-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πράγματι. Πατρινέ, πρέπει να έχεις εντυπωσιακά μεγάλο σπίτι.
Ρε πιπινοδασκαλε, πετας κατι ατακες ωρες ωρες που ουτε το πιο τσοχλανι πειραχτηρι απο τους μαθητες σου δεν θα σκεφτοταν να πει
Έτσι ήμουν ως μαθητής και δεν έχω αλλάξει πολύ ως δάσκαλος.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ωραια, να βρω ενα σπιτακι κα ιεγω που με τρωει το κρυο και η βροχη τον κακομοιροΚανενας δε φιλοτιμηθηκε να δωσει ενα κομματι ψωμι και στεγη σε ενα καημενο σκυλο ?
-
Του έχουν πετάξει κεφτέ με φόλα, αλλά δεν τον έπιασε.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Ωραια, να βρω ενα σπιτακι κα ιεγω που με τρωει το κρυο και η βροχη τον κακομοιρο
Κανενας δε φιλοτιμηθηκε να δωσει ενα κομματι ψωμι και στεγη σε ενα καημενο σκυλο ?
Για τον ratanplan μιλάς? Αυτός πέρα από το οτι ειναι πιο ηλιθιος και από τον ίσκιο του, είναι και πιο κουλός και από τον ίσκιο του. Δε θα αφήσει σπίτι όρθιο...
-
Ενα κομματι ψωμι να σου δωσουμε ,αλλα στεγη ποτε ,γιατι εσεις τα αδεσποτα εχετε συνηθισει να κανετε την αναγκη σας οπου ναναι κ μπορει να μας λερωνεις το χαλι .
Γενικα δεν ξερετε απο καλους τροπους . -
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Το τελευταίο τρεντ είναι τα σκιουράκια στην παρέα μου είναι τα σκιουράκια. Την αρχή έκανε η κοπελιά μου, αγόρασε ένα ζευγάρι και ακολούθησα και γω. Τρελαίνονται για ανάλατα ξηροκάρπια και φρούτα, είναι παιχνιδιάρικα αν σε συνηθίσουν και είναι απίστευτο το πού σκαρφαλώνουν αν τα αφήσεις σε ένα δωμάτιο που μπορείς να τα ελέγξεις.Το να τα βάλεις ξανά μέσα στο κλουβί είναι θέμα παιδείας. Τα δελεάζεις με ένα φυστίκι και απλά ακολουθούν το χέρι σου.
Μασουλάνε καλώδια κτλ;
Απο μυρωδια πως πανε; -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Ενα κομματι ψωμι να σου δωσουμε ,αλλα στεγη ποτε ,γιατι εσεις τα αδεσποτα εχετε συνηθισει να κανετε την αναγκη σας οπου ναναι κ μπορει να μας λερωνεις το χαλι .
Γενικα δεν ξερετε απο καλους τροπους .Εσενα θα σου κατουρισω και τα λαστιχα του αυτοκινητου
-
-
-
-
Ελληνικός ποιμενικός;;
Φανταστικό σκυλί. Είχε ένα ο γείτονας πριν χρόνια. Κάτασπρο. Μπέμπη τον φώναζε...Καθόταν και με κοιτούσε πίσω απ το φράχτη για να του πετάξω φαγητό...καταπληκτικό σκυλί!Μετά άρχισε να ζευγαρώνει τη δικιάμου τη σκύλα(μια ξεκ#λι@ρα ψευτοντόπερμαν που μας άφησε περί τα 70 κουτάβια...) και μας κατέστρεψε την περίφραξη...Τώρα σκυλιά γιοκ
Γάτες (καμια 10αριά στην αυλή)
Κοτούλες + κόκορας + κοκόρια-μελλοθάνατοι (καμιά φορά και πάνω από 50!)
τρεις σταχτόχηνες για φύλακες..
Και μια κουνέλα που παράγει συνεχώς...στιφάδο!Ε αυτά, δεν έχω άλλα!
-
παλι θα γινω ο σπαστικος μαλακας της υποθεσης αλλα δεν ζευγαρωνουμε τα σκυλια μας ποτε. αν δεν μπορουμε να τα ελεγχουμε, τα στειρωνουμε. ας κανουμε τουλαχιστον ο,τι μπορουμε ωστε να μην αυξανεται ο τεραστιος πληθυσμος των αδεσποτων...
αν θελουμε και αλλα σκυλακια (η νομοθεσια επιτρεπει μεχρι 2 ετσι κ αλλιως ) μπορουμε παντα να υιοθετησουμε απο τα χιλιαδες που υπαρχουν στις φιλοζωικες...
παρακαλω... μην ζευγαρωνετε τα σκυλακια σας
ειναι κριμα...
να υπενθυμισω επισης πως οσοι εχετε ρατσατα σκυλια, ενας λογος παραπανω να μην τα ζευγαρωσετε: δεν ειστε εκτροφεις, και ζευγαρωνοντας τα καταστρεφετε τη φυλη
αν παλι εχετε καποιο ημιαιμο, τι θα κανετε τα κουταβια; χιλιαδες ειναι αυτα που περιμενουν να υιοθετηθουν. δεν ειναι κριμα; -
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Ελληνικός ποιμενικός;;
Φανταστικό σκυλί. Είχε ένα ο γείτονας πριν χρόνια. Κάτασπρο. Μπέμπη τον φώναζε...Καθόταν και με κοιτούσε πίσω απ το φράχτη για να του πετάξω φαγητό...καταπληκτικό σκυλί!Μετά άρχισε να ζευγαρώνει τη δικιάμου τη σκύλα(μια ξεκ#λι@ρα ψευτοντόπερμαν που μας άφησε περί τα 70 κουτάβια...) και μας κατέστρεψε την περίφραξη...Τώρα σκυλιά γιοκ
**τρεις σταχτόχηνες για φύλακες.. **Και μια κουνέλα που παράγει συνεχώς...στιφάδο!Ε αυτά, δεν έχω άλλα!
Στο Καπιτώλιο μένεις ?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
παλι θα γινω ο σπαστικος μαλακας της υποθεσης αλλα δεν ζευγαρωνουμε τα σκυλια μας ποτε. αν δεν μπορουμε να τα ελεγχουμε, τα στειρωνουμε. ας κανουμε τουλαχιστον ο,τι μπορουμε ωστε να μην αυξανεται ο τεραστιος πληθυσμος των αδεσποτων...
αν θελουμε και αλλα σκυλακια (η νομοθεσια επιτρεπει μεχρι 2 ετσι κ αλλιως ) μπορουμε παντα να υιοθετησουμε απο τα χιλιαδες που υπαρχουν στις φιλοζωικες...
παρακαλω... μην ζευγαρωνετε τα σκυλακια σας
ειναι κριμα...
να υπενθυμισω επισης πως οσοι εχετε ρατσατα σκυλια, ενας λογος παραπανω να μην τα ζευγαρωσετε: δεν ειστε εκτροφεις, και ζευγαρωνοντας τα καταστρεφετε τη φυλη
αν παλι εχετε καποιο ημιαιμο, τι θα κανετε τα κουταβια; χιλιαδες ειναι αυτα που περιμενουν να υιοθετηθουν. δεν ειναι κριμα;Μα δεν άφησα κανένα αδέσποτο, δεν πέταξα κανένα στις ερημιές, δεν άφησα κανένα να ψοφήσει...
Συμφωνώ με το σκεπτικό σου, ωστόσο στην επαρχία ο κόσμος τα θέλει τα σκυλιά. Δεν πάνε χαμένα!
Κι να έπαιρνα ξανά σκύλο, σιγά μην έψαχνα ράτσα: ένα χαριτωμένο αδέσποτο απ το δρόμο θα μάζευα... -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ελληνικός ποιμενικός;;
**τρεις σταχτόχηνες για φύλακες.. **Και μια κουνέλα που παράγει συνεχώς...στιφάδο!Ε αυτά, δεν έχω άλλα!
Στο Καπιτώλιο μένεις ?
Οι άτιμες οι αλεπούδες φίλε μου...μην καταλάβουν κότες κοντά. Δε μένει φτερό! Αλλά με τις χήνες δεν πλησιάζουν με τίποτα...ούτε αλεπούδες, ούτε σκύλοι, ούτε...κλεφτοκοτάδες!
Παρένθεση: Το χω ξαναγράψει παλιά. Ξέρετε πως κλέβεται μια κότα;;
-
Επειδή είμαι γκαμήλα όπως ειπώθηκε αλλού , ιδού :
viewtopic.php?f=13&t=18868&st=0&sk=t&sd=a&start=180'
-
-
Δεν παίζεσαι
Ακόμη κι εγώ που θυμόμουν ΠΟΥ το χα γράψει, βαριόμουν να το ψάξω -
Σε 3 λεπτά παρακαλώ
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?