-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το ελικόπτερο τους έψαξε και επικοινώνησε ο αλυτάρχης μαζί τους με κινητό και έμαθαν πως είναι ΟΚ, μην τα ισοπεδώνουμε όλα...Συγγνώμη, αλλά άμα ακούμε ότι
βγήκαν μόνα τους και φτάσανε στην Χορεύτρα (Χορευτό;) μετά από 40-50 λεπτα από την έξοδο
ε, κάτι μας τρομάζει.
Σύμπτωση: Χθες έκανε άσκηση η πυροσβεστική του Βόλου για παροχή βοήθειας αυτοκίνητο που είχε πέσει σε γκρεμό. Το πρωί διαβάζοντας τις εφημερίδες μπέρδεψα το ατύχημα με την άσκηση! Επιπλεόν, ένα ΙΧ κατέληξε στη θάλασσα. Κάτι είχε η μέρα χθες...
-
Ποιος αγωνιζόμενος, ενώ ήταν σε πολύ καλή θέση, εγκατέλειψε γιατί δεν είχε ρεζέρβα;
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Ποιος αγωνιζόμενος, ενώ ήταν σε πολύ καλή θέση, εγκατέλειψε γιατί δεν είχε ρεζέρβα;service είχε;
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Το ελικόπτερο τους έψαξε και επικοινώνησε ο αλυτάρχης μαζί τους με κινητό και έμαθαν πως είναι ΟΚ, μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
Συγγνώμη, αλλά άμα ακούμε ότι
βγήκαν μόνα τους και φτάσανε στην Χορεύτρα (Χορευτό;) μετά από 40-50 λεπτα από την έξοδο
ε, κάτι μας τρομάζει.
Αν η οργάνωση επικοινώνησε μαζί τους και είπαν πως είναι καλά και δεν έχουν ανάγκη βοήθειας, τι έπρεπε να γίνει, να κατέβει το ελικόπτερο στο γκρεμό να τους πάρει ? Μόνο στους εργοστασιακούς γίνονται αυτά
Μετά που έφτασαν στον πολιτισμό και κάθησαν και ηρέμησαν και 'κρύωσαν' άρχισαν να πονάνε οπότε τους πήρε το νοσοκομειακό και τους πήγε στο Νοσοκομείο και (ευτυχώς) δεν είχαν παρά μόνο θλάσεις.
Τέλος πάντων, και εμένα μου τα είπαν αυτά, θα ρωτήσω και αν είναι κάτι διαφορετικό θα επανέλθω.
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Ποιος αγωνιζόμενος, ενώ ήταν σε πολύ καλή θέση, εγκατέλειψε γιατί δεν είχε ρεζέρβα;
service είχε;
Τι
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το ελικόπτερο τους έψαξε και επικοινώνησε ο αλυτάρχης μαζί τους με κινητό και έμαθαν πως είναι ΟΚ, μην τα ισοπεδώνουμε όλα...
Συγγνώμη, αλλά άμα ακούμε ότι
ε, κάτι μας τρομάζει.
Αν η οργάνωση επικοινώνησε μαζί τους και είπαν πως είναι καλά και δεν έχουν ανάγκη βοήθειας, τι έπρεπε να γίνει, να κατέβει το ελικόπτερο στο γκρεμό να τους πάρει ? Μόνο στους εργοστασιακούς γίνονται αυτά
Μετά που έφτασαν στον πολιτισμό και κάθησαν και ηρέμησαν και 'κρύωσαν' άρχισαν να πονάνε οπότε τους πήρε το νοσοκομειακό και τους πήγε στο Νοσοκομείο και (ευτυχώς) δεν είχαν παρά μόνο θλάσεις.
Τέλος πάντων, και εμένα μου τα είπαν αυτά, θα ρωτήσω και αν είναι κάτι διαφορετικό θα επανέλθω.
Kαι εμείς δεν ξέρουμε, γι'αυτό ρωτάμε...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το ελικόπτερο τους έψαξε και επικοινώνησε ο αλυτάρχης μαζί τους με κινητό και έμαθαν πως είναι ΟΚ.........αυτό το επιβεβαιώνω κι εγώ γιατι το ακούσα απο το vhf της οργάνωσης...
-
Η Λ.Α.Β. δεν φημίζεται για την ασφάλεια των αγώνων της.
Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά δεν μας λέτε τον χρόνο που τους έψαξαν.
Θα έπρεπε να τους ψάξουν μερικά δευτερόλεπτα μετά την διέλευση του επομένου αυτ/του απο τον επόμενο ενδιάμεσο.
-
Ο χρήστης fotis_t έγραψε:
Θα έπρεπε να τους ψάξουν μερικά δευτερόλεπτα μετά την διέλευση του επομένου αυτ/του απο τον επόμενο ενδιάμεσο.Υπερβάλλεις: για να γίνει αυτό θα πρέπει κάθε ενδιάμεσος να αναφέρει τη διέλευση κάθε αυτοκινήτου (δεν γίνεται αυτό) ή να ξέρουν όλοι οι ενδιάμεσοι πόσα και ποιά αυτοκίνητα συνεχίζουν και με ποιά σειρά (διότι μπορεί απλά να είχε φάει καπέλο και να ήταν παραπίσω) (δεν το ξέρουν) ή να είναι εφοδιασμένα τα αυτοκίνητα με κάποιο αυτόματο σύστημα (όπως στο WRC) (ούτε αυτό συμβαίνει).
Τα συνηθέστερα που γίνονται είναι είτε ο έλεγχος στο STOP των διελεύσεων και η αναζήτηση πληροφοριών από τα επόμενα πληρώματα, είτε κάποιος αγωνιζόμενος να έχει δει (τον περίφημο... ) 'κόκκινο σταυρό' και να ειδοποιήσει τον επόμενο ενδιάμεσο είτε να συμβεί το ατύχημα κοντά σε ενδιάμεσο.
-
Σεμινάριο για κριτές - ενδιαμέσους και nass.
Οι ενδιάμεσοι ακούν από το Σ.Ε.Χ τους χρόνους και τις διελεύσεις που μεταδίδονται στην γραμματεία τους σημειώνουν σ΄ένα χαρτάκι κι ότι περνάει από μπροστά τους το σβήνουν.
Αν κάποιο δεν περάσει το αναφέρουν στη γραμματεία.
Επιπλέον αλλάζουν τις διελεύσεις και από τις μεταδιδόμενες πληροφορίες.
Ο.Κ. Αφετηρίας (πόσα είναι ;;)
Προσπεράσματα.Η Α.Λ.Α.Λ. χρησιμοποιεί υπεύθυνο ασφαλείας Ε.Δ. που αναμεταδίδει τις αφετηρίες των αυτοκινήτων στους ενδιαμέσους της Ε.Δ. και φαντάζομαι πως το κάνουν όλοι οι οργανωτές.
Προς nass : ασχολήσου με τα τεχνικά σου που είσαι top, κάνε και χρήσιμες υπερβολές και άσε την ασφάλεια για άλλους.
-
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΡΑΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ
Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΥΘΕΙ , ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ !
ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ S1600 ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ !(ΕΚΤΟΣ ΖΑΧΟΥ ΛΟΓΟ ΜG) !
ΟΙ ΝΤΑΛΙΚΟΔΗΓΟΙ ΤΩΝ ΣΟΥΜΠ ΚΑΙ ΜΗΤΟΥΜΠ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ,
ΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΣΤΗΝ Α6 ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΔΕΣ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣΟΥΝ ( ΜΕ ΜΑΤΑΝΤΟΡ !!!!!!!) ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΟΜΩΣ ΜΥΑΛΟΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ .
ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ , ΑΣ ΔΟΞΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ , ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ , ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΑΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ .
ΠΡΙΝ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙ , ΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΟΥΧΑ ΤΟ ΕΣΚΟΡΤ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΟΝΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ !(kai για οσους δεν το επιασαν , δασκαλοπουλο θαναση τον λενε )
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΟ ,
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΟΛΑΝΤΑ ??????????????????????/
Υ.Γ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΒΑΡΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΟΓΚΑΚΙ ΤΥΠΟΥ ΜΟΓΙΑ (ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ Μ@ΙΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ) ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ Γ.ΣΙΦΝΑΙΟ , ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΒΛΙ .
-
Επειδή υπάρχουν 1000 λόγοι για να μην γίνονται τα πράγματα όπως τα λες (ενδεικτικά: αποτελέσματα και ασφάλεια σε άλλο κανάλι, όπως συμβαίνει στο Ακρόπολις, διάφορα τμήματα της ΕΔ σε άλλα κανάλια λόγω γεωμορφολογίας, ενδιάμεσος μακριά από το αυτοκίνητο και το VHF ώστε να μην μπορείς να ακούς στα σίγουρα ό,τι μεταδίδεται, ιδίως μάλιστα αν περνάει εκείνη τη στιγμή αγωνιστικό από μπροστά σου) και επειδή το σύστημα που περιγράφεις έχει δοκιμαστεί επί σειρά ετών και σε Ακρόπολις και είχε αποδειχθεί πως δεν είναι 'αλάνθαστο' και άρα δεν μπορείς να υπολογίζεις 100% σε αυτό, είναι απόλυτα λογικό να μην μπορείς να απαιτείς απ΄ όλους αυτό που στην περίπτωση πχ. του Φθιώτιδος μπορεί ενδεχομένως και να δουλεύει αλλά ίσως όχι στο Πήλιο (δεν λέω πως δεν είναι καλό σύστημα, λέω πως ίσως να μην το εφαρμόζουν όλες οι λέσχες και μάλιστα με τεκμηριωμένη αιτιολογία)
Επί προσωπικού, επειδή είμαι κριτής 22 χρόνια και επειδή ήμουν επικεφαλής συνεργείου κριτών στο Ακρόπολις επί 5ετία, θα μου επιτρέψεις να έχω την άποψή μου για το πως λειτουργεί το όλο σύστημα και να μη δέχομαι 'σεμινάρια' με τον τρόπο που το περιγράφεις, ούτε προτροπές του στυλ 'το κουβαδάκι σου και σ΄ άλλη παραλία'
Αν έχεις διάθεση για ευπρεπή συζήτηση, ευχαρίστως να μου εξηγήσεις και τι σημαίνουν οι 'χρήσιμες υπερβολές'
-
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ WRC ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΚΑΤΩ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΙΑΝΗΣ????
ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ+ΕΝΑΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ= ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ! ΒΡΕ ΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤ
-
QUIZ
ΠΟΣΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΕΙΧΕ ΠΙΕΙ Ο ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΡΑΜΠΑ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ?
10
20
50
100
ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΖΑΝΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣΠΙΑ ΡΑΜΠΑΑααααα ζντοοοοούπππππ!
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Ελα βρε Χρίστο, φέρε τα κύπελλα (πάτε τέρμα Δημήτρη Αλεξ) βάλε τις μπύρες και θα τα βρούμε. ...NO CUP , NO PARTY!
-
-->nass
Οι αγώνες αυτ/του, πάνω απ΄όλα θα πρέπει να είναι ασφαλείς.
Αν πρόκειται να καθυστερήσουν 5΄ τα αποτελέσματα, για να βρει η γραμματεία 5 πληρώματα, για μένα δεν υπάρχει θέμα.
Αν χρειάζεται άλλος ένας κριτής, για να είναι συνεχώς σε επαφή, με τα VHF, στον Βόλο σίγουρα υπάρχει, στην Λαμία και όπου αλλού, πρέπει να βρεθεί.
Σκέψου, βγάλσιμο στην αρχή μεγάλης χωμάτινης Ε.Δ. και να αρχίσεις να αναζητάς το πλήρωμα, μετά από 30΄.
Οι άνθρωποι της Ε.Λ.Π.Α. που μας βοηθούν στα VHF, μπορούν να καταφέρουν πολλά πράγματα. Αν η μορφολογία όμως τους δημιουργεί σε κάποια σημεία, αξεπέραστα εμπόδια, εκεί να μην κάνουμε αγώνες, γιατί δεν θα είναι ασφαλείς.
Το σεμινάριο ήμουν αναγκασμένος να το κάνω γιατί εδώ διαβάζουν πολλοί και δεν πρέπει να μείνουν με την άποψη, πως το πλήρωμα που βγήκε, η οργάνωση νομιμοποιείται να το αναζητά μετά από 1/2 ώρα.
Οι 'χρήσιμες υπερβολές' δεν είναι είναι ειρωνικό σχόλιο.
'Όσον αφορά την 'ευπρεπή συζήτηση' εσύ σχολίασες πρώτα τα γραπτά μου, χαρακτηρίζοντάς τα υπερβολές. Εγώ απλά συνέχισα το ύφος σου.
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ WRC ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΚΑΤΩ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΙΑΝΗΣ????ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ+ΕΝΑΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ= ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ! ΒΡΕ ΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤ
Πουλάκι μου περήφανο
πουλάκι μου τρεχάτο
για πες μου για το Πήλιο
κι άλλα και παρακάτωΣαν έγινε ο τεχνικός
και είδανε τις φόρμες
που φουστανέλες μοιάζανε
χωρις καθόλου νόρμεςΣαράντα δυο ήτανε
πληρώματα γεμάτα
που κόντρα στους κανονισμούς
ήρθαν... φουστανελάταΤα είδε ο Νάσος ο πασάς
και τούφυγε το χρώμα
πήραν φωτιά τα κινητά
και σταθερά ακόμαΆμα τους ξαποστείλουμε
σαράντα δυο νομάτους
αντί για ράλι Κένταυρος
θα γίνει... αποπάτουςΓι αυτό γαργάρα έγινε
ακόμα ένα αγώνα
και όσοι τα ευρό τους έδωσαν
κλαίνε για την κονόμα...Που έγινε αρχή χρονιάς
απ' τους επιχειρηματίες
που μάνα από τον ουρανό
πήραν τις ΕΘΕΑγγελίες...Και εις έτη πολλά και εις άλλα με υγεία και ας προσέχατε κι αν δεν ξέρατε ας ρωτούσατε για το πως εφαρμόζονται οι νόμοι στο Γκρεκιστάν.
-
Ο χρήστης fotis_t έγραψε:
Αν πρόκειται να καθυστερήσουν 5΄ τα αποτελέσματα, για να βρει η γραμματεία 5 πληρώματα, για μένα δεν υπάρχει θέμα.Δεν μιλάμε για αυτό, μιλάμε για συνεχή χρήση ενός καναλιού για επικοινωνία επικεφαλής ασφάλειας της ΕΔ (ανακοινώνει εκκινήσεις από την ΕΔ) - ενδιαμέσων (ακούνε). Το οποίο μπορεί κατά περίπτωση να μη γίνεται και υπάρχουν πολλοί λόγοι, όπως εξήγησα, που δεν είναι ένα 100% αξιόπιστο σύστημα (= χωρίς λανθασμένους συναγερμούς είτε θετικούς είτε αρνητικούς).
'Όσον αφορά την 'ευπρεπή συζήτηση' εσύ σχολίασες πρώτα τα γραπτά μου, χαρακτηρίζοντάς τα υπερβολές. Εγώ απλά συνέχισα το ύφος σου.
Εγώ είπα:
Θα έπρεπε να τους ψάξουν μερικά δευτερόλεπτα μετά την διέλευση του επομένου αυτ/του απο τον επόμενο ενδιάμεσο.
Υπερβάλλεις: για να γίνει αυτό θα πρέπει κάθε ενδιάμεσος να αναφέρει τη διέλευση κάθε αυτοκινήτου (δεν γίνεται αυτό) ή να ξέρουν όλοι οι ενδιάμεσοι πόσα και ποιά αυτοκίνητα συνεχίζουν και με ποιά σειρά (διότι μπορεί απλά να είχε φάει καπέλο και να ήταν παραπίσω) (δεν το ξέρουν) ή να είναι εφοδιασμένα τα αυτοκίνητα με κάποιο αυτόματο σύστημα (όπως στο WRC) (ούτε αυτό συμβαίνει).
(δηλαδή αν το 'μερικά δευτερόλεπτα' δεν είναι υπερβολή, δεν ξέρω τι είναι...)
και απάντησες:
Προς nass : ασχολήσου με τα τεχνικά σου που είσαι top, κάνε και χρήσιμες υπερβολές και άσε την ασφάλεια για άλλους.
Αν νομίζεις πως η δική σου απάντηση (συνοδευόμενη από 'σεμινάριο') είναι του ιδίου ύφους και περιεχομένου με τη δική μου, τότε δεν χρειάζεται κανένα περαιτέρω σχόλιο.
Ετσι και αλλιώς, τέλος από μένα.
-
Ο χρήστης axerolas έγραψε:
Πουλάκι μου περήφανο
πουλάκι μου τρεχάτο
για πες μου για το Πήλιο
κι άλλα και παρακάτωΣαν έγινε ο τεχνικός
και είδανε τις φόρμες
που φουστανέλες μοιάζανε
χωρις καθόλου νόρμεςΣαράντα δυο ήτανε
πληρώματα γεμάτα
που κόντρα στους κανονισμούς
ήρθαν... φουστανελάταΤα είδε ο Νάσος ο πασάς
και τούφυγε το χρώμα
πήραν φωτιά τα κινητά
και σταθερά ακόμαΆμα τους ξαποστείλουμε
σαράντα δυο νομάτους
αντί για ράλι Κένταυρος
θα γίνει... αποπάτουςΓι αυτό γαργάρα έγινε
ακόμα ένα αγώνα
και όσοι τα ευρό τους έδωσαν
κλαίνε για την κονόμα...Που έγινε αρχή χρονιάς
απ' τους επιχειρηματίες
που μάνα από τον ουρανό
πήραν τις ΕΘΕΑγγελίες...Και εις έτη πολλά και εις άλλα με υγεία και ας προσέχατε κι αν δεν ξέρατε ας ρωτούσατε για το πως εφαρμόζονται οι νόμοι στο Γκρεκιστάν.
Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα αλλά συγχαρητήρια για την έμπνευση (έχει πολλά ταλέντα τελικά το Forum )
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το ελικόπτερο τους έψαξε και επικοινώνησε ο αλυτάρχης μαζί τους με κινητό και έμαθαν πως είναι ΟΚ, μην τα ισοπεδώνουμε όλα...Το ελικόπτερο πέταξε, δεν ξέρω αν τους είδε, το θέμα είναι ότι όταν ένα αυτοκίνητο πέφτει μετά από χτύπημα σε βράχο σε γκρεμό 250-300 μέτρα (και ας μην αμφισβητήσει κανείς τα μέτρα) αρκεί μόνο μία επικοινωνία με το κινητο?
Εκείνη τη στιγμή από το σοκ και μόνο και ακόμη 'ζεστοί' είπαν ότι είναι οκ.
Το να πάει κάποιος από την οργάνωση στο μέρος του ατυχήματος μόνο θετικά θα μπορουσε να σχολιαστεί.
ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ