-
Και μιά και τα σωληνάκια και οι βαλβίδες είναι της μόδας, ας μην ξεχνάμε ότι όποιος εγκαταλείψει δεν περνάει και τεχνικό έλεγχο.
-
ΦΙΛΕ aaa, ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ! Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ NON-FIA ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2005 ΑΠΟ 08.00 -11.00. ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΕΧ. ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΟ Ο.ΑΚΑ!
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Γίνονται ενέργειες, σουτ, προσπάθειες πάλι γκρίνια!
Για να δούμε τι θα δούμε!
Κουράγιο!! Έτσι πήραμε το ευρωπαικό και τη eurovision.!!!
Προσπάθεια και πιο πολύ προσπάθειαΥ.Γ. Μέχρι και πρόεδρος της Ουκρανίιας ήταν και παρέδωσε το τιμημένο στην Παπαρίζου... Ανάθεμα να δω κανέναν επίσημο και στο Ράλλυ Ακρόπολις
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΦΙΛΕ aaa, ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ! Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ NON-FIA ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2005 ΑΠΟ 08.00 -11.00. ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΕΧ. ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΟ Ο.ΑΚΑ!Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
ΒΡΕ A-TEC,
ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο aaa. OΠΟΙΟΣ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ?
ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Πραγματικά θά προκύψει θαυμάσιο υλικό ...αλλά εμείς οι απ' έξω πως θα μπορέσουμε να πάρουμε μάτι?
Με την ευκαιρία καλή επιτυχία στην συμμετοχή σας , εύχομαι να πάτε ακόμα καλύτερα απο πέρυσι και να μας προσφέρετε όμορφο θέαμα όπως πάντα!! )
AΓΑΠΗΤΕ dimline,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ,ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕ ΤΟ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ (ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΦΙ ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣKAI ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΙΘΩ ΕΓΩ) ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπαμε έστω και ένα μικρό δείγμα από in car Πλάνα επιπέδου παγκοσμίου με 'διάβασμα' στα ελληνικά!!! Καλό αγώνα και τερματισμό ..και σαν απλός θεατής μια επιθυμία...κ. EL EM συνεχίστε να 'στήνεται' το αυτοκίνητο με τάσεις υπερστροφής όπως και το περσινό Focus έχει ποοολύ θέαμα έτσι!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΤΗΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΘΕΜΑ ΟΔΗΓΙΚΟΥ ΣΤΥΛ.
ΑΥΤΟ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΤΗΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΘΕΜΑ ΟΔΗΓΙΚΟΥ ΣΤΥΛ.
ΑΥΤΟ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ήταν εκπληκτικό το θέαμα που μας προσφέρατε πέρυσι!!! Συνεχίστε να πηγαίνετε με το πλάι και πάνω απ'όλα να το ευχαριστιέστε εσείς!!Εύχομαι κάθε επιτυχία και στον φετινό αγώνα!
-
Αυτο με τις συμμετοχες που θα τρεξουν μονο στο Ο.Α.Κ.Α δεν μου αρεσε καθολου.Δηλαδη το Ακροπολις θα καταντησει κατι σαν διαφημιση?Και να μου πειτε διαφημιση ειναι κτα ενα τροπο αφου δεν μετραει στο πρωταθλημα αλλα πρεπει να ειναι διαφημιση για αυτους και τους χορηγους τους που θα τρεξουν σε ολο τον αγωνα (μεχρι να εγκαταλειψουν).
Και ελεγα θα δω και Ευσταθιου στο χωμα να εχει κοντρα με Λεωνιδα Παραδειση Αθανασουλα Ιαβερη και σια...
Ο 'Ηρακλης' φετος απων ατυχια... -
ΕΛ-ΕΜ ,
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΕΧ.ΕΛΕΓΧΟ??? ΕΕΕΕΕΕΕΕ.............???????????? ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΞΕΡΩ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟ Ο.Α.Κ.Α. ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ 5 ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ( ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΡΑΞΩ! ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΓΩΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΧΟΡΗΓΩΝ!!!!!!!!!!
ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ Ε.Θ.Ε.Α..... ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ! ( ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??) -
Μονο ο τεχνικος ελεγχος σε μαρανε; Αναγνωρισεις θα κανουν; Θα μας παρει με τις πετρες η FIA
-
ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ! ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ! ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ , ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ????
-
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ. ΑΝ ΔΟΘΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΗΓΟΥΣ SAFETY CAR MERCEDES ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ F1. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ 680 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ.................
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ. ΑΝ ΔΟΘΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΗΓΟΥΣ SAFETY CAR MERCEDES ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ F1. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ 680 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ.................Aυτός θα πάει πιο γρήγορα από μας
-
ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ο οδηγος το παει με το πλαι ? η ετσι το λετε ?
και που ξερουμε οτι θα το πηγαινει λιωμα και με το πλαι και δεν θα το πηγαινει κιριλα ?
αμα θα το πηγαινει λιωμα θα κανει και το αλμα
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΕΛ-ΕΜ ,ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΕΧ.ΕΛΕΓΧΟ??? ΕΕΕΕΕΕΕΕ.............???????????? ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΞΕΡΩ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟ Ο.Α.Κ.Α. ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ 5 ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ( ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΡΑΞΩ! ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΓΩΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΧΟΡΗΓΩΝ!!!!!!!!!!
ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ Ε.Θ.Ε.Α..... ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ! ( ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??)ΒΡΕ A-TEC ΜΟΥ,
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΡΩΤΗΣΕ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ (ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ Ο.Α.Κ.Α. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ) ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.
ΚΑΙ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΟΥΝ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ ? ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΑΝΤΑ ?
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΑΚΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΤΕΧ.ΕΛΕΓΧΟ? ( ΤΕΛΙΚΟ) ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΟΜΟΙ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΧΟΡΗΓΩΝ!!!!!!!
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΑΚΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΤΕΧ.ΕΛΕΓΧΟ? ( ΤΕΛΙΚΟ) ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΟΜΟΙ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΧΟΡΗΓΩΝ!!!!!!!Τελικός έλεγχος, μετά τον αγώνα.
Τώρα φαντάσου ευσταθίου ή Ιαβέρη π.χ. (τυχαία ονόματα) με ασφάλτινο set-up και λάστιχα μέσα στο ΟΑΚΑ να παίρνουν όλους τους χωμάτινους του JWRC, λέμε....
-
Βρε παιδιά όπως τα λέτε βλέπω τον Βωβό να μην είναι στην τριάδα των Ελλήνων στο ΟΑΚΑ !
Εάν εμφανιστούν τίποτα Mitsubishi χωρίς στόμια , με πίεση 5 bar , τίποτα τούρμπο περίεργα και με σλίκ λάστιχα την έβαψαν οι FIA που θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν δηλωμένα (χωμάτινα ) ελαστικά !!!
Για να δούμε τι θα δούμε !
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΒΡΕ A-TEC ΜΟΥ,
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΡΩΤΗΣΕ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ (ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ Ο.Α.Κ.Α. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ) ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.
ΚΑΙ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΟΥΝ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ ? ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΑΝΤΑ ?
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Αν πάντως τύχει να περάσουν τεχνικό έλαγχο τους... εγκαταλείψαντες και τεχνικοί έφοροι -τύχει να είναι- οι του Μ. Ρόδου, θα εξαντλήσουν την επιείκιά τους υπέρ των αγωνιζόμενων, φοβούμενοι τις δεκάδες χαρτιά που θα κουβαλήσουν οι διάφοροι μάνατζερς των ομάδων στις «δικαστικές» αρχές...
Λώρη, κάνε μου λιγάκι... μμμμμμ και εγώ αμέσως θα σου κάνω...
Φιλικά (και με διάθεση αποφόρτισης)
ΝΤ -
Ο χρήστης ivan έγραψε:
ΒΡΕ A-TEC ΜΟΥ,
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Αν πάντως τύχει να περάσουν τεχνικό έλαγχο τους... εγκαταλείψαντες και τεχνικοί έφοροι -τύχει να είναι- οι του Μ. Ρόδου, θα εξαντλήσουν την επιείκιά τους υπέρ των αγωνιζόμενων, φοβούμενοι τις δεκάδες χαρτιά που θα κουβαλήσουν οι διάφοροι μάνατζερς των ομάδων στις «δικαστικές» αρχές...
Λώρη, κάνε μου λιγάκι... μμμμμμ και εγώ αμέσως θα σου κάνω...
Φιλικά (και με διάθεση αποφόρτισης)
ΝΤΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ... ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΕΛΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΝΕΒΗΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΤΣΙΓΚΛΑΣ.
ΑΝ ΕΤΣΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ 'ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ' ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ?
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ?ΟΤΑΝ ΣΤΟ Μ.ΡΟΔΟ ΕΙΧΕΣ ΕΠΩΜΗΣΤΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΛΟΗΓΟΥ (ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΕΝΕΙΛΗΜΕΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ) , ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΟΥΡΤΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΒΡΑΧΟ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 70Χ70 ΕΚ. ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΔΕΞΙΑΣ ΜΟΛΙΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΛΜ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ Ε.Δ. ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΚΕΙ ?
ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ?ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΑΣ ΔΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ (ΠΑΝΤΑ)
'EL-EM'
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ALL OVER