-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Τί λέει από επιδόσεις ο 2.0 FSI;
Δεν έχω ιδέα
απλώς σβέλτο (μετά από 500χλμ.) και ναι έχει διαφορά από το 1.6
35 περίπου άλογα παραπάνω που είναι από το 1.6 κάνουν πολύ μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις;
Στην αίσθηση που σου δίνει σίγουρα, αλλά οι επιδόσεις;ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ
ΠΑΛΙ....
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ 'DPOLAL' ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ!
ΟΥΤΕ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ !~
ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΤΟ 2.0 FSI ME TA 160 + hp(βλεπε DRIVE TEYX.11/2004)
ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΟΔΗΓΩ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΝΥΣΕΙ 3500 ΧΛΜ ΚΑΙ ΤΟ
ΕΧΩ ΤΣΙΤΩΣΕΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!
ΠΑΤΑΤΑ !
ΠΑΡΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ 1.6 ΠΑΝΩ - ΚΑΤΩ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !
KAI AN MPOREITE ΠΑΡΤΕ ΤΟ 1.4 FSI ( ΜΑΛΛΟΝ SE GOLF) DEN ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ 1.6 FSI ( ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑ ..ΕΕΕ!!)
ANTE KAI KALO ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ !αληθεια ο 2.0 απο ποτε βγαζει 160+ αλογα?εγω για 150 ξερω.παντως δεν εχουν ολοι την δυνατοτητα να αγορασουν το 2.0 tpapo.η αληθεια ειναι οτι το παρακανες
Χρειάζονταν αυτό το ειρωνικό ποστ προς τον dpolal φίλε tpapo...;;
-
Τι διαφορά έχουν 35 ίπποι και 5 κιλά ροπής;
1,8 δλ στο 0-100 2 δλ στο 1000μέτρο (πάνω από 100 μέτρα διαφορά)
1,3 δλ στο 80-110 με 3η
2,9 δλ στο 80-110 με 4η (μία αιωνιότητα και μία μέρα)
2,2 δλ στο 120-140 με 4η (ότι και πιο πάνω)
3,8 δλ στο 120-140 με 5η (το αυτό)
Που να υπήρχαν μετρήσεις του 1.6 με τους 102 ίππους...
τεύχη 393 & 408
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τι διαφορά έχουν 35 ίπποι και 5 κιλά ροπής;1,8 δλ στο 0-100 2 δλ στο 1000μέτρο (πάνω από 100 μέτρα διαφορά)
1,3 δλ στο 80-110 με 3η
2,9 δλ στο 80-110 με 4η (μία αιωνιότητα και μία μέρα)
2,2 δλ στο 120-140 με 4η (ότι και πιο πάνω)
3,8 δλ στο 120-140 με 5η (το αυτό)
Που να υπήρχαν μετρήσεις του 1.6 με τους 102 ίππους...
τεύχη 393 & 408
OK. Ευχαριστώ.
Δυστυχώς δεν μαζεύω τα περιοδικά με αποτέλεσμα όταν πρέπει να ανατρέξω πίσω για να βρω κάτι να μην έχω την δυνατότητα...
Δυστυχώς ακόμα γιατί δεν είχα την δυνατότητα να οδηγήσω και το 2.000 για να μπορώ να έχω άποψη για τις επιδόσεις... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τί λέει από επιδόσεις ο 2.0 FSI;
Δεν έχω ιδέα
απλώς σβέλτο (μετά από 500χλμ.) και ναι έχει διαφορά από το 1.6
35 περίπου άλογα παραπάνω που είναι από το 1.6 κάνουν πολύ μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις;
Στην αίσθηση που σου δίνει σίγουρα, αλλά οι επιδόσεις;ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ
ΠΑΛΙ....
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ 'DPOLAL' ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ!
ΟΥΤΕ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ !~
ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΤΟ 2.0 FSI ME TA 160 + hp(βλεπε DRIVE TEYX.11/2004)
ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΟΔΗΓΩ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΝΥΣΕΙ 3500 ΧΛΜ ΚΑΙ ΤΟ
ΕΧΩ ΤΣΙΤΩΣΕΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!
ΠΑΤΑΤΑ !
ΠΑΡΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ 1.6 ΠΑΝΩ - ΚΑΤΩ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !
KAI AN MPOREITE ΠΑΡΤΕ ΤΟ 1.4 FSI ( ΜΑΛΛΟΝ SE GOLF) DEN ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ 1.6 FSI ( ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑ ..ΕΕΕ!!)
ANTE KAI KALO ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ !αληθεια ο 2.0 απο ποτε βγαζει 160+ αλογα?εγω για 150 ξερω.παντως δεν εχουν ολοι την δυνατοτητα να αγορασουν το 2.0 tpapo.η αληθεια ειναι οτι το παρακανες
Χρειάζονταν αυτό το ειρωνικό ποστ προς τον dpolal φίλε tpapo...;;
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΩ ΚΑΝΕΝΑ ,ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑ ..!
ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ( 0-100,ΡΕΠΡΙΖ,ΤΕΛΙΚΗ ,ΡΟΠΕΣ ΚΤΛ...) ΑΙΣΘΗΤΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ 2.0 FSI ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ..
ΣΩΣΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ 'IKAR' ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΦΙΛΕ ΕΙΠΑ (ΒΛ.DRIVE 11/2004 KAI SYGKRITIKO ME BMW 120I )
ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΚΑΕΙ bP ΑΜΟΛΥΒΔΗ 95ΟΚΤ. ΓΙΑ 3500ΧΛΜ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΣΘΗΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ( ΟΧΙ... ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ...) ΣΕ ΜΕΝΑ TOYLAXISTON..TA PERISSOTERA ΧΛΜ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΡΙΣΑ-ΛΑΜΙΑ-ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑΝΑΠΑΛΙΝ .
ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΡΩΣΕΙ (>3250 ΧΛΜ) ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΜΕΤΑΞΥ ΒΟΛΟΥ - ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ .
ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ KLIMATISMO AUTO,2 ATOMA STHN 6H ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ 225...
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ -
Δηλ γύρω στο 210 με 215 πραγματικά...pas mal pas mal!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δηλ γύρω στο 210 με 215 πραγματικά...pas mal pas mal!ΑΝ ΣΚΕΦΘΕΙΣ ΟΤΙ 'ΕΙΧΑ ΑΚΟΜΗ ΓΚΑΖΙΑ' ,ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΑΧ ΤΕΛΙΚΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ 5η ΣΧΕΣΗ ,ΑΝ ΤΟ ΠΟΤΙΖΑ ΒΕΝΖΙΝΗ 100 ΟΚΤ.,ΑΝ ΕΚΛΕΙΝΑ ΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ,ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦ ....ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΤΑ 230ΧΛΜ ΔΗΛ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 220++
ΑΠΌΤΙ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ DRIVE (ΤΕΥΧΟΣ 11/2004)
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ. -
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
ΑΝ ΣΚΕΦΘΕΙΣ ΟΤΙ 'ΕΙΧΑ ΑΚΟΜΗ ΓΚΑΖΙΑ' ,ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΑΧ ΤΕΛΙΚΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ 5η ΣΧΕΣΗ ,ΑΝ ΤΟ ΠΟΤΙΖΑ ΒΕΝΖΙΝΗ 100 ΟΚΤ.,ΑΝ ΕΚΛΕΙΝΑ ΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ,ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦ ....ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΤΑ 230ΧΛΜ ΔΗΛ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 220++
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ.τη στιγμή που η εργοστασιακή είναι 210
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
ΑΝ ΣΚΕΦΘΕΙΣ ΟΤΙ 'ΕΙΧΑ ΑΚΟΜΗ ΓΚΑΖΙΑ' ,ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΑΧ ΤΕΛΙΚΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ 5η ΣΧΕΣΗ ,ΑΝ ΤΟ ΠΟΤΙΖΑ ΒΕΝΖΙΝΗ 100 ΟΚΤ.,ΑΝ ΕΚΛΕΙΝΑ ΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ,ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦ ....ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΤΑ 230ΧΛΜ ΔΗΛ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 220++
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ.Nαι, είναι γνωστό σε όλους ότι τα στρούμφ γράφουν από τα 210 και πάνω...
Μέχρι εκεί μπορείς να τρέξεις άνετα. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
non! ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ : 215ΧΛΜ ΤΕΛΙΚΗ & 9.1 0-100 ΓΙΑ SPORTBACK 2.0
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
και 210 του τρίθυρου. Από τα 215 στα 225 πραγματικά πχ θες +15% ισχύ ή κατηφόρα με μεγάλη κλίση.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
non! ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ : **215ΧΛΜ ΤΕΛΙΚΗ **& 9.1 0-100 ΓΙΑ SPORTBACK 2.0
και 210 του τρίθυρου. Από τα 215 στα 225 πραγματικά πχ θες +15% ισχύ ή κατηφόρα με μεγάλη κλίση.
Ποιο 'αεροδυναμικό' το Sportback με τις ράγες στην οροφή
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
IKAR ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΤΗ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.
ΟΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 220ΧΛΜ+ ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ
ΚΑΙ ΑΠΟ DRIVE(TEYXOS 11/2004) ..
ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ..ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ..ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΤΡΟΥΜΦ.. -
ΡΕ ΣΥ DPOLAL ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 'GALA' STO HXOSYSTHMA
AUDI CONCERT EXEIS ETSI ?ΤΣΕΚΑΡΕ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ.. -
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ..ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ..ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΤΡΟΥΜΦ..κατ' αρχήν δεν είναι ανάγκη να 'φωνάζεις'
hatchback 150 ίππων με πραγματική τελική σε ευθεία πάνω από 220 απλώς δεν υπάρχει. Μόνο κάποιο σεντάν λόγω καλύτερης αεροδυναμικής μπορεί να τα πιάσει, αλλά κι αυτό δύσκολα λόγω 'χαμηλής' ιπποδύναμης.
Αν το Drive το μέτρησε στη Θήβα, είναι εξ' ορισμού λάθος, γιατί η ευθεία είναι κατηφορική προς τη μία πλευρά (και φυσικά ανηφόρα αντίθετα). Οι μετρήσεις γίνονται και προς τις δύο κατευθύνσεις και βγαίνει μέσος όρος.
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
AUDI CONCERT EXEIS ETSI ?ΤΣΕΚΑΡΕ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ..Nα το δώ και θα σου πώ...
(Γράφε καλύτερα με μικρά επειδή τα κεφαλαία θεωρούνται ότι είναι σα να φωνάζεις)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ..ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ..ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΤΡΟΥΜΦ..κατ' αρχήν δεν είναι ανάγκη να 'φωνάζεις'
hatchback 150 ίππων με πραγματική τελική σε ευθεία πάνω από 220 απλώς δεν υπάρχει. Μόνο κάποιο σεντάν λόγω καλύτερης αεροδυναμικής μπορεί να τα πιάσει, αλλά κι αυτό δύσκολα λόγω 'χαμηλής' ιπποδύναμης.
Αν το Drive το μέτρησε στη Θήβα, είναι εξ' ορισμού λάθος, γιατί η ευθεία είναι κατηφορική προς τη μία πλευρά (και φυσικά ανηφόρα αντίθετα). Οι μετρήσεις γίνονται και προς τις δύο κατευθύνσεις και βγαίνει μέσος όρος.
Λαική παροιμία λεέι :' Και από τη μύγα ξύγκι..'
Icar εγραψα 220+ που σημαίνει βαριά 1-1,5 άντε 2 χλμ παραπάνω..ούτε 5 ούτε 10χλμ παραπάνω..τώρα ποιά ακριβώς είναι η κλιση της Θήβας τι να σου πώ ρε φίλε δεν γνωρίζω και ούτε και με ενδιαφέρει ..
Τώρα τις μετρήσεις του DRIVE τις εμπιστεύομαι περισσότερο από άλλων περιοδικών και μάλιστα όταν αυτές επιβεβαιώνονται και από μένα .
Φυσικά πάντα υπάρχει και η περίπτωση λάθους αλλά για τη συγκεκριμένη τελική μάλον πρέπει να είναι αυτή ( τα 220) -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
AUDI CONCERT EXEIS ETSI ?ΤΣΕΚΑΡΕ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ..Nα το δώ και θα σου πώ...
(Γράφε καλύτερα με μικρά επειδή τα κεφαλαία θεωρούνται ότι είναι σα να φωνάζεις)
Τι ειναι αυτο το gala?
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Λαική παροιμία λεέι :' Και από τη μύγα ξύγκι..'
Icar εγραψα 220+ που σημαίνει βαριά 1-1,5 άντε 2 χλμ παραπάνω..ούτε 5 ούτε 10χλμ παραπάνω..τώρα ποιά ακριβώς είναι η κλιση της Θήβας τι να σου πώ ρε φίλε δεν γνωρίζω και ούτε και με ενδιαφέρει ..
Τώρα τις μετρήσεις του DRIVE τις εμπιστεύομαι περισσότερο από άλλων περιοδικών και μάλιστα όταν αυτές **επιβεβαιώνονται και από μένα **.
Φυσικά πάντα υπάρχει και η περίπτωση λάθους αλλά για τη συγκεκριμένη τελική μάλον πρέπει να είναι αυτή ( τα 220)εσύ πως τις επιβεβαίωσες; με κάποια όργανα μέτρησης; με GPS; γνωρίζοντας τη διάσταση ελαστικών και τα γρανάζια της 5ης/6ης και του διαφορικού;
-
*Εβλεπα τώρα ένα νέο Α3 να περνάει μπροστά μου και σκεφτόμουν πόσο γρήγορα 'γέρασε' η σχεδίασή του ...χρειάστηκε να θυμηθώ ότι ήταν το 'νέο' μοντέλο... *
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
*Εβλεπα τώρα ένα νέο Α3 να περνάει μπροστά μου και σκεφτόμουν πόσο γρήγορα 'γέρασε' η σχεδίασή του ...χρειάστηκε να θυμηθώ ότι ήταν το 'νέο' μοντέλο... *mporei na exeis dikeio alla to protimw akoma apo to neo golf...
Audi A3 1.6FSI - πρώτες εντυπώσεις