-
http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=8187
Antony & the Johnsons στην Αθήνα, στο Θέατρο “Μελίνα Μερκούρη / Άννα Συνοδινού” (Θέατρο Βράχων Βύρωνα), Κυριακή 2 Ιουλίου.
Δεν ξέρω πόσο κολλάνε σε ανοιχτό χώρο καλοκαιριάτικα, αλλά καλά θα πήγαινα...
Να μην ξαναρχίσω για την ρημάδα την εξεταστική μου, ε;
-
http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=8246
Αναβάλλεται η περιοδία των Rolling Stones, λόγω προβλήματος υγείας του Keith Richards!
Οι λεπτομέρειες της ανασχεδιασμένης περιοδείας τους, πλέον, η οποία θα ξεκινήσει τον Ιούνιο, θα ανακοινωθούν σύντομα...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=8246Αναβάλλεται η περιοδία των Rolling Stones, λόγω προβλήματος υγείας του Keith Richards!
Οι λεπτομέρειες της ανασχεδιασμένης περιοδείας τους, πλέον, η οποία θα ξεκινήσει τον Ιούνιο, θα ανακοινωθούν σύντομα...
Είχα ακούσει για την 'πτώση' αλλά όχι και την συνέχεια
Μήπως είχαμε κανα overdose και τα καλύπτουν έτσι?
-
Τη γλιτωσε απ το πεσιμο!Τωρα το χεσιμο να προσεξει λιγο γιατι θα τη βγαλουμε με Scorpions παλι...
Υγ:Γνωριζει καποιος αν εχουν εξαντληθει ολα τα εισιτηρια?
Υγ2:Αν καποιος πουλαει εισιτηριο για Στοουνς ας στειλει pm! -
Ο χρήστης Mclaren-Queen έγραψε:
Τη γλιτωσε απ το πεσιμο!Τωρα το χεσιμο να προσεξει λιγο γιατι θα τη βγαλουμε με Scorpions παλι...Υγ:Γνωριζει καποιος αν εχουν εξαντληθει ολα τα εισιτηρια?
Υγ2:Αν καποιος πουλαει εισιτηριο για Στοουνς ας στειλει pm!Κάποιοι φίλοι που ασχολήθηκαν με το θέμα, μου είπαν ότι από τα 'φτηνά' δεν έχει μείνει τίποτα...
-
Τη γλιτωσε απ το πεσιμο!Τωρα το χεσιμο να προσεξει λιγο γιατι θα τη βγαλουμε με Scorpions παλι...
Υγ2:Αν καποιος πουλαει εισιτηριο για Στοουνς ας στειλει pm!Κάποιοι φίλοι που ασχολήθηκαν με το θέμα, μου είπαν ότι από τα 'φτηνά' δεν έχει μείνει τίποτα...
θα πας stones και θα παρεις τα φτηνα? δεν λεει !
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Δεν ξερω αν το λες για πλακα η οχι αλλα πανω απο 100-120 ευρω δε θα δωσω..Φοιτητες ειμαστε..Να παμε και διακοπουλες το καλοκαιρι!
charmak thanx!Ελπιζω τωρα με την αναβολη να χαλασει πολλων το προγραμμα( ) και να πουλανε εισητηρια!!!!
-
Τελικα ουτε η J.L. θα ερθει Ελλαδα.
Tί κριμα. -
Επεσε κι αυτή μήπως ??
-
Και τα πουλημένα εισιτήρια? Γιατί η ακύρωση?
-
http://www.contra.gr/Life/Lifestyle/118776.html
Πως την εχει δει η κυρια τελικα.
Δεν ξερω αν αληθευει αλλα οταν παντρευτηκε η Αθηνα Ωναση της ειχε ζητησει να τραγουδησει στη δεξιωση μετα το γαμο. Η J.L. ζητησε ουτε λιγο ουτε πολυ 1 εκατ δολλαρια για 1 ωριτσα!!!
Η Αθηνά φυσικα αρνηθηκε αλλα αν ειμαουν εγω θα της ελεγα οτι δεν θα σου δωσω δραχμη αλλα το εκατομυριο θα το δωσω σε φιλανθρωπικα υδρυματα και θα εβγαζα αυτη τη προσφορα και στα ΜΜΕ ετσι για να μην μπορει να αρνηθει. -
είχαμε βγάλει κι εμείς με κάτι φίλες μου, αλλά τζίφος η υπόθεση...
και να ξανάρθει πάντως εγώ προσωπικά δεν θα πάω...δεν κατάλαβα δηλαδή...ποια νομίζεις οτι είσαι κυρά μου -
μάλλον είδε στον alpha satellite την εκπομπή του Μάκη για τον Τσαλίκη και ξενέρωσε
-
Μαλλον εχει μια 'ταριφα' οποτε ειναι να εμφανιστει σε συναυλια.
'Κυριοι οπως και να το κανουμε το κωλαρακι μου εχει λαβει πολλους τιτλους και για να σας το δειξω πρεπει να τα 'σκασετε' -
Δεν ξερω αν το λες για πλακα η οχι αλλα πανω απο 100-120 ευρω δε θα δωσω..Φοιτητες ειμαστε..Να παμε και διακοπουλες το καλοκαιρι!
charmak thanx!Ελπιζω τωρα με την αναβολη να χαλασει πολλων το προγραμμα( ) και να πουλανε εισητηρια!!!!
'Φτηνά' εννοώ αυτά των 70-80 ευρώ.
Λογικά με την αναβολή η συναυλία θα πέσει στις διακοπές κάποιων, που θα πουλήσουν τα εισητήριά τους.
Φανταστείτε όμως συναυλία τέλη Ιούλη-αρχές Αυγούστους (αν γίνει τότε) με τόσες χιλιάδες άτομα...
Kid, προφανώς δεν είναι ακύρωση, αλλά αναβολή. Ολόκληρη εγχείριση έκανε ο άνθρωπος!
Πάνω στο δέντρο δεν ξέρω τι έκανε, γέρος άνθρωπος!
-
Πάνω στο δέντρο δεν ξέρω τι έκανε, γέρος άνθρωπος!Ελα ντε!!!Κι εγω την εχω την απορια!!Καποιος ειπε κατι για overdose πριν !
-
Ελα ντε!!!Κι εγω την εχω την απορια!!Καποιος ειπε κατι για overdose πριν !
Εγώ δεν ξέρω τίποτα..
-
Ελα ντε!!!Κι εγω την εχω την απορια!!Καποιος ειπε κατι για overdose πριν !
Το ύποπτο είναι ότι άλλοι λένε για πέσιμο απ' το δέντρο, άλλοι για ατύχημα με τζετ σκι και πάει λέγοντας.
Αυτά περί overdose δεν τα πιστεύω γιατί οι Rolling Stones (και ειδικά ο Keith) είναι καλά παιδιά και έχουν κόψει τα ναρκωτικά εδώ και πολλάααααα χρόοοονιααα....
Τέλος παντων, ότι και να λέμε, υποθέσεις κάνουμε και τζερτζελές να γίνεται! Ας είναι καλά ο άνθρωπος, alive and kickin' όπως πριν!
-
Να μαζευόμαστε σιγά σιγά όσοι είμαστε για Waters; Ευκαιρία να γνωριστούμε κι από κοντά δλδ
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Να μαζευόμαστε σιγά σιγά όσοι είμαστε για Waters; Ευκαιρία να γνωριστούμε κι από κοντά δλδπαρον!
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2006