-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Επίσης να είσαι σίγουρος πως εάν δεν είχαμε πάρει το Fluence θα είχαμε πάρει σίγουρα την εν λόγω κυρία.
τι σχεση εχει ενα φθηνο Γαλλικο σενταν με την G?
Δεν νομίζω στις πλούσιες εκδόσεις μίας εκ των οποίων είμαι κάτοχος να είναι και τόσο φθηνό άσχετο εάν γίνεται λόγο προσφορών και τέλος πάντων δεν θα πήγαιναμε και για την διλιτρή.Υπάρχει πάντως κάτι που έχουν κοινό και δεν έχουν τα γερμανικά.ΚΑΛΟΓΟΥΣΤΙΑ λέγεται αυτό.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Επίσης να είσαι σίγουρος πως εάν δεν είχαμε πάρει το Fluence θα είχαμε πάρει σίγουρα την εν λόγω κυρία.
Και σε ενόχλησε αυτή η σύγκριση κι όχι αυτή με την μπαρούφα τη Golfω .Τέλος πάντων απόψεις είναι αυτές και είναι σεβαστές.
-
απο δω το πας απο κει το πας ...
ξεκαθαρίζω σε 3ους ότι κάνω πλάκα γιατί γίνονται παρεξηγήσεις
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
απο δω το πας απο κει το πας ...ξεκαθαρίζω σε 3ους ότι κάνω πλάκα γιατί γίνονται παρεξηγήσεις
Δεν το παώ εγώ μόνο του πάει
-
βάζεις και συ το χεράκι σου ατιμούλη..
-
Σχολίασα προυπάρχουσα σύγκριση.Τίποτα παραπάνω
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Δεν νομίζω στις πλούσιες εκδόσεις μίας εκ των οποίων είμαι κάτοχος να είναι και τόσο φθηνό άσχετο εάν γίνεται λόγο προσφορών και τέλος πάντων δεν θα πήγαιναμε και για την διλιτρή.Υπάρχει πάντως κάτι που έχουν κοινό και δεν έχουν τα γερμανικά.ΚΑΛΟΓΟΥΣΤΙΑ λέγεται αυτό.
απο την πολη ερχομαι κτλ κτλ...
- το F ειναι ενα φθηνο Γαλλικο σενταν με αργους κινητηρες, και σκοπο να προσφερει ανεση
- η G ειναι ενα γρηγορο χατς με σπορ στησιμο και εμφαση στη σπορτιφ οδηγηση. Σε οχι χαμηλη τιμη και με βλεψεις στην κορυφη της κατηγοριας.
αν εσυ βλεπεις συγκριση αναμεσα σε αυτα τα 2, τοτε να το κοιταξεις το θεμα.
δε με ενοχλησε καμια συγκριση, και ο Ντινος αν δεν επαιρνε το 307 θα επαιρνε την ΜL63 amg
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
- το F ειναι ενα φθηνο Γαλλικο σενταν με αργους κινητηρες, και σκοπο να προσφερει ανεση
- η G ειναι ενα γρηγορο χατς με σπορ στησιμο και εμφαση στη σπορτιφ οδηγηση. Σε οχι χαμηλη τιμη και με βλεψεις στην κορυφη της κατηγοριας.
δε με ενοχλησε καμια συγκριση, και ο Ντινος αν δεν επαιρνε το 307 θα επαιρνε την ΜL63 amg
Λοιπόν.Τιμή του Dynamic που οδηγάω είναι με μεταλικά χρώματα κλπ ειναι 19600 περίπου.
Η τιμή της κούκλας(η progression που εξοπλιστικά είναι το ίδιο με το δικό μου)είναι με πινακίδες και μεταλικά σχεδόν 21000.Λες να μην είχα 1400 ευρώ ακόμα?Το Fluence είχα λεφτα να το πάρω και χωρίς την έκπτωση και δεν είναι τυχαίο ότι το είχα μπανήσει πριν βγουν προσφορες δηλαδή με τις τιμές λανσαρίσματος δηλαδή πριν καν βγει στην αγορα κατ' επέκταση μάλλον το οικονομικό δεν είναι το πρόβλημα.Και δεν τα συγκρίνω.Ποτέ δεν συγκρίνω τα αυτοκίνητα γιατί το κάθε ένα έχει φτιαχτεί για άλλη δουλειά και ίσως εάν δεν υπήρχαν και στη μέση άλλα θέματα τώρα να ήμουν και κάτοχος ενός τέτοιου.Και τέλος πάντων αφού δεν ξέρετε τα κριτήρια επιλογής του ανθρώπου που μιλάτε αλλά και το πόσα διαθέτει για τουτούνι παρακαλώ μην λέτε..........αυτό.Συγνώμη για το ύφος μου. -
Λοιπόν.Τιμή του Dynamic που οδηγάω είναι με μεταλικά χρώματα κλπ ειναι 19600 περίπου.
Η τιμή της κούκλας(η progression που εξοπλιστικά είναι το ίδιο με το δικό μου)είναι με πινακίδες και μεταλικά σχεδόν 21000.Λες να μην είχα 1400 ευρώ ακόμα?Το Fluence είχα λεφτα να το πάρω και χωρίς την έκπτωση και δεν είναι τυχαίο ότι το είχα μπανήσει πριν βγουν προσφορες δηλαδή με τις τιμές λανσαρίσματος δηλαδή πριν καν βγει στην αγορα κατ' επέκταση μάλλον το οικονομικό δεν είναι το πρόβλημα.Και δεν τα συγκρίνω.Ποτέ δεν συγκρίνω τα αυτοκίνητα γιατί το κάθε ένα έχει φτιαχτεί για άλλη δουλειά και ίσως εάν δεν υπήρχαν και στη μέση άλλα θέματα τώρα να ήμουν και κάτοχος ενός τέτοιου.Και τέλος πάντων αφού δεν ξέρετε τα κριτήρια επιλογής του ανθρώπου που μιλάτε αλλά και το πόσα διαθέτει για τουτούνι παρακαλώ μην λέτε..........αυτό.Συγνώμη για το ύφος μου.Για να είμαι ακριβής 21600.Αλλά ούτε τα 2000 ήταν πρόβλημα.
-
Η τιμή της κούκλας(η progression που εξοπλιστικά είναι το ίδιο με το δικό μου)είναι με πινακίδες και μεταλικά σχεδόν 21000.Λες να μην είχα 1400 ευρώ ακόμα?Το Fluence είχα λεφτα να το πάρω και χωρίς την έκπτωση και δεν είναι τυχαίο ότι το είχα μπανήσει πριν βγουν προσφορες δηλαδή με τις τιμές λανσαρίσματος δηλαδή πριν καν βγει στην αγορα κατ' επέκταση μάλλον το οικονομικό δεν είναι το πρόβλημα.Και δεν τα συγκρίνω.Ποτέ δεν συγκρίνω τα αυτοκίνητα γιατί το κάθε ένα έχει φτιαχτεί για άλλη δουλειά και ίσως εάν δεν υπήρχαν και στη μέση άλλα θέματα τώρα να ήμουν και κάτοχος ενός τέτοιου.Και τέλος πάντων αφού δεν ξέρετε τα κριτήρια επιλογής του ανθρώπου που μιλάτε αλλά και το πόσα διαθέτει για τουτούνι παρακαλώ μην λέτε..........αυτό.Συγνώμη για το ύφος μου.τελικα συγκρινονται ή οχι, γιατι μας εχεις μπερδεψει...
επισης συγκριση δεν ειναι μονο η τιμη, αλλα και τα επιμερους χαρακτηριστικα. Και εκει, τα 2 αυτοκινητα δεν εχουν καμια επαφη. Ειναι παντελως ακυρο λοιπον να λες οτι αν δεν επαιρνες το ενα θα επαιρνες το αλλο. Στη τελικη, αφου εχεις τοσο καημο την G, πουλα το αλλο και παρτην.
δε σχολιαζω και δε με ενδιαφερει ποσα λεφτα διαθετει ο καθενας και τι μπορει να παρει.
-
-
Δεν ειναι φθηνο το φλουενς, μην τρελαθουμε ρε παιδια!! Ουτε η τζιουλιεττα ειναι κατι το εξωπραγματικο ωστε να μας κανει χαρη που βρισκεται σ'αυτη την κατηγορια κ τιμη. Μικρομεσαιο οικογενειακο ειναι οπως κ να το κανουμε. Για το αν ειναι πριμιουμ δεν το συζητω, εσεις κοροιδευετε το 'πριμιουμ γκολφ' και καλα κανετε, μην πεφτετε ομως στο ιδιο τριπακι επειδη ειναι ωραια εμφανισιακα η G.
Και ναι μια χαρα σχεση μπορει να εχουν οσον αφορα τις επιλογες ενος ατομου ενα 1600αρι οικογενειακο σενταν των 115 ιππων, με ενα ιδιας κατηγοριας 1400αρι χατς των 120 ιππων.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Η τιμή της κούκλας(η progression που εξοπλιστικά είναι το ίδιο με το δικό μου)είναι με πινακίδες και μεταλικά σχεδόν 21000.Λες να μην είχα 1400 ευρώ ακόμα?Το Fluence είχα λεφτα να το πάρω και χωρίς την έκπτωση και δεν είναι τυχαίο ότι το είχα μπανήσει πριν βγουν προσφορες δηλαδή με τις τιμές λανσαρίσματος δηλαδή πριν καν βγει στην αγορα κατ' επέκταση μάλλον το οικονομικό δεν είναι το πρόβλημα.Και δεν τα συγκρίνω.Ποτέ δεν συγκρίνω τα αυτοκίνητα γιατί το κάθε ένα έχει φτιαχτεί για άλλη δουλειά και ίσως εάν δεν υπήρχαν και στη μέση άλλα θέματα τώρα να ήμουν και κάτοχος ενός τέτοιου.Και τέλος πάντων αφού δεν ξέρετε τα κριτήρια επιλογής του ανθρώπου που μιλάτε αλλά και το πόσα διαθέτει για τουτούνι παρακαλώ μην λέτε..........αυτό.Συγνώμη για το ύφος μου.τελικα συγκρινονται ή οχι, γιατι μας εχεις μπερδεψει...
επισης συγκριση δεν ειναι μονο η τιμη, αλλα και τα επιμερους χαρακτηριστικα. Και εκει, τα 2 αυτοκινητα δεν εχουν καμια επαφη. Ειναι παντελως ακυρο λοιπον να λες οτι αν δεν επαιρνες το ενα θα επαιρνες το αλλο. Στη τελικη, αφου εχεις τοσο καημο την G, πουλα το αλλο και παρτην.
δε σχολιαζω και δε με ενδιαφερει ποσα λεφτα διαθετει ο καθενας και τι μπορει να παρει.
Όχι δεν τα συγκρίνω εξ αρχής γιατί ανόμοια πράγματα δεν συγκρίνονται όπως προείπες.Γι άλλη δουλειά το ένα αυτοκίνητο και για άλλη το άλλο.Για ανθρώπους με άλλες ανάγκες εάν θες καλύτερα.Και είπα πως άλλες ανάγκες,όχι δικές μου αλλά άλλων,με οδήγησαν σε Sedan(αυτοκίνητο με αυτά τα Standards εάν θες) και όχι σε κάποιο μικρομεσαίο που δεν θα μπορούσε να τις καλύψει.Τώρα σε καμια 3ετία που δεν θα υπάρχουν να είσαι σίγουρος ότι θα επιδιώξω να πάρω μία τέτοια
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Δεν ειναι φθηνο το φλουενς, μην τρελαθουμε ρε παιδια!! Ουτε η τζιουλιεττα ειναι κατι το εξωπραγματικο ωστε να μας κανει χαρη που βρισκεται σ'αυτη την κατηγορια κ τιμη. Μικρομεσαιο οικογενειακο ειναι οπως κ να το κανουμε. Για το αν ειναι πριμιουμ δεν το συζητω, εσεις κοροιδευετε το 'πριμιουμ γκολφ' και καλα κανετε, μην πεφτετε ομως στο ιδιο τριπακι επειδη ειναι ωραια εμφανισιακα η G.Και ναι μια χαρα σχεση μπορει να εχουν οσον αφορα τις επιλογες ενος ατομου ενα 1600αρι οικογενειακο σενταν των 115 ιππων, με ενα ιδιας κατηγοριας 1400αρι χατς των 120 ιππων.
+1.
-
Δεν ειναι φθηνο το φλουενς, μην τρελαθουμε ρε παιδια!! Ουτε η τζιουλιεττα ειναι κατι το εξωπραγματικο ωστε να μας κανει χαρη που βρισκεται σ'αυτη την κατηγορια κ τιμη. Μικρομεσαιο οικογενειακο ειναι οπως κ να το κανουμε. Για το αν ειναι πριμιουμ δεν το συζητω, εσεις κοροιδευετε το 'πριμιουμ γκολφ' και καλα κανετε, μην πεφτετε ομως στο ιδιο τριπακι επειδη ειναι ωραια εμφανισιακα η G.Και ναι μια χαρα σχεση μπορει να εχουν οσον αφορα τις επιλογες ενος ατομου ενα 1600αρι οικογενειακο σενταν των 115 ιππων, με ενα ιδιας κατηγοριας 1400αρι χατς των 120 ιππων.
ρωτα οσους πηραν τη G, αν κοιταξαν καθολου το F.
αυτο τα εξηγει ολα. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
θα δωσεις το τσιροττο που αν θυμαμαι ειναι 160, να παρεις giulietta με 120 αλογα? ( )
Ε κοιτα τα λαθη πληρωνονται.Απ την αρχη οταν ξερεις οτι ερχεται η G ειναι λαθος να παρεις ψοροκο...καλλιο αργα παρα ποτε βεβαια,το να πηγαινεις σε πριμιουμ ειναι αλλιως οπως και να το κανουμε...
Τι κάνει την G premium; (Γενική ερώτηση, απευθύνεται στο σκεπτικό του καθενός)
το έμβλημα της
η τεχνολογία της και η σχεδιασή τηςποσο premium μπορει να ειναι ενα σημα με χαρακτηρστικο το φιδι; (ψεμματα)
τεχνολογια οπως αμεσος ψεκασμος και κιβωτιο διπλου συμπλεκτη; τι το εξαιρετικο τεχνολογικα εχει που δεν υπαρχει σε καμια αλλη εταιρεια;
το Hyundai Coupe τριτης γενιας που ειχε ξεχωριστη για την εποχη σχεδιαση ειναι premium;
β'εβαια η τζουλιέτα φέρει το πιο εξελιγμένο μοτέρ της κατηγορίας...
βέβαια φέρει τα καλύτερα φρένα της κατηγορίας
φέρει και ένα πλήρως παρα/μο σύστημα μεταβολής της δυναμικής συμπεριφοράς
φέρει και μια όμορφη (υποκειμενικό) σχεδίασηκαι ο άλλος συνεχίζει να μας τα τσουρεκιάζει για το πλαστικό της πόρτας...
που στην τελική δεν έχει και τίποτα...**Πεστα χρυσοστομε!**Αυτες τις προτεραιοτητες θεσπισε τις τελευταιες χρονιες οι γερμανοι και ειδικα το γκρουπ φαουβε, αφρωδη ποιοτικα πλαστικα και η βαση ιδια με λιγες παραλλαγες που τις βαφτισαν νεο μοντελο.Και οπου δεν μπορουσαν να στησουν σωστα ενα μοντελο (βλεπε περιπτωση στα τελη της δεκαετιας του 90, η Merc A class) το πνιγαν στα ηλεκτρονικα, ωτσι ωστε να γινει ασφαλεστερο στο δρομο....Παρεπιπτοντως οδηγω της κοπελιας μου την Α και καταλαβαινω την γερμανικη εκδοχη της εννοιας ασφαλειας στο δρομο.
Ειναι λογικο μια μεριδα του αγοραστικου κοινου να τσιμπησε απο αυτο, και στην αγορα του αυτοκινητου, να βαζει προτεραιοτητα ποσο βυθιζονται τα πλαστικα, αποδεικνυοντας ποσο ποιοτικα ειναι!
Για τα υπολοιπα ουσιαστικα που διαμορφωνουν το προφιλ του οχηματος που βρισκεται συνεχεια σε κινηση, με οτι αυτο συνεπαγεται ουτε λογος, να ειχαμε να λεγαμε!
Περισσοτερο για αγορα επιπλου μου κανει αυτο παρα αγορα αυτοκινητου.
Παρολα αυτα σεβαστο, αλλα οπως ειπαμε δεν μπορει να απαξιωνεται το οποιοδηποτε μοντελο με αξιολογα χαρακτηριστικα στο συνολο του, επειδη δεν εχει αποδεκτο πλαστικο στις πορτες! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δεν ειναι φθηνο το φλουενς, μην τρελαθουμε ρε παιδια!! Ουτε η τζιουλιεττα ειναι κατι το εξωπραγματικο ωστε να μας κανει χαρη που βρισκεται σ'αυτη την κατηγορια κ τιμη. Μικρομεσαιο οικογενειακο ειναι οπως κ να το κανουμε. Για το αν ειναι πριμιουμ δεν το συζητω, εσεις κοροιδευετε το 'πριμιουμ γκολφ' και καλα κανετε, μην πεφτετε ομως στο ιδιο τριπακι επειδη ειναι ωραια εμφανισιακα η G.
Και ναι μια χαρα σχεση μπορει να εχουν οσον αφορα τις επιλογες ενος ατομου ενα 1600αρι οικογενειακο σενταν των 115 ιππων, με ενα ιδιας κατηγοριας 1400αρι χατς των 120 ιππων.
ρωτα οσους πηραν τη G, αν κοιταξαν καθολου το F.
αυτο τα εξηγει ολα.Εγώ απάντησα πριν.Δεν συνεχίζω γιατί δεν θέλω να τσακωθώ για μαμακίες πάλι.
-
απο οτι καταλαβαινω κατατασεις την G σε επιπεδο ενος μικρομεσαιου οπως πχ το kia ceed.
Για αυτο αναφερεσαι στο οτι δεν πρεπει να χαρακτηριζεται premioum και ουτε σε αυτη την τιμη (20000)!
Τοτε ποιο ειναι primium στην μικρομεσαια κατηγορια;
Και ποσο επρεπε να κοστολογειται η g; στα επιπεδα του ceed; 15000;
Εδω η bmw 1 για να την παρεις με τον εξοπλισμο που εχει η g αλλα χωρις τα υπολοιπα που αυτη εχει (νεο μοντελο,εμφανιση,ποιοτητα,ασφαλεια ενεργητικη-παθητικη, εφαρμοσμενη τεχνολογια, προηγμενος κινητηρας-χαμηλοι ρυποι-καταναλωση-υψηλες επιδοσεις για τα κυβικα της) αποχωριζεσαι απο τον τραπεζικο σου λογαριασμο πανω απο 30000! -
Οταν το σπρωχνεις και παει μεσα σημαινει οτι ειναι καλο?
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Οταν το σπρωχνεις και παει μεσα σημαινει οτι ειναι καλο?τι εννοεις;;;
Alfa Romeo Giulietta