-
Ας προτεινει ο καθενας το setup του για οποια πιστα θελει για το παιχνιδι F1 Challenge 99-02
-
Ας προτεινει ο καθενας το setup του για οποια πιστα θελει για το παιχνιδι F1 Challenge 99-02
-
-
Και πώς μπορώ να το προτρείνω? Δεν σκοπεύω να γράψω ολόκληρη στήλη της ρύθμισης μου.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Και πώς μπορώ να το προτρείνω? Δεν σκοπεύω να γράψω ολόκληρη στήλη της ρύθμισης μου.Μπορεις να ανεβασεις το αρχειο **Setup_ονομα πιστας **σε καποια σελιδα στο Ιντερνετ, μαζι με ενα link και οποιος ενδιαφερεται να το κατεβαζει και να το δοκιμαζει.
-
Ο χρήστης 206XSTELIOS έγραψε:
Και πώς μπορώ να το προτρείνω? Δεν σκοπεύω να γράψω ολόκληρη στήλη της ρύθμισης μου.
Μπορεις να ανεβασεις το αρχειο **Setup_ονομα πιστας **σε καποια σελιδα στο Ιντερνετ, μαζι με ενα link και οποιος ενδιαφερεται να το κατεβαζει και να το δοκιμαζει.
Είμαι μπούφος φίλε. Δεν ξέρω να το κάνω.
-
Από προσωπική εμπειρία που έχω με το συγκεκριμένο παιχνίδι, μπορώ να πω ότι το καλύτερο στήσιμο ενός μονοθεσίου είναι αυτό που φτιάχνεις ο ίδιος για τον εαυτό σου. Γι αυτό άλλωστε και στη πραγματικότητα κανένας δεν αντιγράφει τον άλλον όσον αφορά το στήσιμο και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κάθε ένας έχει ξεχωριστό στυλ. Το ίδιο λοιπόν συμβαίνει και στο f1 challenge. Έχω δώσει setups εδώ και εκεί και μου έχουν πει «καλά πως μπορείς και κάνεις τέτοιους χρόνους με αυτό το στήσιμο?». Η απάντηση είναι απλή αυτό το στήσιμο βολεύει το δικό μου οδηγικό στυλ.
Μπορώ όμως να σου πω τι κάνω για να πετύχω τέτοιους χρόνους όπως για παράδειγμα στο 2004mode στη Βραζιλία κάνω χρόνο 1.05.7 ή στην Αυστρία έχω κάνει 1.03.8.
Το 1ο πράγμα που κάνω είναι να δω τη μέγιστη τελική ταχύτητα του μονοθεσίου που έχει πετύχει το καλύτερο χρόνο στα ελεύθερα δοκιμαστικά. Από κει και πέρα δοκιμάζω λίγο υψηλότερη και λίγο χαμηλότερη τελική ταχύτητα για να δω τι βολεύει εμένα (ρυθμίζοντας ταυτόχρονα το κιβώτιο ταχυτήτων κάτι που πολλοί ξεχνούν να κάνουν μετά τις αλλαγές στις πτέρυγες), στη συνέχεια ρυθμίζω τα anti-roll bars και τη κατανομή στα φρένα. Από κει και πέρα συνεχίζω στα spring rates και όποιες αλλαγές κάνω φροντίζω να κρατάω backup το setup που έχω κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή το ταχύτερο χρόνο. Αυτό που με έκανε πολύ γρήγορο ήταν το γεγονός ότι συναγωνιζόμουν με παιδιά από το ίντερνετ και έχω μάθει πάρα πολλά…
-
Εγώ έχει 1 εβδομάδα που τρέχω στην Barcelona με το 2004RH και την McLaren και έχω κάνει 1:14.803 με 13 γυρούς βενζίνη.
Προσπαθώ να είμαι ανταγωνιστικός με το race setup κυρίως, παίζω αρκετά full race online. -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Εγώ έχει 1 εβδομάδα που τρέχω στην Barcelona με το 2004RH και την McLaren και έχω κάνει 1:14.803 με 13 γυρούς βενζίνη.
Προσπαθώ να είμαι ανταγωνιστικός με το race setup κυρίως, παίζω αρκετά full race online.1.10.8 έχω κάνει Ισπανία με Φεράρι με 3 γύρους καύσιμα. Αντε να μπουν κανά 2 ακόμα στο F1 challenge να κάνουμε πρωταθληματάκι να πωρωθούμε!
Setups