-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
ήταν χθες το απόγευμα κάνα ανθρακί gtr από εδώ, στην παραλιακή προς γλυφάδα, κατά τις 17.00?...Και να θελω να κρυφτω μαλλον δεν μπορω!
-
α εσυ εισαι
-
τι γκάζι είναι αυτό?
ήμουν με το leon στο avatar και προσπάθησα να σε ακολουθήσω (λέμε και καμιά μ@λακία να περάσει η ώρα)...
(ένα ακόμα rs6 r mtm με έχει κάνει να αισθάνομαι οτι οδηγώ ματίζ, παρά τα 220 άλογα και τα 33 κιλά ροπή.)από άλλο πλανήτη! να το χαίρεσαι!
-
rs6 εχουμε ενα λευκο και ενα ανθρακι εδω κατω, ο τυπος με το λευκο το παταει , μια φορα δε μπορουσα να τον πιασω σε σφηνες
(πως εκανε σφηνες με τη νεκροφορα )φυσικα και γω με 265 αλογα ενιωσα μυγα
gtr ομως δεν εχω δει να ανοιγει
αλλα επειδη εχω δει 997 φανταζομαι τι θα γινεται -
Και εγώ που έχω δει δεν κατουρήθηκα κιόλας!
Δεν ομιλώ για επιτάχυνση φυσικά αλλά για ήχο. Το αυτοκίνητο μπορεί να είναι 'αλλού' σε πολλά αλλά από ήχο είναι 'εδώ'. Η αλλαγή τελικών νομίζω είναι επιβεβλημένη. Ειδικά από κάποιο μεγάλο οίκο.
-
το rs6 r mtm ήταν λευκό με ανθρακί ζάντες,station.
τότε είχε μπεί και ένα cupra στο παιχνίδι (με πρόγραμμα, όπως έμαθα μετά, 300+ άλογα) και ήταν απλά μπροστά μου και κοίταγε και αυτό με κυάλια το τέρας.
πάταγε και μηχανές το συγκεκριμένο!όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω!το gtr ήταν
και φαινόταν να πάει με μισό γκάζι...αααααααβίαστα....ααααααβάδισταείχα τσιγκλίσει μια λευκή turbo 997 και μου έκανε την χάρη, αλλά ήμουν με το σαξάκι τότε...
ωχ ωχ...
-
τι γκάζι είναι αυτό?
ήμουν με το leon στο avatar και προσπάθησα να σε ακολουθήσω (λέμε και καμιά μ@λακία να περάσει η ώρα)...
(ένα ακόμα rs6 r mtm με έχει κάνει να αισθάνομαι οτι οδηγώ ματίζ, παρά τα 220 άλογα και τα 33 κιλά ροπή.)από άλλο πλανήτη! να το χαίρεσαι!
Ευχαριστω!
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Και εγώ που έχω δει δεν κατουρήθηκα κιόλας!Δεν ομιλώ για επιτάχυνση φυσικά αλλά για ήχο. Το αυτοκίνητο μπορεί να είναι 'αλλού' σε πολλά αλλά από ήχο είναι 'εδώ'. Η αλλαγή τελικών νομίζω είναι επιβεβλημένη. Ειδικά από κάποιο μεγάλο οίκο.
εγω βολταριστο το εχω δει μονο το gtr
περιμενω να κανει καποιον δυνατο ηχο στα πολλα
η 997 turbo παντως κανει αποκοσμο ηχο
και φυσικα υπαρχει και ο πιο αγωνιαρικος της scuderia, αλλα προτιμω τον ηχο του boxer με το σφυριγμα του τουρμπο
-
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
τι γκάζι είναι αυτό?
Ευχαριστω!
my pleasure!
-
όντως! νομίζεις ότι θα ρουφήξει ό,τι βρίσκεται μπροστά του!
το Gtr δεν το άκουσα τόσο μοβόρο, αλλά δεν ξέρω τι παίζει και από μέσα!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
...
εγω βολταριστο το εχω δει μονο το gtrπεριμενω να κανει καποιον δυνατο ηχο στα πολλα
και φυσικα υπαρχει και ο πιο αγωνιαρικος της scuderia, αλλα προτιμω τον ηχο του boxer με το σφυριγμα του τουρμπο
Η Σκουντερία κάνει σα hyper model με δυσκοίλια στο μπάνιο. Την έχω ακούσει στο Γαλάτσι. Η 997 Τ μπααα, άσε καλύτερα, καλύτερα οι σκέτες και πιο πολύ οι GT3. Το τούρμπο 'μπερδεύει' λίγο τα αυτιά και δεν ακούς αυτό το εκπληκτικό 'σα να τρίβονται τα μέταλλα' ήχο από τους απλούς μπόξερ...
Είπαμε για ήχο, ένα είναι το μηχάνημα. Μ3 Ε46 CSL. Τα άλλα όλα είναι απλές οδοντόκρεμες.
Υ.Γ. : και μια Λαμπό που είδαμε χτες στα διόδια να φεύγει με όσα μπορούσε (και όσα επέτρεπαν τα κιλά της φυσικά ) πηγαίνοντας για Μέγαρα προσωπικά δε με έκανε και να θαυμάσω...
-
δε ξερω τι αλλαζει στη csl , αλλα η απλη Μ3 ειναι δε θα ελεγα οτι με ενθουσιαζει, προτιμω το πιο brutal των πορσικων
βεβαια τι να πουμε κι εμεις με τους tfsi μονο το tts ακουγεται ωραια
-
Δεν ξερω που ακριβως με πετυχες αλλα η βολτα αυτη ηταν πoλυ ηρεμη και λογω κινησης.
Max στροφων 4500-5000! -
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
Δεν ξερω που ακριβως με πετυχες αλλα η βολτα αυτη ηταν πoλυ ηρεμη και λογω κινησης.
Max στροφων 4500-5000!αμέσως μετά τον Αγ.Κοσμά, πριν το ble.είχες και μια λευκή cayenne από πίσω.εκεί άνοιξα, πέρασα το cayenne και προσπάθησα να σε ακολουθήσω λίγο ακόμα μέχρι την είσοδο για το golf της γλυφάδας.
τυχερός ήσουν...μετά άνοιγε ο δρόμος...
έλα που δεν με είδες και δεν σε άγχωσαφαινόσουν ότι δεν πήγαινες κομμάτια, αλά και πάλι....
και γω πάνω από 7200 σαλ δεν πήγα
-
πας 7200?
-
εκεί είναι ο κόφτης 7100-7200...πλέον, με το πρόγραμμα, έχει νόημα.6900 έχω μαξ ισχύ
'μαμά' τσάμπα έκαιγε η λάμπα.6500 μαξ και αλλαγή. -
Παντως εγω το μοναδικο GTR που ακουσα να ανοιγει εμεινα καγκελο...τετοιο αλητικο ηχο ειχα καιρο να ακουσω...
Τωρα για την 997 turbo θα διαφωνησω μιας και ακουω καθημερινα λογο του οτι εδω στο Λονδινο την εχουν για VW Golf...πολυ μετριος ηχος μπροστα σε GT3 ΚΑΙ GT3RS που ακουω αρκετα συχνα..
Για Lambo δν μιλαω...οι πυλες της κολασεως
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
...
εγω βολταριστο το εχω δει μονο το gtrπεριμενω να κανει καποιον δυνατο ηχο στα πολλα:hmmm:
η 997 turbo παντως κανει αποκοσμο ηχο:twisted:
Η Σκουντερία κάνει σα hyper model με δυσκοίλια στο μπάνιο. Την έχω ακούσει στο Γαλάτσι. Η 997 Τ μπααα, άσε καλύτερα, καλύτερα οι σκέτες και πιο πολύ οι GT3. Το τούρμπο 'μπερδεύει' λίγο τα αυτιά και δεν ακούς αυτό το εκπληκτικό 'σα να τρίβονται τα μέταλλα' ήχο από τους απλούς μπόξερ...
Είπαμε για ήχο, ένα είναι το μηχάνημα. Μ3 Ε46 CSL. Τα άλλα όλα είναι απλές οδοντόκρεμες.
Υ.Γ. : και μια Λαμπό που είδαμε χτες στα διόδια να φεύγει με όσα μπορούσε (και όσα επέτρεπαν τα κιλά της φυσικά ) πηγαίνοντας για Μέγαρα προσωπικά δε με έκανε και να θαυμάσω...
Φοβερη παρομοιωση...
Για την CSL συμφωνω απολυτως! Ειχα ακουσει (και την 'ακουσα' ταυτοχρονα ) μια να ανοιγει στην Καβαλας με ενα Sti (το οποιο αν και 'γαργαλημενο' το 'καπνισε' ευκολα!) και δεν προκειται ποτε να ξεχασω αυτη την γλυκια ανατριχιλα που ενιωσα ακουγωντας την...To GT-R ειναι μελετημενο ωστε να ειναι φιλικο-ανετο και στο θεμα του ηχου.
Η αληθεια ειναι οτι δεν εξιταρει τοσο, οσο με τις υπολοιπες αρετες του, αλλα αυτα ειναι γουστα, και βεβαια υπαρχουν αρκετες λυσεις οπως ενα ψαγμενο τελικο...http://www.youtube.com/watch?v=QudC7gHacJM
(εδω πχ ενα βελτιωμενο, στο 11:20 περιπου και μετα, ακουγεται ωραια..) -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Παντως εγω το μοναδικο GTR που ακουσα να ανοιγει εμεινα καγκελο...τετοιο αλητικο ηχο ειχα καιρο να ακουσω...Τωρα για την 997 turbo θα διαφωνησω μιας και ακουω καθημερινα λογο του οτι εδω στο Λονδινο την εχουν για VW Golf...πολυ μετριος ηχος μπροστα σε GT3 ΚΑΙ GT3RS που ακουω αρκετα συχνα..
Για Lambo δν μιλαω...οι πυλες της κολασεως
εγω μιλαω για κοφτες , στις μικρες-μεσαιες στροφες ειναι ησυχη, οι λαμπο ειναι και ενα δις κυβικα και κυλινδροι
-
Εχω ακουσει GT-R με aftermarket τελικα (καλα, οχι μαιμουδες ) και εχει ιδιαιτερο ηχο, δεν το μπερδευεις.
Τωρα για Lambo...
Nissan GT-R