-
Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΙΜΑΤΙΖΕΤΑΙ
Αθλιότητα, δεν έβλεπες από το καπνό - τουλάχιστον ας άνοιγαν τη πόρτα.Καλοί ήταν αν εξαιρέσεις τον πολύ κακό χώρο και τον κακό ήχο. Ο φωτεινός τοίχος πίσω από το γκρουπ πάρα πολύ καλός.
Περνάω καλύτερα σε ροκ συναυλίες.
-
Τελικά πολλοί ήταν εκεί -γνωστοί και άγνωστοι- για τον καπνό τι να πώ μια αηδία και το ωραίο ήταν οτι άναβαν το ένα τσιγάρο μετά το άλλο, τζάμπα έξοδα
Ο ήχος δεν ήταν καλός αν και εγώ ήμουν πολύ κοντά στην σκηνή και άκουγα σχετικά καλά ο φωτεινος τοίχος όλα τα λεφτά ( προς το τέλος έγραψε στιγμιαία Salonica ).
Κατά τα άλλα μου άρεσε πολύ η συναυλία
Απαράδεκτη η support DJ.... -
Ελα να μαζευομαστε σιγα σιγα για Roger Waters!Ξερετε τι ωρα ξεκιναει η συναυλια?Εχω δουλεια μεχρι τις 5.Ελπιζω να μην αρχιζει νωρις!
-
Θα περάσετε πολύ καλά, καλύτερα από Pink Floyd.
-
Μακαρι!!!
-
Ο χρήστης Mclaren-Queen έγραψε:
Ελα να μαζευομαστε σιγα σιγα για Roger Waters!Ξερετε τι ωρα ξεκιναει η συναυλια?Εχω δουλεια μεχρι τις 5.Ελπιζω να μην αρχιζει νωρις!Aν θυμάμαι καλά στις 21:30! Πόση ώρα πιο πρίν όμως να πάμε?
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Ελα να μαζευομαστε σιγα σιγα για Roger Waters!Ξερετε τι ωρα ξεκιναει η συναυλια?Εχω δουλεια μεχρι τις 5.Ελπιζω να μην αρχιζει νωρις!
Aν θυμάμαι καλά στις 21:30! Πόση ώρα πιο πρίν όμως να πάμε?
εγω θα παω να βγαλω αυριο εισητηρια με λεοφορειο που σε αφηνει στο tera vibe. εχει ωρα αναχωρησης 4, 5¨30 και 7 νομιζω. θα βγαλω με των 5:30
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τελικά πολλοί ήταν εκεί -γνωστοί και άγνωστοι- για τον καπνό τι να πώ μια αηδία και το ωραίο ήταν οτι άναβαν το ένα τσιγάρο μετά το άλλο, τζάμπα έξοδα
Ο ήχος δεν ήταν καλός αν και εγώ ήμουν πολύ κοντά στην σκηνή και άκουγα σχετικά καλά ο φωτεινος τοίχος όλα τα λεφτά ( προς το τέλος έγραψε στιγμιαία Salonica ).
Κατά τα άλλα μου άρεσε πολύ η συναυλία
Απαράδεκτη η support DJ....Ήμουν κι εγώ εκεί.
Το live ήταν εξαιρετικό, φοβερό σκηνικό, πολύ ατμοσφαιρικοί φωτισμοί, απαράδεκτος χώρος.
Η κάπνα δεν με πείραξε τόσο, έχω ζήσει και χειρότερα (άλλωστε μέρος του καπνού ήταν τεχνητός) αλλά ο ήχος εκεί μέσα πνίγονταν τόσο που ήταν εκνευριστικό. Ήμουν ακριβώς δίπλα στον ηχολήπτη, που υποτίθεται πως είναι το καλύτερο σημείο.
Μου άρεσε πολύ η συμμετοχή του κόσμου, ζέστανε πολύ την ατμόσφαιρα.
Δε μου έφτασε καθόλου η διάρκεια, αλλά είναι σύνηθες πια για αναλόγου φήμης συγκροτήματα. Αυτά.edit: H Fraser μεγάλη φωνή. Τελεία και παύλα. Κρίμα που έλειπε κι ο Horace Andy. Το Angel ήθελα να τ' ακούσω ρε γμτ.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Aν θυμάμαι καλά στις 21:30! Πόση ώρα πιο πρίν όμως να πάμε?
Κατα τις 8.30 πιστευω καλα ειναι!Το εισιτηριο δε γραφει ωρα παντως!
-
εχουμε ολοι καπελακια για να γνωριστούμε;
Πληροφορίες λένε οτι η συναλία θα αρχίσει κατα τις 8:30 και θα κρατήσει περίπου μέχρι τα μεσάνυχτα
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
εχουμε ολοι καπελακια για να γνωριστούμε;egw 8a exw mplouza floyd
-
FlowerPower
Μπαμ θα κάνεις
-
amfibaleis ?
http://liquidblue.com/index.cfm/fuseact ... -vdye.html
-
εχουμε ολοι καπελακια για να γνωριστούμε;Πληροφορίες λένε οτι η συναλία θα αρχίσει κατα τις 8:30 και θα κρατήσει περίπου μέχρι τα μεσάνυχτα
Θα σκάσουμε μύτη με τα καπελάκια 8 το βράδυ;
Εσένα θα σε καταλάβουμε! Θα κρατάς ροδίνια!
-
Πω πω τι έκτρωμα είναι αυτό;
Σοβαρά αυτό θα φοράς; -
Σοβαρά αυτό θα φοράς;τς τς βαρβαρε θασιτη, να ξερες ποσοι με εχουν σταματησει στο δρομο να με ρωτησουν απο που την πηρα
-
charmak66
Τα οποία μπορεί να μη φτάσουν ποτέ μεχρι τη Μαλακάσα αν το λεωφορείο του Stones έχει 'μεγάλη κατανάλωση'
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Σοβαρά αυτό θα φοράς;τς τς βαρβαρε θασιτη, να ξερες ποσοι με εχουν σταματησει στο δρομο να με ρωτησουν απο που την πηρα
Θα την θελουν για το καρναβαλι
-
FlowerPower
Καλα, αυτή την περιέργεια την έχω κι εγώ! ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ;
Η μπλούζα λέει Dark Side of the Moon ή Dub Side of the Moon; -
charmak66Τα οποία μπορεί να μη φτάσουν ποτέ μεχρι τη Μαλακάσα αν το λεωφορείο του Stones έχει 'μεγάλη κατανάλωση'
Έλα ρε! Λες να καιει και ροδίνια εκτός από πετρέλαιο;
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2006