-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Στο ΣΕΧ το Σάβατο δεν είπες τίποτα ε? Μυστικό μας το κράταγες μικρέ? Άντε και εις ανώτερα...Περιττό να πω ότι ζηλεύω έτσι?
Δεν ήθελα να σου χαλάσω την διάθεση ψάχνω για δικαιολογία αλλά δεν το σώνω τελικα...
Βασικά σας το κράταγα για έκπληξη και σε σένα και στη Ρένα( αλλά δεν κρατήθηκα και της το είπα ) -
Και πολυ αντεξες.....
-
Ο χρήστης tan έγραψε:
Στο ΣΕΧ το Σάβατο δεν είπες τίποτα ε? Μυστικό μας το κράταγες μικρέ? Άντε και εις ανώτερα...
Περιττό να πω ότι ζηλεύω έτσι?
Δεν ήθελα να σου χαλάσω την διάθεση ψάχνω για δικαιολογία αλλά δεν το σώνω τελικα...
Βασικά σας το κράταγα για έκπληξη και σε σένα και στη Ρένα( αλλά δεν κρατήθηκα και της το είπα )Η καλύτερη έκπληξη που μπορούσες να μου κάνεις θα ήταν να μου πεις ότι δεν μπορείς να πας (ή ότι φοβάσαι) και ότι μπορώ να πάω εγώ στη θέση σου!!!
-
Να 'σαι καλά πρόεδρε!Με καταλαβαίνεις ε ;Άλλωστε κι εσύ είχες πάει βόλτα με το υπερόπλο
Δημήτρη,άντεξα γιατί μέχρι τότε είχα πρήξει όλους τους υπόλοιπους γύρω μου ακόμα και τώρα γι αυτό μίλαω ή μήπως παραμιλάω
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Η καλύτερη έκπληξη που μπορούσες να μου κάνεις θα ήταν να μου πεις ότι δεν μπορείς να πας (ή ότι φοβάσαι) και ότι μπορώ να πάω εγώ στη θέση σου!!!Και τότε ποιος θα φύλαγε τη Μαυροσουβάλα; ακόμα προσπαθώ αλλά δεν σώνεται με τίποτα
-
Ο χρήστης tan έγραψε:
Να 'σαι καλά πρόεδρε!Με καταλαβαίνεις ε ;Άλλωστε κι εσύ είχες πάει βόλτα με το υπερόπλοΕτσι...Ετσι!!! Και το S1600 καλό πρέπει να είναι όμως!
-
Ο χρήστης tan έγραψε:
Η καλύτερη έκπληξη που μπορούσες να μου κάνεις θα ήταν να μου πεις ότι δεν μπορείς να πας (ή ότι φοβάσαι) και ότι μπορώ να πάω εγώ στη θέση σου!!!
Και τότε ποιος θα φύλαγε τη Μαυροσουβάλα; ακόμα προσπαθώ αλλά δεν σώνεται με τίποτα
Εσύ!!!
-
Οι Βόρειοι πότε θα έχουμε μια ευκαιρία για τέτοια συνοδήγηση???
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να 'σαι καλά πρόεδρε!Με καταλαβαίνεις ε ;Άλλωστε κι εσύ είχες πάει βόλτα με το υπερόπλο
Ετσι...Ετσι!!! Και το S1600 καλό πρέπει να είναι όμως!
Κάτι λέει .Απλά τέλειο
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Οι Βόρειοι πότε θα έχουμε μια ευκαιρία για τέτοια συνοδήγηση???ΠΑΡΤΕ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΘ ΟΜΩΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΑΝΑΣΗ,
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΤΑΤΗ.
ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΑΝΑΣΗ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΤΑΤΗ.
'EL-EM'
Αυτά είναι!!! Σε πάει και βόλτα και σου λέει και ευχαριστώ!!!
ΜΟΛΟΓΑ ΤΙ ΤΟΥ ΕΤΑΞΕΣ!!!
-
Εμπειρία ζωής!!! Δε λέω το πόσο ζηλεύω, εννοείται...
Πρώτη βόλτα με αγωνιστικό, ο Άρης οδηγός και όπλο Clio S1600. Τώρα σε ότι και να μπεις θα σου φαίνεται αργό... χαχαχα
Πραγματικοί ΚΥΡΙΟΙ (Άρης και Λώρης) που προσφέρουν τέτοιες εμπειρίες, που γι' αυτούς έχουν γίνει συνήθεια πια... Χίλια μπράβο κύριοι!
ΥΓ: Παλιοτυχεράκια....
ΥΓ2: Έχω και εγώ μια χρωστούμενη βόλτα... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΑΝΑΣΗ,
'EL-EM'
ΜΟΛΟΓΑ ΤΙ ΤΟΥ ΕΤΑΞΕΣ!!!
Δεν μπορώ να πω,έχω πάρει όρκο να μην το απόκαλυψω
Λώρη καλημέρα!Μην του πεις,ασ'τον να σκάσει
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΑΝΑΣΗ,
'EL-EM'
ΜΟΛΟΓΑ ΤΙ ΤΟΥ ΕΤΑΞΕΣ!!!
ΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Μπορω να αναλάβω την διαδικασία επιλογης επίδοξων συνοδηγών;
Με το αζημείωτο φυσικα
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΑΝΑΣΗ,
'EL-EM'
ΜΟΛΟΓΑ ΤΙ ΤΟΥ ΕΤΑΞΕΣ!!!
ΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!!!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Μπορω να αναλάβω την διαδικασία επιλογης επίδοξων συνοδηγών;Με το αζημείωτο φυσικα
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΝΕΑ ΗΜΕΡΕΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.!!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Εμπειρία ζωής!!! Δε λέω το πόσο ζηλεύω, εννοείται...Πρώτη βόλτα με αγωνιστικό, ο Άρης οδηγός και όπλο Clio S1600. Τώρα σε ότι και να μπεις θα σου φαίνεται αργό... χαχαχα
Πραγματικοί ΚΥΡΙΟΙ (Άρης και Λώρης) που προσφέρουν τέτοιες εμπειρίες, που γι' αυτούς έχουν γίνει συνήθεια πια... Χίλια μπράβο κύριοι!
ΥΓ: Παλιοτυχεράκια....
ΥΓ2: Έχω και εγώ μια χρωστούμενη βόλτα...ΕΣΥ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Τι εγινε ρε παιδια,μοιραζονται μπακετ?!?
Στο δεξι μπακετ του Α.Βωβου.