-
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Εγω ειδα σημερα ενα εδω στην Αθηνα, χρωμα ασημι. Παρα πολυ ωραιο ειδικα στο εμπρος μερος.και ωραιο είνια, και μεγάλο είναι
και θα πουλήσει όπως όλα τα πασσατ.Του Ελληνα του αρέσουν οι Λιμο.....
Τωρα αν ειναι το καλυτερο...
Δεν τους ενδιαφέρει αυτούς που το αγοράζουν.
Πολλες φορες αγοράζεις ενα αμαξι ... οπως ακουσα και σε ταινια γιατι χωράει 5 πτωματα μεσα... (ξαναλυσετο) ή γιατι χωραει 10 αρνια (πρόσφατα στο χωριο μου)Καλη Κυριακή
-
καλο ειναι απο μπροστα ασχημουτσικο ομως απο πισω,οπως και η 3 που ειδα χτες.
Ας αφησουμε τον χρονο να δειξει ποσο καλο θα ειναι
οφειλουμε παντως να πουμε οτι το νεο πασσατ ειναι φτιαγμενο απο την αρχη -
Παιδιά την τιμή του Passat την έχω ψάξει πολύ. Η αντιπροσωπεία το πουλάει 2.500 ευρώ πιο φτηνά από ότι θα έπρεπε. Απλά σας αναφέρω για απόδειξη ότι το Golf είναι 600 ευρώ πιο ακριβό εδώ απο Γερμανία ενώ αντιθέτως το Passat είναι 2.500 ευρώ πιο φτηνό. Μπείτε στο http://www.volswagen.de και θα δειτε. Είναι πολιτική της εταιρείας για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό (Mondeo, Laguna)
-
μπορει ομως το συγκεριμενο μοντελο να μην διατιθετε στην αγορα και απλα να ειναι εκει για διαφημιστικους λογους και ως θελγιτρο για να τραβιξει τον αγοραστη στην αντιπρωσοπια τους.
-
απο εμφανιση εντυπωσιακό θυμιζει Faethon δεν βρισκετε;
Και η τιμη δεν ειναι κακη για fsi κινητήρα το αγοράζεις ελάχιστα ακριβότερα απο golf fsi.
Βεβαια κορυφάιο value for money modeo 2.0 145 ιπποι 20.000!! -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
παρτο οπως θελεις,απλα παψε να ακολουθεις οτι γραφω και να μου πας κοντρα.
εξαρτάται τι γράφεις. Αν υποστηρίζεις ότι το Α4 1.6 είναι γρήγορο, φυσικά και θα σου πάω κόντρα (όπως και άλλοι)
Και εγώ και εγώ
-
Η διαφημηση του νεο Passat παντως μου εκανε μεγαλη εντυπωση. Στην αρχη νομιζα οτι ηταν διαφημηση του Phaeton.
Τοσο μεγαλο μου φανηκε. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Η διαφημηση του νεο Passat παντως μου εκανε μεγαλη εντυπωση. Στην αρχη νομιζα οτι ηταν διαφημηση του Phaeton.
Τοσο μεγαλο μου φανηκε.Δε σου φανηκε.
Ειναι μεγαλο -
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
παρτο οπως θελεις,απλα παψε να ακολουθεις οτι γραφω και να μου πας κοντρα.
εξαρτάται τι γράφεις. Αν υποστηρίζεις ότι το Α4 1.6 είναι γρήγορο, φυσικά και θα σου πάω κόντρα (όπως και άλλοι)
Και εγώ και εγώ
την απαντηση σου την εχεις παρει με pm
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ειναι μεγαλοΕγώ που το είδα από κοντά δεν μπορώ να πω ότι είναι τόσο μεγάλο όσο στην διαφήμιση...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ειναι μεγαλοΕγώ που το είδα από κοντά δεν μπορώ να πω ότι είναι τόσο μεγάλο όσο στην διαφήμιση...
4,8 μέτρα είναι. Όσο μία E-Class
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Χμμμ.... φλερτάρει με Α6
Εσωτερικός ανταγωνισμός με Α4 ή Α6 ? (βάσει μήκους)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
...καλοί οι αριθμοί αλλά δεν είναι κ το τεράστιο.
Δεν ξέρω μιλάω πάντα προσωπικά όπως το είδα παρκαρισμένο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...καλοί οι αριθμοί αλλά δεν είναι κ το τεράστιο.
Δεν ξέρω μιλάω πάντα προσωπικά όπως το είδα παρκαρισμένο.
φερτε μια limo ρε παιδια
-
Εμένα πάντως που το είδα στην διαφήμιση, μου άρεσε πολύ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φιλε μου θυμιζεις ενα φίλο μου που ότι και να του πουνε του φαινεται μικρο
Καταλαβαινεις τι εννοω....οχι και δεν ειναι μεγαλο.
Θυμίσου. Μιλαμε για 1600 κυβικά -
Kαλά ντε μην με φάτε μιλάω προσωπικά!
Εσείς το έχετε δει από κοντά ή μιλάτε βάσει της διαφήμισης που είδατε...;
Δεν είναι τόσο τέρας όσο δείχνει στην διαφήμιση πώς να το πω αλλιώς...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kαλά ντε μην με φάτε μιλάω προσωπικά!Εσείς το έχετε δει από κοντά ή μιλάτε βάσει της διαφήμισης που είδατε...;
Δεν είναι τόσο τέρας όσο δείχνει στην διαφήμιση πώς να το πω αλλιώς...
Θα συμφωνήσω με το Σάββα !
Το έχω δει από κοντά στο δρόμο σε test drive του in.gr. Δείχνει αρκετά πιό εντυπωσιακό από το προηγούμενο ειδικά από μπροστά χωρίς πραγματικά να μπορείς να καταλάβεις διαφορά στις διαστάσεις εύκολα. Η τηλεόραση δεν είναι ότι καλύτερο για να διαπιστώσεις τις διαστάσεις ενός αντικειμένου, έτσι και αλλιώς
Ίσως το γεγονός ότι το έχουμε στο μυαλό μας ότι μοιάζει με το Phaeton, να μας μπερδεύει λιγάκι
-
ποσο θα κοστιζει?
-
Από 20.200-22.400 (εκδόσεις 1,6) και 26.300-30.690 (εκδόσεις 2,0).
Ή διαφορετικά, αν κάποιος δεν μπορεί/θέλει να πάει σε δίλιτρο, τότε πρέπει ν'αναρρωτηθεί αν 115 ίπποι μπορούν να τραβήξουν ικανοποιητικά για ένα μέσο οδηγό 1350 κιλά. Νομίζω ότι μπορούν, αν και θα ήταν καλό να υπήρχε και 1,8 με 120-125 ίππους για να είμαστε ΟΚ.
Η ουσία είναι ότι με εικοσικάτι χιλιάρικα παίρνεις μια κομψή λιμουζίνα με καλό εξοπλισμό (με τα μειονεκτήματα της αντιπροσωπείας VW και των κινητήρων της, μην ξαναλέμε ποια).
Τιμές Passat