-
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Καλά ρε παιδιά δεν σας είπαμε και καμπούρηδες...
Ένα εμπρηστικό σχόλιο έκανα για το γνωστό σωματείο του Πειραιά...σιγά!!!
Βe cool,be JAZZ παιδιά!!!Δηλαδη θες να σου πουμε και μπραβο;
-
Βe cool,be JAZZ παιδιά!!!Ε,όπως το'γραψες,μόνο για καλαμπούρι δεν θα μπορούσε να το πάρει κάποιος!Δεν συμφωνείς?!!
-
Αν και δεν είμαι απ' αυτούς (copyright by Krusenstern)
νομίζω πως κάποτε η βάση του ΟΣΦΠ ήταν η λαϊκή τάξη,οι εργάτες του Πειραιά,που τότε ήταν και αριστερών πεποιθήσεων-εξ ου και το κόκκινο χρώμα.Αυτό ισχύει γενικότερα για τα χρώματα των ομάδων,όχι μόνο στην Ελλάδα.Ιδιαίτερα στην Αγγλία φαίνεται η μεγάλη διαφορά:κόκκινες οι λαϊκές ομάδες των φτωχών-γαλάζιες των πλουσίων.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν και δεν είμαι απ' αυτούς (copyright by Krusenstern)
νομίζω πως κάποτε η βάση του ΟΣΦΠ ήταν η λαϊκή τάξη,οι εργάτες του Πειραιά,που τότε ήταν και αριστερών πεποιθήσεων-εξ ου και το κόκκινο χρώμα.Αυτό ισχύει γενικότερα για τα χρώματα των ομάδων,όχι μόνο στην Ελλάδα.Ιδιαίτερα στην Αγγλία φαίνεται η μεγάλη διαφορά:κόκκινες οι λαϊκές ομάδες των φτωχών-γαλάζιες των πλουσίων.
Πράσινες σαν το χρώμα του χρήματος και κίτρινες σαν το χρώμα της ζήλειας...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Eγώ μήπως θές να σου ζητήσω συγνώμη???
Μάθετε όμως εσύ και οι ομοειδεάτες σου γαύροι να σχολιάζετε και τα υπόλοιπα που είπα...> Πολλοί έχουνε ρίζες απο τη Μ.Ασία(όπως κι εγώ) αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν Αεκτζήδες,για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έμαθαν ποτέ τους την ιστορία της χώρας που ζούνε. Όταν λοιπόν μεγαλώνοντας έμαθα απο τον πατέρα μου την ιστορία των προγόνων μου που έζησαν στη Σμύρνη,τον πολίτισμο και τις παραδόσεις που είχαν αναπτύξει αλλά και τον τρόπο που εκδιώχθηκαν απο τον τόπο τους,δάκρυσα και πείσμωσα...κι όταν έπειτα μου εξήγησε ότι η Α.Ε.Κ ιδρύθηκε απο Μικρασιάτες που θέλησαν να διατηρησουν και ν'αναπτύξουν την πλούσια αθλητική και πολιτισμική παράδοση τους στην Ελλάδα,τότε κατάλαβα ότι είναι χρέος μου να είμαι κι εγώ ένας απο αυτούς που θα συνεχίσει να υποστηρίζει την ιδέα που λέγεται Α.Ε.Κ .Και νομίζω ότι δεν είμαι ο μόνος συνειδητοποιημένος Αεκτζής που γνωρίζει γιατί υποστηρίζει αυτη την ομάδα αλλά πιστεύω ότι η πλειοψηφία των οπαδών της ΑΕΚ σκέφτεται όπως εγώ. ΑΕΚ σημαίνει να είσαι υπεράνω του αποτελέσματος ενός αγώνα... Αυτή νομίζω οτι είναι και η διαφορά μας με τους οπαδούς του βαζελόγαυρου οι οποίοι πιστεύω ότι υποστηρίζουν αυτές τις ομάδες έτσι για να περνάει η ώρα,να παίρνουμε τίτλους,να κερδίζουμε και να τη ''λέμε'' στους συναδέλφους μας τη Δευτέρα το πρωί στη δουλειά...
αλλά μάλλον γι'αυτα δεν έχετε να πείτε τίποτα επειδή ανήκετε προφανώς στους βαζελόγαυρους της Δευτέρας!!!
Βe cool,be JAZZ!!! -
Αλήθεια, αφού οι προγονοι σου είναι απο τη Σμύρνη γιατί δεν έγινες (Νέος) Πανιώνιος;
Πάντως εμένα οι προγονοι μου που έρχονται από βόρεια φύλα που ήρθαν στον Ελλαδικό χώρο περίπου το 3000 πχ λέω να υποστηρίζω τη Μολντε.
Θρύλε ζούμε στο Τροντχαϊμ να σε δούμε.
Πάντως να ξέρεις ότι πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού είναι πρόσφυγες/ έχουν καταγωγή από τη Μικρα Ασία, και μένουν στις φτωχογειτονιές του Πειραιά που ήρθαν να μείνουν οι πρόσφυγες. Η ομάδα του Ολυμπιακού ήταν πάντα 'λαϊκή', τώρα πια δεν υπάρχουν λαϊκές ομάδες.Επίσης, αν ο Ολυμπιακός είναι μπ#$ρδέλο, τότε η ΑΕΚ τι είναι; Πλάκα μας κάνεις;
-αδερφε τι μουσική βαράς είσαι μ'αυτούς ή με μας;
-με το i-mode
-respect -
Πάντως να ξέρεις ότι πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού είναι πρόσφυγες/ έχουν καταγωγή από τη Μικρα Ασία, και μένουν στις φτωχογειτονιές του Πειραιά που ήρθαν να μείνουν οι πρόσφυγες.
Φυσικά και το γνωρίζω και δεν το αμφισβητώ,εγώ απλά ανέφερα το πως και απο ποιούς ιδρύθηκε η Α.Ε.Κ. . Επειδή όμως έχω διαβάσει και την ιστορία του Ολυμπιακού αναφέρει ότι η ομάδα του λιμανιού ιδρύθηκε απο εύπορους επιχειρηματίες του Πειραιά (το ''κεφάλαιο'' δηλαδή) που δεν είχαν τί άλλο να κάνουνε και ιδρύσανε το ''Θρήνο'' και συνεχίζει βέβαια να διοικείται απο το γνωστό ''διαπλεκόμενο λαμόγιο'' Κόκκαλη!!! Αλλά και αυτό μάλλον δεν σας πειράζει φτάνει να παίρνετε τίτλους...
Επίσης, αν ο Ολυμπιακός είναι μπ#$ρδέλο, τότε η ΑΕΚ τι είναι; Πλάκα μας κάνεις;
Μπορεί και να σου κάνω πλάκα...
Εάν θυμάμαι καλά τα μπουρδ#$% στον Πειραιά βρίσκονταν μέχρι πρόσφατα...ξακουστή η Τρούμπα για τα ''μαγαζιά'' της...
Άλλωστε όπως είπε κι ένας ''ποιητής του δρόμου'' : 'Λαός του κώλου,απόγονοι του στόλου''!!!
Δεν έχει και άδικο ο ποιητής...-αδερφε τι μουσική βαράς είσαι μ'αυτούς ή με μας;
Εγώ είμαι με την Αεκάρα...
-respect
Όχι οίκτο στον εχθρό...
-
Eγώ μήπως θές να σου ζητήσω συγνώμη???
Μάθετε όμως εσύ και οι ομοειδεάτες σου γαύροι να σχολιάζετε και τα υπόλοιπα που είπα...> Πολλοί έχουνε ρίζες απο τη Μ.Ασία(όπως κι εγώ) αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν Αεκτζήδες,για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έμαθαν ποτέ τους την ιστορία της χώρας που ζούνε. Όταν λοιπόν μεγαλώνοντας έμαθα απο τον πατέρα μου την ιστορία των προγόνων μου που έζησαν στη Σμύρνη,τον πολίτισμο και τις παραδόσεις που είχαν αναπτύξει αλλά και τον τρόπο που εκδιώχθηκαν απο τον τόπο τους,δάκρυσα και πείσμωσα...κι όταν έπειτα μου εξήγησε ότι η Α.Ε.Κ ιδρύθηκε απο Μικρασιάτες που θέλησαν να διατηρησουν και ν'αναπτύξουν την πλούσια αθλητική και πολιτισμική παράδοση τους στην Ελλάδα,τότε κατάλαβα ότι είναι χρέος μου να είμαι κι εγώ ένας απο αυτούς που θα συνεχίσει να υποστηρίζει την ιδέα που λέγεται Α.Ε.Κ .Και νομίζω ότι δεν είμαι ο μόνος συνειδητοποιημένος Αεκτζής που γνωρίζει γιατί υποστηρίζει αυτη την ομάδα αλλά πιστεύω ότι η πλειοψηφία των οπαδών της ΑΕΚ σκέφτεται όπως εγώ. ΑΕΚ σημαίνει να είσαι υπεράνω του αποτελέσματος ενός αγώνα... Αυτή νομίζω οτι είναι και η διαφορά μας με τους οπαδούς του βαζελόγαυρου οι οποίοι πιστεύω ότι υποστηρίζουν αυτές τις ομάδες έτσι για να περνάει η ώρα,να παίρνουμε τίτλους,να κερδίζουμε και να τη ''λέμε'' στους συναδέλφους μας τη Δευτέρα το πρωί στη δουλειά...
αλλά μάλλον γι'αυτα δεν έχετε να πείτε τίποτα επειδή ανήκετε προφανώς στους βαζελόγαυρους της Δευτέρας!!!
Βe cool,be JAZZ!!!Εγω σου εβρισα την ομαδα;Την αποκαλεσα μπ@#$λο;Τι θες να σου πω για τον λογο που υποστιριζεις την ομαδα σου ;Μπραβο σου αλλα δεν πρεπει να υποτιμας τους αλλους φιλαθλους και τις ομαδες τους.Τωρα ποσοι φιλαθλοι της ΑΕΚ ειναι υπερανω αποτελεσματων μαλλον δεν πρεπει να ειναι πανω απο 800 με 1000 ,οσοι πηγεναν στον γηπεδο του Ακρατητου οταν το ειχατε για εδρα.Δεν ειμαστε μικρα παιδια να υποστιριζουμε διαφορετικη ομαδα αναλογα το αποτελεσμα που φερνει,ουτε μας πηγαινοφερνει κανενας Τακης/Χατζηχρηστος./Γκορτζος .
-
Η διαφορά μας φίλε γαυράκο είναι ότι εμείς υποστηρίζουμε την ΑΕΚ όχι για να παίρνουμε τίτλους και αποτελέσματα άλλα για να τιμήσουμε την ιστορία των προγόνων μας,σε αντίθεση με εσάς που ιδρυθήκατε όπως λέει και η ιστορία σας απο εύπορους επιχειρηματίες του Πειραιά οι οποίοι δεν είχαν με τί ν'ασχοληθούνε και ιδρύσανε το γνωστό ''μπουρδ#%$'' του Πειραιά!!! Πάρτε λοιπόν όσους τίτλους θέλετε και βάλτε τους εκεί που ξέρετε...
http://www.aeknews.gr/images/008e.jpg
Μάθε και λίγο ιστορία γαυράκο...επειδή ανήκετε προφανώς στους βαζελόγαυρους της Δευτέρας!!!
Βe cool,be JAZZ!!!ιδρύσανε το ''Θρήνο''
Εάν θυμάμαι καλά τα μπουρδ#$% στον Πειραιά βρίσκονταν μέχρι πρόσφατα...ξακουστή η Τρούμπα για τα ''μαγαζιά'' της...
Άλλωστε όπως είπε κι ένας ''ποιητής του δρόμου'' : 'Λαός του κώλου,απόγονοι του στόλου''!!!
Δεν έχει και άδικο ο ποιητής...Έχεις ξεφύγει έτσι?
Δε γουστάρουμε που έχουμε ανοιχτό(α) θέμα(τα) για ποδόσφαιρο, γουστάρουμε λουκετάκι? Ας μιλάμε ποδοσφαιρικά, γιατί κάποιοι παρεξηγιούνται με αυτά που γράφεις και ΟΧΙ ΑΔΙΚΑ. Δεν είναι πολύ δύσκολο να αρχίσουν τα μπινελίκια αν συνεχίσεις με αυτό το ρυθμό. Και, SORRY, δεν είμαι ούτε 'cool' ούτε 'jazz' όταν ακούω/διαβάζω μαλακίες
-
Εντάξει το ''κόβω'',το ξέρω ότι οι αλήθειες πονάνε...
Έγώ απλά προσπάθησα να βάλω μερικούς αλλόθρησκους στο σωστό δρόμο...
Δε πειράζει...be cool,be JAZZAKI!!! -
Φυσικά και το γνωρίζω και δεν το αμφισβητώ,εγώ απλά ανέφερα το πως και απο ποιούς ιδρύθηκε η Α.Ε.Κ. . Επειδή όμως έχω διαβάσει και την ιστορία του Ολυμπιακού αναφέρει ότι η ομάδα του λιμανιού ιδρύθηκε απο εύπορους επιχειρηματίες του Πειραιά (το ''κεφάλαιο'' δηλαδή) που δεν είχαν τί άλλο να κάνουνε και ιδρύσανε το ''Θρήνο'' και συνεχίζει βέβαια να διοικείται απο το γνωστό ''διαπλεκόμενο λαμόγιο'' Κόκκαλη!!! Αλλά και αυτό μάλλον δεν σας πειράζει φτάνει να παίρνετε τίτλους...
Μπορεί και να σου κάνω πλάκα...
Δεν έχει και άδικο ο ποιητής...
Εγώ είμαι με την Αεκάρα...
Όχι οίκτο στον εχθρό...Να αρχίσω από τα μπ#$^δελα. Φυσικά και βρίσκονται στον Πειραιά, γιατί εκεί υπάρχουν άντρες. Η ζήτηση καθορίζει την προσφορά μικρό και ασήμαντο αεκακι.
Όσο για τον Κόκκαλη.. Δεν έχω ακούσει κάτι πιο γελοίο. Το λες, λες και πιστεύεις ότι οι υπόλοιποι είναι αθώοι. Λες και οι δικοί σου είναι εντάξει (που ούτε ξέρεις ποιοι είναι αλλά τέλοσπάντων.) Λες κ οι πράσινοι είναι εντάξει. Δηλαδή μόνο αυτός είναι ο διαπλεκόμενος; Ή αυτός επειδή είναι ο πρώτος, και δεν είναι ο δικός μας, αυτόν βρίζουμε; Κοιτάμε την καμπούρα του άλλου.. Πάντως είμαι περήφανος για τον εαυτό μου κ για τη νοημοσύνη μου.. ευτυχώς προσπαθώ να είμαι ρεαλιστής..
Το θέμα για μένα, είναι η ουσία (οι τίτλοι, που ο Ολυμπιακός έχει τους περισσότερους στην Ελλάδα, μια εικοσαρια πάνω από το αεκάκι) και το θέαμα, δηλαδή να βλέπεις ωραίο ποδόσφαιρο, που υπάρχουν/ υπήρχαν κάποιοι έστω λίγοι παίχτες στον Ολυμπιακό που το προσφέρουν/προσφεραν περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα (Ριβάλντο, Τζιο, Καστίγιο, Τζολε κτλ.. παίχτες που η ομάδα σου δε μπορεί να πάρει δηλαδή..) Α, και όλα αυτά, να τα βλέπεις στο Ναο (Καραϊσκάκη..). Εντάξει, καταλαβαίνω τη ζήλια σου, αλλά δε θα πέσω στο επίπεδό σου.. να βρίζω.. δεν αξίζει τον κόπο.. κανείς δεν ασχολείται μαζί σας άλλωστε, είστε απλά η τρίτη ομάδα στην Ελλάδα..
Α, κι εγώ πλάκα κάνω, καυστικά σχόλια για το γνωστό μικρό σωματείο στα δυτικά..
(κ πολύ ασχολήθηκα) -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Να αρχίσω από τα μπ#$^δελα. Φυσικά και βρίσκονται στον Πειραιά, γιατί εκεί υπάρχουν άντρες. Η ζήτηση καθορίζει την προσφορά μικρό και ασήμαντο αεκακι.
Όσο για τον Κόκκαλη.. Δεν έχω ακούσει κάτι πιο γελοίο. Το λες, λες και πιστεύεις ότι οι υπόλοιποι είναι αθώοι. Λες και οι δικοί σου είναι εντάξει (που ούτε ξέρεις ποιοι είναι αλλά τέλοσπάντων.) Λες κ οι πράσινοι είναι εντάξει. Δηλαδή μόνο αυτός είναι ο διαπλεκόμενος; Ή αυτός επειδή είναι ο πρώτος, και δεν είναι ο δικός μας, αυτόν βρίζουμε; Κοιτάμε την καμπούρα του άλλου.. Πάντως είμαι περήφανος για τον εαυτό μου κ για τη νοημοσύνη μου.. ευτυχώς προσπαθώ να είμαι ρεαλιστής..
Το θέμα για μένα, είναι η ουσία (οι τίτλοι, που ο Ολυμπιακός έχει τους περισσότερους στην Ελλάδα, μια εικοσαρια πάνω από το αεκάκι) και το θέαμα, δηλαδή να βλέπεις ωραίο ποδόσφαιρο, που υπάρχουν/ υπήρχαν κάποιοι έστω λίγοι παίχτες στον Ολυμπιακό που το προσφέρουν/προσφεραν περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα (Ριβάλντο, Τζιο, Καστίγιο, Τζολε κτλ.. παίχτες που η ομάδα σου δε μπορεί να πάρει δηλαδή..) Α, και όλα αυτά, να τα βλέπεις στο Ναο (Καραϊσκάκη..). Εντάξει, καταλαβαίνω τη ζήλια σου, αλλά δε θα πέσω στο επίπεδό σου.. να βρίζω.. δεν αξίζει τον κόπο.. κανείς δεν ασχολείται μαζί σας άλλωστε, είστε απλά η τρίτη ομάδα στην Ελλάδα..
Α, κι εγώ πλάκα κάνω, καυστικά σχόλια για το γνωστό μικρό σωματείο στα δυτικά..
(κ πολύ ασχολήθηκα)Τί να μας πείς για ποδόσφαιρό κι εσύ ρε πιγκουίνε...!!!
Καλή η πλάκα, αλλά σε παρακαλώ σταμάτησε τους χαρακτηρισμούς!![kouk]
-
Σας παρακαλώ δεν θα ηθελα με τίποτα να κλείσει αυτό το τόπικ που άρχισα εγω κ συνεχίζω να γράφω για τα νέα της ΑΕΛ.
Ας παραμείνει καθαρο!!!μακρια απο τις ΜΕΓΑΛΕΣ ομάδες!!
Θα παρακαλουσα τον μοντερέιτορ να σβήσει κανένα off-topiκ ποστ.
ευχαριστω.. -
Τί να μας πείς για ποδόσφαιρό κι εσύ ρε πιγκουίνε...!!!
Νίκη Βόλου ρεεεεεε
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Τί να μας πείς για ποδόσφαιρό κι εσύ ρε πιγκουίνε...!!!
Νίκη Βόλου ρεεεεεε
απο κει είσαι τελικά??
Α.Ε.Λ. 1964 & Α' ΕΘΝΙΚΗ