-
Outlander Update CD, NR261-EM, Software version Version E, DVD in motion allowed αυτο εχω κατεβασει
κ δεν το αναγνωριζει ενω το μεγαλο με τα 81mb το βλεπει κανει κ το update αλλα δεν κανει επαννεκινιση.το εχω καψει κ με το nero k me to power iso αλλα τιποτα.παρακαλω οποιος μπορει ας βοηθησει.ευχαριστω.Γράφε Ελληνικά [kouk]
Φίλε μόλις αποσυμπιέσεις το MMCS-E-DVD θα δημιουργηθούν 2 αρχεία με όνομα LOADING.KWI 24624 ΚΒ & ALLDATA.KWI 4 KB τα οποία μόνο αυτά πρέπει να αντιγράψεις στο CD.
-
το εκανα ρε παιδια τιποτα δεν το αναγνωριζει.μονο το αρχειο με τα 81μβ αναγνωριζει αλλα λεει πως ειναι
ηδη ενημερωμενο κ σταματαει.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!!ευχαριστω πολυ ολόυς.η ειμαι αχρηστος η επειδη το πηρα
τωρα το αμαξι ειναι αλλο firmaware. -
ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟ FORUM ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΛΑΘΗ.
ΞΕΚΙΝΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ MITSUBISHI OUTLANDER
ΚΑΘΟΤΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΖΙΠ ΚΑΙ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑΣ
ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ WRANGLER (ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ) ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ
SUPER .ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΧΑΡΕΣ ΤΗΣ THULE ( 140)KAI ΜΠΑΓΑΖΙΕΡΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ (65)ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ DVD ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΛΙΓΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ. ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 100%.ΕΔΩ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ
Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ. -
ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙΡΟ ΤΟ FORUM ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ SUV. ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ BMW X3 (ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΗ) HYUNDAI (ΠΑΛΙΩΣΕ)
SORRENTO (ΠΟΛΛΑ ΚΥΒΙΚΑ) ΤΟΥ OUTLANDER ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΥ ΛΟΓΩ
ΕΠΤΑ ΘΕΣΕΩΝ (ΠΕΝΤΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΥΝ ΓΙΑΓΙΑ) ΛΟΓΩ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ(ΦΟΥΛ)
ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ 38.000 ΤΟ ΦΟΥΛ ΕΞΤΡΑ.
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΩ . ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ
ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ FORUM ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ SERVICE ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ Κ.Λ.Π. -
takoni αφου εκανες τον κοπο και μπηκες στο αμερικανικο φορουμ γιατι δεν τσεκαρες την version που εχεις πριν ρωτησεις για να βρεις μια λυση ή εχεις την τελευταια που δεν εχει βγει το patch η δεν το έχεις κανει σωστα ..περιμενουμε να μας πεις τι εγινε...
Οποιος θελει να παρει το αμαξι μην κολλαει με τον σαρακακη ουτε τον βλεπει ουτε τον ενδιαφερει ποιος ειναι ο ντηλερ
Εσυ ρε Χαρη τι προβλημα ειχες το αμαξι και πηγες στον Σαρακακη και σε χαλασε...?
Ναι ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ειναι γελειος ....Το αμαξι ομως κατασκευαστηκε στην Ιαπωνία.Οποιος εχει προβλημα με τον ντηλερ που δεν θα το χρειαστει τοτε ασ μην παρει το αμαξι.
Περιμενω ακομα τοπ 10 ντηλερς Ελλάδας για την επομενη αγορα.... -
τυπογραφικον ΓΕΛΟΙΟΣ
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ .ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΤΟ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΟΥΛΗΣΕΙ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ.ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΤΕΡΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΠΟΡΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ 2.5 ΜΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΟ Ο ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΛΑΚΟΥΒΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ CRASH TEST ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΡ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΠΕΦΤΕ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. -
ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ FORUM ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΙΜΗ Η ΟΧΙ ? ΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ?....
-
Ο χρήστης haris10 έγραψε:
...........ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΤΕΡΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΠΟΡΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ 2.5 ΜΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΟ Ο ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΛΑΚΟΥΒΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.......Ο Παντόπικος στην Ιερά ΟΔό έχει φανοποιείο (πρόσφατα ανακαινισμένο μάλιστα), είναι εξουσιοδοτημένος και από φίλους που πάνε εκεί χρόνια έχω ακούσει τα καλύτερα. Δεν τον δοκιμάζεις?
Εγώ εκεί πάω το δικό μου και είμαι ευχαριστημένος, δείχνουν να ξέρουν καλά το αντικείμενο. Βέβαια, δεν έχω χρειαστεί ακόμα (χτύπα ξύλο!) φανοποιείο. -
Την δεκαετή εγγύηση την χάνεις αν το πουλήσεις. Ειναι δώρο στον πρώτο ιδιοκτήτη.
Δεν το λένε ξεκάθαρα στη διαφήμιση, Ειναι παραπλανητική και το καταλαβαίνεις μόνο αμα ρωτήσεις -
ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ FORUM ΤΟ OUTLANDER ΕΙΝΑ ΤΟΠ ΑΛΛΑ ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΣΑΙ ΑΠΟ ΣΑΡΑΚΑΚΗ. ΑΡΑΓΕ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ FORUM ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΥΠΟΣΤΙΡΗΞΗ ΑΠΟ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ .ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ?
-
Καλως ήρθες στο φόρουμ. Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες, όπως άλλωστε επιβάλλει και ο κανονισμός.
-
SW VERSION: G
MAP VERSION: 2006-1
CDDB VERSION 0663-1459
Αυτα απο μενα ρε παιδια αν μπορει καποιος ασ ριξει καμια βοηθεια.ευχαριστω πολυ. -
Οχι αυτο set + navi για μερικα δευτερολεπτα και θα δεις κατι τετοιο (BLD-NR-261UM 1.09 και κατι τετοιο 00.30.94 περιμενουμε ......
-
LOADER:BLD-NR-216EM 1.09
APLLIC. 00.31.10
NAVI: 00.31.00 090004
AUDIO 00.32.02 00.33.02
MONITOR 00.27.00
CN BOX 000120
Για πειτε ρε παιδια πως το βλεπετε? -
Αγαπητοι κατοχοι mitsubishi σας ευχομαι περαστικα σας . Ετσι να πηγαινετε να βαζετε TV tuner
οθονες καμερες να αλλαζετε λαστιχα αναρτησεις να βαζετε κοτσαδορους και οταν ερθει η κακια στιγμη
που το καημενο το mitsubishaki σας βγαλει καμμια ζημια θα σας περιποιηθει καλα ο σαρακακης.
Και εσεις που εχετε τις εγγυησεις τις επταετεις και τις δεκαετεις σας περιμενει ο σαρακακης με ανοιχτες αγκαλες. Μολις δει προγραμμα να δουλευει tv εν κινησει χανεις εγγυηση για ολα τα ηλεκτρονικα.
Μολις δει αλλαγη ελαστικων χανεις εγγυηση σασμαν -διαφορικου -ρουλεμαν -ημιαξονιων
-ακραξονιων . Παρολο που τον κοτσαδορο τον τοποθετει αυτος εχω ακουσει για outlander turbo το προηγουμενο να μην αλλαζει φλατζα κεφαλης ενω ηταν στην εγγυηση με την δικαολογια οτι ο ιδιοκτητης τραβαγε σκαφος και το turbo ζοριζοτανε. Outlander 2008 μοντελο χαλαει κρεμαγιερα υδραυλικου σε 1200
χιλιομετρα την αλλαζει στην εγγυηση και μετα απο 2500 χιλιομετρα ξαναχαλαει και τι του λενε
εγγυηση δεν ισχυει. Μετα απο φασαριες πληρωσε τα μισα ξερεις ποσο ηταν τα μισα 1800 ευρω.
Με τις υγειες σας ευχαριστημενοι πελατες του σαρακακη -
Φίλε δεν μας τα κάνεις πιο λιανά.
Τι θα πει δεν ισχύει η εγγύηση. Κάντον ρόμπα αμα ειναι με επιστολή σε περιοδικό. Αυτές οι βλάβες που μου λες θα τις κάλυπτε έτσι κι αλλιως γιατί ειναι η εγγυηση της mitsubishi (στα 1200 χιλιόμετρα) και οχι η 10ετης -
Ναι και ξερεις αμα στειλεις επιστολη σε περιοδικο ιδρωσε το αυτακι του.
Αφου στα περιοδικα βαζει τοσες διαφημισεις λες να τον δωσουνε.
Αυτος Honda Mitsubishi τα εχει για την πλακα του .Ολο το πακετο ειναι απο λεωφορεια
και φορτηγα στο δημοσιο τα ιχ ειναι το 10%.
Εδω μεσα στο συνεργειο τον βριζουν οι ιδιοι οι υπαλληλοι του που εχουν βαρεθει και
αυτοι να τα ακουνε απο τους πελατες.
Οταν πας για service κανε καμμια συζητηση οχι με τους αρχιμηχανικους αλλα με τα
μαστορακια να δεις τι θα σου πουν ανταλλακτικα παρακαταθηκη 0 μονο τα απαραιτητα
των service. Ασε απο τιμες .
Στην πωληση ειναι πρωτος χαμηλη τιμη εγγυηση εξυπηρετηση μεχρι να σου παρουν προκαταβολη
απο εκει και περα κατσε και περιμενε ποτε θα ερθει ποτε θα το φερει η μεταφορικη (εχει αλλαξει τρεις το 2008) ποτε θα βγαλει πινακιδες παρακαταθηκη αυτοκινητων 0 ετοιμοπαραδοτο Oulander ουτε για πλακα.
Και ολα αυτα γιατι εκπλησεσαι μηπως τα ακους πρωτη φορα .Γραψε στο google σαρακακης στη πρωτη σελιδα θα διαβασεις τι επαθε ενας απο την Παρο και απο την δευτερη και μετα αρχιζουν τα κοσμητικα επιθετα.Ενταξει μην στην χαλαω σου ευχομαι να το χαρεις γιατι ειναι αμαξαρα αλλα να ευχεσαι να μην ερθει η στιγμη να σου τυχει η στραβη και να μου πεις οτι εχω δικιο. -
Δεν εκπλήσομα για τίποτα γιατί ότι χρειάζομαι όπως ντίζα περιμένω 2-3 βδομάδες.
Αλλά τα περιοδικά δεν είναι υπερ του...
Για τα λεωφορεία και το Δημόσιο, αυτό ειναι παλιά ιστορία. Τωρα δε βγάζει αυτά που έκανε παλιά
και δεύτερον
Αλλο δεν εχω ανταλακτικά και άλλο δεν ισχύει η εγγύηση. Εγω σου λέω ότι η εγγύηση ισχύει και εσύ ότι όχι. -
Πεστα Mεγαλε antonistet δεν ξερω τι εμπειριες ειχες απο Σαρακακη θα ηθελα πολυ να τις ακουσω
εγω παντως με τις διαφορες αντιπροσωπειες που εχω νταλαβερισθει
VW BMW MERCEDES JEEP FORD SEAT δε λεω οτι αυτες ειναι αριστες αλλα το Σαρακακη δεν τον
φτανει κανεις απο την μυγα ξυγκι θελει να βγαλει και απο εξυπηρετηση εγω ειχα την
χειριστη.Απο την πρωτη μερα που πατησα το ποδι μου στην εκθεση .Αλλα να σου πω την
αληθεια προσπαθω να τα βγαλω απο το μυαλο μου για να χαρω το αυτοκινητο που οντως
ειναι αμαξαρα. Βεβαια θα μου πεις γιατι το πηρες αλλα δεν εχω προβλημα με το αυτοκινητο αλλα
με τον αντιπροσωπο . Και δεν ειναι και τυχαιο που αλλαζει ολο διευθυντες και manager και ειναι και απο τους τελευταιους στις πωλησεις.Μαλλον δεν τον νοιαζει.Ακουσα ομως οτι τωρα θα αναλαβει ο γιος του
που τα ξερει τα προβληματα και το εχει παρει ζεστα το θεμα. Ας ελπισουμε.
Mitsubishi Outlander 2007