-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Για να σε ενοχλώ μέσα στις ειδικέςΈδωσα και εγώ συμμετοχή σήμερα, καί λόγω πείρας (ή απειρίας μάλλον) είμαι ο πρώτος υποψήφιος για σουτ αν τις ξεπεράσουν !!
Μπα έβαλα μέσον και είσαι ΟΚ (αν είδες στο άλλο θέμα, με το κατάλληλο φακελλάκι όλα διευθετούνται ) Αντ΄ εσού, υποψήφιοι για έξω είναι ή ο αντικαταστάτης του Duval ή ο Warmbold (που δεν τον χωνεύω κιόλας )
Χωρίς πλάκα, οι συμμετοχές είναι 'περίπου' (pending confirmation) 81 οπότε είσαι ΟΚ. Αντε, και στη ράμπα!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Για να σε ενοχλώ μέσα στις ειδικές
Έδωσα και εγώ συμμετοχή σήμερα, καί λόγω πείρας (ή απειρίας μάλλον) είμαι ο πρώτος υποψήφιος για σουτ αν τις ξεπεράσουν !!
Γενναία απόφαση Δημήτρη η συμμετοχή, μακάρι να είσαι μέσα και να το απολαύσεις. Θα τα ξαναπούμε σίγουρα.
Κώστα εσύ το λές γεννάια απόφαση ... άλλοι τη χαρακτηρίζουν αλλιώς !! Για μένα πάντως ήταν (και είναι) όνειρο ζωής.
Η ομολογκασιόν του στάρλετ λήγει φέτος και τα οικονομικά μου δεν πρόκειτε να μου επιτρέψουν ποτέ να αγοράσω κάτι άλλο ήταν καθαρά θέμα ή φέτος ή ποτέ !!
Για να δούμε ..... 1 μέρα έμεινε για να ξέρω αν θα είμαι στη κερκίδα (όπως πάντα) ή στον αγώνα !!! -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μπα έβαλα μέσον και είσαι ΟΚ (αν είδες στο άλλο θέμα, με το κατάλληλο φακελλάκι όλα διευθετούνται ) Αντ΄ εσού, υποψήφιοι για έξω είναι ή ο αντικαταστάτης του Duval ή ο Warmbold (που δεν τον χωνεύω κιόλας )
Χωρίς πλάκα, οι συμμετοχές είναι 'περίπου' (pending confirmation) 81 οπότε είσαι ΟΚ. Αντε, και στη ράμπα!
Τελικά το φακελλάκι δουλεύει (εδώ που τα λέμε Α3 φάκελος ήταν και πάλι δεν τα χόραγε).
Πες μου ότι δεν μου κάνεις πλάκα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
81 !!!! και είμαι μέσα ???
Τώρα δηλαδή πρέπει να κάτσω στη δουλειά μου ????!!!!Πάντως το πιο πιθανό είναι να μην βάλουν μέσα τον αντικαταστάτη του Duval. Απότι άκουσα ένας κουλός παλιόγερος απο την Ισπανία θα ήτανε !!!!
-
nass ,
μήπως μπορείς να μας ενημερώσεις πόσες συμμετοχές είναι στην Α5 ?
(και τι φακελλάκι πρέπει να δώσουμε για να τερματίσουμε ?)
rallysport,
κράτα γερά και μην φοβάσαι τίποτα ! Προσπάθησε τα βράδια να κοιμάσαι και να μην μένεις άυπνος απο την αγωνία !
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
nass ,μήπως μπορείς να μας ενημερώσεις πόσες συμμετοχές είναι στην Α5 ?
7 A/5
12 A/6
4 Super 1600 εκτός των JWRC (βέβαια μετράνε και στην Α/6)(και τι φακελλάκι πρέπει να δώσουμε για να τερματίσουμε ?)
Παιδιά, ανοίξαμε και σας περιμένουμε Υπάρχει μάλιστα και η νέα προσφορά SuperParaga (TM) , όπως το SuperRally, για κάθε ειδική που δεν τερματίζεις δίνεις φακελλάκι και σε περνάμε στα αποτελέσματα ότι τερμάτισες (ανάλογα με το φακελλάκι και ο χρόνος )
-
Τις ευχές μου, αν και νωρίς, σε όλους τους συνφορουμίστες που θα πάρουν μέρος και από ότι βλέπω φέτος είναι πολλοί!
Καλό αγώνα να έχετε και να τερματίσετε όλοι!!! -
Ο χρήστης nass έγραψε:
nass ,
μήπως μπορείς να μας ενημερώσεις πόσες συμμετοχές είναι στην Α5 ?
7 A/5
12 A/6
4 Super 1600 εκτός των JWRC (βέβαια μετράνε και στην Α/6)(και τι φακελλάκι πρέπει να δώσουμε για να τερματίσουμε ?)
Άντε να δούμε εάν θα είμαστε κι εμείς μέσα στην Α6 Αν και θα είμαστε πιο πολύ Ν2.
-
Ο sx μου έκανε τη καρδιά περιβόλι !!!!!!!!
90 συμμετοχές λέει
Και θα πρέπει να περιμένω μέχρι αύριο να μάθω αν ήταν ακριβώς 90 ή .................... τετέλεσθαι !!!
Πώς κοιμούνται απόψε ?????Γμτ την ατυχία μου
Tζάμπα πήγε και το φακελάκι !!!!!!! (επιστροφή γίνεται απο την SuperParaga S.A ???)
-
90 συμμετοχές λέει
Και θα πρέπει να περιμένω μέχρι αύριο να μάθω αν ήταν ακριβώς 90 ή .................... τετέλεσθαι !!!
Tζάμπα πήγε και το φακελάκι !!!!!!! (επιστροφή γίνεται απο την SuperParaga S.A ???)
Μην ανησυχεις
-
90 συμμετοχές λέει
Εγγύηση-Ποιότης-Εχεμύθεια το σύνθημά μας! Μην ανησυχείς
(όντως μην ανησυχείς...) -
Για να σε ενοχλώ μέσα στις ειδικέςΜΠΡΑΒΟ Δημητρη μακαρι να εισε μεσα και να το διασκεδασεις,θα ειμαστε εκει να σε απολαυσουμε.Καλο αγωνα φιλε.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
90 συμμετοχές λέει
(όντως μην ανησυχείς...)Θα με κάνετε καρδιακό στο τέλος !!!!!!!!!!!!!
Αν δεν δώ το όνομά μου στις συμμετοχές (κατα προτίμηση κάτω απο αυτή του Loeb) δεν θα ησυχάσω !!!!
-
90 συμμετοχές λέει
(όντως μην ανησυχείς...)Θα με κάνετε καρδιακό στο τέλος !!!!!!!!!!!!!
Αν δεν δώ το όνομά μου στις συμμετοχές (κατα προτίμηση κάτω απο αυτή του Loeb) δεν θα ησυχάσω !!!!
Τώρα που έφαγε σουτ ο Duval, την έχεις σίγουρη τη θέση!!!
-
Μόλις ανακοινώθηκαν οι συμμετοχές:
http://www.acropolisrally.gr/el/show.php?cat_id=10&page_id=443
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!!!!!!!
http://www.acropolisrally.gr/el/show.ph ... age_id=443EDIT: ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ADMIN.
-
Οντως πολύ καλές οι συμμετοχές !!!!
Οι 'LEF' - ''TZEF' ποιοί είναι ;;
Μr. rallysport ..... όλα καλά !!! μπράβο
-
Μα Νο 89 !!!! 89
Είναι δυνατόν ???? Κοτζαμάν Α3 φακελάρα ήταν ρε Νάσο !!!
Καλά μη βαράτε όλοι μαζί.
Καλό αγώνα σε όλους !!!!
Να δω πότε θα σταματήσω να χαμογελάω τώρα -
ΟΥΦ... Επιτέλους.
Είμαστε νούμερο 82.
Άντε να περάσουν οι μέρες....
-
TA ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ...H ΣΕΙΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ FIA! ΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΦΟΡΟΥΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΨΗΦΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!!
LEF-TERIS GONIS- TZEF- ERAKOS FILIPPOS ???????
ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ S1600 ΣΤΗ ΜΑΧΗ!!!!
ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΣΤΟ ΧΩΜΑ Ή Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΠΟΤΕ?ME TON KANONΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Α/6 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ S1600 TI ΓΙΝΕΤΑΙ?
-
Mετράω τουλάχυστον 10 εγκαταλίψεις μετά την υπεριδική. 3300 Ευρώ για 2,4χλμ. Διλαδή 1375 Ευρά το χιλιόμετρο! Ακριβουτσικο
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ALL OVER