-
εγω παντως περιμενω αλλο ενα facelift και μετα αντικαταστατη για την 147.ΟΙ πωλησεις βλεπετε
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
εγω παντως περιμενω αλλο ενα facelift και μετα αντικαταστατη για την 147.ΟΙ πωλησεις βλεπετεKαλά περίμενε....
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
εγω παντως περιμενω αλλο ενα facelift και μετα αντικαταστατη για την 147.ΟΙ πωλησεις βλεπετεΜα τι λες? Ουτε ΤΟΥΟΤΑ ειναι ουτε ΗΟΝDA να κανει 2 και 3 FL η Αlfa Romeo. Σε κανενα μοντελο παραγωγης της δεν εχει κανει πανω απο 1 FL!!!
Οταν μιλανε ανθρωποι μεσα απο την αγορα...κατι ξερουν...να τους ακουτε...αλλιως καλυτερα να μην μιλανε καθολου, γιατι και αυτοι με την σειρα τους ρισκαρουν την θεση τους να αποκαλυπτουν μυστικα. Οσο για το τελικο σχεδιο...εχει ηδη βγει...αλλα θα αργησουμε να το δουμε.
Τελος, η 147 εχει αλλη μια εκδοση...την Collezione η οποια ομως δε θα ερθει στην Ελλαδα.
Βεβαια...μεγαλα παιδια ειμαστε...οτι θελουμε μπορουμε να πιστεψουμε...
-
H 156 δύο f/l δεν είχε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
H 156 δύο f/l δεν είχε;1 FL ειχε.
-
To 2002 δεν ήταν που έβαλαν canbus, άλλο εσωτερικό, esp και κάτι ακόμα, και το 2003 νομίζω το πιο δραστικό face lift;
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
H 156 δύο f/l δεν είχε;
1 FL ειχε.
2 ειχε απλα η μια ηταν μικρη ,ειχε απλα βαμμενα μαυρα πλαστικα στους προφυλακτηρες νεους κινητηρες και βελτιωμενο εσωτερικο
-
Ο χρήστης jimded έγραψε:
H 156 δύο f/l δεν είχε;
1 FL ειχε.
2 ειχε απλα η μια ηταν μικρη ,ειχε απλα βαμμενα μαυρα πλαστικα στους προφυλακτηρες νεους κινητηρες και βελτιωμενο εσωτερικο
Το δεύτερο ήταν στα όρια MY νομίζω κ δεν θεωρείται (είναι) FL...
-
Το πρώτο το 02 είχε άλλο εσωτερικό, διζωνικό από την 147, canbus, vdc και κάποιες μικρές εξωτερικές λεπτομέρειες.
Το δεύτερο το 03 είναι με τις περισσότερες εξωτερικές αλλαγές.
2 ανανεώσεις λοιπόν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το πρώτο το 02 είχε άλλο εσωτερικό, διζωνικό από την 147, canbus, vdc και κάποιες μικρές εξωτερικές λεπτομέρειες..Συνεχίζω να πιστεύω πως είναι MY.....Υπάρχει κάποιος να το επιβεβαιώσει?
-
H Alfa Romeo ως ανανεωμένη πάντως τη παρουσίαζε.
-
Έλα ντε... τέσπα, είμεθα και off-topic...
-
οπως ειπε και o sakiss και felleas και ο νικος, αρχες 2008.
Απλα προσπαθουν να μην μειωσουν τις πωλησεις της 147............ -
προς 2008-αρχές 2009 σε δε θα έρθει η 149?
πολύ το καθυστερούνε μου φαίνεται
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
προς 2008-αρχές 2009 σε δε θα έρθει η 149?πολύ το καθυστερούνε μου φαίνεται
Αντε παλι...
Ειπαμε...αρχες 2008!!!
Δε διαβαζεις τα παραπανω ποστ;
-
Καταρχάς ηρέμησε.
Απλά ξέρεις υπάρχει πλάνο από ΕΠΙΣΗΜΗ παρουσίαση της Alfa Romeo που λέει ότι η 149 θα έρθει το πρώτο τρίμηνο του 2009.
Ούτε το θέλω, ούτε το εύχομαι. Μακάρι να έχεις δίκιο. Για να μας πείσεις όμως χρειάζεται κάτι παραπάνω από ατάκες του στυλ 'το έχουμε πει 1.000.000 φορές' και 'Άντε πάλι Είπαμε... αρχές 2008!!!'
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Καταρχάς ηρέμησε.Απλά ξέρεις υπάρχει πλάνο από ΕΠΙΣΗΜΗ παρουσίαση της Alfa Romeo που λέει ότι η 149 θα έρθει το πρώτο τρίμηνο του 2009.
@νδρέας
φυσικά και δεν πρόκειτε να το πουν γιατί αν το πουν θα σβήσουν οι πωλήσεις τις 47
-
Μην το λέτε ούτε εσείς!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μην το λέτε ούτε εσείς!Τους εν δυνάμει αγοραστές θα τους ενημερώσει κανένας ή να πάρουνε golf?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μην το λέτε ούτε εσείς!εδώ δεν πουλάει έτσι κι αλλιώς. Για τις άλλες χώρες είναι
Alfa Romeo Giulietta