-
ΕΛΑ ΤΡΟΥΛΗ ΜΑΣ , ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΟΥ , ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΑ , ΜΗΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΕΛΑ ΤΡΟΥΛΗ ΜΑΣ , ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΟΥ , ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΑ , ΜΗΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣΕιμαι σιγουρος οτι κατι θα υπαρχει και για αυτους ...
Θα επανελθω ομως στην πρωτη σελιδα ... που ισως αποτελει και σταγονα στον ωκεανο ... και θα ρωτησω ...
Η' μαλλον απορω ...
Ποιοι ειναι οι λογοι που αυτο το ονειρο η' κατι αντοιστιχο δεν θα μπορουσε να εχει γινει και πραγματικοτητα ... ???
Ειμαι πολυ νεος στον χωρο ... οπως σιγουρα υπαρχουν και αλλα παιδια που ισως ειναι στην θεση μου ... και τετοιου ειδους ονειρα μας γεμιζουν αισιοδοξια και δυναμη ...
Γιατι θα πρεπει τα ονειρα ... να ειναι παντα σαν τα παλατια που χτιζονται στην αμμο ??? ...
Απλα ρωτω ... και απορω ... ???
-
Καλημέρα γιατρέ μου!Με ρωτάς γιατί,την στιγμή που εσύ προσπαθείς τόσο καιρό να διοργανώσεις μια εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα?Πού να ήταν και με σκοπό το κέρδος!Οσο αφορά το ΟΑΚΑ Χρήστο μου φοβάμαι ότι είναι δύσκολο-προσωπική μου άποψη-1ον τι ΄Ώρα θα τελειώσει την στιγμή που αρχίζει μετά το τέλος της 1ης ειδικής?2ον Ποιοί θα δεχτούν να τρέξουν?3ον Ποιοί θα υποστηρήξουν ολη αυτη την προσπάθεια την στιγμή που με το πέρας της πρώτης ολοι θα τρέξουμε μεσα σε πανικό να γυρίσουμε στο βουνό?Και λέω εγώ τώρα!!Γιατί να μην γίνει σε ανύποπτο χρόνο και οχι με το Ακροπολις?
-
Σαν ιδέα πάντως εγώ την ψηφίζω,φτάνει να μην είναι μαζί με το Ακρόπολις
-
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
Καλημέρα γιατρέ μου!Με ρωτάς γιατί,την στιγμή που εσύ προσπαθείς τόσο καιρό να διοργανώσεις μια εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα?Πού να ήταν και με σκοπό το κέρδος!Οσο αφορά το ΟΑΚΑ Χρήστο μου φοβάμαι ότι είναι δύσκολο-προσωπική μου άποψη-1ον τι ΄Ώρα θα τελειώσει την στιγμή που αρχίζει μετά το τέλος της 1ης ειδικής?2ον **Ποιοί θα δεχτούν να τρέξουν?**3ον Ποιοί θα υποστηρήξουν ολη αυτη την προσπάθεια την στιγμή που με το πέρας της πρώτης ολοι θα τρέξουμε μεσα σε πανικό να γυρίσουμε στο βουνό?Και λέω εγώ τώρα!!Γιατί να μην γίνει σε ανύποπτο χρόνο και οχι με το Ακροπολις?-
ΕΓΩ (και πααααρα πολλοί άλλοι....)
-
Γιατί σε ανύποπτο χρόνο το Ο.Α.Κ.Α δεν θα είναι σε αυτή την κατάσταση...
Καλημέρα....
-
-
Θαυμάσια!Ειδικά αν βρείτε και κριτές,Αγωνοδίκες,Αλυτάρχη....Πώς να γίνει αυτό?
-
Θαυμάσια!Ειδικά αν βρείτε και κριτές,Αγωνοδίκες,Αλυτάρχη....Πώς να γίνει αυτό?ΕΝ ΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ SHOW ΜΙΛΗΣΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΕ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ. ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΚΑΠΙΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΠΑΛΟΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝΕ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ EVENT..
ΤΟ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ -
Η ιδέα είναι καταπληκτικά απλή και απορώ πως δεν το σκεφτήκαμε νωρίτερα...
ας το βάλουμε στα υπ'οψιν του χρόνου !!!
-
!!Γιατί να μην γίνει σε ανύποπτο χρόνο και οχι με το Ακροπολις?ΑΓΑΠΗΤΗ nifitsa , ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΠΛΑΣΜΑ , ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣ , 800.000.00 ΕΥΡΩ , ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ?
Υ.Γ. ΜΟΝΟΝ Ο ΤΡΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ , ΑΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ
-
Αποσπάσματα από (αγωνιστικούς)έρωτες
Μουσική/Στίχοι: Ζαμπέτας Γιώργος διασκευή : Roadrunner_gr
Χειμώνας βαρύς, κρύο πολύ
κι εκείνο το βράδυ το φεγγάρι
δε βγήκε, τα σύννεφα χαμηλώσανε
και η βρόχα έπεφτε, στρέιτ θρουΕκείνος μονάχος του, έψησε ένα καφεδάκι
άναψε ένα τσιγαράκι, πήγε στη βιβλιοθήκη του
πήρε τον πρώτο τόμο από τ' απομνημονεύματά του
Ξάπλωσε στη ντιβανοκασέλα του
κι άρχισε να τα διαβάζει ένα-έναΟ πρόλογος δεν έλεγε και πολλά πράγματα
Μα σαν έφτασε στη σελίδα ενενήντα έξι εκατομμύρια
τετρακόσια εβδομήντα τρία οχτακόσια είκοσι έξι
κάθετος, παύλα και κάτι ψιλά
έγραφε οτι εσυστάθη επιτροπή Motor Show
αλλά το εγχείρημα δεν εκράτησε παρά μόνον τρία εικοσιτετράωρα
διότι ούτο εκ των υστέρων απεδείχθη ακατάλληλοΚι έτσι καθαρίσανε ένα βράδυ
που το φεγγάρι δεν βγήκε
και η βρόχα έπεφτε ράιτ θρουΣελίδα εννέα του εβδομηκοστού τετάρτου τόμου
Έγραφε ότι ήτανε καλοκαιριά
κι ότι είχε βγει το Road Book του Ακρόπολις
Εκεί τούρθε μια κατακεφαλιά , για Show στο ΟΑΚΑ
τάγραψε στο Φόρουμ , απαντήσανε πολλοί
Εγώ, του λέει κάποια, συμφωνώ
Τον αγάπησε τρελά
Αλλάσαν μπήκε το φθινόπωρο
αυτός την πούλεψε για την πατρίδα του
και κείνη ξέμεινε μόνη τηςένα βράδυ που το φεγγάρι
δεν βγήκε και η βρόχα έπεφτε ράιτ θρουΣελίδα έξ, Άρθρο Βου
Παράγραφος Ξου, Κεφάλαιο Θου
Έγραφε ότι πήγε και τον εσυνάντησε
και του είπε ότι θα έπρεπε να γίνει το ShowΑυτός δεν έφερε αντίρρηση
και προσδιορίστηκε Πέμπτη ώρα μηδέν
και τριάντα τρία πρώτα και σαράντα εννέα δεύτεραΗ μέρα πλησίασε εκείνος για να πάει να οδηγήσει
μπήκε στο μπάνιο του έριξε τα αποσμητικά του
τα απορρυπαντικά του
ντύθηκε, φόρεσε την φόρμα του ενώ απ' όξωτο φεγγάρι δεν βγήκε
και η βρόχα έπεφτε, ράιτ θρουΑυτή είναι λοιπόν η ιστορία ενός αγωνιζόμενου
ΑΘΑΝΑΤΕ ΖΑΜΠΕΤΑ
-
Καλέ μου APR όνειρα κάνει ο γιατρός,όνειρα κι εγώ!!!Γιατί εσύ πιστεύεις οτι θα μπορούσε να γίνει ακόμα και εντός Ακρόπολις???
Κάτι για τον Δρομέα.....
Δρομέα εγραψες πάλι με το τραγουδάκι σου!
Αν και είμαι λιγάκι down αυτήν την εποχή με κάνεις να γελάω!!! -
Αγαπήτε γιατρέ και ονειροπόλε, μια παροιμία λέει.........
Οταν οι άνθρωποι κάνουν όνειρα ο Θεός (ΕΛΠΑ) γελάει........(Σιγά να μην αφήσουν σε άλλους την κονόμα, πως θα ζήσουν και αυτοί)
-
ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΙΤΣΑ
Μαρια μου, νομιζω οτι ο Σπυρος σου εδωσε τη σωστη απαντηση. Η πιστα στημενη, ο κοσμος εκει και δεν νομιζω οτι στο Ακροπολις βχρησιμοποιουνται οι 1000 και πλεον κριτες κι οι 50 και πλεον αγωνοδικες.
ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΡΙΑ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ. Κι αν δεν γινεται ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ. ΔΙΑΟΛΕ ΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ, κι η σιωπη η ενοχη ειναι ,η θεωρουμαστε γραφικοι. ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ Μ ΑΡΕΣΕΙ. Οταν ειναι να κανω καμια δουλεια η καμια εξυπηρετηση ειμαι καλος. Οταν προτεινω πραγματα δυσκολα,ειμαι γραφικος.
Ας ειναι...
ΦΙΛΕ ΔΡΟΜΕΑ.
Οντως εξυπνα τα ποιηματακια σου και γελαστα, οταν δεν γραφουν ανακριβειες.Ακου λοιπον να μαθαινεις.- ΤΟ MOTORSHOW το παλευουμε ακομα κι αδιακοπα. Οτα με καθε λεπτομερεια θα σας αποδωσω απο δω μεσα λογαριαμο, θα τρεχεις να ζητας συγγνωμη. Οταν θα σου αθροισω τις ωρες που εχουμε ξοδεψει, τις συναντησεις που εχουμε κανει, τις χυλοπιττες που εχουμε φαει απο συλλογους που προσπαθουμε να ενισχυσουμε (μεχρι εγγυητικη επιστολη 40.000 ΕΥΡΩ μας ζητησαν σ εμας τους ηλιθιους-ρομαντικους εθελοντες),τοτε να δω τα ποιηματακια σου. Καποια μερα θα τα διαβασεις, νασαι σιγουρος, γιατι γινει δε γινει, ρομαντικο να με πειτε....ΜΑΛΑΚΑ δεν θα με πειτε.
- Την Παρασκευη το μεσημερι, υπαρχει συναντηση με συλλογο υποστηριξης παιδιων και με καναλι για το 'κλεισιμο 'της συμφωνιας.
3.ΑΡΧΕΣ Νοεμβριου του 2004, (ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ), ηρθα σε επαφη με τον κ. Μαρτον Σιμιτσεκ ,Διευθυντη η κατι τετοιο του Αθηνα 2004 και του ζητησα να μας βοηθησει για να κανουμε το MOTORSHOW sto OAKA!!!
Μου εξεφρασε τις δυσκολιες του εγχειρηματος, τις οποιες μαζι με την ιδεα
εξεφρασα ελευθερα εντος και εκτος ΕΛΠΑ. Αν τωρα εισαι σε θεση να κανεις συνειρμους (και βεβαια εισαι),ΚΑΝΤΟΥΣ.
Μαρτυρες μου για ολα τα παραπανω,οι 12 της Ο.Ε. του MOTORSHOW, o
k. Σιδερης της IRON TEAM και αλλοι πολλοι που καλυτερα να τους αφησουμε να κανουν την δουλεια τους για το καλο του Σπορ.
Νομιζεις οτι περιμενω απο κανεναν ευχαριστω?
Χεστηκα. Η Τερηδονα καλα κρατει.
Η μηπως θα εμπαινα στο στομα του λυκου (εδω μεσα δηλαδη) χωρις να εχω αποφασισει να κανω τα παντα για να γινει το Motorshow?
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΦΙΛΕ ΔΡΟΜΕΑ.
Οντως εξυπνα τα ποιηματακια σου και γελαστα, οταν δεν γραφουν ανακριβειες.Ακου λοιπον να μαθαινεις.......
3.ΑΡΧΕΣ Νοεμβριου του 2005, (ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ), ηρθα σε επαφη με τον κ. Μαρτον Σιμιτσεκ ,Διευθυντη η κατι τετοιο του Αθηνα 2004 και του ζητησα να μας βοηθησει για να κανουμε το MOTORSHOW sto OAKA!!!ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕΣ !!!!
THE TWILIGHT ZONE!!!
-
Τελικά Γιατρέ είσαι πολύ μπροστά!
-
Τα τρένα που φύγαν δυστυχώς δεν πήραν μόνο αγάπες αλλά και όλες τις ευκαιρίες να δούμε κάτι καλό να γίνεται. Καλές ιδέες πάντα υπήρχαν καθώς και ικανοί άνθρωποι (καλή ώρα) για να τις κάνουν πραγματικότητα, διοικούντες με όραμα και διάθεση να ξεφύγουν από το μικρομάγαζο τους δεν είχαμε.
Άντε να αλλάξουμε πλευρό μπας και δούμε κανένα ποιο γήινο όνειρο!!!!!!!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Τα τρένα που φύγαν δυστυχώς δεν πήραν μόνο αγάπες αλλά και όλες τις ευκαιρίες να δούμε κάτι καλό να γίνεται. Καλές ιδέες πάντα υπήρχαν καθώς και ικανοί άνθρωποι (καλή ώρα) για να τις κάνουν πραγματικότητα, διοικούντες με όραμα και διάθεση να ξεφύγουν από το μικρομάγαζο τους δεν είχαμε.Άντε να αλλάξουμε πλευρό μπας και δούμε κανένα ποιο γήινο όνειρο!!!!!!!
ΣΕ ΑΥΤΗ Ή ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ?
THE X-FILES BY PLATIS
-
ΣΥΓΓΝΩΜΗ,ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2004,και τελικα δεν εχω καταληξει αν η κατασταση ειναι για γελια η για κλαματα ,φιλε Δουκερη.
Κι εσυ φιλε Δρομεα, μονο το λαθος που εκανα στην ημερομηνια βρηκες να σχολιασεις! -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Απο το βιβλιο των ονειρων μου...ANAKOINΩΣΗ:
Η εκκινηση θα δοθει μετα το περας της 1ης Ειδικης του Ρ.Α. και περι ωραν 21.15 της 23/6/2005,και θα γινεται ανα λεπτο, και ο αγωνας θα διεπεται απο τις διαταξεις του Γ.Κ. Ραλλυ.
.......Και μετα ξυπνησα
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΚΑΙ ΚΟΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΔΥΟ, ΑΡΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ,ΕΠΙ 60 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ 240 ΛΕΠΤΑ ΔΗΛΑΔΗ 4 ΩΡΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΩΣ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ..?
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ( ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΡΑΛΛΥ) ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ, ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ ΕΩΣ ΤΙΣ 9....ΕΩΣ ΤΙΣ 9 Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ,ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΓΙΑ 4 ΩΡΕΣ ΦΟΥΛ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ??!!
ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ.... ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ.. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!
Απο το βιβλιο των ονειρων μου...