-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
εσυ κυριε δημο σαν πλοηγος του Σ.Ο.Α.Α. και υπευθινος ασφαλειας των οδηγων μας γιατι δεν προσεξες και δεν επισημανες οτι το πυροσβεστικο και το ασθενοφορο ειναι σε επικινδυνο σημειο ωστε να μεταφερθουν?
αρα και εσυ ησουν αλλου οπωσ και οι υπολοιποι της οργανωσηςΚΕΡΑΣΜΕΝΕΣ
ΔΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΝΕΒΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΕΥΚΑΙΡΟ
Ιδού του αφιερώνω ένα μικρούλι.
ΜαϊμουδΑΚΟΣ, οπότε μικρούλης, άρα μικρούλι του στέλνω!
-
Καλά εσύ εκεί κόλησες?Η δική μου ιδιότητα στην προκειμένη περίπτωση είναι της αναγνώστριας και όχι της ελεγκτού (άσε καίω άλλους φτάνει)!Είμαι πολύ άπειρη να κρίνω Λέσχες,αγωνιζόμενους,κριτές ,ΣΟΑΑ κλπ.Εγώ το πολύ πολύ να σκουπίσω κανένα Κ! (Και κυριολεκτώ)! Τα υπόλοιπα τα αφήνω σε αυτούς που γνωρίζουν!Απλα συνέβει ότι συνέβει στον φίλο μας το Γιώργο και μου τη δίνει που το κάναμε σαν της γριάς το μαλλί!Ούτε τη λέσχη ξέρω ούτε τίποτα!
-
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
Είμαι πολύ άπειρη να κρίνω Λέσχες,αγωνιζόμενους,κριτές ,ΣΟΑΑ κλπ.Δεν είναι και λίγες φορές που το έχεις κάνει...
Και εξάλλου δεν έκρινα κανέναν. Σαν απλός αναγνώστης ρώτησα και εγώ...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Είσαι σίγουρη γι'αυτό? Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι πληρώνεται από το ταμείο του ΣΟΑΑ? Αν κάνω λάθος ας μου το πει κάποιος... Εξάλλου εφόσον έχει ζητήσει ο ΣΟΑΑ, σαν θεσμοθετημένο όργανο, να παίζει το ρόλο του παρατηρητή, κάπως έτσι δεν θα πρέπει να είναι?ΕΓΩ!!!
-
Φίλε ταύρε ξαναδιάβασα την δημοσίευση μου και την έκρινα λιγάκι επιθετική απέναντί σου!Ζητώ συγνώμη!Προς Θεού δεν έχω καμία αρνητική πρόθεση απεναντί σου!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Η άποψή μου όπως ξέρω τα γεγονότα είναι πως τόσο το πλήρωμα όσο και οι Ελληνικοί αγώνες γενικότερα είμασταν τυχεροί. Αν είχαν χτυπήσει, τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα. Πιθανότατα θα το είχαν πάρει είδηση στο STOP, δηλ. περίπου σε 10 λεπτά μετά και από τις απαραίτητες διασταυρώσεις πληροφοριών με επόμενους αγωνιζομένους και ενδιάμεσους, θα τους είχε ψάξει το ελικόπτερο (ο Γιώργος είπε πως το αυτοκίνητο μάλλον δεν φαινόταν γιατί είχε πέσει πολύ βαθιά) αλλά και αν ακόμα τους είχαν βρει, για να κατέβει εκεί βοήθεια θα ήταν πολύ δύσκολο και θα ήθελε αναρριχητικό εξοπλισμό.
Πράγματι πρέπει να διερευνηθεί το ζήτημα από ΕΘΕΑ (και ΣΟΑΑ) και να διαπιστωθεί σε ποιό βαθμό θα μπορούσαν να βελτιωθούν τα πράγματα από τη λέσχη, τους κανονισμούς και τις διαδικασίες ασφάλειας, τους ανθρώπους κοκ.
Εδώ δεν νομίζω να βγήκε άκρη από το ΕΛΠΑ που είχαμε και θάνατο...
Άντε να αρχίσουν οι ΚΑΜΠΑΝΕΣ μπας και βάλουμε μυαλό...
Τα ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ να αφήσουμε στην άκρη.. -
Και δέν μας λές ποιούς έκρινα?Οταν μιλάς να έχεις έτοιμες και τις δημοσιεύσεις μου να απαντήσεις!Μπορείς εύκολα να τις βρεις
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Κύριε μαιμουδάκο η βόλτα όπως την αναφέρετε γίνεται για την διαφύλαξη της ασφάλειας των αγωνιζομένων,κατά συνέπεια προσφέρετε και μια βοήθεια στην εκάστοτε λέσχη μιας και έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιεί ένα ακόμα πλοηγό αυτοκίνητο και χωρίς να χαλάσει μία δραχμή (η ευρώ αν προτιμάτε)! **Τα έξοδα αυτής της 'βόλτας'καλύπτονται εξολοκλήρου από την τσέπη του εκάστοτε πληρώματος!**Αμάν πια βρε παιδιά!Εδώ ο κόσμος καίγεται,βαρκούλες αρμενίζουν!
Είσαι σίγουρη γι'αυτό? Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι πληρώνεται από το ταμείο του ΣΟΑΑ? Αν κάνω λάθος ας μου το πει κάποιος... Εξάλλου εφόσον έχει ζητήσει ο ΣΟΑΑ, σαν θεσμοθετημένο όργανο, να παίζει το ρόλο του παρατηρητή, κάπως έτσι δεν θα πρέπει να είναι?
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ!!!!
Κανένας δεν πλήρωσε συνδρομή και δε βγαίνει το νοίκι, θες και κονδύλια;;;
-
Ωπα-ώπα, ένας-ένας.
Προς Castor:
Δεν ξέρω, γι' αυτό ρωτάωΠρος Castor και Tabs:
Απλά είπα ή υπέθεσα ή αναρωτήθηκα (ότι θέλετε απ'όλα διαλέξτε) ότι θα έπρεπε να είναι έτσι, δεν είπα ότι είναι έτσι.Προς Νιfitsa:
Δυστυχώς όταν μιλάμε κατ' ιδίαν δεν έχω μαγνητοφωνάκι μαζί μου... Ποιος μίλησε για το forum? -
taurus, θα έπρεπε, αλλά όλοι μας τον έχουμε γραμμένο τον ΣΟΑΑ εκεί που δε πιάνει μελάνι, και μόλις πάει κάτι στραβά του τα χώνουμε...
Ας δίναμε τουλάχιστο τις συνδρομές να μην τα βάζουν από τις τσέπες τους (ΟΛΑ, από τα τρέχοντα έξοδα νοίκι ΔΕΗ ΟΤΕ κλπ της υπόγας, μέχρι πλοηγούς κλπ), κι ας τα χώναμε μετά ακάθεκτοι όπως τώρα...
-
Μάλλον έχεις χάσει τη σοβαρότητα σου!Κοίτα να κόψεις λίγο τη φόρα σου,και να προσέχεις τι λές!Και αν θεωρείς ότι βρίσκεσαι στο απυρόβλητο γελιέσαι γιατί μπορεί να μου εμπιστεύτηκες πράγματα τα όποια κράτησα για τον εαυτό μου άλλα να είσαι σίγουρος ότι δέν κάνουν όλοι το ίδιο!Ουφ κατινιάσαμε πάλι!Και αν νομίζεις ότι χρειάζεσαι μαγνητοφωνάκι στις κατ'ιδιαν συζητήσεις μας,ε τότε στην επόμενη θα σου επιτρέψω να έχεις ένα!Πάντως δεν πρέπει να με χωνεύεις καθόλου βρε παιδί μου!Και αν διάβασες παραπάνω δημοσίευση μου θα είδες ότι την θεώρησα λίγο επιθετικη και σου σήτησα συγνώμη!Βλέπεις όταν μεγαλώσω δεν θέλω να γίνω χαλίφης στη θεση του χαλίφη!Να τα εκατοστήσω και γειά σας!
-
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
Μάλλον έχεις χάσει τη σοβαρότητα σου!Κοίτα να κόψεις λίγο τη φόρα σου,και να προσέχεις τι λές!Και αν θεωρείς ότι βρίσκεσαι στο απυρόβλητο γελιέσαι γιατί μπορεί να μου εμπιστεύτηκες πράγματα τα όποια κράτησα για τον εαυτό μου άλλα να είσαι σίγουρος ότι δέν κάνουν όλοι το ίδιο!Ουφ κατινιάσαμε πάλι!Και αν νομίζεις ότι χρειάζεσαι μαγνητοφωνάκι στις κατ'ιδιαν συζητήσεις μας,ε τότε στην επόμενη θα σου επιτρέψω να έχεις ένα!Πάντως δεν πρέπει να με χωνεύεις καθόλου βρε παιδί μου!Και αν διάβασες παραπάνω δημοσίευση μου θα είδες ότι την θεώρησα λίγο επιθετικη και σου σήτησα συγνώμη!Βλέπεις όταν μεγαλώσω δεν θέλω να γίνω χαλίφης στη θεση του χαλίφη!Να τα εκατοστήσω και γειά σας!?????????
Μάλλον με άλλον με μπερδεύεις...
-
Πιθανόν με τη μόνη διαφορά αφού σε μπερδεύω με άλλον τότε είναι άχρηστο το μαγνητοφωνάκι που προανέφερες γιατί ούτε είχα ούτε έχω ούτε θα έχω κατ'ιδίαν συζητήσεις μαζί σου!Άρα κι εσύ με άλλην με μπερδεύεις,οπότε κακώς έγραψες ότι έγραψες κατά συνέπεια δεν πρέπει να έχείς άποψη για μένα!Φάσκεις και αντιφάσκεις με ταχύτητα που δεν μπορω να προλάβω!Αποφασίζω λοιπόν να μην ασχοληθώ άλλο μαζί σου!Ευχαριστώ για τον επικοδομητικό διάλογο!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Eίχε διαταχθεί διακοπή της 1ης ειδικής για πιο ασημαντο λόγο και ήταν τόσο δύσκολο η διακοπή οταν 2 αγωνιζόμενοι είχαν μια τόσω σοβαρή έξοδο??
Χυμένα λάδια κατα μήκος του δρόμου δεν είναι σημαντικός λόγος ακύρωσης της ειδικής???
Δεν είπα πως ήταν ασυμαντος λόγος για διακοπή αλλά νομίζω πως η ζωή 2 αγωνιζόμενων είναι πιό σημαντική.
Επίσης αν υπήρχε λίγη οργάνωση μπορούσαν να φτίαξουν το πρόβλημα χωρίς ακυρωση της ειδικής, αλλά αυτο είναι άλλη πονεμενη ιστορία
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Γράψε βρε Δήμο τι έγινε. ΑΚΡΙΒΩΣ και βέβαια ελάτε να δούμε πως δεν θα ξαναγίνει. Με Ριζικάρη, Χαλιβελάκη παρατηρητές ΣΟΑΑ και ΕΘΕΑ αποκλείεται να μην ξεκαθαρίσει το τοπίο.ΣΧ
Νάναι έτσι νάναι γιουβέτσι...
Ο Κος Χαλιβελάκης δεν ήταν κάτι στο Έλπα του συγχωρημένου;
Ξεκαθάρισε κάποιο τοπίο ή τυφλωθήκαμε όλοι των αγώνων; -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι πληρώνεται από το ταμείο του ΣΟΑΑ? Εξάλλου εφόσον έχει ζητήσει ο ΣΟΑΑ, σαν θεσμοθετημένο όργανο, να παίζει το ρόλο του παρατηρητή, κάπως έτσι δεν θα πρέπει να είναι?
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΠΡΩΤΑ???? ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΣΟΥ?? Η' ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΡΙΤΕΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΜΗ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ??
ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ... -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Είσαι σίγουρη γι'αυτό? Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι πληρώνεται από το ταμείο του ΣΟΑΑ? Αν κάνω λάθος ας μου το πει κάποιος... Εξάλλου εφόσον έχει ζητήσει ο ΣΟΑΑ, σαν θεσμοθετημένο όργανο, να παίζει το ρόλο του παρατηρητή, κάπως έτσι δεν θα πρέπει να είναι?
ΕΓΩ!!!
Καράβια που φύγαν και πήγαν μακριά...
Ο έλληνας εφοπλιστής και πάλι μπροστάρης στο αγωνιστικό κίνημα!
Μήπως είστε ανδριώτης; Αν είστε να βάλουμε μαρμάρινη πλάκα έξω από το αχούρι της Μιχαλακοπούλου!
Μην το πάρετε προσωπικά, για το Θεό. Την κακομοιριά μας ειρωνεύομαι και τα ταυράκια του κόλου που υποθέτουν πως κάποιος μπορεί να τρέφεται από τις ανύπαρκτες σάρκες του συνδέσμου.
Ρε ουστ από την παράγγα... και έχει και υγρασία!.................................. -
Ο χρήστης P.LIATTI έγραψε:
...Την κακομοιριά μας ειρωνεύομαι και τα ταυράκια του κόλου που υποθέτουν πως κάποιος μπορεί να τρέφεται από τις ανύπαρκτες σάρκες του συνδέσμου.
Ρε ουστ από την παράγγα... και έχει και υγρασία!..................................Μπά την υγρασία την κατατροπώσαμε , ευγενική προσφορά βάψιμο από συνεργείο του Ρένου Καίσαρα - μπογιές ο Πρόεδρος Ζήβας!Αγνώριστο έχει γίνει! Πλάκα πλάκα , το υπογειάκι είναι ότι το πιο **γνήσιο **και καθόλου 'δήθεν' που έχει μείνει στόν χώρο των Ελληνικών Αγώνων!
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Eίχε διαταχθεί διακοπή της 1ης ειδικής για πιο ασημαντο λόγο και ήταν τόσο δύσκολο η διακοπή οταν 2 αγωνιζόμενοι είχαν μια τόσω σοβαρή έξοδο??
Χυμένα λάδια κατα μήκος του δρόμου δεν είναι σημαντικός λόγος ακύρωσης της ειδικής???
Δεν είπα πως ήταν ασυμαντος λόγος για διακοπή αλλά νομίζω πως η ζωή 2 αγωνιζόμενων είναι πιό σημαντική.
Επίσης αν υπήρχε λίγη οργάνωση μπορούσαν να φτίαξουν το πρόβλημα χωρίς ακυρωση της ειδικής, αλλά αυτο είναι άλλη πονεμενη ιστορίαΣε έναν μονόλεπτο αγώνα πώς θα μπορούσες να φτιάξεις ένα πρόβλημα σαν αυτό? Μήπως να πάρεις χώμα και να το ρίξεις πάνω στα λαδια? Εσύ θα έπαιρνες τέτοια πρωτοβουλία αν ήσουν ενδιάμεσος κριτής;
Και για να μην ξεχνιόμαστε, όλων η ζωή είναι σημαντική... -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
...Την κακομοιριά μας ειρωνεύομαι και τα ταυράκια του κόλου που υποθέτουν πως κάποιος μπορεί να τρέφεται από τις ανύπαρκτες σάρκες του συνδέσμου.
Ρε ουστ από την παράγγα... και έχει και υγρασία!..................................Μπά την υγρασία την κατατροπώσαμε , ευγενική προσφορά βάψιμο από συνεργείο του Ρένου Καίσαρα - μπογιές ο Πρόεδρος Ζήβας!Αγνώριστο έχει γίνει! Πλάκα πλάκα , το υπογειάκι είναι ότι το πιο **γνήσιο **και καθόλου 'δήθεν' που έχει μείνει στόν χώρο των Ελληνικών Αγώνων!
Μαζί με την ΕΛΠΑ, αλλά από την άλλη μεριά, να τηρούνται οι ισορροπίες!
ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ