-
Προσοχή...δαγκάνει..
-
Ρίχνουμε και κανένα βούρτσισμα κάπου κάπου.
Ωραίος αλλά όταν βλέπω ζωντανό σε μπαλκόνι με μαρμαρα και μωσαϊκά, κάπως μου'ρχεται γμτ!
-
γερμανικο ποιημενικο..?ωραιο χρωμα ..!ετσι ειναι και η καλη μου..
θυληκο γερμανικο και εγω και κοκκινοπο. -
Δεν είναι σε μπαλκόνι.Οι σκάλες οδηγούν σε κήπο.
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
γερμανικο ποιημενικο..?ωραιο χρωμα ..!ετσι ειναι και η καλη μου..
θυληκο γερμανικο και εγω και κοκκινοπο.Να κανονίσουμε κατάσταση άμα είναι....
-
Ο χρήστης navouxodonosoras έγραψε:
Δεν είναι σε μπαλκόνι.Οι σκάλες οδηγούν σε κήπο.γερμανικο ποιημενικο..?ωραιο χρωμα ..!ετσι ειναι και η καλη μου..
τι ηλικια εχει..??εμενα 15 μηνων...
-
Oσοι εχουν labrador retriever φανερωθειτε. Θελω πληροφοριες για την ιδιοσυγκρασια τους
Eπισης ποσο κοστιζει και που μπορω να βρω original (μην ειναι καμια διασταυρωση ). Δεν ξερω, αλλα τα pet shops δεν τα πολυεμπιστευομαι -
Ο χρήστης navouxodonosoras έγραψε:
Δεν είναι σε μπαλκόνι.Οι σκάλες οδηγούν σε κήπο.γερμανικο ποιημενικο..?ωραιο χρωμα ..!ετσι ειναι και η καλη μου..
αμα δεν της αρέσει ο κύριος του navouxodonosoras (σόρρυ ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος ) έχω κι εγώ γερμανικό ποιμενικό, κούκλο 4,5 χρονών, λίγο τσαμπουκάς, αλλά οκ, άντρας είναι !
-
μην σπρωχνεστε....ενας ενας...ειναι λιγο μικρη μετα το καλοκαιρι θα βγουμε για αναζητηση αντρα..!!!
τη χρωμα ειναι το δικο σου..?τον εχεις ζευγαρωσει ποτε ..?? -
εκτοσ απο την καλη μου εχω και αυτα τα δυο αγγελουδια..!!
εγω ολα μου τα σκυλια τα εχω παρει απο εκτροφεια εκτος απο το λυκοσκυλο που το εφερα απο ουγγαρια και την maggy ενα μικρο πινσερακι που βρηκα στην Ναξο και το μαζεψαμε με την κοπελα μου..!!
ασε που ειναι και κλεφτες στα pet shop...!! -
μην σπρωχνεστε....ενας ενας...ειναι λιγο μικρη μετα το καλοκαιρι θα βγουμε για αναζητηση αντρα..!!!
τη χρωμα ειναι το δικο σου..?τον εχεις ζευγαρωσει ποτε ..??Ναι μία φορά. Οσο για τα χρώματα, είναι τα κλασσικά ενός Γερμανικού ποιμενικού, μαύρη πλάτη και καφέ ανοιχτό από κάτω. Με το πολύ εκφραστικό βλέμμα:
Βλέπεις φωτογένεια [η μύτη όλο χωμα είναι από τα παιχνίδια στον κήπο ]
-
red_army7
Πολυ δυνατα σκυλια, γεματα ενεργεια, πολυ φιλικα και παιχνιδιαρικα, δενονται ιδιαιτερα ισχυρα με το αφεντικο τους. Ειναι σαν...ανθρωποι!
Αν εχεις χωρο, προχωρα με κλειστα ματια... Μη σε ξεγελασει το μικρο μεγεθος του κουταβιου...Οταν μεγαλωσει, εφ'οσων σηκωθει στα δυο του ποδια για να σε αγκαλιασει, σου ριχνει ενα κεφαλι και βαλε... (εγω ειμαι 1,87 και με περναει ακριβως ενα κεφαλι.) -
red_army7
αυτή η ράτσα θέλει πολλή εξάσκηση, γιατί αλλιώς παχαίνουν και γίνονται χάλια. Εάν δεν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο ξέχνα τα -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
red_army7
αυτή η ράτσα θέλει πολλή εξάσκηση, γιατί αλλιώς παχαίνουν και γίνονται χάλια. Εάν δεν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο ξέχνα ταΑπο ελευθερο χρονο αλλο τιποτα
red_army7=Μεγας κηφηνας που τρολαρει στα φορουμς
-
-
τι ηλικια εχει..??εμενα 15 μηνων...
Είναι 5 αδέλφια στα 5 χρόνια.
Μίκρουλα είναι ακόμα.Στα δύο χρόνια είναι καλά να την...διαιωνίσεις!Προστέθηκε πρίν λίγο καιρό κ ένα κουταβάκι, που το βρήκαμε κοντά μας.
Εδώ βόσκουν...
Εδώ το βλέμμα ενός φύλακα..
-
κουκλακια...
-
Δεν ξέρω τι κατοικίδιο συντηρείτε φίλτατοι...
Πέρασα, όμως, σήμερα το πρωί από τα 'ευγενή βορειότατα προάστια' (Δροσιά, Διόνυσος, κ.ο.κ.) και μπορώ να σας πω τι κατοικίδια **δεν **συντηρούν οι 'συμπολίτες' μας. Μιλάμε για την πρωτεύουσα των αδέσποτων σκύλων. Πολλά, πάρα πολλά όμορφα ζώα, παρατημένα, εγκατελειμένα από τους ευγενείς φιλόζωους, να τριγυρνούν στους δρόμους με τις επαύλεις των πολλών εκατομμυρίων και των άπειρων Range R....
Σιχτίρ -
Ίδια συμπεριφορά σε ζωάκια υπάρχει σχεδόν παντού και σε άλλες περιοχές της Αττικής και της χώρας γενικότερα.
Αγοράζουν ότι είναι στη 'μόδα', θυμήσου τι είχε γίνει όταν βγήκε η ταινία 'Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας' και μόλις τα βαρεθούν τα παρατάνε.
Κάπου είχα διαβάσει ότι το ψάρι κλόουν απειλήθηκε σοβαρά με αφανισμό όταν βγήκε η ταινία 'Νemo' (ή λεγόταν διαφορετικά ) γιατί όλοι (σε όλο το 'χορτασμένο' κόσμο)έτρεχαν να αγοράσουν τέτοια ψαράκια.Συμπέρασμα οι κινηματογραφικές ταινίες κάνουν κακό στη πανίδα.
-
Δε διαφωνώ στο ότι γενικά φερόμαστε στα κατοικίδια σαν αντικείμενα που περνάει η μοδα τους. Ωστόσο, πρέπει να πω ότι τόσα πολλά (μα πάρα πολλά! μέσα στη μια ώρα που γυρνούσα στην περιοχή μέτρησα τουλάχιστον σαράντα!) μαζεμένα δεν έχει τύχει να ξαναδώ.
-
Ηρθε η ωρα να γραψω και εγω για τα κατοικιδια μας...
Ο πατερας μου απο το 1993 ειναι κυνηγος (εγω 4 χρονων τοτε)...
Απο το '94 εχουμε σκυλο στην οικογενεια μας...
Τωρα εν ετην 2008 εχουμε 3 σκυλια 2 καθαροαιμα Αγγλικα Ποιντερ και ενα Αγγλικο Σεττερ...
Πλεον δεν μπορω να φανταστω τη ζωη μου χωρις σκυλο αφου εμαθα να ζω με αυτους...PS:Ασε που τα ζωακια εχουν περισσοτερο μυαλο και καρδια απο ορισμενους διποδους που θελουν να λεγονται ανθρωποι...
PS2:Σκοπευω να ανεβασω φωτογραφιες συντομα αν και εσεις θελετε...Φιλικα Αλεξανδρος
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?