-
takiskoym
Thn Αλφα την αγόρασα το Νοέμβριο, πρώτη δημοσίευση έκανα πριν από 2 εβδομάδες!! και μάλιστα στο θέμα 'Επιταγχύνσεις εν Κινήσει'!!
Και στο διάστημα αυτό έγιναν ουκ ολίγες συζητήσεις για την Alfa (159-BRERA-8C-KAMAL-GT-Uniair ...)
Άρα δεν βλέπω που ζητώ επιβαιβέωση!!
Μήπως πρεπει να διερωτηθείς ότι απαντώ σε επιθέσεις?
Ο lkar με ρώτησε γιατί τόσα πολλά για την άλφα ( no problem lkar )
Εδώ τόλμησα να πώ κάτι για το Megane και τον ημιάκαμπτο άξονά του και αμέσως κάποιος και καλά έκανε και αντέδρασε .
Εδώ συζήτηση κάνουμε και απόψεις γράφουμε που είναι το κακό?
-
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
Ε! ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί σχεδόν πάντα ζητάμε απο τους άλλους επιβεβαίωση των προσωπικών μας επιλογών.μα διοτι αν οι επιλογες που κανουμε μας 'δικαιωνουν' κοινωνικα, τοτε αισθανομαστε πιο υπερηφανοι και 'σωστοι'....
Φιλε (δεν αναφερομαι σε καποιον συγκεκριμενα) γνωριζεις εσυ γιατι αγορασες το ταδε αμαξι? Αν ναι, τοτε γιατι καθεσαι και εξηγεις 100000 λογους για τους οποιους μας δικαιολογεις την επιλογη σου??? Καλα εκανες, καλοριζικο και αντε γεια!
μα με το ζορι να βγαλουμε καλυτερο ενα αυτοκινητο που ειναι μια μεγαλωμενη 147 με το κοστος ενος Audi??? Aκομη και αν ετσι ειναι τα πραγματα, και τι εγινε λοιπον?
κοιταξτε να χαρειτε το αμαξι που αγορασατε και τα πολλα λογια ειναι φτωχεια.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ε! ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί σχεδόν πάντα ζητάμε απο τους άλλους επιβεβαίωση των προσωπικών μας επιλογών.
μα διοτι αν οι επιλογες που κανουμε μας 'δικαιωνουν' κοινωνικα, τοτε αισθανομαστε πιο υπερηφανοι και 'σωστοι'....
Φιλε (δεν αναφερομαι σε καποιον συγκεκριμενα) γνωριζεις εσυ γιατι αγορασες το ταδε αμαξι? Αν ναι, τοτε γιατι καθεσαι και εξηγεις 100000 λογους για τους οποιους μας δικαιολογεις την επιλογη σου??? Καλα εκανες, καλοριζικο και αντε γεια!
μα με το ζορι να βγαλουμε καλυτερο ενα αυτοκινητο που ειναι μια μεγαλωμενη 147 με το κοστος ενος Audi??? Aκομη και αν ετσι ειναι τα πραγματα, και τι εγινε λοιπον?
κοιταξτε να χαρειτε το αμαξι που αγορασατε και τα πολλα λογια ειναι φτωχεια.
Σπύρο αν με ξέρατε προσωπικά και βγαίναμε έξω και σας τα έπρηζα για την Alfa τότε ναι θα ίσχυαν αυτά που λες για κοινωνική καταξίωση
Αλλά εδώ ουτε με ξέρετε ούτε θα με μάθεται ποτέ!!
Άρα τι κοινωνική καταξίωση να αποκτήσω από ένα acount σε φόρουμ!!!
Μην τρελλαθούμε!!
Α να σε πληροφορήσω ότι στην εταιρία μου (23 εργαζόμενοι) περάσαν μήνες για να μάθουν ότι πήρα αμάξι!! και αυτό γιατί δεν μου αρέσει να παινεύομαι!! και να το διατυμπανίζω!!
Το να νομίζεις ότι το παινέυομαι ανώνυμα στον κυβερνοχώρο !!!! είναι τουλάχιστον αστείο!!
Τώρα αν δεν γραφόταν τόσα πολλά εναντίον της GT δεν θα ανέλυα όλα αυτά!!!
Εδώ συζητάμε και όπως θα μου άρεσε να ακούσω μια συζήτηση πχ για τα + - του RX8 ή της νέας 3άρας έτσι αναλύω κι εγώ το αμάξι μου!!
**Εσύ σπύρο κατηγορείς το δικό μου!!!
Είδες να κατηγορώ εγώ το δικό σου? Ποιός είναι λοιπόν ο πορωμένος **
Είδες να κατηγορώ άλλα μοντέλα και να λέω πχ πως είναι βάρκες-κουβάδες κλπ!!!
Εξέφρασα μια γενική κρίση για τα μικρά αμάξια χωρίς όμως να λέω ότι είναι και 'μαλ..κές αμάξια'
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Φίλε dpolal
Ναι το Vectra το GTS , Megane cc και 307CC είναι αντίπαλοι της GT!!!Γιατί αυτός που θέλει ένα σπορ σε κουπέ μορφή δεν θα πάρει το λεξικό της αυτοκίνησης για να δει τον απόλυτο ορισμό ενος καθαρόαιμου κουπέ.
Σίγουρα είναι δίπορτα αμάξια, με ξεχωριστό στυλ, και έχουν και γενικό περίγραμμα κουπέ!!
Ένας αγοραστής άνετα μπορεί να έχει τα παραπάνω στις επίλογές του!!!!
Ακόμα και το 93 sport sedan παρόλο που είναι sedan για μένα κοντράρει της GT!! σαν target group!! Οπως και το HONDA ACCORD 2.0 SR!!
Όχι φίλε, εδώ είσαι 100% λάθος.
Άλλο κουπέ και άλλο σπόρ σεντάν, επίσης άλλο κουπέ και άλλο κουπέ-κάμπριο...
Δεν είναι το ίδιο.Απλά παραθέτεις κάποια μοντέλλα άλλων εταιριών για να μεγαλώσεις την λίστα σου επειδή έχουν περίπου το ίδιο μέγεθος ή κοστίζουν τα ίδια πάνω κάτω χρήματα...
Εγώ θεωρώ ότι την GT την κοντράρουν τα
Opel Astra GTC (όχι φυσικά τα 1,4+ 1,6 αλλά τα 1,8 και 2,0Τ ή και το OPC)
Peugeot 206RC
Megane coupe (το δίπορτο στην ουσία) αλλά πάλι όχι τα 1,4+1,6 αλλά το 2,0
Honda Civic TypeR...
Citroen C4 VTS 2.0Mήπως να δούμε τώρα πόσα απίδια βάζει ο σάκκος;;;;;;;
Έχω άδικο;;;;
Για σένα μπορεί, για άλλους όχι.
Την γνώμη μου λέω. -
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Όταν η ειρωνία είναι 90% και τα αντεπιχειρήματα 10% αυτό δεν τιμά το φόρουμ !!Αυτός είναι ο λόγος που έκοψα την ενότητα της Φ1 εντελώς, παρότι με ενδιέφερε πολύ, και ο λόγος που δεν έγραψα εδώ ακόμα...
Πάντως με έπεισαν οι φίλοι μας πως πληρώνω πολλά για την συντήρηση της 156 μου...
Παρεμπιπτόντως είναι 2400 κυβικά τουρμποντήζελ, της έχω κάνει 22.000 χιλιόμετρα, ενώ την πήρα με 73500 και τα έξοδα ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ (σέρβις + καύσιμα) είναι λιγότερα από τα έξοδα του Ίμπιζα στα ΠΡΩΤΑ (καινούριο!!) 22.000 χιλιόμετρά του, κι ας φοράει χιλιάρη κινητήρα...Επίσης με έπεισαν πως μου έχει βγάλει πολλά περισσότερα προβλήματα από τα άλλα αμάξια που έχουμε, συμπεριλαμβανομένων και μερικών Γκολφ...
Για τα προβλήματα των άλλων μπορώ να γράψω βιβλίο. Για της Άλφα... Ε, μάλλον θα είμαι τίγκα στο πρόβλημα και για αυτό δε θυμάμαι ΚΑΝΕΝΑ! Σαφώς και οι άλλοι ξέρουν καλύτερα!Babbis, χώνεψέ το, όσο σου αρέσουν τα ιταλικά αυτοκίνητα είσαι λεπρός, παράλογος, και κορόιδο, αφού σου αρέσουν σαπάκια, που από επιδόσεις σέρνονται, είναι πανάκριβα σε σχέση με τον ανταγωνισμό τους (Λάντα, Ντάτσια, Πόλσκι, άντε το πολύ και κανένα Ντάτσουν 20ετίας, απόδειξη η ΝτάτσουνΑλφα Άρνα), είναι διαρκώς χαλασμένα, και καλύτερα να πηγαίναμε και με τα πόδια που λέει ο λόγος από το να πάρουμε ιταλικό.
Ακούς εκεί ιταλικά. Ανοίχτε τα μάτια σας ρεεεεεεε!!! Κοροϊδάρες!!! Πάρε και πετάτε τα λεφτά σας σε ιταλικούς κουβάδες!!!!
Πάρτε κανένα Γκολφ σαν την μάνα μου να δείτε τι θα πει ποιότητα και αξιοπιστία!!!
-
Δεν κατηγορησα κανεναν και κανενα αυτοκινητο.
Ουτε με νοιαζει ουτε θελω να μαθω αν θελεις να αυτο-επιβεβαιωθεις. Αν δεις εγραψα οτι δεν αναφερομαι σε καποιον συγκεκριμενα (και το εννοω).Τωρα αν εσυ θιχτηκες με αυτα που γραφτηκαν, επειδη μαλλον ταυτιζεσαι, με ενα συγκεκριμενο αυτοκινητο, τοτε δικο σου προβλημα.
Ειχα Ιταλικο, τωρα εχω Ισπανικο, δεν ξερω τι θα εχω μετα. ΔΕΝ εχω κανενα απολυτως κολημα με τα αυτοκινητα και με τις 'μαρκες'. Επιλεγω αυτο που μου αρεσει και ταιριαζει με αυτα που εγω ζηταω απο ενα αυτ/το. Το τι θα πουν οι αλλοι για το αμαξι μου ΔΕΝ με νοιαζει, αρκει που εγω ξερω γιατι το αγορασα.
Τωρα αν εσυ θελεις να πεισεις ολο το φορουμ οτι κατεχεις την αληθεια, και εμεις απλα σου επιτεθομασστε (και καλα), παει αλλου το θεμα....
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
takiskoymThn Αλφα την αγόρασα το Νοέμβριο, πρώτη δημοσίευση έκανα πριν από 2 εβδομάδες!! και μάλιστα στο θέμα 'Επιταγχύνσεις εν Κινήσει'!!
Και στο διάστημα αυτό έγιναν ουκ ολίγες συζητήσεις για την Alfa (159-BRERA-8C-KAMAL-GT-Uniair ...)
Άρα δεν βλέπω που ζητώ επιβαιβέωση!!
Μήπως πρεπει να διερωτηθείς ότι απαντώ σε επιθέσεις?
Ο lkar με ρώτησε γιατί τόσα πολλά για την άλφα ( no problem lkar )
Εδώ τόλμησα να πώ κάτι για το Megane και τον ημιάκαμπτο άξονά του και αμέσως κάποιος και καλά έκανε και αντέδρασε .
Εδώ συζήτηση κάνουμε και απόψεις γράφουμε που είναι το κακό?
Φίμε Babbis, κατ'αρχάς να πώ ότι λόγω του ότι ποτέ δεν είχα Ιταλικό αυτοκίνητο, όχι για κανένα ιδιαίτερο λόγο, έτσι απλά δεν έτυχε, για τούτο και δεν μπορώ να έχω άποψη επι του θέματος. Απλά ακούω απόψεις εκατέροθεν χωρίς αυτές ποτέ να επιρειάζουν την προσωπική μου άποψη. Για παράδειγμα αν γούσταρα Alfa Romeo θα αγόραζα Alfa Romeo έστω κάτω απο τις χειρότερες κριτικές. Διαβάζοντας όμως όλο το post και με τον τρόπο που τα γράφεις, μου θυμήζεις το μύθο για το παιδί της ελαφίνας και αυτό της κουκουβάγιας. Το θέμα λοιπόν δεν είναι το τι γράφεις, αλλά το πώς. Αν για παράδειγμα έγραφες τις εντυπώσεις σου για το συκγεκριμένο μοντέλο, θα διαβαζόταν απο όλους εδω στο forum και άλλοι θα συμφωνούσαν και άλλοι δεν θα συμφωνούσαν. Είμαι σύγουρος ότι εάν μετά την πρώτη σου γραφή βγαίνανε καμιά δεκαριά και σου απαντούσαν για την πόσο άριστη επιλογή έκανες και άλλα τέτοια εκεί θα τελείωνες και θα αισθανόσουν απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή σου. Ελα όμως που δεν έγινε έτσι. Και τότε εσύ επανέρχεσαι να υποστηρίξεις την επιλογή σου με χίλια-δυό άλλα επιχειρήματα. Δεν νομίζω ότι σου ζήτησε κανείς να το κάνεις. Αγόρασες αυτό που σου άρεσε, και το χαίρεσαι προσωπικά εσύ. Τώρα αν για άλλους η επιλογή σου δε λέει, πρόβλημά τους και όχι δικό σου. Ομως και απο την άλλη σε όλους μας αρέσει κάποτε να δικαιώνουν κάποια προσωπική μας επιλογή. Ετσι βγαίνουμε στο forum ρίχνουμε το θέμα και περιμένουμε τις αντιδράσεις. Αν είναι ευνοικές τότε δικαιώνουμε απόλυτα τον εαυτό μας για την επιλογή που κάναμε. Αν όχι τότε πρέπει να αποδείξουμε σε όλους τους άλλους το πόσο άσχετοι είναι. Βλέπεις ο εγωισμός μας δεν μας αφήνει ΄και πολλά περιθώρια.
Για να τελειώνω. Διαβάζοντας όλο το post, και πάντα απο τις γραφές των άλλων, μάλλον έκανες λάθος που προτίμησες ένα τέτοιο μοντέλο. Απο την δική σου την πλευρά, πολύ καλά έκανες και το αγόρασες! Είναι προσωπική σου επιλογή. Εσύ το πλήρωσες εσύ θα το χαίρεσαι. Και εγώ σου εύχομαι να είναι καλοτάξιδο και να κάνεις πολλά-πολλά και χαρούμενα χιλιόμετρα.Και βέβαια δεν είσαι ο μόνος μέσα εδώ. Για δες πόσοι βγαίνουν και ρωτάνε π.χ. 'με τόσα τι να αγοράσω? '
Τάκης!
-
Κάποιος έγραψε ότι είμαστε όλοι ενήλικες.
Μπορεί αλλά κάνουμε σα μικρά παιδιά.'το δικό μου', 'το δικό σου', 'έχει κύρος' (άλλη παράμετρος τούτη πάλι...), 'δεν έχει κύρος', 'είναι πανέμορφο', 'όχι ρε το άλλο είναι κουκλί', 'στο δρόμο είναι τρένο', 'σιγά ρε, το άλλο είναι ..ιντερσίτυ' ..και πάει λέγοντας.
Το αυτοκίνητο του 'χ' είναι καλύτερο/χειρότερο από του 'ψ'.
Ε και;;;
-
Φίλε GeorgeTabs σου εύχομαι να έχεις πολλά ακόμα απροβλημάτιστα χιλιόμετρα όπως και οι υπόλοιποι εδώ στο φόρουμ!!
Φίλε dpopal ,
Πρώτα πρώτα με γεια το Α3! Το θεωρώ από τα πιό όμορφα χατσμπακ και σου εύχομαι να το χαρείς!!
Και προσοχή στα λιμανάκια!!Για την κατηγοριοποίηση σέβομαι την άποψη σου αν και διαφωνώ!!
Στον σημερινό αυτοκινητόκοσμο(ωραίο αυτό τώρα μου ήρθε)
υπάρχουν τόσε πολλές κατηγορίες αυτοκινήτων που πολλές φορές υπάρχουν κοινά πεδία δράσης!!
Εγώ προσωπικά (δεν είμαι αλάθητος) θεωρώ πως υπαρχουν οι κατηγορίε;ς ως προς το μέγεθος και μετά ως προς τη φιλοσοφία.
Έτσι η GT που είναι η κουπέ της 156 και όχι της 147( σε μέγεθος περνάει και την παλιά 3άρα 4,88μ και την 156!!!) ανήκει στο segment D
Στο ίδιο segment ανήκουν και τα 93-vectra-Accord.
Επίσης ως φιλοσοφία το 93 sport sedan και το Accord SR(όχι το απλό αλλά αυτό με το 225 λάστιχο, 17' ζάντα , και πολλά μαρσπιέ) είναι κοντά στην GT που με την σειρά της δεν είναι καθαρόαιμο κουπέ όπως το ΤΤ, 350Ζ!!
Άρα κάπου εκεί πιστεύω πως υπάρχει κοινό έδαφος σύγκρισης!!
Πολλοί πήγαν για 156 και έφυγαν με GT αυτό λέει κάτι
Το Megane 307 ναι ανήκουν στο Segment C αλλά οι συγκεκριμένες εκδόσεις τους σαν μέγεθος πλησιάζουν την Gt. Kαι ναι είναι κουπέ εξού και το cc=cabrio-coupe
Αντίθετα δεν θα τολμούσα να συγκρίνω της GT με το Passat-Laguna-C5 γιατί έχουν πιο οικογενειακό προσανατολισμό!!
Τα αμάξια που αναφέρεις είναι μίνι βολίδες και πολύ καλές μάλιστα και κανένα αμάξι είτε έιναι το MONDEO-407-3 SERIES-S40-AVENSIS-C CLASS-GT-TT κλπ δεν τα κοντράρει όσον αφορά τον λόγο
Ίπποδύναμη προς τιμή!!!
Αυτά και πάλι με γεια το Α3
-
Φίλε Τάκη
Μου αρέσε ο τρόπος που μιλάς και δείχνει ότι έχεις επίπεδο σαν άνθρωπος άσχετο αν συμφωνώ ή διαφωνώ με αυτά που λες
Για το ότι στηρίζω το αμάξι μου θέλω να σου πω πως μόνο σε ένα ποστ σε αυτή την συζήτηση αναφέρθηκα σε αυτό και δεν απάντησα σε κρίσεις εναντίον του!!
Επίσης δεν χρειάζομαι από κανένα συφχαρητήρια για την επιλογή μου!! Είμαι μεγάλο παιδί και ξέρω τι πήρα!! Αν είναι δυνατόν να αγοράζω αμάξι και να λέω:
' Ρε ας ρωτήσω αν έκανα καλά τους άλλους στο internet'
Δηλαδή γιατί όταν ανοίγουμε μια συζήτηση πρέπει να μας καταλογίζουνε ότι ζητάμε κοινωνική καταξίωση? και επιβεβαίωση!!?
και πάλι σε ευχαριστώ για το ύφος σου , μου αρέσει να συζητάω έτσι
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
Δηλαδή η 159 θα ξεκινάει απο τα 30 ?
Τώρα το έμαθες; 29+κάτι για την ακρίβεια υπολογίζεται!
Τους έχω ικανούς !
Πάντως για να αποδίδω και τα εύσημα ακόμα θυμάμαι την ***λα απο την 156 GTA.
Αυτή μάλισταΓια να είμαστε δίκαιοι πάντως, η 159 θα ξεκινάει και από 1900 κυβικά οπότε δικαιολογείται κάπως η όποια αύξηση.
-
ο gto έγραψε:
15 η 147 και 18-19 η 156. !!
Να σου θυμίσω ότι μιλάμε για αρχαίο πια 1.6 sedan.
Δηλαδή η 159 θα ξεκινάει απο τα 30 ?Φίλε μου gto απο αυτά που λες φαίνεται ότι δεν το έχεις ψάξει και πολύ...
15.000 η 147;;;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ουτε με νοιαζει ουτε θελω να μαθω αν θελεις να αυτο-επιβεβαιωθεις. Αν δεις εγραψα οτι δεν αναφερομαι σε καποιον συγκεκριμενα (και το εννοω).Τωρα αν εσυ θιχτηκες με αυτα που γραφτηκαν, επειδη μαλλον ταυτιζεσαι, με ενα συγκεκριμενο αυτοκινητο, τοτε δικο σου προβλημα.
Ειχα Ιταλικο, τωρα εχω Ισπανικο, δεν ξερω τι θα εχω μετα. ΔΕΝ εχω κανενα απολυτως κολημα με τα αυτοκινητα και με τις 'μαρκες'. Επιλεγω αυτο που μου αρεσει και ταιριαζει με αυτα που εγω ζηταω απο ενα αυτ/το. Το τι θα πουν οι αλλοι για το αμαξι μου ΔΕΝ με νοιαζει, αρκει που εγω ξερω γιατι το αγορασα.
Τωρα αν εσυ θελεις να πεισεις ολο το φορουμ οτι κατεχεις την αληθεια, και εμεις απλα σου επιτεθομασστε (και καλα), παει αλλου το θεμα....
Απαντάω μόνο και μόνο επειδή γράφεις αμέσως μετά από εμένα:
Σε ποιον αναφέρεσαι;; -
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Φίλε dpopal ,Πρώτα πρώτα με γεια το Α3! Το θεωρώ από τα πιό όμορφα χατσμπακ και σου εύχομαι να το χαρείς!!
Και προσοχή στα λιμανάκια!!Για την κατηγοριοποίηση σέβομαι την άποψη σου αν και διαφωνώ!!
Στον σημερινό αυτοκινητόκοσμο(ωραίο αυτό τώρα μου ήρθε)
υπάρχουν τόσε πολλές κατηγορίες αυτοκινήτων που πολλές φορές υπάρχουν κοινά πεδία δράσης!!
Εγώ προσωπικά (δεν είμαι αλάθητος) θεωρώ πως υπαρχουν οι κατηγορίε;ς ως προς το μέγεθος και μετά ως προς τη φιλοσοφία.
Έτσι η GT που είναι η κουπέ της 156 και όχι της 147( σε μέγεθος περνάει και την παλιά 3άρα 4,88μ και την 156!!!) ανήκει στο segment D
Στο ίδιο segment ανήκουν και τα 93-vectra-Accord.
Επίσης ως φιλοσοφία το 93 sport sedan και το Accord SR(όχι το απλό αλλά αυτό με το 225 λάστιχο, 17' ζάντα , και πολλά μαρσπιέ) είναι κοντά στην GT που με την σειρά της δεν είναι καθαρόαιμο κουπέ όπως το ΤΤ, 350Ζ!!
Άρα κάπου εκεί πιστεύω πως υπάρχει κοινό έδαφος σύγκρισης!!
Πολλοί πήγαν για 156 και έφυγαν με GT αυτό λέει κάτι
Το Megane 307 ναι ανήκουν στο Segment C αλλά οι συγκεκριμένες εκδόσεις τους σαν μέγεθος πλησιάζουν την Gt. Kαι ναι είναι κουπέ εξού και το cc=cabrio-coupe
Αντίθετα δεν θα τολμούσα να συγκρίνω της GT με το Passat-Laguna-C5 γιατί έχουν πιο οικογενειακό προσανατολισμό!!
Τα αμάξια που αναφέρεις είναι μίνι βολίδες και πολύ καλές μάλιστα και κανένα αμάξι είτε έιναι το MONDEO-407-3 SERIES-S40-AVENSIS-C CLASS-GT-TT κλπ δεν τα κοντράρει όσον αφορά τον λόγο
Ίπποδύναμη προς τιμή!!!
Αυτά και πάλι με γεια το Α3
Καταρχή σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...
Κατά δεύτερον πάλι σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να διαβάσεις το post μου για τις εντυπώσεις μου από το δικό μου αυτοκίνητο...Χωρίς να θέλω τώρα να κάνω τον έξυπνο θα ήθελα να σου πώ ότι αν η προσέγγιση σου στο άρθρο για αυτοκίνητο που έχεις πλησίαζε την δική μου, δηλαδή καθαρά οδηγικές εμπειρίες και άλλες εντυπώσεις ίσως να πετύχαινες πολλά περισσότερα από την μεχρι τώρα πορεία που έχει πάρει το άρθρο σου...
Το λέω αυτό επειδή και εγώ πριν αποφασίσω για το δικό μου έψαξα και διάβασα και πίστεψε με, είτε για το Α3, είτε για το Golf με τον ίδιο κινητήρα οι απόψεις που βρήκα εδώ αλλά και αλλού ήταν από μαύρες μέχρι άστα να πάνε.
Καλό μεν αλλά...Ακριβό...Πάναργο κλπ κλπ κλπ...Παρόλα αυτά δεν πτοήθηκα (όπως και εσύ φυσικά ) και προχώρησα σε αυτό που μου έκανε κλίκ.
Στον δικό μου έρωτα με την πρώτη ματιά δηλαδή...Πιστεύω λοιπόν ότι αν έγραφες κάτι παρόμοιο (ειδικά μετά από τόσο καιρό που το έχεις άρα με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία) που να είναι φυσικά ρεαλιστικό και ακριβές τότε κανένας μα κανένας ΔΕΝ θα σου έλεγε κουβέντα...
Και ίσως και να έκανες πολλούς που σου αντιτάχθηκαν (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) να ξανασκεφτούν και ίσως αλλάξουν λίγο τις απόψεις τους.Αυτά και πάλι καλές διαδρομές.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Κάποιος έγραψε ότι είμαστε όλοι ενήλικες.
Μπορεί αλλά κάνουμε σα μικρά παιδιά.'το δικό μου', 'το δικό σου', 'έχει κύρος' (άλλη παράμετρος τούτη πάλι...), 'δεν έχει κύρος', 'είναι πανέμορφο', 'όχι ρε το άλλο είναι κουκλί', 'στο δρόμο είναι τρένο', 'σιγά ρε, το άλλο είναι ..ιντερσίτυ' ..και πάει λέγοντας.
Το αυτοκίνητο του 'χ' είναι καλύτερο/χειρότερο από του 'ψ'.
Ε και;;;
Στην δημοσίευση για την GT , ως κάτοχος την κρίνω σε όλους τους τομείς που μπορώ να σκεφτώ.
Ναι την εκθειάζω!!
Διαβάστε το όμως και πείτε μου που λέω πως είναι καλύτερο από καποιο άλλο!! Που λέω ότι το δικό μου είναι καλύτερο από του χ!!
Απλά λέω πως είναι πολύ καλό!! πουθενά δεν είπα πως είναι καλύτερο από το Opel το 406 κλπ.
Ρε παιδιά το είπα και το ξαναλεω:
Το τελευταίο που με νοιάζει είναι αυτοεπιβεβαιωθώ σε ένα ανώνυμο φόρουμ!!! που δεν με ξέρει κανείς!!! ήμαρτον
Για όνομα του Θεού
Παρακολουθώντας διάφορες συζητήσεις έμαθα πολλά από τους συμφορουμήτες και απλά ήθελα να σας πω την άποψη μου για την Alfa!! η οποία είναι η μόνη μάρκα που δέχεται τόση επίθεση
Τόσο έγκλημα είναι αυτό?
Τότε να το κλείσουμε το φόρουμ και να μην μιλάμε για κανένα αυτοκίνητο και καμία μάρκα. Να αφήσουμε μόνο τα τεχνικά και όλα τα άλλα να φύγουν
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Παρακολουθώντας διάφορες συζητήσεις έμαθα πολλά από τους συμφορουμήτες και απλά ήθελα να σας πω την άποψη μου για την Alfa!! η οποία είναι η μόνη μάρκα που δέχεται τόση επίθεση
Τόσο έγκλημα είναι αυτό?
ΝΑΙ! Αν δεν βρίζεις την Άλφα είναι έγκλημα!
Σπέρνεις λανθασμένες απόψεις, και θα πάρεις κόσμο στο λαιμό σου...Άλφα Ρομέο = 666!!!
-
Φίλε dpolal,
Πιστεύεις ότι παρακάτω απαντήσεις ήταν αντίστοιχες με το ύφος μου?
Σοβαρά το λές αυτό?(από άλλη συζήτηση)
**Ε αφου στο απεδειξαν ο φιλος σου και ο κουνιαδος σου, τοτε γιατι το κανεις θεμα? **
**Έλεος !! , Λυπήσου μας. , Διαβάζεις αυτά που γράφεις ; , Με αυτά που βλέπουμε τι να πούμε
**
**
Παντως και καποια μερη του σωματος μας εχουν αρχισει να αποκτουν μεγαλο ειδικο βαρος (λογω πρηξιματος) απο ολες αυτες τις συζητησεις επι συζητησεων που ξεκινανε οσοι κατοχοι Alfa Romeo για να αυτοεπιβεβαιωθουν...
Ενταξει, ολα τα Alfa Romeo ειναι καλυτερα απο ολα τα αλλα αυτοκινητα και δεν πεταξατε τα λεφτα σας.
Ευχαριστημενοι?
**Το ότι ήμουν λίγο απόλυτος ωφείλεται στην απόλυτη επίθεση που δέχεται η Alfa. Δράση-Αντίδραση!! Θα μου πεις κι εγώ τι κάνω είμαι δικηγόρος της?
όχι βέβαια αλλά είπαμε ήθελα να εκφράσω τις απόψεις μου σε ένα ελέυθερο φόρουμ.Ο τίτλος της συζήτησης προιδέαζε για το περιεχόμενο. Δεν υποχρέωσα κανένα να τα διαβάσει.
Παιδιά όπως ο tiger, nickpaip, Giorgos, gfon, sirbasil, bimmer διαφωνήσανε και χάρηκα γι'αυτό!!
Ήθελα αντίλογο και διαφωνία για να βγει ένα νόημα.
Δηλαδή αν έλεγα ότι το χ ή το ψ αμάξι είναι ΓΤΠ!! τότε θα με είχανε επικυρήξει!! ή κρεμάσει!!
Πάντως δέχομαι την προτροπή σου και θα προσπαθήσω να είμαι λιγότερο απόλυτος next time
-
ειλικρινα, χωρις να θελω να υποτιμησω οποιονδηποτε, νομιζω οτι οσοι εχουν ιταλικα ειναι απο ψιλο-ασχετοι εως λιγο βλακες !!!
δεν εχω επειχηρηματα, δεν το στηριζω πουθενα συγκεκριμενα, μπορει να ειμαι θυμα διαφορων καταστασεων ακομα κ δαιμονισμενος αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.
η GT παρολα αυτα ειναι ομορφη κ εχει στυλ , αλλα μεχρι εκει.
-
Εγώ θέλω να πω πως όποιος μένει σε δρόμο που το όνομα έχει 14 γράμματα είναι κλέφτης!
Ούτε εγώ μπορώ να το στηρίξω, φέρτε μου και τον εξορκιστή (τον 1, το σήκουελ δε μου άρεσε ), αλλά έτσι πιστεύω πως είναι!
Παρόλα αυτά μερικοί μπορεί να κάνουν απλώς υπεξαιρέσεις και να καταδικάζουν τις ληστείες!
Βρε και να πιάσει Ιούνης!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Απαντάω μόνο και μόνο επειδή γράφεις αμέσως μετά από εμένα:
Σε ποιον αναφέρεσαι;;Γιωργο μιλαω γενικα εδω, και προφανεστατα οχι σε σενα παντως!
Περι Κύρους και ποιότητας της Alfa Romeo