-
Δες το οπως θες φιλε μου, δικαιωμα σου.
-
Ο χρήστης Autodelta έγραψε:
Συγγνωμη που βλεπω το ποτιρι 'μισογεματο' και οχι 'μισοαδειο' οπως πολλοι εδω μεσα..Το ποτήρι φίλε είναι μισογεμάτο εδώ και χρόνια και τώρα το μερό έχει εξατμιστεί πιά...
-
Απο την εφημεριδα Πελοποννησος
Πέφτει η καρώ σημαία
Τέσσερις μήνες απέχει η Αχαϊα από την έναρξη κατασκευής του Αυτοκινητοδρομίου. «Είμαστε ώριμοι να ξεκινήσουμε…» δηλώνει στην «ΠτΔ» ο πρόεδρος της εταιρίας Ευάγγελος Φλωράτος, και τονίζει ότι η Πάτρα βρίσκεται χιλιόμετρα μπροστά από τους ανταγωνιστές της στην κούρσα για την δημιουργία πίστας αγώνων ταχύτητας. Η αισιοδοξία του Ευ. Φλωράτου για την θετική εξέλιξη της υπόθεσης προέρχεται από την προεργασία που έχει κάνει, μακριά από το φως της δημοσιότητας. Στο χρονικό διάστημα που περίμεναν οι άνθρωποι της «Αυτοκινητοδρόμιο Α.Ε.» την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος που καθορίζει τις τεχνικές προδιαγραφές δημιουργίας και λειτουργίας αυτοκινητοδρομίων στην Ελλάδα, ο Ευ. Φλωράτος έκανε σειρά επαφών που θα εξασφαλίσουν την ομαλή συνέχεια του εγχειρήματος. Επαφές έγιναν με στελέχη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, που έχουν την ευθύνη της χορήγησης έγκρισης σκοπιμότητας και βιωσιμότητας. Το επόμενο βήμα είναι η έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Οικονομίας-Οικονομικών και Τουριστικής Ανάπτυξης για τις δαπάνες που δύναται να ενισχυθούν από τον Αναπτυξιακό Νόμο. Ο Ευ. Φλωράτος έχει ενημερώσει σχετικά τον Γενικό Γραμματέα Επενδύσεων και Ανάπτυξης, Κωνσταντίνο Μουσουρούλη, για τις κινήσεις της εταιρίας και την ωριμότητα του έργου. Η εξασφάλιση της έγκρισης σκοπιμότητας και της ΚΥΑ ανοίγει τον δρόμο για να λάβει η Αυτοκινητοδρόμιο την έγκριση επιδότησης του Ελληνικού Κέντρου Επενδύσεων, τα στελέχη του οποίου είναι υποχρεωμένα από το Νόμο να δώσουν απάντηση εντός 60 ημερών από την υποβολή του αιτήματος που θα δεχθούν. Η πορεία του έργου κινείται μέσα στα χρονικά πλαίσια που είχε θέσει η Αυτοκινητοδρόμιο Α.Ε. μετά την υπογραφή της σύμβασης με την «Iόνιος AE», η οποία είναι η κατασκευαστική εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή του έργου. Το αρχικό χρονοδιάγραμμα προέβλεπε έναρξη εργασιών την Άνοιξη ή το Καλοκαίρι του 2007. Για να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της κατασκευής του, θα χρειαστούν 20 μήνες. • Κτιριακές εγκαταστάσεις: Θα καταλαμβάνουν περισσότερα από 11.000 τετραγωνικά μέτρα. Σε αυτά θα περιλαμβάνονται τα pits, oι καμπίνες αναμετάδοσης, τα κτίρια διοίκησης & διεύθυνσης των αγώνων, ιατρείο, σταθμός A βοηθειών, 2 κατοικίες φυλάκων, εμπορικά καταστήματα, εκδοτήρια εισιτήριων, αίθουσες συνεντεύξεων, αίθουσες MME, εστιατόρια, χώρος φιλοξενίας, VIPS, αίθουσες χρονομετρήσεων, συνεδριάσεων αρχόντων αγώνα, ενημέρωσης, αστυνομικό σταθμό κ.λπ. • Tεχνικά χαρακτηριστικά της πίστας: Η τελευταία μελέτη της πίστας αναφέρει ότι θα έχει μήκος περίπου 4.000 μέτρα, θα διαθέτει 9 δεξιές στροφές, 7 αριστερές, μία εκ των οποίων είναι παραβολική, και 11 ευθείες. To πλάτος της πίστας είναι 12 μέτρα, εκτός από το τμήμα ευθείας εκκίνησης τερματισμού, που είναι 15 μέτρα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της FIA. • Χώροι διαφυγής: Θα υπάρχουν σε όλες τις στροφές για την ταχύτερη επέμβαση των μέσων παροχής βοήθειας και των συνεργείων σε περίπτωση ατυχήματος. Και στις δύο πλευρές της πίστας θα κατασκευαστούν μεταλλικά στηθαία και ψηλή περίφραξη, για την προστασία των θεατών από πιθανή εκτόξευση μεταλλικών κομματιών μετά από ατύχημα στην πίστα. • Οδοποιία εντός της πίστας: Προβλέπεται βοηθητικός δρόμος με ελάχιστο πλάτος έξι μέτρα για να εξυπηρετούνται οι αγωνιζόμενοι. Επίσης, προβλέπεται δρόμος πλάτους 8 μέτρων και μήκους 4 χιλιομέτρων για την κίνηση των θεατών, την πρόσβασή τους στους χώρους στάθμευσης του αυτοκινητοδρομίου και τις κερκίδες. Ένας άλλος δρόμος θα συνδέει το κτίριο ελέγχου του αγώνα, τα πιτς, τα ιατρεία, το ελικοδρόμιο κ.λ.π. Θα κατασκευαστούν χώροι στάθμευσης για περίπου 3.000 οχήματα. • Kερκίδες: Στην πρώτη φάση κατασκευής της πίστας προβλέπεται η κατασκευή 27.500 θέσεων (6.700 σταθερές θέσεις στην ευθεία της αφετηρίας και του τερματισμού). Η μελέτη προβλέπει την κατασκευή μέχρι και 80.000 θέσεων! ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Πέφτει η καρώ σημαία
**Παλι ??????????????....ας την σηκώσει καποιος ρε παιδια ..κριμα ειναι **
1# Ελληνικο - Αθηνα
2 # Kαλαματα
...διαβαστε να δειτε ποσο πολυ μοιαζουν τα δελτια τυπου ...εχει τρομερη πλακα
3 # ΟΡχομενος
http://sport24.gr/html/ent/160/ent.160160.asp4 # Χαλανδριτσα
5 # Ηρακλειο
-
Γενικα δηλαδη, τα ΔΤ τζαμπα ειναι
-
Από όλες πάντως, η χάραξη του Ελληνικού είναι η καλύτερη. Θα ήταν τέλεια αν είχε και υψομετρικές διαφορές.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Από όλες πάντως, η χάραξη του Ελληνικού είναι η καλύτερη. Θα ήταν τέλεια αν είχε και υψομετρικές διαφορές.Επειδη δεν ξερω την περιοχη αλλα υποθετοντας ότι ως πρωην αεροδρομιο ειναι Flat μου κανει τρομερη εντυπωση το εξης .
Η προσωμοιωση της πιστας που εχω ειναι απολυτη . Ειμαι 100 σιγουρος γιατι εγω εφερα σε επαφη τον σχεδιαστη της πιστας (κ.Σωτηροπουλο) με τον Ιταλο προγραμματιστη (Roberto Scandura)
Το ολο project προσομοιωθηκε απολυτα αφου ο φακελος της σχεδιασης σταλθηκε στην Ιταλια και η προσομοιωση εχει την ακριβη μορφη της υποθετικης πιστας ... ο κ. Σωτηροπουλος την ελεγξε και την ενεκρινε ως μηχανικος και τοπογραφος ....
Τωρα που στο καλο υπαρχει αυτη η υψομετρικη διαφορα που χαρακτηριζει το S2 και του δινει εναν απιστευτο αερα ...δεν ξερω ....
](http://img225.imageshack.us/my.php?image=elliniko4lm.jpg)
Την επομενη εβδομαδα θα κανω μερικους 'εικονικους ' γυρους και θα προσπαθησω να μετατρεψω το hotlap replay σε βιντεο , για να δειτε και εσεις πως θα ηταν η πιστα στο ελληνικο
-
Υπάρχει περίπτωση να την πάρουμε αυτή, να την κάνουμε μετατροπή και για τα δικά 'μας' sims;
edit: ENNOEITAI πως ο Scandura θα πάρει το credit για το original track building.
-
Και το F1-LIVE βλέπει πίστα στην Ελλάδα
http://www.f1-live.com/f1/en/headlines/ ... 4239.shtml -
....δεν μπορω να μιλησω για λογαριασμου αλλου
... αλλα ΝΑΙ μπορει να γινει με 3 τροπους
1 . να σου στειλω το dat αρχειο της πιστας και το track editor και να σε βοηθησω να μπορεσεις να διαβασεις τα παντα για καθε sector ( etsi να βγαλεις τα στοιχεια της πιστας μεσα απο την προσομοιωση και να την μεταφερεις στο track editor του sim που χρησιμοποιεις )
2 . να κανω εγω αυτο αντι για σενα
3 . να μου δωσεις 1 εβδομαδα να παρω τα σχεδια απο τον Scandura ( εχω πιο πολυ θαρρος στον Ιταλο αφου εδω και 2 χρονια - απο την Φαση του ελληνικου και μετα - επικοινωνουμε σχεδον 2 φορες την εβδομαδα (μεσω msn ) και εχουμε γινει καλοι φιλοι. Η συγκυρια ειναι πολυ καλη αφου απο τον Μαρτιο ο Roberto και εγω θα ειμαστε co-mods σε ενα πρωταθλημα F1 sims
-
ας πει καποιοις στα παιδια στην Νομαρχια οτι υπαρχουν ετοιμα δελτια τυπου ... μην σπανε το κεφαλι τους στο 'τι θα γραψουν'
ΥΓ ... ετσι οπως παει η φαση με τις πιστες στην ελλαδα και τα δελτια τυπου ...τα βλεπω να ειναι ετοιμες φορμες στην επομενη εκδοση του Word
-
οχι αλλο δεν αντεχουν τα στομαχια μας
και ο ψωμιαδης πιστα?
παιδια εχω ενα χωραφακι στην εβοια, το κανουμε πιστα? -
απολαυστικος δε , ηταν ο διαλογος στην πρωινη εκπομπη της ΝΕΤ οπου ο ανταποκριτης της Ξάνθος Χύτας την στιγμη που παει να κλεισει η συνδεση πεταει το νεο ....
*Χυτας - '.... και τελέιωνοντας να πουμε οτι ο κ.Ψωμιαδης εχει press conf σημερα και θα παρουσιασει την κατασκευη πιστας Φ1 στην θεσσαλονικη..'
Λυριτζης - '...και αλλη πιστα ? μα ποσες ειναι 4 ? ..'
Οικονομου - ' μα παιδια το θεμα εχει τελειωσει . Η πιστα γινεται στην Πατρα'
Λυριτζης - ' και δεν μου λες Ξάνθο ...η πιστα θα γινει οπως βγαινεις απο την υποθαλασσια ? '
Οικονομου - ' χε θα γινει η θεσσαλονικη ...Μονακο '
Χυτας ' ... ε ...το πρωτο βημα εχει γινει ...Ξερεις ποσο παει ενα εσπρεσακι στην παραλιακη ? ..'*
... ορε ατακα που θα ακουσουμε φετος ...!!!
-
'Εcclestone wants 20 races on future calendar
India, Russia, Greece and Singapore all aiming for F1
05/02/07 10:00Photo F1-Live.com
Zoom
Ecclestone pushing for 20 Grand Prix
Bernie Ecclestone at the weekend reiterated his desire to expand Formula One's annual calendar to 20 races by 2009.'At the moment we've got five countries waiting to see if we can put a race there,' Ecclestone said in Abu Dhabi, the scene for a new Grand Prix in 2009.
India, Russia, Greece and Singapore are among those at the top of Ecclestone's wish list as he tries to shift the sport's western Euro-centric tilt.
The 2007 calendar features 17 stops, after teams baulked at the unprecedented schedule of 19 races in 2005.
But Ecclestone, who also admitted that one or two night races are on the agenda, continued: 'We are aiming for 20 races.'
E.A.
Source GMM'http://www.f1-live.com/f1/en/headlines/ ... 0009.shtml
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
:ysterical: Και πολυ αργησε ....ας πει καποιοις στα παιδια στην Νομαρχια οτι υπαρχουν ετοιμα δελτια τυπου ... μην σπανε το κεφαλι τους στο 'τι θα γραψουν'
ΥΓ ... ετσι οπως παει η φαση με τις πιστες στην ελλαδα και τα δελτια τυπου ...τα βλεπω να ειναι ετοιμες φορμες στην επομενη εκδοση του Word
Μasturbation goes cloud, που λέει κι ένας φίλος μου.
Να δω τον Ψωμιάδη να μιλάει για Φ1 και τι στον κόσμο!
-
καντε και λιγο κρατει ρε παιδια με τις πιστες. Καθε βδομαδα θα θελουμε λαστιχα...
-
-
Εκπομπή για την πίστα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή στην ΕΤ3.
-
Ποιά είναι η Ιταλική τράπεζα που έχει έτοιμη ο Ψωμιάδης και θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή της πίστας???
-
Από ότι κατάλαβα εγώ, πλην της Πάτρας όλοι οι άλλοι μόνο θεωρείες είναι. Τίποτα χειροπιαστό δεν υπάρχει.
Ο Ψωμιάδης βέβαια δεν κολάει πουθενά. Τσατίστηκε που η Πάτρα είναι πιο μπροστά και είπε να περιμένουμε τον φάκελο της Θεσσαλονίκης που θα κάνει πάταγο. Ούτε λίγο ούτε πολύ είπε 'τι να μας πει και η Πάτρα'.
Θα φέρει λέει τα ταχύπλοα σκάφη στον Θερμαϊκό (αφού θα έχει φτιάξει την υποθαλάσσια και το μετρό) και επειδή τον εκνευρισανε πολύ οι Πατρινοί, στο τέλος είπε θα έχει και καρναβάλι στη Θεσσαλονίκη του χρόνου
Τρέμε Πάτρα!
Hellenic F1 Grand Prix