-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ένα interesting link είναι αυτό της υπογραφής μου...Όσοι δεν ψηφίσατε ακόμα, προφταίνετε!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ρε ουστ...αντί να βοηθήσετε λίγο να φτάσουμε καμιά 300άρα ψήφους...
-
Αν σας λείπει ο Νίκος Δήμου ...τώρα μπορείτε να έχετε άμεση επαφή μαζί του (και με άλλους αναγνώστες). Αφήστε και εσείς το δικό σας σχόλιο (comment)
-
Αφιερωμένο στον braker
-
Αφιερωμένο στον brakerΕχει πολλά ωραία ... ξεχώρισα αυτό γιατί τα έχει όλα !!!!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
[
Εχει πολλά ωραία ... **ξεχώρισα αυτό **γιατί τα έχει όλα !!!!Μία διακριτική εξωτερική επέμβαση έχει κάνει μόνο...
-
http://www.zoomerang.com/survey.zgi?p=WEB224ZST384PS
εδώ έχουμε μια προσπάθεια σχεδιασμού ενός εναλλακτικού τρόπου μετακίνησης με σεβασμό στο περιβάλλον. Ειναι σε πρώιμο στάδιο και απλα χρειάζονται feedback οπότε βάλανε ενα ερωτηματολόγιο. Ειναι κι ενας Έλληνας μέσα!!
Αν έχετε χρόνο ρίξτε το, κανα 3λεπτο μου πήρε εμένα
-
Αφιερωμένο στον brakerMμμμμ!Ενδιαφέρον..! Αυτό εδώ υποθέτω το χρησιμοποιείς και αν θέλεις να ζεστάνεις τα χέρια σου το χειμώνα..Απλά τα βάζεις στην εξάτμιση κα είσαι έτοιμος...Μονο μετά μην ανάψεις τσιγάρο...
-
Ειδοποία ρε!!!
'Μην το δείτε αν έχετε πρόβλημα καρδιακό κλπ κλπ'
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
βρε βρε την Britney τι λέει.... -
.............................................
-
-
-
εντωμεταξύ ήμουν 100000% σίγουρος ότι κάτι τέτοιο θα παίζει..
μου'χουν στείλει πλέον χιλιάδες τέτοια -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
βρε βρε την Britney τι λέει....Η πλάκα είναι ότι μου το έχουν ξαναστείλει και την πατάω δεύτερη φορά, καθότι είχα ξεχάσει τι συνέβαινε...
-
Η πλάκα είναι ότι μου το έχουν ξαναστείλει και την πατάω δεύτερη φορά, καθότι είχα ξεχάσει τι συνέβαινε...
Θέμη λάθος emoticon έβαλες.
Το σωστό είναι:
-
Εγώ τήν πρώτη φορά που είδα κάτι τέτοιο έπαθα μεγάλη πλάκα. Εκανα πολύ ώρα για να το ξεπεράσω. ΠΡΕΠΕΙ να προειδοποιούν όποιοι βάζουν τέτοια. Να υπάρχει και κανονισμός στο forum.
-
Να σου πω δέν ασχολούμαι με αθλητικά αλλά να φανταστείς το άκουσα και εγώ ότι με τήν διαιτησία και τον Ολυμπιακό κάτι παίζει. Οπότε μάλον το συγεκριμένο πρέπει να πάει στα ανέκδοτα. Σχετικά όμως με το link με την britney αν δέν προειδοποιουσαν οι επόμενοι που το είδαν εμένα θά μου κοβόταν η χολή. Και δέν το βρίσκω καθόλου αστείο
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Ε αν πούμε 'ανοίχτε σιγά σιγά τη σελίδα για να μην τρομάξετε όταν θα βγει το φάντασμα και το κυριότερο να έχετε κλειστά τα ηχεία σας' τότε τι νόημα θα είχε.....;
Σκέφτηκες οτι μπορεί να πάθει κάποιος κάτι? Η δέν σε απασχολεί και πολύ?
-
Ο χρήστης nexis έγραψε:
Να σου πω δέν ασχολούμαι με αθλητικά αλλά να φανταστείς το άκουσα και εγώ ότι με τήν διαιτησία και τον Ολυμπιακό κάτι παίζει. Οπότε μάλον το συγεκριμένο πρέπει να πάει στα ανέκδοτα. Σχετικά όμως με το link με την britney αν δέν προειδοποιουσαν οι επόμενοι που το είδαν εμένα θά μου κοβόταν η χολή. Και δέν το βρίσκω καθόλου αστείοΗθελες ομως dirty words απο την Μπριτνει
Πλακα κανω ετσι;
Interesting Links!