-
Τελικα ειμαστε πολλοι.......
Μια παρατηρηση μονο.... θελω να πιστευω οτι οποιοι εχετε σκυλιά γατιά ΔΕΝ ΜΕΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, με εκνευριζει αφανταστα να βλεπω κοσμο να διατηρει ζωα σε πολυκατοικιες και να μην σεβεται τους αλλους ενοικους και να τα πηγαινουν να κανουν τις βρωμιες τους στα παρκα και στα πεζοδρομια.
Στο θεμα μας τωρα , εγω διατηρω ενυδρειο 120 λιτρα που το περιποιουμε και το φροντιζω ιδιαιτερα, ειναι το χομπυ μου, εχω γινει και μελος στο 'Πανελληνιο Συλλογο Φιλων Ενυδρειου'.
Φιλε taurus, δεν εισαι ο μονος.....
-
Αηδόνι 8 χρονών ημι-άγριο με πολλές βόλτες εντός σπιτιού και μία εκτός στο ενεργητικό του. Όνομα: Μανώλης
Να σου ζήσει ο Μανώλης!!! Για δώσε καμιά πληροφορία παραπάνω για το αηδονάκι σου γιατί θα'θελα να πάρω ένα στη κοπελιά μου.
Σφυρίζει ωραία,σφυρίζει αρκετά,πόσο ζεί,μπορώ να βρώ εύκολα στην αγορά???
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Τελικα ειμαστε πολλοι.......Μια παρατηρηση μονο.... θελω να πιστευω οτι οποιοι εχετε σκυλιά γατιά ΔΕΝ ΜΕΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, με εκνευριζει αφανταστα να βλεπω κοσμο να διατηρει ζωα σε πολυκατοικιες και να μην σεβεται τους αλλους ενοικους και να τα πηγαινουν να κανουν τις βρωμιες τους στα παρκα και στα πεζοδρομια......
Προσωπικά και για τα σκυλιά πάντα (οι γάτες έχουν τον χώρο τους πάντα κ είναι πολύ καθαρές ) όταν τα έχω Αθήνα είναι σε μονοκατοικία με μεγάλη αυλή
Όταν είναι Πάτρα είναι μεν σε διαμέρισμα, αλλά στην Παραλία που μένω έχει 2-3 αλάνες χωμάτινες οπότε no prob. χώρια που τα ανεβάζω κ στο κτήμα για να τρέξουν κ να παίξουν!Πάντως εδώ Αθήνα εκτός από τα ζώα που παρκάρουν στο παρκινγκ κ με κλείνουν όντως πολλοί τα αφήνουν να κάνουν τις ανάγκες τους επίσης εκεί με αποτέλεσμα να είμαστε όλο στο 'μάζεμα'...
-
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Αηδόνι 8 χρονών ημι-άγριο με πολλές βόλτες εντός σπιτιού και μία εκτός στο ενεργητικό του. Όνομα: Μανώλης
Να σου ζήσει ο Μανώλης!!! Για δώσε καμιά πληροφορία παραπάνω για το αηδονάκι σου γιατί θα'θελα να πάρω ένα στη κοπελιά μου.
Σφυρίζει ωραία,σφυρίζει αρκετά,πόσο ζεί,μπορώ να βρώ εύκολα στην αγορά???
Ευχαριστώειχα την εντυπωση οτι δεν μπορουν να ζησουν σε κλουβια, για δωσε πληροφοριες!
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Τελικα ειμαστε πολλοι.......Στο θεμα μας τωρα , εγω διατηρω ενυδρειο 120 λιτρα που το περιποιουμε και το φροντιζω ιδιαιτερα, ειναι το χομπυ μου, εχω γινει και μελος στο 'Πανελληνιο Συλλογο Φιλων Ενυδρειου'.
και εγω ειχα ενα ενυδρειο 80 λιτρων,αλλα τωρα πια εχουν μεινει μονο τα γυαλια.πρεπει να το ξανακανω.μιας και ξερεις περισσοτερα ειναι δυνατον σε τετοιο ενυδρειο να βαλω αλλα ψαρια εκτος απο τροπικα?
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Τελικα ειμαστε πολλοι.......
Στο θεμα μας τωρα , εγω διατηρω ενυδρειο 120 λιτρα που το περιποιουμε και το φροντιζω ιδιαιτερα, ειναι το χομπυ μου, εχω γινει και μελος στο 'Πανελληνιο Συλλογο Φιλων Ενυδρειου'.
και εγω ειχα ενα ενυδρειο 80 λιτρων,αλλα τωρα πια εχουν μεινει μονο τα γυαλια.πρεπει να το ξανακανω.μιας και ξερεις περισσοτερα ειναι δυνατον σε τετοιο ενυδρειο να βαλω αλλα ψαρια εκτος απο τροπικα?
Οι επιλογες σου ειναι οι εξης ....θαλλασινα, τροπικα ή κρυου νερου.
Θαλασινα ξεχνατο μεγαλο κοστος εξοπλισμου ιδιαιτερες γνωσεις και αλλα πολλα.
Με τον ορο τροπικα εννοουμε ολα τα ψαρια γλυκου νερου που ζουν σε θερμοκρασιες >25 βαθμων , δλδ απο δισκους μεχρι ωοτοκα και ζωοτοκα.Κρυου νερου ειναι τα χρυσοψαρα αλλα τα 80 λιτρα ειναι πολυ λιγα μιας και αυτα μεγαλωνουν ως 80 εκατοστα.
Υπαρχει forum του συλλογου που θα σε βοηθησει παρα πολυ αν θελεις να ξεκινησεις ενυδρειο με πολλες πληροφοριες για αρχαριους ανα θεμα.
Φυσικα, οτι θελεις μπορω να σε βοηθησω ευχαριστως.
-
Εγώ κατοικίδιο στο σπίτι δεν έχω (no κήπος γαρ) αλλά στο χωριό μας έχουμε μια γάτα χωρίς όνομα (και κάθε χρόνο τα παιδιά της ).
Μόνη της ήρθε μια μέρα για να φάει την ώρα που ταίζαμε έναν σκύλο, ψιλοερχόταν και την επόμενη χρονιά (για καλοκαίρια μιλάμε) ξαναήρθε (για φαί πάντα), καλοέμαθε, και μένει πια τριγύρω από το σπίτι μας!!!
(BTW οι γάτες δε γενούν μια φορά το χρόνο; Γιατί η δικιά μας κάνει παιδάκια δύο φορές το χρόνο... Μάλλον δεν ξέρει τι άλλο να κάνει... ή είναι η πό**η-γάτα του χωριού, μια φορά ο θείος μου την είδε με 5 (πέντε) γάτΟΥΣ τριγύρω )Αν είχα κατοικίδιο στην Αθήνα, γάτα και με διαφορά. Οι σκύλοι με εκνευρίζουν...
-
Και με δικιά του σελίδα στο ίντερνετ!
http://www.skogkatt.co.uk/maelstrom/kvaerner/index.htm
Και για να σας θυμίσω
-
εγω εχω την τυχη να εχω την ferrari των σκυλιών, όπως έγραφε και ένα περιοδικό σκύλων. βελγικος ποιμενικος!!!!!!!!!!!!!!!
-
Τα αηδόνια αυτά είναι όπως είπα ημι-άγρια. Τα άγρια, δεν το συζητώ δε μένουν σε κλουβί, ούτε σε δωμάτιο καν. Τα συγκεκριμένα είναι εξημερωμένα, είναι ωδικά (η μάλλον παρα είναι). Γενικά σε μεγάλη φασαρία (π.χ. 3-4 άτομα που συζητάνε) πάντα βάζει μπρος και διακόπτει. Έχει τρελή φωνή (άυριο θα προσπαθήσω να κάνω επισύναψη και ένα mp3 που τον έχω γράψει). Μεγάλο ρεπερτόριο. Στη ξάνθη έχω σταμπάρει 4-5 μόνο. Πριν 4-5 χρόνια έφεραν ένα καράβι τέτοια τελευταία φορά. Τώρα δεν μπορώ να βρω..
Ζούνε 15 χρόνια κατά μέσο όρο, το πολύ 18.
Είναι αηδόνι και όχι διαστάυρωση, αφού θυμάμαι 5 χρόνια πριν που είχε κατέβει 5μιση τα χαράματα ένα άγριο από το δάσος (μισό χιλιόμετρο μακριά) και ενώ ξυπνούσε κατά τις 6μιση, έπιασε συζήτηση με το άγριο.
Η εμπειρία ήταν όταν μια μέρα πέρυσι έφυγε από το κλουβί, του οποίου η πόρτα ήταν ανοιχτή και μετά από περιήγηση σε όλο το τετράγωνο, σε 11 μπαλκόνια διαφορετικά, κατάφερα να το πιάσω σε ένα μπαλκόνι που είχε πλέγμα για να μην ανεβαίνει ο μικρός μπόμπιρας... Τον έπιασα 2 ώρες μετά.. Ουφ.. Ιδρώνω που το σκέφτομαι πάλι..
-
ο Ερμής μου!!
-
Γλυκούλης ο Ερμής!!!
Να σου ζήσει....γουστάρω πολύ να έχουνε τα ζωάκια αρχαία ονόματα -
Ιδού ο Λιάκος.
Δεν έχει πάρει χαμπάρι πως κάποτε γλύτωσε την ευθανασία και νομίζει πως είναι ο βασιλιάς των πάντων. Ειδικότητα του οι πόζες (αυτοδίδακτος).
Ως 'προστάτης οικογενείας'
Ως 'Κολοκοτρώνης' -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
...
Ως 'Κολοκοτρώνης'Για να ήταν ποιο 'φυσικός' 'Κολοκοτρώνης' θα έπρεπε να είχε κ το πόδι σηκωμένο κ να..... 'δείχνει'
μπουάχαχαχα!!!Υπέροχος πάντως Μάνο
-
φίλε Σταύρο ευχαριστώ. όχι μόνο τα ζωάκια , αλλά όλοι οι ¨ελληνες θα έπρεπε να έχουμε Ελληνικά ονόματα και όχι ΕβραΪκά, αλλά αυτό είναι μία άλλη συζήτηση.
Ο Λιάκος απίστευτες πόζες;;;!! -
Ο χρήστης stratospuma έγραψε:
...
Ο Λιάκος απίστευτες πόζες;;;!!Είναι τέλειος!!!!
ο δικός μου ρε γμτ γιατί μόνο όταν ήταν μικρός 'στηνόταν'???
έχω απίθανες φωτος του μικρός! τώρα όταν δει φωτογραφική μηχανή στέκεται κ μόλις πας να τον τραβήξεις ή σκύβει, ή σηκώνει το κεφάλι ή το χειρότερο την γλύφει ή την κουτουλάει αν είναι κοντά! -
Sorry που ξεθάβω το παρακάτω..
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Επίσης έχε υπόψη σου ότι αυτοί οι σκύλοι παρασιάζουν συχνότατα, οφθαλμολογικές παθήσεις (εντρόπιο) και θέλουν πάρα πόλλή προσοχή και επίσης δεν υπάρχει εκτροφείο στην Ελλάδα και θα αναγκαστείς να το πάρεις από 'πετ-σοπ', μια επιλογή που εγκυμονεί πάρα πολλούς κινδύνους
... αλλά ξέρει κανείς γιατί εγκυμονεί πολλούς κινδύνους;
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Για να ήταν ποιο 'φυσικός' 'Κολοκοτρώνης' θα έπρεπε να είχε κ το πόδι σηκωμένο κ να..... 'δείχνει'
μπουάχαχαχα!!!Δε χρειάζεται να σηκώσει πόδι Νικόλα. Tρε μπανάλ! Δείχνει με την ουρά.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Για να ήταν ποιο 'φυσικός' 'Κολοκοτρώνης' θα έπρεπε να είχε κ το πόδι σηκωμένο κ να..... 'δείχνει'
μπουάχαχαχα!!!Δε χρειάζεται να σηκώσει πόδι Νικόλα. Tρε μπανάλ! Δείχνει με την ουρά.
Αχαχαχαχα!!!! ώσπου να φτάσω στην ουρά, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ένα πιο καθαρό σημείο της φώτο αχαχαχαχα!!!!
-
Έχω ένα Ελληνικό ποιμενικό (τσομπανόσκυλο) , που έφερε η αδερφή μου όταν ήταν 30 ημερών από τα Πιέρια . Τώρα είναι 20 μηνών και 71 κιλά . Τον φωνάζουμε Νταγιάν γιατί έχει ένα 'μπάλωμα' στο μάτι θυμίζοντας τον πρώην υπουργό εξωτερικών του Ισραήλ. Είναι καλός φύλακας αλλά αρκετά απότομος .Ζει σε αυλή φυσικά και όταν έχω επισκέψεις τον πηγαίνω στο πίσω μέρος γιατί δεν αφήνει κανένα να πλησιάσει την μικρή μου κόρη. Γενικά δεν είμαι ότι πιο έξυπνο έχω γνωρίσει σε σκύλο αλλά αγαπάει τα παιδιά μου και έχει μάθει να μην τρώει από ξένους . Μου αρέσει που έχει το ένστικτο του φύλακα χωρίς να τον έχω εκαπιδεύσει ποτέ για κάτι τέτοιο.
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?