-
ε ρε τυχερακηδες με τα MG.παιδια μην τα τρυπησετε,σκεπαστετα και σε λιγο καιρο θα εχουν συλλεκτικη αξια.ασε που δεν θα παρετε κανονικες πινακιδες αλλα φιλπα .και μαζι με αυτο θα δουμε το ασφαλεστερο 106 πεζο στο κοσμο.χρωματος μπλε με 19 rollbar.
για να γελασουμε και λιγο. -
ε ρε τυχερακηδες με τα MG.παιδια μην τα τρυπησετε,σκεπαστετα και σε λιγο καιρο θα εχουν συλλεκτικη αξια.ασε που δεν θα παρετε κανονικες πινακιδες αλλα φιλπα .και μαζι με αυτο θα δουμε το ασφαλεστερο 106 πεζο στο κοσμο.χρωματος μπλε με 19 rollbar.
Ο χρήστης ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ έγραψε:
για να γελασουμε και λιγο.???
Tι έγινε πάλι?
Θεόφιλε θα σε πείραζε να καταλάβουμε και οι υπόλοιποι τι συμβαίνει? -
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΤΟ ΑΛΛΟ , ΜΠΟΥΚΛΑΚΙΑ , ΜΗΠΩΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 19 ΖR , ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΛΟΓΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΜΕ ΡΟΛ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Α ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΜ ΤΖΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ , ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ , ΜΕ ΚΑΠΕΛΑΚΙ
-
Passat 1.8 προφανως ο Θεοφιλος αναφερεται στο κλεισιμο της Rover,ενω για το ασφαλεστερο μπλε 106 μαλλον αναφερεται στον 'dimos'
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Passat 1.8 προφανως ο Θεοφιλος αναφερεται στο κλεισιμο της Rover,ενω για το ασφαλεστερο μπλε 106 μαλλον αναφερεται στον 'dimos'ic
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΤΟ ΑΛΛΟ , ΜΠΟΥΚΛΑΚΙΑ , ΜΗΠΩΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 19 ΖR , ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΛΟΓΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΜΕ ΡΟΛ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΜ ΤΖΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ , ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ , ΜΕ ΚΑΠΕΛΑΚΙ
MG = MASTER GAFA
-
MG=MEGALI GANTEMIA....
-
ΤΟ ΚΟΒΕΙ Η ΛΟΓΟΚΡΗΣΙΑ .
Υ.Γ. ΜΕΧΡΙ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ .
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
MG=MEGALI GANTEMIA....Αν πραγματικά είναι έτσι, συμφωνώ μαζί σου.
ΔΙΑΦΩΝΩ όμως με τις άλλες απαντήσεις, δείχνουν ότι κάποιον περίμεναν στη γωνία και δεν καταλαβαίνω γιατί. Αν η διαφορά είναι προσωπική να βγούν να το πουν, διαφορετικά να θυμούνται ότι χωρίς τους αγώνες δεν θα τους ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους. (Κατσιφάρας)
kri.kri
-
Ο χρήστης kri.kri έγραψε:
MG=MEGALI GANTEMIA....
Αν πραγματικά είναι έτσι, συμφωνώ μαζί σου.
ΔΙΑΦΩΝΩ όμως με τις άλλες απαντήσεις, δείχνουν ότι κάποιον περίμεναν στη γωνία και δεν καταλαβαίνω γιατί. Αν η διαφορά είναι προσωπική να βγούν να το πουν, διαφορετικά να θυμούνται ότι χωρίς τους αγώνες δεν θα τους ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους. (Κατσιφάρας)
kri.kri
ΑΓΑΠΗΤΕ kri kri,
ΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ (ΠΕΡΙ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ) ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ POST,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Τ Ε Σ Σ Α Ρ Ω Ν ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ 25ΧΡΟΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Μπζζζζζζζζζζζζζζ.............
-
ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η SAIC (ΚΙΝΕΖΟΙ) ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ ΤΗΣ MG ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΤΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ (ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΙ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ MG ROVER ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΜW) ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ
MGS ΠΟΥ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΦΕΡΕΤΑΙ MIGAMISO
-
Πάλι καλά λοιπόν που ξεκίνησα τους αγώνες ΠΡΙΝ φτιαχτεί το φόρουμ, έτσι ώστε να μην μπορέσει ποτέ να μου τη βγει κανένα νεούδι φορουμάς!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Πάλι καλά λοιπόν που ξεκίνησα τους αγώνες ΠΡΙΝ φτιαχτεί το φόρουμ, έτσι ώστε να μην μπορέσει ποτέ να μου τη βγει κανένα νεούδι φορουμάς!!!γιώργη βασικά την γλύτωσες γιατι δεν είσαι πλέον ενεργός αγωνιζόμενος στα ελληνικά εδάφη αλλιώς θα σού'λεγα εγώ...αν θα την γλύτωνες έτσι πως έχουν ξεθαρέψει τα νεούδια
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Πάλι καλά λοιπόν που ξεκίνησα τους αγώνες ΠΡΙΝ φτιαχτεί το φόρουμ, έτσι ώστε να μην μπορέσει ποτέ να μου τη βγει κανένα νεούδι φορουμάς!!!
γιώργη βασικά την γλύτωσες γιατι δεν είσαι πλέον ενεργός αγωνιζόμενος στα ελληνικά εδάφη αλλιώς θα σού'λεγα εγώ...αν θα την γλύτωνες έτσι πως έχουν ξεθαρέψει τα νεούδια
Αν εννοείς τα νεούδια αγωνιζόμενους με μεγάλη χαρά να με πατήσουν!!!
Αν μπορέσουν καλώς να το κάνουν, ουδέν πρόβλημα! Καλύτερα συναγωνισμός και να χάσω, παρά κύπελλα του χασμουρητού!Αν εννοείς τα νεούδια φορουμάδες, όσο μιλάνε λογικά το δέχομαι, και ας διαφωνούμε, είτε είναι φορουμάδες από σήμερα, είτε από 01 Ιαν 1970, είτε έχουν τις δημοσιεύσεις του skullone, είτε είναι η πρώτη.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αν εννοείς τα νεούδια φορουμάδες, όσο μιλάνε λογικά το δέχομαι, και ας διαφωνούμε, είτε είναι φορουμάδες από σήμερα, είτε από 01 Ιαν 1970, είτε έχουν τις δημοσιεύσεις του skullone, είτε είναι η πρώτη.35 χρόνια φορουμίτες!
respect! -
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η SAIC (ΚΙΝΕΖΟΙ) ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ ΤΗΣ MG ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΤΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ (ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΙ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ MG ROVER ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΜW) ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ
MGS ΠΟΥ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΦΕΡΕΤΑΙ MIGAMISO
ΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ!!!
-
συνεταιρικά το έχετε το nick-name?
ε ρε τυχη