-
τωρα αμα εχει αμεση σχεση δε ξερω...
παντως εαν δε γεννησει η λυση ειναι μονοδρομος...
-
Ο χρήστης makisma έγραψε:
Τη δικια μου την εγχειρησαμε τον περασμενο φλεβαρη (αφαιρεση ο,τι ειχε σχεση με το φυλο της) επειδη ειχε πυο στη μητρα, κατα πασα πιθανοτητα επειδη δεν ειχε ζευγαρωσει.
Σε ποιο νοσοκομειο την πηγες?
ειναι καλα το τωρα?εμενα οταν περασε τυφο η λυκαινα μου την ειχα παει στο χαλανδρι σε εναν !!αμα σε ενδιαφερει στειλε pm να σου δωσω τηλ και οδο
-
Μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος κανένα ΚΑΛΟ νοσοκομείο
για ζώα για να αντιμετωπίσω την γέννα της λύκαινας μου?
( Μένω στο Χαλανδρι)
Είναι λίγο μεγάλη και ανησυχώ.(Ο γιατρός μου αδυνατεί λόγω
υγείας) Αν έχουμε κανένα δοκιμασμένο, βάλτε καμιά φωνή
ρε παιδιά .Και βέβαια χωρίς καμία προσωπική σας ευθυνη.Καπου στην Λ. Πεντελης ειχαμε εμεις το δικο μας αν δεν βρεις τπτ πες μου να ρωτησω την μανα μου...αν και ελπιζω να βρεις γιατι ουτε στη μανα μου θελω να θυμησω το γεγονος....ουτε να σε στειλω καπου...που ο δικος μας δεν την εβγαλε καθαρη....οχι οτι φταινε οι γιατροι, αλλα ψυχολογικα και μονο εγω δεν θα το συστηνα
-
Παιδιά ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρων σας.
Φίλε **ratanplan ** σε καταλαβαίνω .Εμείς δεν μπορούμε
να πούμε την λέξη σκυλί, και λέμε , το
Και θα ήθελα να πω στους φίλους charmak66 και
**Adis4gr ** ότι ούτε κι εγώ μπορώ να καταλάβω τι σχέση
έχει το αν γέννηση η όχι, με όλα τα προβλήματα που μας λένε
οι γιατροί ότι μπορούν να δημιουργηθούν, αν δεν γεννήσει .
Απλά< παπαγαλίζω >κι εγώ ότι μου λένε -
makisma, εύχομαι να έχουμε θετική έκβαση...
-
Παιδιά ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρων σας.
Φίλε **ratanplan ** σε καταλαβαίνω .Εμείς δεν μπορούμε
να πούμε την λέξη σκυλί, και λέμε , το
Και θα ήθελα να πω στους φίλους charmak66 και
**Adis4gr ** ότι ούτε κι εγώ μπορώ να καταλάβω τι σχέση
έχει το αν γέννηση η όχι, με όλα τα προβλήματα που μας λένε
οι γιατροί ότι μπορούν να δημιουργηθούν, αν δεν γεννήσει .
Απλά< παπαγαλίζω >κι εγώ ότι μου λένεκαι η δικια μας δε γεννησε και χρειαστηκε επεμβαση...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος κανένα ΚΑΛΟ νοσοκομείο
για ζώα για να αντιμετωπίσω την γέννα της λύκαινας μου?
( Μένω στο Χαλανδρι)
Είναι λίγο μεγάλη και ανησυχώ.(Ο γιατρός μου αδυνατεί λόγω
υγείας) Αν έχουμε κανένα δοκιμασμένο, βάλτε καμιά φωνή
ρε παιδιά .Και βέβαια χωρίς καμία προσωπική σας ευθυνη.Καπου στην Λ. Πεντελης ειχαμε εμεις το δικο μας αν δεν βρεις τπτ πες μου να ρωτησω την μανα μου...αν και ελπιζω να βρεις γιατι ουτε στη μανα μου θελω να θυμησω το γεγονος....ουτε να σε στειλω καπου...που ο δικος μας δεν την εβγαλε καθαρη....οχι οτι φταινε οι γιατροι, αλλα ψυχολογικα και μονο εγω δεν θα το συστηνα
Εντάξει, πες τώρα πού πηγαίνεις εσύ...
-
**taurus εγραψε **
[quote]Εντάξει, πες τώρα πού πηγαίνεις εσύ... [/quote
Εγώ είχα έναν Λευτέρη Κο….. που είχε το ιατρείο του
στην Παπανικολη πρώτα. Τώρα έχει πάει στην Πεντέλη -
Αχ... δε με έπιασες...
Στο βλακόσκυλο, τον ratanplan απευθυνόμουν. -
ΩΧΧΧΧ... ΤΟ χασα!!! αστο .... αλλου βρεχει που λεμε.ΟΚ taurus
-
Ο χρήστης x-origin έγραψε:
pinky γενικό είναι το κακό! βάζοντας να ζευγαρώσει το σκυλάκι σου και φέρνοντας στον κόσμο άλλα σκυλάκια.. αυτά θα πάρουν την θέση άλλων αδέσποτων σκυλιών που είναι σε λίστα αναμονής…300.000 με 400.000 είναι ο αριθμός των αδέσποτων που καταλήγουν σε κάδους σκουπιδιών ,στις ρόδες των αυτοκίνητων! παντως αν μπορουσες να το αποφύγεις θα ηταν καλυτερο και συμβουλεψε τους φιλους σου που θέλουν τα σκυλακια απο το σκυλο σου...να παρχουν ενα απο το δρόμο καλυτερο καλο θα κανουν!
Έχεις δίκιο.
-
-
μικρυνε την λιγο..
γλυκες ειναι!
-
ενα λιονταρι με 75 αλογα
-
Τη δικια μου την εγχειρησαμε τον περασμενο φλεβαρη (αφαιρεση ο,τι ειχε σχεση με το φυλο της) επειδη ειχε πυο στη μητρα, κατα πασα πιθανοτητα επειδη δεν ειχε ζευγαρωσει.
Σε ποιο νοσοκομειο την πηγες?
ειναι καλα το τωρα?Το παιδι ειναι μια χαρα, και το ιδιο ευχομαι και για το δικο σου. Την ολη διαδικασια την ανελαβε εξ' ολοκληρου η γιατρος της και την επεμβαση την εκανε (μαλλον) στο ιατρειο. Με την ιδια διαδικασια εγινε και η στειρωση του νεου μελους της οικογενειας, μια γατουλα κοντα πεντε μηνων τωρα.
Για νοσοκομειο, οταν ειχε παθει γαστρεντεριτιδα πριν δεκα περιπου χρονια τη ειχαμε παει στην εταιρεια προστασιας ζωων, καπου στην Ιερα Οδο.
-
Ο χρήστης mikerrgp έγραψε:
ενα λιονταρι με 75 αλογαε βαλε φωτο...
-
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
@treasureΕχω ενα θηλυκο καφε δαλματιας 13 χρονια τωρα, τη ζευγαρωσαμε μια φορα και δωσαμε τα μικρα σε φιλοζωους δωρεαν.
.........
Εγινε αστερακι και μας κοιταει απο ψηλα η Δαναη..
-
-
λυπαμαι vrax!
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?