-
-
πως διαολο χωρεσε στην λεκανη δεν καταλαβαινω,αλλα την εχει ακουσει!
φανταστικό!!
Να το χαιρεσαι κι ας κάνει το σπίτι χάλια!! Είναι κουκλι!!
(ο δικός μου είναι ο πιο ωραιος αλλά και τα δικά σας καλά ειναι )
Προχτες που βλέπαμε F1 (εγω έβλεπα κι ο πατερας μου γκρίνιαζε γιατι ήθελε να δει ενα DVD με κουνουπια - τι ενδιαφερον έχουν τωρα όλα αυτα τα ντοκιμαντερ ο Θεός κι η ψυχή του) και με το που βγαίνει ο Κιμι πρώτος από τα πιτ πεταγομαι πανω αρχιζω και σκουζω, τρομάζει το σκυλί (σου λέει μας την πέσανε) αρχιζει και γαυγίζει και τρεχει, ρίχνει τον καφε του πατερα μου σηκώνεται ο αδερφος μου αρχιζει τις φωνες (με το κωλοσπιτο κανένας δεν μπορεί να κοιμηθεί.. τιιιιιιιιιι κερδίζει ο Κιμι- σκασε Ραμση) και σε μια άκρη είναι η μάνα μου που διαβάζει εφημερίδα και μας κοιτάει αταραχη. Ερχομαι λοιπόν να καταλήξω ότι μπορεί να μην έχουμε εκπαιδευσει το σκυλί που κάνει σα χαζό, αλλά έχουμε τουλάχιστον εκπαιδευσει τη μανα μας
-
τους χαιρετισμους μας στη μαμα σας..
-
-
Μου θυμιζει τον ratanplan..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μου θυμιζει τον ratanplan..σωστοοος , ιδια νοημοσηνη.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
πως διαολο χωρεσε στην λεκανη δεν καταλαβαινω,αλλα την εχει ακουσει!
φανταστικό!!
Να το χαιρεσαι κι ας κάνει το σπίτι χάλια!! Είναι κουκλι!!
(ο δικός μου είναι ο πιο ωραιος αλλά και τα δικά σας καλά ειναι )
Προχτες που βλέπαμε F1 (εγω έβλεπα κι ο πατερας μου γκρίνιαζε γιατι ήθελε να δει ενα DVD με κουνουπια - τι ενδιαφερον έχουν τωρα όλα αυτα τα ντοκιμαντερ ο Θεός κι η ψυχή του) και με το που βγαίνει ο Κιμι πρώτος από τα πιτ πεταγομαι πανω αρχιζω και σκουζω, τρομάζει το σκυλί (σου λέει μας την πέσανε) αρχιζει και γαυγίζει και τρεχει, ρίχνει τον καφε του πατερα μου σηκώνεται ο αδερφος μου αρχιζει τις φωνες (με το κωλοσπιτο κανένας δεν μπορεί να κοιμηθεί.. τιιιιιιιιιι κερδίζει ο Κιμι- σκασε Ραμση) και σε μια άκρη είναι η μάνα μου που διαβάζει εφημερίδα και μας κοιτάει αταραχη. Ερχομαι λοιπόν να καταλήξω ότι μπορεί να μην έχουμε εκπαιδευσει το σκυλί που κάνει σα χαζό, αλλά έχουμε τουλάχιστον εκπαιδευσει τη μανα μας
και ο father ομως εκπαιδευμενος φανηκε....δεν ειπε τπτ για τον καφε!
ammophila ειναι τρελααααααααααααααααααααααααααααααα ζωη να έχει...και εσεις υπομονη!
-
Ο χρήστης ammophila έγραψε:
σωστοοος , ιδια νοημοσηνη.
-
+brera.
-
Ντααααααααααααααααααααααααααααξ............ουτε σε αυτο το τοπικ δλδ δεν υπάρχει ιχνος ζωοφιλίας
Μεχρι και η φούνις τρομαζει το σκυλακι της...του τσιριζει και το βάζει να βλέπει και τον κοκκινοτριχη τις κυριακές!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
εννοουσα εμενα, εγω δουλευω αυτος γκομενιζει και κανει μπανια. ποιος ειναι ο rattanplan
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ντααααααααααααααααααααααααααααξ............ουτε σε αυτο το τοπικ δλδ δεν υπάρχει ιχνος ζωοφιλίαςEλα ρε αφου ξερεις οτι ολοι σε αγαπαμε..
ammophila :Ο αποπανω σου..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ντααααααααααααααααααααααααααααξ............ουτε σε αυτο το τοπικ δλδ δεν υπάρχει ιχνος ζωοφιλίας
Eλα ρε αφου ξερεις οτι ολοι σε αγαπαμε..
ammophila :Ο αποπανω σου..
Συμφωνώ με τουρμπάτο-πασκουάλε. Όλοι αγαπάνε τον χαζό του χωριού.
-
... ποιος ειναι ο rattanplanΤο καλύτερο σκυλάκι του forum
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
... ποιος ειναι ο rattanplan
Το καλύτερο σκυλάκι του forum
το πιο χαζό σκυλάκι του forum
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ντααααααααααααααααααααααααααααξ............ουτε σε αυτο το τοπικ δλδ δεν υπάρχει ιχνος ζωοφιλίαςΜεχρι και η φούνις τρομαζει το σκυλακι της...του τσιριζει και το βάζει να βλέπει και τον κοκκινοτριχη τις κυριακές!
εγω παντος παιδι, εννουσα τον one and only rattanplan
-
Ναι ρε φιλε δεν σε παρεξηγώ εσένα...τα αλλα τα τσοχλάνια όμως.............
-
-
ratanplan εισαι πολυ γλυκο σκυλακι!!!
-
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?