-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
μια γνωστή αγόρασε ένα κουνέλι
Μπορεί κάποιος γνώστης να μου δώσει κάποιες βασικές πληροφορίες-'οδηγίες' ?
Ευχαριστώ
Πολύ βρωμάνε τα μαμημένα. Θα το διαπιστωσει τόσο αυτη,όσο και όσοι θα την επισκέπτονται στο σπίτι
Πές της να το....πνίξει.
Και στη βεραντα να το εχει παλι θα εχει προβλημα μυριζουν τα ουρα του πολυ εντονα
Ακριβώς έτσι! Εχω ...υιοθετήσει κι εγώ το κουνέλι που ήδη είχε η κοπέλα μου! Καταρχήν, έχει μπόλικο γέλιο, δεν μπορώ να πω και σίγουρα είναι πολύ χαριτωμένο ζωάκι! Θα ήταν καλύτερο, αν ήταν πιο ήμερο, αλλά πρέπει να το πάρεις από πολύ μικρό για να το εκπαιδεύσεις κατάλληλα.
Παρατηρήσεις:- Τα ούρα του μυρίζουν πολύ και μαζί μυρίζει και το κουνελάκι,γιατί πατάει πάνω τους. Η μόνη λύση εκτός από το...πνίξιμο, είναι το να στρώνεις το κλουβάκι του κάθε μέρα με καινούριες εφημερίδες και να πετάς τις παλιές. Πριν στρώσεις τις νέες, καθαριότητα στον πάτο του κλουβιού με κάποιο καθαριστικό για να φύγει η υπόλοιπη μυρωδιά.
- Να το βγάζεις λίγο έξω, αλλά όχι ελεύθερο, γιατί ρημάζει τα πάντα! Μου έχει δαγκώσει καλώδια, καναπέ, το λάστιχο από το πλυντήριο (το έβαζα στο μπάνιο ο άφρων! ) κλπ κλπ. Δεν φταίει αυτό καθώς είναι τρωκτικό. Γι' αυτό το λόγο πρέπει να του βάζεις κάτι να μασάει που και που εκτός από το φαγητό...
- Φαγητό σχεδόν πάντα ξηρά τροφή, αλλά που και που του δίνω και κανένα μαρούλι ή φρουτο, το λυπάμαι να τρώει μόνον ξηρά τροφή ! Βέβαια αυτό δεν έχει πρόβλημα είπαμε, τρώει τα πάντα!
-
-
Ρε μανία με την αναπαραγωγή...
-
-
Ρε για τις φωτό που βάζεις μιλάω! Όλες σε φάση Κάμα Σούτρα είναι!
-
-
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Κριμα το ονομα που κουβαλας , σου επεσε πολυ βαρυ φαινεταιχαχαχαχαχα...ατιμε καπου με ξερεις εσυ..θα σε βρω που θα παει...
-
-
-
Για χρόνια ολόκληρα είχε ενας γείτονας παρεα,ενα γερμανικό λυκόσκυλο (αρσενικο και πολύ μεγαλο ζωο) και εναν γάταρο καλοταισμένο.
Για χρόνια ήτανε φίλοι,ζούσανε στο ίδιο σπίτι,μέχρι που τρωγανε απο το ίδιο πιάτο.
Αλλά μια μέρα,ο λύκος κυνηγησε τον γατο (ο γατος βούτηξε απο το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου πάνω στην απόγνωσή του,και δεν έπαθε το παραμικρο),και μόλις τον ξαναφερε η κόρη της οικογένειας στο σπίτι,ο σκύλος τον τσακωσε και τον έπνιξεΙσως να βγηκε η προαιώνια εχθρα των δύο ειδων στο προσκήνιο,ίσως και ο λύκος να έπνιγε το δεύτερο ζωο ακόμα κι'άν ήταν άλλος σκύλος.Ποιός ξερει.
-
Για χρόνια ολόκληρα είχε ενας γείτονας παρεα,ενα γερμανικό λυκόσκυλο (αρσενικο και πολύ μεγαλο ζωο) και εναν γάταρο καλοταισμένο.
Για χρόνια ήτανε φίλοι,ζούσανε στο ίδιο σπίτι,μέχρι που τρωγανε απο το ίδιο πιάτο.
Αλλά μια μέρα,ο λύκος κυνηγησε τον γατο (ο γατος βούτηξε απο το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου πάνω στην απόγνωσή του,και δεν έπαθε το παραμικρο),και μόλις τον ξαναφερε η κόρη της οικογένειας στο σπίτι,ο σκύλος τον τσακωσε και τον έπνιξεΙσως να βγηκε η προαιώνια εχθρα των δύο ειδων στο προσκήνιο,ίσως και ο λύκος να έπνιγε το δεύτερο ζωο ακόμα κι'άν ήταν άλλος σκύλος.Ποιός ξερει.
[/url:3utlc6c2]
-
Ρε συ, τι θα γίνει με την περίπτωσή σου, τη βρίσκεις με φωτός ζώων σε αναπαραγωγή?
ή σε προσπάθεια αναπαραγωγής...
-
-
-
Τελικά το κόλλημα με τα κουκουνάρια το χουν κιάλλοι όχι μόνο το δικό μου χαζό κουτάβι!!
-
Ναι το εχω και εγω
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ναι το εχω και εγωΝα το κοιταξεις πριν χαλάσεις τα δόντια σου!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Προετοιμάζομαι κι εγώ για κάτι τέτοιο και έχω καταλήξει εδώ : http://www.berner.org Ενας απο τους πιο προστατευτικούς σκύλους με τα παιδιά και πραγματικά υπομονετικός μαζί τους σε σημείο ...αηδίας Είναι όμως απίθανο να βρεις καλό δείγμα στην Ελλάδα.
Πάλι σκύλο θα πάρεις ρε;Πόσα θα έχεις;Πάρε κανένα να σε ανεβάζει στη Στύγα και άσε τους άλλους να περιμένουν στην ουρά!Θα γλυτώνεις και την κάρτα!!!!
Διαβάζοντας προσεκτικά τι θέλεις και τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις , η επιλογή σου μπορεί άνετα να είναι αυτή : GOLDEN RETRIEVER
Υπάρχουν αρκετά καλά εκτροφεία αυτής της ράτσας στην Ελλάδα και μπορείς να βρεις πραγματικά πολύ καλό σκύλο
Πολύ καλά σκυλιά,αλλά για κυνηγούς.Συγγνώμη,αλλά κρίμα τέτοια σκυλιά να ταλαιπωρούνται σε καθήκοντα babysitter.Αν σκέφτεται ο φίλος και το κυνήγι ναι.Είναι ότι πρέπει για επαναφορά.Αν και δε φερμάρουν.Περιμένω να ζευγαρώσει ένας φίλος τη σκύλα του και να πάρω κουτάβι.Αλλά για κυνήγι.Θέλουν συνεχή άσκηση.Σε μικρές αυλές και διαμερίσματα παχαίνουν υπερβολικά.
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Πολύ καλά σκυλιά,αλλά για κυνηγούς.Συγγνώμη,αλλά κρίμα τέτοια σκυλιά να ταλαιπωρούνται σε καθήκοντα babysitter.Αν σκέφτεται ο φίλος και το κυνήγι ναι.Είναι ότι πρέπει για επαναφορά.Αν και δε φερμάρουν.Περιμένω να ζευγαρώσει ένας φίλος τη σκύλα του και να πάρω κουτάβι.Αλλά για κυνήγι.Θέλουν συνεχή άσκηση.Σε μικρές αυλές και διαμερίσματα παχαίνουν υπερβολικά.
Τα περισσότερα πλέον προέρχομενα απο σκύλους καλλιστείων και εκθέσεων,έχουν χασει αρκετα απο τον κυνηγετικό τους χαρακτηρα.Ελάχιστοι κυνηγοί χρησιμοποιούνε άλλωστε (εξειδικευμένους) σκύλους επαναφορας.
Το ίδιο συνέβη και στα κόκερ,τα οποία πλέον δεν κυνηγάνε.Ειναι σκύλοι συντροφιάς με κυνηγετικό παρελθόν.Και αυτα εξειδικευμένα επαναφορας,σαν τα ριτρήβερ.Εαν βεβαια οι γονείς ήταν κυνηγοι,τοτε τα πραγματα αλλάζουν.
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?