-
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Ντέμη Νικολαΐδη! Για κάθε αλήτη που φεύγει, θα έρχονται 100 φίλαθλοι. Μπράβο!
http://www.sport24.gr/npc/ (εξώφυλλα αθλ. εφημερίδων της 1/9/05)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Ντέμη Νικολαΐδη! Για κάθε αλήτη που φεύγει, θα έρχονται 100 φίλαθλοι. Μπράβο!http://www.sport24.gr/npc/ (εξώφυλλα αθλ. εφημερίδων της 1/9/05)
Μονο αν βοηθησουν και οι προεδροι των ομαδων θα λυθει αμεσα το προβλημα με τους γνωστους αλητες των γηπεδων.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ..... οχι σαν τον Κοκκαλη που τους εχει υπαλληλους με μισθο για να κανουν οτι κανουν...οι επιστημονες.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Κατι μου λεει οτι θα πεσει μπολικο ξυλο σημερα καπου στο Περιστερι?Η είσαι grande προφήτης ή μήπως ήσουν ο οργανωτής των επεισοδίων ??
-
Μάλλον κυκλοφόρησε το θέμα. Μου φαίνεται ότι οι αληταράδες έκαναν τεστ ή επίδειξη δύναμης. Τώρα που τους επήδηξε ο Ντέμης, τι θα κάνουν; Θα του χαράξουν την Χ5; Ασταδιάλα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Ντέμη Νικολαΐδη! Για κάθε αλήτη που φεύγει, θα έρχονται 100 φίλαθλοι. Μπράβο!http://www.sport24.gr/npc/ (εξώφυλλα αθλ. εφημερίδων της 1/9/05)
Η κίνηση είναι σαφώς προς τη σωστή κατεύθυνση (κι επειδή τυχαίνει να γνωρίζω κάποια πρόσωπα, τα ονόματα που 'έδωσε' είναι συνήθως οι πρωταίτιοι)
ΟΜΩΣ, έχω μερικές ενστάσεις οσον αφορά την ειλικρίνεια των προθέσεών του. Και τυχαίνει στο σημερινό Goal να τίθενται τα ίδια ερωτήματα που γεννήθηκαν στο μυαλό μου... Όπως π.χ. το αν γνωρίζει ο Ντέμης ποιοι σπάσανε (βολικά για τον ίδιο) τα αυτοκίνητα των πρώην συμπαικτών του (Κασαπη, Τσιάρτα κ.α.) το καλοκαίρι του 2004, ή με ποιανού τη βοήθεια πήρε στα χέρια του την ερασιτεχνική (αρα και τα φράγκα-έσοδα από το νέο γήπεδο) ή (κάτι που μου σφύριξε φίλος Αεκτζής) σε ποιον έκανε προ ολίγων μηνών αφιέρωμα το επίσημο περιοδικό της ΠΑΕ... (κι όμως, στον ίδιο 'εμψυχωτή'-τραμπούκο της κιτρινόμαυρής εξέδρας που τώρα 'δίνει'! )
Εμένα σαν ξεκαθάρισμα μου φαίνεται η όλη ιστορία. Σαν μια προσπάθεια να απαλλαγούμε από τους πρώην χρήσιμους και νυν άχρηστους και 'ζημιάρηδες' φίλους μας τώρα που οι (προσοδοφόροι) στόχοι επετεύχθησαν... Καμία διαφορά από τις τακτικές αλλων προεδρων στην ουσία, μόνο στο 'φαίνεσθαι'
-
Ο Ντεμης εχει οραμα που συμβαδιζει με την πλειοψηφια των οπαδων της ΑΕΚ.
Η θεση της ομαδας απο την αρχη του ολου εγχειρηματος ηταν η ιδια με την χθεσινη του πραξη.....
Δεν βλεπω καμμια ελλειψη ειλικρινειας στις προθεσεις του κ στις πραξεις του.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καποια πραγματα πρεπει να αλλαξουν στο Ελληνικο ποδοσφαιρο.
-
Είμαστε φοβεροί!
Ακόμα και όταν κάποιος αποφασίζει να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο πρέπει να ψάξουμε να βρούμε άλλα κίνητρα!
Βρε Asimov, εγω να δεχθώ ότι τα ήξερε αυτά που λές!
Δεν μπορεί να μην θέλησε να ρίξει λάδι στην φωτιά τότε?
Αλλά ακόμα και ανάποδα αν είναι!Εχει σημασία?
Ο σκοπός δεν είναι να ηρεμήσει κάποια στιγμή η κατάσταση στα γήπεδα?Οι φυλλάδες προφανώς θα μαγειρέψουν σενάρια επι σεναρίων!
Η πρακτική όμως της ΑΕΚ δεν σου λέει κάτι?
Οταν έβαλε κάμερες και πέταξε 4 άτομα έξω από το γήπεδο?Ο Ντέμης καλά έκανε! Και μπράβο του!
Μακάρι να το κάνουν κι άλλοι!!!
-
Ετσι ειναι......
Ολοι μετα το Euro λεγαμε οτι θα αλλαξουν τα πραγματα.......
Επι της ουσιας δεν ειδαμε τιποτα ομως......
Ε ηρθε η στιγμη καποιος να κανει κατι.....
Περιμενω και απο τους αλλους προεδρους την ιδια αντιμετωπιση και οχι δηλωσεις του τυπου 'Αυτους τους φιλαθλους εχουμε αυτους θελουμε'
-
συμφωνω με asimov.
ξεκαθαρισμα λογαριασμων μου κανει.ρε ασιμοβ, εσυ χαραμιζεσαι στο δημοσιο ρε φιλε!
-
Φιλε kouk θα συμφωνούσαμε σε όλα, αν δεν είχα τη σοβαρή υποψία, ότι οι τραμπουκισμοί στους οποίους αναφέρθηκα υποκινήθηκαν (τουλάχιστον) από την πλευρά Νικολαϊδη προκειμένου να πετύχει το σκοπό του.
Ο στοχος είναι να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Ο στόχος όμως πρέπει να είναι και η διαφάνεια, η οικονομική εξυγείανση, η απεξάρτηση από το κράτος. Οι μέθοδοι που μεταχειρίζεται ο καθένας για να τα πετύχει αυτά τον προσδιορίζουν. Η βία είναι υποκινούμενη από συμφέροντα, αυτό ειναι γνωστό. Το (προσωπικό) συμφέρον έκανε τον Νικολαϊδη να προστρέξει σ' αυτή στο πρόσφατο παρελθόν, το (προσωπικό) συμφέρον τον κάνει τώρα να την καταδικάσει (γιατί, προφανώς, αλλα συμφέροντα τη χρησιμοποιούν πλέον). Κανείς δε μου λέει ότι δε θα προστρέξει σ' αυτή και στο μέλλον προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά του. Η εξυγείανση ΔΕΝ επιτυγχάνεται με μακιαβελικές πρακτικές (ιδιαιτερα όταν είναι γνωστό ότι ο Ντέμης και οι συν αυτώ πήραν την ομάδα δωρεάν και απαλλαγμένη από τα χρέη μεταχειριζόμενοι ΑΥΤΕΣ ακριβώς τις πρακτικές)
Μεγαλύτερη σημασία έχουν οι προθέσεις, γιατί μακροπρόθεσμα αποτελέσματα μόνο αυτές παράγουν. Και οι ΚΑΛΕΣ προθέσεις, παράγουν ΚΑΛΑ αποτελέσματα. Οι κακές προθέσεις παράγουν, τελικά, μόνο χρήμα για την τσέπη ορισμένων...
Κι αν θέλετε τη γνώμη μου, όσο υπάρχουν συμφέροντα η βία δε θα εκλείψει, αντίθετα θα επιστρατεύεται και θα καταδικάζεται ανάλογα με τα κόζια (όχι μόνο από τον Ντέμη, από ΟΛΟΥΣ) κάθε φορά που θα χρειάζεται.
ΥΓ Φίλε Petran έχεις καμιά άλλη δουλειά να μου προτείνεις, γιατί, έτσι όπως πάνε τα πράγματα, θα πεινάσουμε σε λίγο και θα τη χρειαστούμε
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το (προσωπικό) συμφέρον έκανε τον Νικολαϊδη να προστρέξει σ' αυτή στο πρόσφατο παρελθόν, το (προσωπικό) συμφέρον τον κάνει τώρα να την καταδικάσει (γιατί, προφανώς, αλλα συμφέροντα τη χρησιμοποιούν πλέον).Επειδη εγω δεν εχω γνωση αυτων των συγκεκριμενων γεγονοτων, μπορεις να πεις ακριβως τι εγινε(ή τι εννοεις)?
Οι κακές προθέσεις παράγουν, τελικά, μόνο χρήμα για την τσέπη ορισμένων...
Θελεις δηλ. να πεις οτι ο Νικολαιδης και οι λοιποι σκεφτονται μονο την τσεπη τους ή την τσεπη της ΑΕΚ?
-
Προσωπικά δεν θέλω 'αγαθές προθέσεις'. Θέλω αποτελέσματα προς τη σωστή κατεύθυνση.
Στόχος του Ντέμη: να βγάλει λεφτά και να φτιάξει οικονομικά εύρωστο μαγαζί, το οποίο να μπορεί να κάνει μεταγραφές και να έχει καλή πορεία στις διοργανώσεις.Πρόβλημα: η μη προσέλευση του κόσμου λόγω χάλια γηπέδων, βίας και αλητείας λίγων.
Λύση: να πεταχτούν έξω οι λίγοι για να απολαύσουν ποδόσφαιρο οι πολλοί (και ν'αφήσουν τον απαραίτητο για ο,τιδήποτε οβολό τους βεβαίως).
Με αφήνει αδιάφορο το αν κάποτε ο Ντέμης έκλεισε τα μάτια σε τραμπουκισμούς στο εσωτερικό της ομάδας - σπίτι τους είναι, να πάνε να σφαχτούν μόνοι τους. Το θέμα είναι τι κάνει τώρα, προκειμένου να φτάσει το παραγκιστάν σε ένα καλό επίπεδο. Οι τελευταίες του κινήσεις είναι θετικές, ακριβώς γιατί χτυπάει αρνητικά φαινόμενα.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Το (προσωπικό) συμφέρον έκανε τον Νικολαϊδη να προστρέξει σ' αυτή στο πρόσφατο παρελθόν, το (προσωπικό) συμφέρον τον κάνει τώρα να την καταδικάσει (γιατί, προφανώς, αλλα συμφέροντα τη χρησιμοποιούν πλέον).
Επειδη εγω δεν εχω γνωση αυτων των συγκεκριμενων γεγονοτων, μπορεις να πεις ακριβως τι εγινε(ή τι εννοεις)?
Είναι γνωστή ιστορία ο περσινός εκφοβισμός από τους γνωστούς-άγνωστους στους ποδοσφαιριστές της ομαδας που διεκδικούσαν τα λεφτά τους στις διαπραγματεύσεις με τον υποψήφιο, τοτε, επενδυτή Ντέμη. Αμέσως μετά ο Ντέμης ανελαβε την ομάδα με διακανονισμούς επαχθεις για τους ποδοσφαιριστες και συμφεροντες για εκείνον.
Είναι επίσης γνωστή η ιστορία με τις εκλογές της ερασιτεχνικής και τα μαγειρέματα που προηγήθηκαν... κι άλλες πολλές ιστορίες σύγχρονης ελληνικής ποδοσφαιρικής τρέλαςΟι κακές προθέσεις παράγουν, τελικά, μόνο χρήμα για την τσέπη ορισμένων...
Θελεις δηλ. να πεις οτι ο Νικολαιδης και οι λοιποι σκεφτονται μονο την τσεπη τους ή την τσεπη της ΑΕΚ?
Ναι, όπως και ο Σωκράτης και ο Τζίγγερ (για να μην παρεξηγηθώ)
-
Εγώ πάντως αν και οπαδός του Παναθηναϊκού βρίσκω τον εαυτό μου από πέρσι να παρακαλά να πάει καλά η ΑΕΚ και να πάρει πρωτάθλημα.
Οι κινήσεις του Ντέμη δείχνουν ξεκάθαρα ότι είναι ο πρώτος που πραγματικά ανεβάζει ένα σκαλί παραπάνω το ποδόσφαιρο. Άνοδος δεν είναι μόνο το να φέρνεις τον Ριβάλντο και τον Κονσεϊσάο, άνοδος θα πει το να έχεις τη ΒΟΥΛΗΣΗ να δουλέψεις με ευρωπαϊκά πρότυπα.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Ντέμη Νικολαΐδη! Για κάθε αλήτη που φεύγει, θα έρχονται 100 φίλαθλοι. Μπράβο!
http://www.sport24.gr/npc/ (εξώφυλλα αθλ. εφημερίδων της 1/9/05)
Η κίνηση είναι σαφώς προς τη σωστή κατεύθυνση (κι επειδή τυχαίνει να γνωρίζω κάποια πρόσωπα, τα ονόματα που 'έδωσε' είναι συνήθως οι πρωταίτιοι)
ΟΜΩΣ, έχω μερικές ενστάσεις οσον αφορά την ειλικρίνεια των προθέσεών του. Και τυχαίνει στο σημερινό Goal να τίθενται τα ίδια ερωτήματα που γεννήθηκαν στο μυαλό μου... Όπως π.χ. το αν γνωρίζει ο Ντέμης ποιοι σπάσανε (βολικά για τον ίδιο) τα αυτοκίνητα των πρώην συμπαικτών του (Κασαπη, Τσιάρτα κ.α.) το καλοκαίρι του 2004, ή με ποιανού τη βοήθεια πήρε στα χέρια του την ερασιτεχνική (αρα και τα φράγκα-έσοδα από το νέο γήπεδο) ή (κάτι που μου σφύριξε φίλος Αεκτζής) σε ποιον έκανε προ ολίγων μηνών αφιέρωμα το επίσημο περιοδικό της ΠΑΕ... (κι όμως, στον ίδιο 'εμψυχωτή'-τραμπούκο της κιτρινόμαυρής εξέδρας που τώρα 'δίνει'! )
Εμένα σαν ξεκαθάρισμα μου φαίνεται η όλη ιστορία. Σαν μια προσπάθεια να απαλλαγούμε από τους πρώην χρήσιμους και νυν άχρηστους και 'ζημιάρηδες' φίλους μας τώρα που οι (προσοδοφόροι) στόχοι επετεύχθησαν... Καμία διαφορά από τις τακτικές αλλων προεδρων στην ουσία, μόνο στο 'φαίνεσθαι'
Άγγιξες το τέλειο 'asimov' Eτσι ακριβώς είναι τα πράγματα, μέχρι κεραίας.
Ο Ντέμης χρησιμοποίησε την 'original' για αναρριχηθεί και τώρα που οι άλλοι ζητάνε τα 'δανεικά' (π.χ στο θέμα του γηπέδου ή του pin) θέλει να τους ξεπαστρέψει.
Αν έκανε ένα καλό ο Βαρδινογιάννης στο βάζελο ήταν που καθάρισε τους ΝΟΠΟ και τα άλλα τομάρια..
Το ίδιο ή περίπου το ίδιο προσπαθεί να κάνει και ο Νικολαϊδης τώρα. Επί της ουσίας έχει δίκιο.Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο προσφέρει κάτι στο όλο θέμα η δημοσίευση των ονομάτων.
Μπορούσε απλώς να τα δώσει στην αστυνομία και να τους μπουζουριάσει. Αλλά κατά τη γνώμη μου αυτό είναι δευτερεύον.
Είναι καιρός να τελειώνουμε (και ήδη αργήσαμε) με αυτά τα υποκείμενα. Ο αθλητισμός είναι χαρά και διασκέδαση και όχι πόλεμος. Ελεος πια με τους 'επαγγελματίες' οπαδούς που το μόνο που κάνουν είναι να πλακωνονται και να καίνε.Δεν μπορεί όλες οι χώρες της Ευρώπης να έχουν βάλει τέλος σε αυτό το χτικιό της βίας και εμείς να ακούμε κάθε σεζόν ευχολόγια.
Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει. Μακάρι να τα καταφέρει. Πάντως όποιος πρόεδρος της ΑΕΚ προσπάθησε να τα βάλει με την 'original' έφυγε 'νύχτα'.
Ας ελπίσουμε να είναι διαφορετική η κατάληξη αυτή τη φορά.
Η ειρωνία είναι ότι το επίσημο περιοδικό της ΑΕΚ, το 'AEK empire' , είχε αφιέρωμα σε ένα από δαύτους στο τελευταίο του τεύχος.Πάντως επειδή ήμουνα αραχτός στην παραλία και άκουγα κανά 4ωρο 'ΕΡΑ sport' oι ρεπόρτερ της ΑΕΚ που είναι χρόνια μέσα στα πράγματα, ακούγονται λίγο...κουμπωμένοι.
Για να δούμε...
-
Μπραβο στο Ντεμη!!! Τετοιους ανθρωπους χρειαζομαστε στο ποδοσφαιρο!!!
Μπραβο και στον Εργοτελη της περυσινης περιοδου, που επαιζε τους υμνους των ομαδων που φιλοξενουσε!!!
Εκτος οτι ειναι πρωτοποριακες αυτες οι κινησεις, αν τις αντιγραψουν και αλλες ομαδες θα εχουν και οικονομικα ωφελη. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ΥΓ Φίλε Petran έχεις καμιά άλλη δουλειά να μου προτείνεις, γιατί, έτσι όπως πάνε τα πράγματα, θα πεινάσουμε σε λίγο και θα τη χρειαστούμεΑsimov θεε, παρε την ΠΑΕ
...και να ενημερωσω επισης το φιλο traveller που λεει οτι 'αθλητισμος ειναι χαρα'
οτι πρωτα απ'ολα αθλητισμος ειναι ΛΕΦΤΑ, και μαλιστα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ,
και επειτα ερχονται ολα τ'αλλα...
γι'αυτο και ο φανατισμος ειναι αποκλειστικα για τους ηλιθιους.. (εκτος αν πληρωνονται ) -
Λυκουρέζος: Δε διστάζω να ομολογήσω ότι έκανα λάθος
Εκανε λάθος και όπως κάθε σώφρων άνθρωπος, ειδικά μάλιστα όταν πρόκειται για δημόσιο πρόσωπο- έσπευσε να το αναγνωρίσει. Ο λόγος για τον πρόεδρο της ΕΠΑΕ, Αλέξανδρο Λυκουρέζο, ο οποίος κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, αναφέρθηκε στην λάθος εκτίμηση που έκανε για την διαιτησία στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: «Δεν διστάζω να ομολογήσω ότι έκανα λάθος. Είδα τις φάσεις στην τηλεόραση και με ειλικρίνεια ομολογώ πως δεν υπήρχαν σοβαρά λάθη στη διαιτησία του κυρίου Μπριάκου», είπε χαρακτηριστικά ο κ Λυκουρέζος.http://www.supersport.gr/default.asp?aid=102870
Παλι καλα που το καταλαβε και το πηρε πισω.
-
οι σοφρωνες ανθρωποι ομως δεν αμολανε τις τσαρολες τους εξ'αρχης..
τον καταλαβαινουμε ομως γιατι εκεινη την ωρα ετσουζε... -
αρης-πανθρακικος=1-2
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#1]