-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Αν το παρει γερανος τοτε εχουμε ολοι προβλημα , γιατι κανεις δεν θα εχει τον διακοπτη στο N
Το θεμα ειναι πως θα καταλαβουν οι 'υπευθυνοι' οτι ΔΕΝ ρυμουλκουνται ολα τα αυτοκινητα με τον ιδιο τροπο ...Έχω να προτείνω άμα κάνεις τη λαδιά και φοβάσαι για γερανό, βάλε τον στο Ν προληπτικα!
Το άλλο που λες είναι υπερβολικό. Δεν φτάνει που θα το αφήσει κάποιος σε σημείο που εμποδίζει σοβαρά την κυκλοφορία (μόνο εκεί επεμβαίνει γερανός πλέον) αλλά θέλει να προσέχουν μην το το χαλάσουν κιόλας. Ας πρόσεχε!
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Ναι το Azure είναι το δικό μου. Το άλλο είναι πιο ανοικτό και πιο 'γκρίζο'. Πάντως άμα πας σε μια αντιπροσωπία έχουν μικρά μεταλλικά κομμάτια με τα χρώματα και μπορεις να δεις τη διαφορά. Έχει και ένα ωραίο χρώμα προς μαργαριτάρι άμα θες κάτι ανοικτό.To AZURE είναι το καλύτερο και νομίζω ότι είναι το πρώτο σε προτιμήσεις και το βλέπω συχνά στο δρόμο. Το χρώμα προς 'μαργαρητάρι' είναι το Clear Βeige. Το είδα μία φορά στο δρόμο, δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε και πολύ... Εχω δει και το μπλε, πολύ γυαλιστερό αλλά απαιτει 'φροντίδα'
Θα δω μεταξύ των τριών γκρι ... και ψάχνω να βρω κάποια φωτο από το Graphite Gray ή να το δω στο δρόμο ...
Στην αντιπροσωπεία (Αγία Παρασκευή) που πήγα δεν είχαν δείγμα από μεταλλικό κομμάτι παρά μόνο τα χρώματα απο το προσπέκτους ...
-
Τι να πω, ζυγισέ τα και αποφάσισε. Πάντως το Azure είναι το πιο δημοφιλές, μάλλον και λόγω του ότι είναι το χρώμα που το λάνσαραν. Είναι καλή επιλογή για κάποιον σαν εμένα που μου αρέσουν τα σκούρα χρώματα αλλά δεν ήθελα μπλε ή μαύρο για λόγους βρωμιάς / ζέστης.
-
Επανέχομαι στο θέμα RCD έκανα μια έρευνα αγοράς για 2din RCD και ανακάλυψα οτι η kenwood είναι η μόνη εταιρεία αυτή τη στιγμή που βγάζει αξιοπρεπείς τέτοιες συσκευές. Είναι όλες με DVD και παίζουν mp3 τα μοντέλα είναι τα ddx 8027, ddx 7025, ddx 6029 & ddx 6027(αυτό βάζει η Suzuki Γερμανίας) με κόστος από 1150€ εως 2000€ στην Ελλάδα (συν τοποθέτηση πάντα) και νομίζω κατα τη γνώμη μου οτι είναι η αμεσως καλύτερη λύση μετά τα εργοστασιακά. Να σημειώσω οτι είναι όλα συμβατα με το νέο g.v.
-
Ναι, τα Kenwood έχουν και (εξτρά) κονέκτορα που εξασφαλίζει λειτουργία των χειριστηρίων του τιμονιού. Κοστίζει περίπου 150euro.
Επίσης έμαθα ότι μέχρι τέλος του μηνός η Kenwood θα φέρει και στην Ελλάδα τα νέα μοντέλα 2DIN Μp3 σε τιμές από 300euro ...
π.χ. http://caraudiosecurity.com/shop/produc ... /4838.html -
Γεια σας! Μόλις γύρισα από μία Suzuki εδώ στην Αττική.
Θα ξεκινήσω από το ποιο σημαντικό!
Η πρώτη ερώτηση που μου έκαναν είναι αν πρόκειται να χρησιμοποιώ το Vitara σε εκτός δρόμου περιπλανήσεις δηλ. στα κατσάβραχα ...
Είπα για ποιο λόγο ρωτάτε και μου είπαν ότι αν πρόκειται να οργώσω τα χωράφια να περιμένω 5-6 μήνες γιατί η Suzuki θα φέρει το 3πορτο/1600 με φουλ τετρακίνηση (4Η mode, 4H Lock mode,4L mode) δηλ. με το κλασσικό περιστροφικό διακόπτη. Το μοντέλο να λανσαριστεί σε δύο τύπους JX και JLX και θα κοστίζει ποιο ακριβά. (υπολογίζω περίπου στα 1500euro)
Τελικά το GV/3door θα έχει 5 τύπους επιλογής με κορυφαίο τον Diesel.
Δηλ .
JX 22900e
JX Full 4x4 24500e (ενδεικτικό)
JXA 24990e
JXA Full 4x4 26500e (ενδεικτικό)
Diesel 30000eΤο αρνητικό που μου ανέφεραν ότι θα έχει αυξημένη κατανάλωση και προορίζεται για ειδικές καταστάσεις. Και με αυτά τα 'νέα' μοντέλα καλύπτεται και η γέφυρα μέχρι το ακριβό Diesel...
Και τώρα μερικές σύντομες ερωτήσεις!
-
Μπήκα (για άλλη μία φορά ) στο GV και καθώς έβαζα ταχύτητες, φυσικά με πατημένο το συμπλέκτη άκουγα έναν μεταλλικό θόρυβο.
Ξέρει κανείς κάτι για αυτό? -
Το υποβραχιόνιο είναι ιδιαίτερα χαμηλά ή μου φάνηκε? Ή τελικά το 'υποβραχιόνιο' τελικά δεν είναι υποβραχιόνιο?
-
Εχει βάλει κανείς συναγερμό? Καμιά πληροφορία?
Το άλλο Σάββατο πάω για test drive ... Λακούβες ετοιμαστείτε!!!!
-
-
Ενδιαφέρον ... Λέτε να καταλάβανε την **μακια τους ;
-
Να παν να ********. Τώρα που το πήραμε θα το φέρουν με κοντά?
-
Δεν είναι κάποιο πρόβλημα, απλώς το κιβώτιο είναι λίγο της πλάκας. (ως προς αίσθηση - δες και τα προηγούμενα ποστ μου). Στην πράξη μετά από 500χλμ θα μαλακώσει και θα το συνηθήσεις οπότε δεν είναι πρόβλημα. Ο θόρυβος θόρυβος όμως!
-
Δεν είναι ακριβώς υποβραχιόνιο όπως τα μεγάλα τζιπ. Εγώ είμαι 1.91 και με τίποτα δεν μπορώ να ακουμπήσω το χέρι μου εκεί ακόμα και να γύρω. Άσε που είναι και πολύ πίσω για να ακουμπάς εκεί και να αλλάζεις ταχύτητα. Στην πράξη πάντως πάνω στο μοχλό θα είναι το χέρι σου, αφού οι σχέσεις είναι κοντές και θέλει συχνά αλλαγές το άτιμο!
-
Εγώ δεν έχω βάλει και ούτε έχω σκοπό να βάλω, μου φαίνονται απάτη οι συναγερμοί γενικά, δύσκολο να αποτρέψουν τον επαγγελματία.
Έχει πάντως ένα κόκκινο λαμπάκι που αναβοσβήνει στο ταμπλό για να φαίνεται σαν συναγερμός (:iconcool: ) καθώς και κλειδαριές ασφαλείας. (άμα πατήσεις 2 φορές το κουμπί να κλειδώσει, διπλοκλειδώνουν και μετά δεν ανοίγουν ούτε άμα κάποιος σπάσει το τζάμι και προσπαθήσει να πιέσει τον διακόπτη).
Καλά στο τεστ drive θα πειστείς τελείως νομίζω! Το τιμόνι ειδικά είναι τέλειο! Και η οδική συμπεριφορά υπεράνω πάσας προσδοκίας!
-
-
Και εγώ ψιλοκουφάθηκα όταν μου είπαν ότι θα το φέρουν με κοντά ... Βασικά μου το είπαν γιατί στην συγκεκριμένη εμπορία υπάρχει 'κονέ' και δεν θέλουν να με 'κοροϊδέψουν' ... Οπότε το ανέφεραν ανοιχτά...
Επίσης το άλλο καλό είναι ότι υπάρχουν όλα τα χρώματα διαθέσιμα άμεσα καθώς και το Graphite Gray
Moυ είπαν ότι θα βάλουν συναγερμό και προβολάκια... Μην τους χαλάσω το χατήρι...Σαν αίσθηση το κιβώτιο μου έδωσε καλή αίσθηση στο κούμπωμα απλά άκουγα αυτό το μεταλλικό θόρυβο σαν σύρμα ... Περίεργα πράγματα ... θα το ψάξω ...
Η θέση οδήγησης είναι άριστη. Είμαι 1.80 και με μία απλή ρύθμιση στο κάθισμα προς τα εμπρός όλα ήταν περίφημα. Το αυτοκίνητο έχει φοβερά όργανα!Black Light...Και η συναρμολόγηση και η ποιότητα υλικών φαίνεται πραγματικά πολύ καλή.
Καλά το φαντάστηκα ότι δεν είναι ακριβώς υποβραχιόνιο. Αλλά έχει πολύ καλό αποθηκευτικό χώρο. Πάντως μετά από 'μελέτη' μπορεί με κάποιο 'πλάγιο' τρόπο να γίνει υποβραχιόνιο και μάλιστα με το λογότυπο της Suzuki ...
-
Τελικά δεν θα το πάρεις από AutoProfit?
Η αίσθηση του κιβωτίου πάντως κάθε άλλο παρά καλή είναι στις αλλαγές, έχει μεγάλες διαδρομές και συχνά κομπλάρει άμα πας να αλλάξεις γρήγορα.
Ή θέση οδήγησης είναι άψογη, για το εσωτερικό και τον φωτισμό τα έχω πει!
Για το υποβραχιόνιο τι εννοείς, δεν το έπιασα...
-
autoprofit? χι!χι! ε? ναι? τι?
θα μου επιτρέψεις να μην αποκαλύψω προς τον παρόν τα σχέδια μου ... πάντως η autoprofit παίζει κανονικά μέχρι στιγμής ...
Μην ξεχνάμε όμως ότι είμαι πελάτης και έχω πάντα δίκιο, οπότε και άλλοι ενδιαφέρονται να με κάνουν πελάτη τους ...
Καθαρή διπλωματία ...Θέμα υποβραχιόνιο ... έχω κάτι στο νου μου, μόλις το επιβεβαιώσω με την πηγή μου θα σε ενημερώσω ...
**Πάντως είναι παρανοϊκό, **στο 5πορτο έχει κανονικό ψηλό υποβραχιόνιο ενώ στο 3πορτο είναι ιδιαίτερα κοντό!!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι εξυπηρετεί αυτό το πράγμα ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το άλλο Σάββατο πάω για test drive ... Λακούβες ετοιμαστείτε!!!!
Τι εννοείς ?οτι στο δίνουν για ενα Σαββατο?..δεν νομίζω ,γιατί ολες οι αντιπροσωπείες το δίνουν ..για ενα γύρο τετραγώνου!!!
Αν οχι ...πες που το εκλεισες το Test. -
Προφανώς το έκλεισε για γύρο του τετραγώνου το Σάββατο Ανοικτά δεν είναι και το σάββατο οι αντιπροσωπείες ;
-
Πάντως ακούω για τα 'κόλπα' του Storm, τα τεστ drive, το παζάρι κτλ και γελάω με τον εαυτό μου.
Εγώ το είχα δει στην αντιπροσωπία στην Κω, είδα και τα υπόλοιπα που έπαιζαν και δεν μου άρεσαν οπότε μπαίνω στον αντιπρόσωπο εδώ στην Θεσσαλονικη και η φάση είναι η εξής:
- Γεια χαρά, θέλω να παραγγείλω το GV 3θυρο JXA.
- Μάλιστα, ελάτε να σας το δείξω. Κινητήρας 1600κυβ στα....
- Όχι να το παραγγείλω θέλω.
- Ορίστε?
- Να το παραγγείλω, να κάνουμε τα χαρτιά.
- Έχετε ξανάρθει?
- Όχι.
- Καλά, ελάτε από εδώ...
Άμα γουστάρω κάτι ο άτιμος πάω και το χτυπάω, δεν μπορώ να το λιβανίζω και να το σκέφτομαι μέρες.
-
Test Drive όλο το Σαββάτο? όχι ρε παιδιά , καμιά βόλτα και μέχρι εκεί ...
Μην παίρνω και θάρρος!!!Afonic βλέπω ότι είσαι μπαμ και κάτω ε? Καλά κάνεις και έτσι πρέπει ....
Εγώ από την άλλη, το 'λιβανίζω' γιατί πολύ απλά μου λείπει ένα μικρό ποσό και από την άλλη δεν έχω όρεξη να παίξω το παιχνίδι τους δηλαδή να δείξω εξάρτηση, αλλά θα παίξουν αυτοί το δικό μου ...
π.χ. χθες εξασφάλισα ότι θα κάνω ανταλλαγή με το 'παλιό' την μέρα που θα πάρω το Vitara ώστε να μην μείνω ούτε μία μέρα χωρίς αυτοκίνητο. Το κυριώτερο είδα από κοντά το χρώμα που θέλω και την διαθεσιμότητα, ενώ εξασφάλισα τις 'τιμές' για κάποια εξτρά, κάποια 'δωράκια' κλπ...
Αλλωστε δεν βιάζομαι να αγοράσω, μάλλον η άλλη πλευρά βιάζεται ...Καλώς ήλθατε στον κόσμο των πωλήσεων ...
-
Ε τώρα το έτσι πρέπει δεν είμαι και σίγουρος. Θα μπορούσα να είχα εξασφαλίσει μια παραπάνω έκπτωση από τα -150 ευρώ σε κάτι αξεσουάρ που πήρα (front guard και ρεζερβοκάλυμα) και κανένα δωράκι παραπάνω από τα... πατάκια. Φαντάσου ότι πλήρωσα μετρητοίς.
Άλλα έτσι είμαι εγώ, καλά να πάθω!
-
Δεν νομίζω να έκανες και κάτι λάθος. Απλά το γούσταρες και γρήγορα έκανες τις κινήσεις να το αποκτήσεις. Και εγώ αν είχα όλο το ποσό θα το έκλεινα χθες, αλλά ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας που είχα αυτές τις μέρες με υποχρέωσε να το μεταθέσω για τον άλλο μήνα ...
-
Εμένα στου κυρ'Νταλιάνη δε μου είπαν τίποτα για εκπτώσεις/δώρα, παρ'όλο που τους είπα ότι υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσω μετρητοίς!
-
Ο χρήστης medst98 έγραψε:
Εμένα στου κυρ'Νταλιάνη δε μου είπαν τίποτα για εκπτώσεις/δώρα, παρ'όλο που τους είπα ότι υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσω μετρητοίς!Παίξε το παιχνίδι τους και έτσι θα βγεις κερδισμένος ...
Εχουν την δυνατότητα να προσφέρουν πολλά αλλά δεν δίνουν τίποτα αν ο πελάτης δεν διεκδικεί ...
Κάνουν τον κινέζο κάνουμε και εμείς τον κινέζο ... -
Ο χρήστης medst98 έγραψε:
Εμένα στου κυρ'Νταλιάνη δε μου είπαν τίποτα για εκπτώσεις/δώρα, παρ'όλο που τους είπα ότι υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσω μετρητοίς!Εγώ στην ίδια αντιπροσωπία μόνο -150 ευρώ στα δύο αξεσουάρ που είπα πριν. (από 750 ευρώ 600)
Για τα πατάκια δεν μου είπαν τίποτα, απλώς όταν πήγα να το πάρω μου τα δώσανε. Α ξέχασα και ένα δερμάτινο μπρελόκ με το σήμα της Suzuki!
GRAND VITARA (ESCUDO) 2006