-
Εγώ ήθελα πολιτικούς και στην χειρότερη μηχανολόγους και πήρα το μακρύτερο..
Πληροφορική και τηλ/νιες δεν πιάνω οπότε τι μας έμεινε στην Αθήνα? Πληροφορική Πειραιά.. Ο κολλητός μου είναι στο ΠαΠει και μου είπε ότι είναι καλό τμήμα, οπότε αφού πάω απλά για να πάρω ένα πτυχίο, γιατί όχι?
-
Εμένα πρώτη μου επιλογή ήταν οι Μηχανολόγοι, αλλά τα σκάτωσα στην στην έκθεση(πέρσι είχα γράψει 16!) και στο ΑΟΔ όπου πήρα 15. Πάντως οι δύο σχολές πληροφορικής που αναφέρουμε δεν πρέπει να έχουν μεγάλη διαφορά. Τελικά Φυσική Κατεύθηνσης απο 17,5 που περίμενα έγραψα 16,7. Γενικά πάντως πέφτει πολύ κλάμα οπότε θα πέσουν και οι βάσεις.
-
Αναλυτικά (σε παρένθεση τι περίμενα μόλις βγήκα από την αίθουσα):
Φυσική Κατεύθυνσης: 95 (97-100)
Μαθηματικά Κατευθυνσης: 80 (85-90)
Φυσική Γενικής Παιδείας: 97.5 (95-100)
Μαθηματικά Γενικής Παιδείας: 97.5 (95-100)
Ιστορία: 40.5 (70)
Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων: 67 (85)
Εκθεση: 74 (85)
Προγραμματισμός: 98 (100)
Βιολογία: 70 (65)Κοινώς, ΧΑΛΙΑ...
Οι βάσεις θα πέσουν στις σχολές που έχουν ~17, όχι στις καλές σχολές που θέλουμε (θέλαμε?)..
-
2 μαθήματα με γάμησαν, Ιστορία και ΑΟΔΕ.. Αν έγραφα καλά εκεί, έμπαινα ΕΜΠ..
-
Kid kai oi alloi...
Καταρχας χαλαρωστε, και δηλωστε τις σχολες οπως θα δηλωνατε αν ειχατε βγαλει 20.000 μορια γιατι ποτε δεν ξερεις πως θα ερθουν τα πραγματα.
Πληροφοριακα, να σε ενημερωσω οτι οι 2 σχολες πληροφορικης (οπως και η 3η που υπαρχει στην ΟΠΑ (ΑΣΟΕΕ) ) Εχουν **ελαχιστες ** διαφορες, και κυριως στους τιτλους παρα στο προγραμμα σπουδων...Τελος να παρατηρησω οτι οταν πας για πρωτες σχολες, δεν μπορεις να εχεις σε 2-3 μαθηματα κοντα στη βαση δυστηχως...
Δεν τα λεω να κανω τον εξυπνο, απλα επειδη ολοι τα εχουμε περασει δυστηχως... -
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Τελος να παρατηρησω οτι οταν πας για πρωτες σχολες, δεν μπορεις να εχεις σε 2-3 μαθηματα κοντα στη βαση δυστηχως...
Δεν τα λεω να κανω τον εξυπνο, απλα επειδη ολοι τα εχουμε περασει δυστηχως...Έχεις απόλυτο δίκιο.. Το αστείο με την Ιστορία είναι ότι πέρσυ δεν είχα ανοίξει βιβλίο όλη την χρονιά και ότι διάβασα το διάβασα στο τέλος και έγραψα 8.2 ενώ φέτος που ιστορία διάβασα πιο πολύ και από Φυσική κατεύθυνσης, έγραψα 8.1
Γενικά, δεν τα πάω καλά με το παπαγάλισμα.. Παρόλο που στα δύσκολα μαθήματα έγραψα καλά, στα θεωρητικά πιο εύκολα έγραψα πολύ μέτρια.. Δεν μπορώ το μπλα μπλα, είμαι των πράξεων εγώ
-
Πάνω κάτω τα ίδια με εσένα, δηλαδή έγραψα καλά (ας το πούμε έτσι) στα θετικά μαθήματα αλλά στα άλλα...
Φυσική Κατεύθυνσης: 88,5
Μαθηματικά Κατευθυνσης: 86,5
Φυσική Γενικής Παιδείας: 96.5
Μαθηματικά Γενικής Παιδείας: 98
Ιστορία: 83
Εκθεση: 76,5
ΑΟΔ: 75,5
Προγραμματισμός: 100
Βιολογία: 92Στα περισσότερα έπεσα μέσα στις προβλέψεις μου(+-4 μόρια) εκτός από την έκθεση.
Όντως οι πολύ υψηλές σχολές (18,5 και πάνω) μάλλον θα διατηρηθούν εξ' αιτίας κυρίως του μειωμένου αριθμού εισακτέων, π.χ οι Μηχανολόγοι θα πάρουν 17 λιγότερους ενώ οι Ηλεκρ. Μηχαν. περίπου 40 .Θα δούμε τι θα γίνει, τουλάχιστον να απολάυσουμε(όπως μπορούμε) τις διακοπές.
-
Προσωπικά, αυτές τις διακοπές δεν τις χαλάω για τίποτα και για κανέναν.. Και 0 να είχα βγάλει, αφού είμαι εντάξει με τον εαυτό μου και προσπάθησα όσο μπορούσα, θα περάσω τέλεια.-
Πάντως, είμαι της άποψης, 'κάθε εμπόδιο για καλό'.. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται σαν λόγια της παρηγοριάς, η ζωή μου έχει αποδείξει ότι ισχύει..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τελος να παρατηρησω οτι οταν πας για πρωτες σχολες, δεν μπορεις να εχεις σε 2-3 μαθηματα κοντα στη βαση δυστηχως...
Δεν τα λεω να κανω τον εξυπνο, απλα επειδη ολοι τα εχουμε περασει δυστηχως...Έχεις απόλυτο δίκιο.. Το αστείο με την Ιστορία είναι ότι πέρσυ δεν είχα ανοίξει βιβλίο όλη την χρονιά και ότι διάβασα το διάβασα στο τέλος και έγραψα 8.2 ενώ φέτος που ιστορία διάβασα πιο πολύ και από Φυσική κατεύθυνσης, έγραψα 8.1
Πέρσι στην Ιστορία περίμενα ένα 17,5 καθώς είχα διαβάσει ολόκληρη την χρονιά και τελικά πήρα 13 .
Εμένα με πήραξε πολύ η Έκθεση καθώς πόνταρα για extra points σε αυτό το μάθημα έχοντας μία σταθερά ''καλή'' σχετικά πορεία σε όλα τα χρόνια του λυκείου( δηλαδη μπορούσα να γράψω ένα 17) αλλά την ''πάτησα'' και έχασα 250 μόρια απο αυτό το πού#%κο μάθημα -
Και γω πέρσυ είχα γράψει 16.3 έκθεση αλλά φέτος έπεσα μόλις μιάμιση μονάδα.
Όσο στεναχωρήθηκα στεναχωρήθηκα.. Δεν αλλάζει τίποτα πλέον.
-
Ξέχασα να σου πω συγχαρητήρια για τον βαθμό σου στην Φυσική Κατεύθυνσης, άσχετα με το πως πήγες στα άλλα. Πρέπει να είσαι ένας από τους περίπου 400 που έγραψαν τόσο καλά.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Ξέχασα να σου πω συγχαρητήρια για τον βαθμό σου στην Φυσική Κατεύθυνσης, άσχετα με το πως πήγες στα άλλα. Πρέπει να είσαι ένας από τους περίπου 400 που έγραψαν τόσο καλά.Ευχαριστώ.. Αυτή είναι η μαλακία, έγραψα καλά εκεί που σχεδόν όλοι πατώσανε, και εκεί που γράψανε πολλοί καλά εγώ πήρα τον λοπου..
-
Προσπαθώντας να αφήσουμε πίσω τα όποια συναισθήματά μας από τις εξετάσεις, θα ήθελα να ρωτήσω πόσο μετράει το ''όνομα'' της σχολής στην αγορά εργασίας. Οι συνφορουμίστες ας καταθέσουν την άποψή τους...
-
theofaman Ποσα μορια βγαζεις?
πρεπει να εχεις αρκετα... Δεν νομιζω να μην πιανεις τις σχολες που θες...παντως στις ΑΟΔ ρε παιδια τα εχουν δυσκολεψει τοσο πολυ??? Στη χρονια μου ειχα γραψει 20!!
-
Προσπαθώντας να αφήσουμε πίσω τα όποια συναισθήματά μας από τις εξετάσεις, θα ήθελα να ρωτήσω πόσο μετράει το ''όνομα'' της σχολής στην αγορά εργασίας. Οι συνφορουμίστες ας καταθέσουν την άποψή τους...Μιλάς για κάποια συγκεκριμένη σχολή, ή γενικά?
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
πρεπει να εχεις αρκετα... Δεν νομιζω να μην πιανεις τις σχολες που θες...παντως στις ΑΟΔ ρε παιδια τα εχουν δυσκολεψει τοσο πολυ??? Στη χρονια μου ειχα γραψει 20!!
17850 μόρια. Στο σχολείο μου είχαμε 2-3 20άρια στο ΑΟΔ. Πολύ κωλομάθημα. Πριν τα Χριστούγεννα είχα μετανιώσει την επιλογή για τεχνολογική κατεύθυνση λόγω αυτού του μαθήματος.
-
17842 μόρια. Στο σχολείο μου είχαμε 2-3 20άρια στο ΑΟΔ. Πολύ κωλομάθημα. Πριν τα Χριστούγεννα είχα μετανιώσει την επιλογή για τεχνολογική κατεύθυνση λόγω αυτού του μαθήματος.
Χλιδα τα εχεις παει ρε. Εισαι μεσα σε πολυ πρωτες σχολες!!!
Τι εννοεις με το ποσο μετραει το ονομα? για εξηγα. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Προσπαθώντας να αφήσουμε πίσω τα όποια συναισθήματά μας από τις εξετάσεις, θα ήθελα να ρωτήσω πόσο μετράει το ''όνομα'' της σχολής στην αγορά εργασίας. Οι συνφορουμίστες ας καταθέσουν την άποψή τους...
Μιλάς για κάποια συγκεκριμένη σχολή, ή γενικά?
Γενικά θα έλεγα. Για παράδειγμα το ΕΜΠ έχει πολύ καλή φήμη σαν σχολή. Αυτό βοηθάει στην εύρεση εργασίας?
-
Ναυπηγούς άνετα πιάνεις πάντως..
-
Εξαρταται απο πολλα!!!
Εαν ηταν να στοιχηματισω Αναμεσα σε παιδαγωγικο Φλωρινας και ναυπηγους ΕΜΠ, θα πονταρα ολα μου τα λεφτα στο πρωτο σε θεμα ευκολιας ευρεσεως εργασιας...
Γενικα, επειδη ειστε μικρα ακομα (ωπα ο μεγαλος , και δεν εχετε εστω και μικρη εμπειρια απο πανεπιστημιο) ΜΗΝ βαλετε κατι που δεν σας αρεσει ως αντικειμενο, η δε θα τελειωσετε ποτε τη σχολη, η θα κοψετε φλεβες...
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2005