-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Golf 1.6 Sportline.....................21.150
Passat 1.6 Sportline.................22.400Καλά μόνο 1250 ευρά διαφορά? Γιατί έτσι?
-
έλα ντε, γιατί;
μήπως γιατί:
- Τιμολογούν το πασσάτ με μικρότερο περιθώριο κέρδους (από ότι για παράδειγμα το γκολφ);
- Τόσο αξίζει το πασσάτ;
- Τό γκολφ είναι υπερτιμολογημένο (για πολλούς γνωστούς/άγνωστους λόγους);
- Δε θέλουν ανταγωνισμό για το Α4 (και γενικότερα την άουντι; - βλέπε τιμές Α3 3π και 5π)
διαλέχτε...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
έλα ντε, γιατί;μήπως γιατί:
- Τιμολογούν το πασσάτ με μικρότερο περιθώριο κέρδους (από ότι για παράδειγμα το γκολφ);
- Τόσο αξίζει το πασσάτ;
- Τό γκολφ είναι υπερτιμολογημένο (για πολλούς γνωστούς/άγνωστους λόγους);
- Δε θέλουν ανταγωνισμό για το Α4 (και γενικότερα την άουντι; - βλέπε τιμές Α3 3π και 5π)
διαλέχτε...
Το κουτί 4 (σε μεγαλύτερο ποσοστό)
-
Θέλει πολλές σελίδες ανάλυση και marketing
-
Εγώ πάντως είδα σήμερα από κοντά το νέο passat. Το έκανε δοκιμή το in.gr (ηπήρχε αυτοκόλλητο στην προστινή πόρτα ). Από μπροστά είναι αρκετά πιό εντυπωσιακό, από πίσω πιό ήπιων τόνων..
Προσπάθησα να μιλήσω στο τύπο πο το οδηγούσε για να μου πει εντυπώσεις, αλλά δεν τον πέτυχα στο να βρεθώ πλάι του
-
Σκεφτείτε μόνο πόσο απαξιώνουν το πασσάτ...
Αυτομάτως, ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ θα βγουν να πουν ότι το πασσάτ είναι 'κακό' μέσα λόγω πολύ χαμηλής ποιότητας ( αλλιώς, πως δικαιολογείται αυτή η διαφορά με το γκολφ; ).
Και το θέμα είναι ότι αν το δεις λογικά θα πεις ότι έχουν δίκιο, καθώς, αν πάρεις 3 μέτρα λαμαρίνα μάρκας ΜΠΟΥΤ τύπου ΜΠΑΤ και πάρεις και 6 μέτρα λαμαρίνας μάρκας ΜΠΟΥΤ τύπου ΜΠΕΤ στην ίδια τιμή τότε τι θα πεις ότι ο τύπος ΜΠΕΤ είναι καλύτερης ποιότητας από τον τύπο ΜΠΑΤ ή το ανάποδο;Το κακόμοιρο το πασσάτ το σφάξανε στεγνά (αποκλειστικά και μόνο λόγω τιμολόγησης).
Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να πουλήσει 'ζεστά' λόγω της τιμής...
Άντε δλδ να βγάλεις άκρη...
-
Και γιατί να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο,η τιμή του πασσατ,να έχει μείνει σε τέτοια επίπεδα λόγω απόφασης της Ελληνικής αντιπροσωπείας (εν είδει προσφορών λανσαρίσματος) ,ή απλά για να μπεί δυναμικά στην αγορά και να χτυπήσει μοντέο ,6ρι...Εαν πχ είχε ταμπελάκι το σπορτλαϊν 24500,κανείς δεν θα παραπονιόταν,αλλα λιγότεροι θα αγόραζαν,όμως θα είμασταν όλοι σίγουροι για την ποιότητα,έτσι δεν είναι?
-
Να βάλω κι άλλους προβληματισμούς;
Συνήθως οι εκθέσεις Audi είναι δίπλα στις VW. Πάει κάποιος για το Α4 1.6 κι εντελώς τυχαία βλέπει δίπλα και το Passat (μιλάμε για οικογενειάρχη)
Με λιγότερα παίρνει τεράστιους χώρους, δυνατότερο κινητήρα, καλύτερο εξοπλισμό. Όσο και να θέλει το Audi, δεν θα το σκεφτεί ΕΣΤΩ και λίγο;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Να βάλω κι άλλους προβληματισμούς;Μπελάς έχεις γίνει
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Εαν πχ είχε ταμπελάκι το σπορτλαϊν 24500,κανείς δεν θα παραπονιόταν,αλλα λιγότεροι θα αγόραζαν,όμως θα είμασταν όλοι σίγουροι για την ποιότητα,έτσι δεν είναι?Μα... φυσικά! (καθώς τώρα το γκολφ είναι στο ίδιο κόστος)
Ομολόγησε: το διάβασες (και το κατάλαβες) το παράδειγμα με τις λαμαρίνες ή όχι;Να βάλω κι άλλους προβληματισμούς;
Συνήθως οι εκθέσεις Audi είναι δίπλα στις VW. Πάει κάποιος για το Α4 1.6 κι εντελώς τυχαία βλέπει δίπλα και το Passat (μιλάμε για οικογενειάρχη)
Με λιγότερα παίρνει τεράστιους χώρους, δυνατότερο κινητήρα, καλύτερο εξοπλισμό. Όσο και να θέλει το Audi, δεν θα το σκεφτεί ΕΣΤΩ και λίγο;
βρε lkar αφού είπαμε (πιο πριν, σε άλλα νήματα, σε άλλες εποχές, γιου νέιμ ιτ), ΑΛΛΟ* Άουντι, ΑΛΛΟ* ΦολκσΒάγκεν, ΑΛΛΟ* Σέατ, ΑΛΛΟ* Σκόντα, ΑΛΛΟ* Μπέντλεϊ, ΑΛΛΟ Λαμποργκίνι, ΑΛΛΟ* Μπουγκάτι... ( το ίδιο και το αυτό είναι όλα αυτά; )
*Βρε μπας και λέγοντας ΑΛΛΟ εννοούν τάργκετ γκρούπ;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Να βάλω κι άλλους προβληματισμούς;Συνήθως οι εκθέσεις Audi είναι δίπλα στις VW. Πάει κάποιος για το Α4 1.6 κι εντελώς τυχαία βλέπει δίπλα και το Passat (μιλάμε για οικογενειάρχη)
θα το σκεφτει αλλα παλι audi θα αγορασει.το ειχα και εγω στο μυαλο μου μηπως να το περιμενα,αλλα............δεν μου εκανε αυτο το κλικ ειναι σαν την γυναικα,αμα δεν σου κανει κλικ τι να την κανεις?
-
παντως για την διαφορα στις τιμες αναμεσα στο πασσατ και το Α4 υπηρχε ανεκαθεν,και ο κοσμος ειδαμε τι επελεγε
τωρα για γκολφ και πασσατ απο οτι θυμαμαι και στην προηγουμενη γενια οι τιμες τους ηταν πολυ κοντα,αρα γιατι τοσος θορυβος για το τιποτα?την ιδια συζητηση θα κανουμε και μετα απο 3-4 χρονια οταν θα αλλαξουν τα μοντελα και παλι θα λεμε'δεν θα δελιαστει καποιος οικογενειαρχης'? -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
3 μέτρα λαμαρίνα μάρκας ΜΠΟΥΤ ΜΠΑΤ ΜΠΟΥΤ τύπου ΜΠΕΤ ΜΠΕΤ ΜΠΑΤ ή το ανάποδο;Ομολογώ ότι δυσκολεύτηκα λίγο αλλα τελικά συνειδητοποίησα το βαθύτατο νόημα.Τεσπα αστειεύομαι,δεν πιστεύω να ενοχλήθηκες που διατύπωσα το λαμαρινάδικο παράδειγμα σου,με απλά λογάκια?
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
3 μέτρα λαμαρίνα μάρκας ΜΠΟΥΤ ΜΠΑΤ ΜΠΟΥΤ τύπου ΜΠΕΤ ΜΠΕΤ ΜΠΑΤ ή το ανάποδο;
Ομολογώ ότι δυσκολεύτηκα λίγο αλλα τελικά συνειδητοποίησα το βαθύτατο νόημα.Τεσπα αστειεύομαι,δεν πιστεύω να ενοχλήθηκες που διατύπωσα το λαμαρινάδικο παράδειγμα σου,με απλά λογάκια?
αν είναι δυνατόν να ενοχληθώ!
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
θα το σκεφτει αλλα παλι audi θα αγορασει.το ειχα και εγω στο μυαλο μου μηπως να το περιμενα,αλλα............δεν μου εκανε αυτο το κλικ ειναι σαν την γυναικα,αμα δεν σου κανει κλικ τι να την κανεις?
αντίθετα καμία σχέση γυναίκα με αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
για το κλικ μιλαμε ικαρ.ξεκολλα επιτελους,μην γινεσαι γραφικος
επιτελους.
ειμαστε σε αγιες μερες αλλιως θα σε απαντουσα αλλιως -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
επιτελους.
ειμαστε σε αγιες μερες αλλιως θα σε απαντουσα αλλιωςστο κλικ αναφέρομαι κι εγώ.
Απειλή ήταν;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
επιτελους.
ειμαστε σε αγιες μερες αλλιως θα σε απαντουσα αλλιωςστο κλικ αναφέρομαι κι εγώ.
Απειλή ήταν;
παρτο οπως θελεις,απλα παψε να ακολουθεις οτι γραφω και να μου πας κοντρα.
-
(giatros) (Ikar)
Τιμές Passat