στα πικάπ (ή στα cd player) οι trendιές του Anthony ή του Devendra, τα ξαναλέμε. Για την ώρα ο Anthony είναι ωραία φωνή, σπάνια χροια, αλλά ο στίχος του δε με εκφράζει όσο ένα οποιοδήποτε άλμπουμ των Floyd.
...άκου 'ρετάλια της Rock'...σα να λές ότι δεν πάω να δώ ιστορικό Acropolis, τι να μου πούνε τώρα τα 'σάψαλα του βολάν'
-
ασ το παρουμε αλλιως
τι σχεση εχουν οι GNR του σημερα με τους GNR που ηρθαν το 93 (στο απογειο τους)??
που ειναι το Chinese Democracy????
επισης ειναι αναγκη να ερχονται οι DP δυο φορες το χρονο???
οση αξια και να εχουν τα δυο παραπανω (αναλογα με τα γουστα του καθενα) συγκροτηματα ανοικουν στο ΠΑΡΕΛΘΟΝ
δεν μπορω να σου πω σιγουρα οτι ο Antony ή ο Banhart θα ειναι εδω σε 10 χρονια αλλα το ΤΩΡΑ τους ειναι καλο και αξιζει πιστευω οποιος μπορει να τους τιμησει
μπορει καποια στιγμη στο μελλον -οταν και αν ειναι κλασικοι και μεγαλοι- να λες τι εχασα γιατι τοτε δεν προκειαι να ερχονται στην Ψωροκοσταινα (οπως κανουν πολλοι)
και ενα quiz
με ποιους ειχαν παιξει στην ελλαδα οι System of a Down -
quiz ειναι αμα θα ερθουν......
γ@μω το χωριο μας...
-
νομίζω πως..........................................σε γενικές γραμμές............................................συμφωνούμε
-
Ο χρήστης Hachiroku_GR έγραψε:
νομίζω πως..........................................σε γενικές γραμμές............................................συμφωνούμεμαζι η με τον adis4gr???
οσo για το χωριο που λεει ο adis4gr ενας απο τους λογους που βλεπουμε αυτους που βλεπουμε ειναι οτι δεν στηριζουμε νεα ονοματα και προτιμουμε τους 'κλασικους' (μη χεσω)
η εταιρια συναυλιων ξερει οτι θα φερει τους DP ή τους οποιους 'παππουδες' και θα παει κοσμος (και θα βγαλει και τα λεφτα της)
ποσο κοσμο ειχαν οι Marylin Manson???? 5000???
ποσο κοσμο θα μαζευαν οι System of a Down αν ερχοταν???
-
εγω θα πηγαινα και μεσα στη τουρκια παντως....
δυστυχως το κοινο της χωρας δεν κανει για τετοια πραγματα...υπαρχει και το εξωτερικο...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
που ήσουν το 97 οεο????
Μικρούλης ήμουν, δεν ήξερα!
αχ...μεγα λάθος χρυσό μου...μέγα...τέτοιες συναυλίες δεν χάνονται...
13 ήμουν!
Θα τους δω, που θα πάει! Βέβαια τα εισητήρια για τις συναυλίες τους εξαφανίζονται σε χρόνο dt και αυτό είναι ένα πρόβλημα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εγω θα πηγαινα και μεσα στη τουρκια παντως....Έχω ακούσει ότι στη Τουρκία υπάρχει πολύ περισσότερο μουσικόφιλο κοινό γι αυτό γίνονται καλύτερες συναυλίες εκεί.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
οσo για το χωριο που λεει ο adis4gr ενας απο τους λογους που βλεπουμε αυτους που βλεπουμε ειναι οτι δεν στηριζουμε νεα ονοματα και προτιμουμε τους 'κλασικους' (μη χεσω)Φυσικά και ο κόσμος προτιμά τους κλασικούς, η μουσική έχει σταματήσει εκεί.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
εγω θα πηγαινα και μεσα στη τουρκια παντως....
Έχω ακούσει ότι στη Τουρκία υπάρχει πολύ περισσότερο μουσικόφιλο κοινό γι αυτό γίνονται καλύτερες συναυλίες εκεί.
οχι, για αλλο λογο το ειπα αλλα δε πειραζει....
οι τουρκοι εχουν καλη ροκ μουσικη...δεν ειναι σα και μας...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
οσo για το χωριο που λεει ο adis4gr ενας απο τους λογους που βλεπουμε αυτους που βλεπουμε ειναι οτι δεν στηριζουμε νεα ονοματα και προτιμουμε τους 'κλασικους' (μη χεσω)
Φυσικά και ο κόσμος προτιμά τους κλασικούς, η μουσική έχει σταματήσει εκεί.
σωστος ο λεων
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2006