-
Σε Αγγλικάπεριοδικά υπάρχουν πολλές διαφημιστικες καταχωρήσεις απο κατασκευαστές τέτοιων τρέιλερς.
Φαντάζομαι ότι δεν θα σου είναι χρήσιμο όμως αυτό (σαν πληροφορία) αλλά το αναφέρω γιατί εδώ στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι φτιάχνουν τέτοια. -
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΜΕΣΣΗΜΕΡΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΩ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΟΥ ΔΕΘ Η ΜΕ ΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ !ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΕΜΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑΠΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΠΛΙΣΕΣΑΙ!ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 20ΛΕΠΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΡΥΘΜΙΖΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Ο ΕΛ-ΕΜ ΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙΓΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ !!!ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΗ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΑ ΤΑ 3ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΗΓΗΣΗΣ ΜΑΣ Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΛΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΑΝ ΦΑΝ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ Ο ΑΡΗΣ ΠΟΛΗ ΣΕΜΝΑ ΜΟΥ ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΡΟΔΙΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛ-ΕΜ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ (ΠΟΥ ΤΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΕΤΣΙ?)ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΕΒΟ!ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΝΤΑΛ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ ΕΛ-ΕΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΙΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ Μ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΗΤΕΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!(ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ) -
τυχερε!!
-
ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΦΟΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΙΣ ΦΟΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΟΠΩΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΔΙΣΚΑΚΙ!!!
-
Aν και με 10 μέρες καθυστέρηση νάμαι και εγώ Προβλήματα υγείας δεν μου επέτραιπαν να γράψω νωρίτερα αν και το ήθελα από την ίδια ημέρα.
Παρασκευή προπαραμονή του αγώνα στην Κόρινθο το τηλεφώνημα στον EL-EM για την οριστηκοποίηση του Σαββατιάτικου ραντεβού μας για την βόλτα που περίμενα από το Ολλυμπιακό Ραλλύ με τον Αρη Βωβό.
Επιτέλους 3 η ώρα το μεσημέρι βρήκα την νταλίκα(και τι νταλίκα) και αφου σταμάτησα άκουσα το 9άρι να ανεβοκατεβαίνει τα βουνά της Κορινθίας.Μετά από λίγο έρχονται στην τέντα και κατεβαίνοντας ο Λώρης μου φωνάζει.Δημήτρη μπαίνεις.
Ετσι απλά έτσι ξαφνικά αυτό που δεν περίμενα ποτέ στην ζωή μου να το νοιώσω εκείνη την στιγμή φάνηκε τόσο απλό.Και ξαφνικά καθώς προχώραγα προς το αμάξι αγχος,σφίξιμο στο στομάχι και άλλα παράξενα συναισθήματα που δεν βγαίνουν από το πληκτρολόγιο,και ακόμα δεν έχω μπεί μέσα σκέφτομαι
Κάθομαι στο μπάκετ το Λώρη πέφτει το απαραίτητο χέρι γιατο δέσιμο κάποιες οδηγίες οι απαραίτητες συστάσεις -χειραψίες με τον Αρη και αφού ρυθμιστήκαν όλα και βάζουμε την ενδοσυνενόηση μου λέει ο Αρης άμα φοβηθώ να του πώ να κόψει ρυθμό.
Και επιτέλους ξεκινάμε.Γκάπ-γκούπ το σασμάν 1η-2η-3η-4η δύο στροφές που μείναν πίσω μας μέχρι να καταλάβω ότι φτάσανε και ξαφνικά δεξί πέταλο διαρκείας στενό με τρίτη στο σασμάν και ξεκινάμε να στρίβουμε.
Δεν μας παίρνει λέω είναι πολλά τα χλμ οπότε μία κλάκ στο χειρόφρενο(το άτιμο το υδραυλικό,τώρα κατάλαβα τι μπορεί να κάνει)και ώς δια μαγείας το αμάξι τοποθετείται έτοιμο στην έξοδο με απόλυτη δύναμη και ορμάει στην επόμενη στροφή.
Ροπή ατελείωτη παντού οι στροφές.....ποιές στροφές? τέλως πάντων οπότε ακούω τον Αρη να μου λέει.Σταματάμε πρόβλημα δεν έχω λεβιέ καθάλου και κοιταζοντάς τον βλέπω ένα λεβιέ να έχει γίνει μίξερ για σκορδαλιά.Απογοήτευση από εμένα οπότε ακούω τον Αρη να μου λέει.Μην στενοωριέσαι θα το φτιάξουμε κάτω και θα ξανακάνουμε βόλτα
.Σε μισή ώρα το αμάξι ήταν έτοιμο για την βόλτα μου αλλά το σπουδαιότερο για μένα είχε γίνει μέσα σε αυτό το μισάωρο.
Με σκλάβωσε με την συμπεριφορά του και ο Αρης και ο Λώρης που πραγματικά δεν το πίστευα ότι είναι τόσο απλοί και ευχάριστοι και ούτε μιά στιγμή δεν αισθάνθηκα ότι γινόταν κάτι σε στύλ αγγαρείας προς την μεριά μου το αντίθετο μάλιστα.
Ηταν τόσες πολλές οι ερωτήσεις-απαντήσεις και από τις δύο πλευρές και προς τις δύο πλευρές που αισθάνθηκα πως τους ήξερα χρόνια.
Το αμάξι έτοιμο πάλι στην θέση μου εγώ και ακούω τον Αρη να μου λέει.Πάμε και πιστεύω τώρα να μην μας ξανασυμβεί τπτ.Ξεκινάμε πάλι και ανεβαίνοντας προς τα πάνω και αφού ο ρυθμός έχει ανέβει ξαφνικά ήλιος κόντρα που δεν έβλεπες στο μισό μέτρο.Ακούω ένα σόρρυ Δημήτρη δεν μπορώ να πάω γρήγορα και λυπάμαι που δεν ευχαριστιέσαι την βόλτα σου,και μένω μ@λ@κ@ς.
Λέω μου ζητάει συγνώμη για ένα πράγμα που είναι ανθρώπινο και κατανοητό?Προχωράμε λίγο ακόμα και τα πράγματα χειρότερα.Ακούω τα ίδια λόγια και ξαναμένω.....Οπότε γυρίζω και του λέω.Νο πρόπλεμ υπάρχει και η κατηφόρα που θα έχουμε πίσω τον ήλιο.Με κοιτάει μου χαμογελάει μου κλείνει το μάτι καιιιιιιιιι χειρόφρενο για την κατηφορική επιστροφή.Τώρα φύγαμε μου λέει τώρα θα το ευχαριστηθείς.Και ξεκινάμε σε έναν ρυθμό ανεπανάλληπτο.Τα είδα όλα.Δεν περίμενα ότι πάνε έτσι αυτά τα αμάξια και είδα πραγματικά πως οδηγούνται και τα είδα όλα αφημένος στα χέρια του Αρη Βωβού.
Ενα κομμάτι θα προσπαθήσω να σας περιγράψω γιατί μου έκανε και εμένα μεγάλη εντύπωση.Σημειωτέον η διαδρομή είναι στενή.
βγαίνουμε από δεξιά με 3η και 60-70 μέτρα αριστερή κλειστή και αμέσως δεξιά κατηφορική μεγάλειας δειάρκειας με μπαλκόνι προίκα.Λοιπόν αμέσως μετά την δεξιά 4η για 20 μέτρα πάλι 3η για να στρίψει και με μία τιμονιά παίρνει όλη την κατηφορική δεξιά.
Από εκεί και κάτω μέχρι να φτάσουμε στην νταλίκα έβλεπα το γιατί είναι τόσο μπροστά από τον συναγωνισμό.Υπήρχαν στιγμές που αισθάνθηκα ότι το είχε τελειώσει το αμάξι και αυτό δεν είχε άλλο,δεν του έφτανε δηλαδή η δύναμη και πήγαινε αναγκαστικά έτσι.
Οπως όλα τα ωραία πράγματα στην ζωή για μας τους θνητούς βαστάνε λίγο έτσι και η βόλτα μου με τον Αρη Βωβό έφτασε ακι αυτή στο τέλος της.Ας είναι καλά τα παιδιά που μας προσφέρουν και σε μας λίγο από αυτό που χαίρονται και νοιώθουμε τι νοιώθουν.
Κλείνοντας αν μπορώ να πώ κλείνει αυτή η ενότητα θέλω να πώ δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στον xwmatino.gr που με γνώρισε στον Λώρη.Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Αρη και τον Ελ-έμ για την εμπειρία ζωής που μου πρόσφεραν και στο ότι πάνω από όλα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ που αγαπάνε αυτό που κάνουν είτε αυτό είναι αγώνας είτε είναι μια απλή εκδήλωση.Αρη-Λώρη να σας έχει ο Θεός καλά να κάνετε πάντα αυτό που ξέρετε να κάνετε με ότι καλλύτερο αμάξι σε κάθε αγώνα μπορείτε να έχετε να χαιρόσαστε πρώτα απόλα εσείς τον αγώνας σας για να σας χαιρόμαστε και εμείς μέσα στις ειδικές.
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ.
-
ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ,ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ειχες δεν ειχες μας κ@υλωσες βραδιατικα
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ,ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Tι να πώ μένω κατάπληκτος
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
ειχες δεν ειχες μας κ@υλωσες βραδιατικαΣυνονόματε μακάρι να το ζήσεις κάποια στιγμή.Θα πουλήσεις τι ιχ evo για να πάρεις αγωνιστικό evo και ποιός με σώζει από την Μαρίνα μετά.
-
μην παιζεις με τον πονο μου γιατι την κυριακη χτυπησε το τηλεφωνο και μου εκανε προταση φιλος να παμε να γραψουμε και να τρεξω συνοδηγος με μητσο Α 6αρι στο παλλαδιο
-
Ε πήγαινε, τι περιμένεις ?
-
nass αυτα ειναι ΑΚΡΩΣ επικυνδινα σπορ!!
και αμα σου αρεσει???????
τι κανεις μετα?????
αν δεν ''εχεις'' πας και βοηθας τον φιλο σου με αλλον τροπο πολυ πιο χρησιμο.
ασε που ειναι πρωταρης και σιγουρα θα του ειναι χρησιμος καποιος πιο εμπειρος σε γραπτα και διαβασμα.
το 91 σε ενα ραλλυ σπριντ αργους ηταν η πρωτη μου φορα
σαν συνοδηγος με ενα πισωκινητο σταρλεταπο διαβασμα χαλια καταφερα και χαθηκα μεσα σε 5 χιλιομετρα 3 φορες
για αυτο σου λεω ασε
Στο δεξι μπακετ του Α.Βωβου.