-
Ο χρήστης hyperion έγραψε:
.
Είναι κακό για το χώρο. Αν πιάσουμε εδώ μέσα ο καθένας να μιλήσει για κακές/επικίνδυνες διοργανώσεις αγώνωνπου έχει βιώσει, η λίστα με τις λέσχες δεν θα έχει τέλος και , είμαι βέβαιος ο ΑΟΘ ΔΕΝ θα περιλαμβάνεται σε αυτές.Τελικά αν αθροίσουμε τα θέματα που καταλήγουμε?
- Μεγάλη απόσταση από τη Αθήνα (σωστό).
- Δεν υπήρχε σκιά πέρισυ (σωστό αλλά είναι κάτι που θα μπορούσε να διορθωθεί φέτος).
- Δεν υπήρχε επαρκές νερό (αληθές για τα δοκιμαστικά του Σαββάτου όπου πήραν μέρος και τα μπουγελώματα (!!), λάθος για την Κυριακή που υπήρχε επάρκεια).
Αν αυτά αρκούν στο να ματαιωθεί (και για πάντα?) μια ανάβαση στη συμπρωτεύουσα ... τι να πω.
Περαστικά μας, για άλλη μια φορά εδώ πάνω.
Και έχω την αίσθηση ότι οι 'επιτυχίες' στους αγώνες στη Β. Ελλάδα θα συνεχιστούν στον αμέσως έπόμενο αγώνα.... Έτσι από διαίσθηση....
KAΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ…
ΑΝ Ο Α.Ο.Θ. ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ—ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΑΝΑΒΟΛΗ?? ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΣ ( ΟΔΗΓΟΙ- ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ – ΟΜΑΔΕΣ – ΚΡΙΤΕΣ – ΕΦΟΡΟΙ – ΛΕΣΧΕΣ – Ε.Θ.Ε.Α. ) ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ………ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Όλα, τελικά, δείχνουν ότι οι αγωνιζόμενοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, καυτηριάζοντας με το δικό τους τρόπο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την αποχή τους από τους αγώνες, το αυξημένο κόστος, καθώς και την έλλειψη φιλοξενίας.
Η κίνηση αυτή θα πρέπει να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου προς όλους τους εμπλεκόμενους και να μας κάνει όλους να καταλάβουμε ότι οι Έλληνες αγωνιζόμενοι, οι οποίοι θυσιάζουν το χρόνο τους, τα χρήματά τους, ενώ ταυτόχρονα πολλές φορές παίζουν τη ζωή τους στη ρουλέτα των ε.δ., έχουν άποψη αλλά και δύναμη η οποία, έχει ισχύ, επηρεάζει και παίρνει αποφάσεις.
Επομενο βημα της διαμαρτυριας θα ειναι η μαζικη συμμετοχη στην αναβαση Κυμης που πλεονεκτει γιατι γινεται... εδω κοντα και εχει περισσοτερα νερακια στον τερματισμο.
Ευγε πραγματικα, πλεον μετα τις λεσχες (ΑΟΠ, Μεγαρα) και οι οδηγοι γραφουν εκει που δεν πιανει μελανι μια προκυρηξη πανελληνιου πρωταθληματος γιατι ετσι τους αρεσει.
ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.
ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.
ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ.
ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΟΥ(ΡΕΥΜΑ-ΝΕΡΟ-ΚΑΦΕ-ΦΑΙ- ΤΟΥΑΛΕΤΑ).
ΕΧΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.
ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΩΦΩΝΟ.ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ(ΠΕΡΣΙ).
ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΟΔΗΓΩΝ.
ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΡΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑΚΙΑ!!!!!!!!
ΑΠΟΝΟΜΗ ΜΕ 2000 ΑΤΟΜΑ.
ΘΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΣΗ??????????
ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ
-
ΜΕΤΑ ΑΠΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΕΡΙ ΛΙΒΑΔΙΟΥ , ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ .......
ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ , ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ , ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΓΜΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ , ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΖΑΜΑΝΦΟΥΤΙΣΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ) ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΟΝΤΕ .
Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΕ ΥΓΙΩΣ ,(ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ ) ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ .
ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ (ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΠΡΙΟ ) ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΜΕΡΙΜΝΑ , ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΟΥΝ ΚΑΠΟΥ-ΚΑΠΟΥ , ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΙ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ .
-
Μήπως τα κάναμε λίγο μπάχαλο ????
Μπήκανε πολλά θέματα χωρίς λόγω .
α) θέμα ασφαλείας .
Δε νομίζω να υπάρχει ένας αγωνιζόμενος που να έχει αντίρρηση ότι ο Α.Ο.Θ μέχρι τώρα έχει δείξει τα καλύτερα στοιχεία από πολλές άλλες λέσχες σε θέματα ασφαλείας , και όντως του έχουν τύχη άσχημες οπότε δεν υφίσταται τέτοιο θέμα .
β) θέμα βόρειοι και νότιοι !!!!!!!!!
Τη αηδίες είναι αυτές ?????? εδώ και χρόνια περιμέναμε πως και πώς να πάμε Θερμαϊκού και δεθ μας άρεσε μας αρέσει και θα μας αρέσει και για τις διαδρομές αλλά πάνω από όλα η σιγουριά που μας εμπνέει η λέσχη σαν οργάνωση .
Στα ξενοδοχεία μονο ηταν το πρόβλημα .Και τώρα λέτε ότι σαμποτάρουνε και δεν θέλουνε τον Α.Ο.Θ ????? *** μέγα λάθος***
Οι διαμαρτυρίες των οδηγών ήτανε έντονες από την πρώτη ημέρα που ανακοινώθηκε το πρόγραμμαΑπλά πράγματα ένας αγώνας που δεν αρέσει σε 60 συμμετέχοντες και επιτρέψετε μου να πω ότι είναι μεγάλος ο αριθμός .
Και η άποψη μου είναι πολλά να κάνεις 600 και χιλ. για 8 χιλ. αγώνα και όταν βγαίνεις και λες τα προβλήματα σου ο μεν Σ.Ο.Α.Α** που ίσως θα πρέπει να πάρει μαθήματα από το Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε **κάνει μια ανακοίνωση του στυλ μη με ανακατεύετε ,
ενώ ενημερώθηκε από τους οδηγούς με λίστα ονόματα και τηλφ.
και κάποιοι κυρ. από τον Α.Ο.Θ αντί να πούνε παιδιά τα λάθη περσινά τα διορθώνουμε φέτος , βγαίνουν και μιλάνε για μπουγελόματα και χ…..καμε αν δεν ανέβετε .Μακάρι να είναι αυτή μια καλή αρχή για τους αγωνιζομένους και να μη σταματήσει εδώ , να έχει και συνέχεια γιατί τελικά εμείς τρέχουμε και εμείς πρέπει να κάνουμε κουμάντο ΜΕΣΩ Σ.Ο.Α.Α ( ) και Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε .
***Επιμένω ακόμα και τώρα στο σύνδεσμο , λίγο χρόνο χρειάζονται ακόμα ***
Γεια χαρα !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
(ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΠΡΙΟ ).Θα μου το χτυπάς συνέχεια το κάμπριο κυρ Χρίστο; Μάλλον με πρωτιμούσες με το rallaκι εεε;
Σαφώς και οι οδηγοί έχουν μεγάλη δύναμη, αρκεί να την καταλάβουν... Η αρχή έγινε, μην τα αφήσετε τώρα! Μ.Σαλ.
-
Δεν υπήρξε καμιά **επιχορήγηση **προς τον ΑΟΘ, αλλά απλά εγκρίθηκε ένα **κονδύλιο **από την **Νομαρχία **για να φτιαχτεί ο δρόμος και να μπουν μπαριέρες. Και αυτό έγινε με πίεση από τον ΑΟΘ φυσικά. **Χωρίς να μπει τίποτα στο ταμείο του **....ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ 'ΜΕΤΟΧΟ' ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ!!!!
ΕΝΑ Δ' ΚΠΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Δεν υπήρξε καμιά **επιχορήγηση **προς τον ΑΟΘ, αλλά απλά εγκρίθηκε ένα **κονδύλιο **από την **Νομαρχία **για να φτιαχτεί ο δρόμος και να μπουν μπαριέρες. Και αυτό έγινε με πίεση από τον ΑΟΘ φυσικά. **Χωρίς να μπει τίποτα στο ταμείο του **....
ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ 'ΜΕΤΟΧΟ' ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ!!!!
To να κάνουμε εξυπνάδες κόβοντας λέξεις από κείμενο είναι εύκολο, και χρειάζεται νοημοσύνη παιδιού δημοτικού, αλλά σε ένα σοβαρό θέμα και forum (θέλω να πιστεύω) είναι εντελώς ανόητο.
ΕΝΑ Δ' ΚΠΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!
-
... Η αρχή έγινε, μην τα αφήσετε τώρα! Μ.Σαλ.[/quote]
TI NΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΑΝΩΛΑΚΙ ? ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ?
ΕΝΑ ΔΥΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑΜΕ , ΤΑ ΠΙΑΣΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΟΡΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΚΛΑΚΙΔΕΣ , ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΝΕ .!
-
Σενάριο:
Η ανάβαση παίρνει νέα ημερομηνία για Οκτώβριο ή Νοέμβριο.
Μέχρι τότε κάποιοι που ακολουθούν το πρωτάθλημα έχουν (για τον ένα ή τον άλλο λόγο) απώλειες βαθμολογικές από κάποια άλλη ανάβαση και αποφασίζουν τότε να τρέξουν στο Λιβάδι για να αναπληρώσουν βαθμούς.
Καλό και θεμιτό αλλά ...
Τότε θα έχουν εκκλείψει τα 'εγκλήματα' του ΑΟΘ, θα έχει μειωθεί η απόσταση Αθήνας-Θεσ/νίκης, ή μήπως δεν θα διψάνε (μιας και νερό αποκλείεται να πιουν εδώ)?Το αφήνω το σενάριο και θα το ξαναθυμηθούμε σε λίγους μήνες εάν και εφόσον...
Φιλικά και καλοπροαίρετα και μακριά από εμένα τα περί 'βορείων-νοτίων' ανόητα θέματα.
-
Σενάριο:Η ανάβαση παίρνει νέα ημερομηνία για Οκτώβριο ή Νοέμβριο.
Μέχρι τότε κάποιοι που ακολουθούν το πρωτάθλημα έχουν (για τον ένα ή τον άλλο λόγο) απώλειες βαθμολογικές από κάποια άλλη ανάβαση και αποφασίζουν τότε να τρέξουν στο Λιβάδι για να αναπληρώσουν βαθμούς.
Καλό και θεμιτό αλλά ...
Τότε θα έχουν εκκλείψει τα 'εγκλήματα' του ΑΟΘ, θα έχει μειωθεί η απόσταση Αθήνας-Θεσ/νίκης, ή μήπως δεν θα διψάνε (μιας και νερό αποκλείεται να πιουν εδώ)?Το αφήνω το σενάριο και θα το ξαναθυμηθούμε σε λίγους μήνες εάν και εφόσον...
Φιλικά και καλοπροαίρετα και μακριά από εμένα τα περί 'βορείων-νοτίων' ανόητα θέματα.
Δυστυχώς το σενάριο σου φίλε μου φοβάμαι ότι είναι σωστό .
Αλλά να χαρείς ,δεν είναι το θέμα τα 'νεράκια' , αλλά η συμπεριφορά .Όσο για το τελευταίο που δεν αφορά εσένα βέβαια ….διάβασε τα γραφόμενα κάποιων και θα καταλάβεις .
Oρφανός Στράτος.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
... Η αρχή έγινε, μην τα αφήσετε τώρα! Μ.Σαλ.TI NΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΑΝΩΛΑΚΙ ? ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ?
ΕΝΑ ΔΥΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑΜΕ , ΤΑ ΠΙΑΣΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΟΡΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΚΛΑΚΙΔΕΣ , ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΝΕ .! [/quote]
***Δε κατάλαβα Μπαρμπαστρουμφ, πια παιδάκια σου χαλάσανε οι Ορφανοί ????
Λιγάκι πιο σαφής για να ξέρω σε ποιον να ζητήσω και συγνώμη .... *** -
Ο χρήστης gpantelakis έγραψε:
Όλα, τελικά, δείχνουν ότι οι αγωνιζόμενοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, καυτηριάζοντας με το δικό τους τρόπο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την αποχή τους από τους αγώνες, το αυξημένο κόστος, καθώς και την έλλειψη φιλοξενίας.
Η κίνηση αυτή θα πρέπει να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου προς όλους τους εμπλεκόμενους και να μας κάνει όλους να καταλάβουμε ότι οι Έλληνες αγωνιζόμενοι, οι οποίοι θυσιάζουν το χρόνο τους, τα χρήματά τους, ενώ ταυτόχρονα πολλές φορές παίζουν τη ζωή τους στη ρουλέτα των ε.δ., έχουν άποψη αλλά και δύναμη η οποία, έχει ισχύ, επηρεάζει και παίρνει αποφάσεις.
Επομενο βημα της διαμαρτυριας θα ειναι η μαζικη συμμετοχη στην αναβαση Κυμης που πλεονεκτει γιατι γινεται... εδω κοντα και εχει περισσοτερα νερακια στον τερματισμο.
Ευγε πραγματικα, πλεον μετα τις λεσχες (ΑΟΠ, Μεγαρα) και οι οδηγοι γραφουν εκει που δεν πιανει μελανι μια προκυρηξη πανελληνιου πρωταθληματος γιατι ετσι τους αρεσει.
ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.
ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.
ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΩΦΩΝΟ.ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ(ΠΕΡΣΙ).
ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΟΔΗΓΩΝ.
ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΡΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑΚΙΑ!!!!!!!!
ΑΠΟΝΟΜΗ ΜΕ 2000 ΑΤΟΜΑ.
ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ
Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλους.
Συμφωνώ σε όλα τα αναγραφώμενα για τις παροχές τις κύμης που δεν είναι σε καμια περίπτωση λιγότερα απο αυτά που αναγράφεο ο Γ.παντελάκης.Θέλω όμως να θυμίσω σε όλους πως αυτές οι παροχές τις προσφέρει ο (Δήμος της κύμης) και όχι η λέσχη,και αν κάνω κάπου λάθος ας με διωρθώσετε.Έχω την περιέργια φέτος με τις 300κοσαρες των συμετοχών ποιες θα είναι οι παροχές τις καταξιωμένης λέσχης αναμφισβίτητα που θα τελέσει τον αγώνα,μιας και ο Σερ μανιατόπουλος είπε πως τα χρήματα πρέπει να γυρνάνε στους αγώνες.Στη Αγία Αννα τα 300 πήγανε στον βρόντο,Η θεσσαλονίκη είχε την ευχαρίστηση καποιας μείωσης που τελικά δεν στάθηκε ικανή να αναπληρώσει τα λάθη του παρελθόντος που γίνανε.Να δούμε λοιπόν τι μέλει γενέστε στην κύμη φέτος με τόσες παροχές απο τον δήμο και τι κίνητρα θα δώσει η λέσχη. -
[
TI NΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΑΝΩΛΑΚΙ ? ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ?
ΕΝΑ ΔΥΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑΜΕ , ΤΑ ΠΙΑΣΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΟΡΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΚΛΑΚΙΔΕΣ , ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΝΕ .! [/quote]
και το ειπα οτι εγω θα πληρωσω νυφη και τζα εγινε.εγω φταιω ο κοπανος που οταν σου εκανα μετατροπη απο γερο σε ufo δεν πηρα τροπετο απο αποσυρση. τωρα αντε να παρεις συνταξη που σε εκανα νεο μοντελο καταλυτικο. αλλα δεν θα κλαταρη η μπαταρια σου?σιγα μη φερω το yaris. ]
-
ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.
ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.
ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΟΔΗΓΩΝ.
ΑΠΟΝΟΜΗ ΜΕ 2000 ΑΤΟΜΑ.
ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ
και ξεχασες οτι δεν εχει 10 μπλοκα μεχρι να φτασουμε και ουτε ειναι η κυριακη του θωμα που θα κατεβαινει η σαρα και η μαρα και θα κανουμε 20 ωρες να γυρισουμε,απο την χαλκιδα εχει καθε λιγο πανο και αφισες και το ραδιο το λεει απο τωρα συνεχεια,τα ξενοδοχεια ειναι διπλα ,και εχει και κερκιδα για τους θεατες,και φυσικα μετα μας ρωτανε τι θα θελαμε του χρονου.και καθε χρονο ριχνουν και ασφαλτο.λοιπον κυριοι τι αλλο να θελουμε για να συμμετεχουμε?και τι μας νοιαζει εμας ποιος πληρωνει τα ξενοδοχεια.το αποτελεσμα μετραει.και κατι ακομα αυτο που φοβηθηκε ο σ.ο.α.α. μην γυρισει μπουμερανκ γυρισε αλλα αναποδα γιαυτο λοιπον μετα το δεδικασμενο ειναι μια καλη ευκαιρια να προχωρησει οπως πρεπει γιατι αλλιως οι ορφανομπουκλακοαγωνιζομενοι θα προσπαθησουν να αλλαξουν την υπογραφη του γερου. ετσι κιαλλιως εγω τουλαχιστον δεν εχω ορεξη μετα απο 250 αγωνες να πηγαινω να τρεχω σε κωμωδιες και φυσικα και να μην ξανατρεξω δεν με ενοχλει αλλα υπαρχουν και νεα παιδια που εχουν ορεξη και για αυτους παλευουμε.αντε ξυπνατε μπας και δουμε ασπρη μερα γιατι για να δουμε τωρα ασπρη μερα θα πρεπει να μας πλακωσουν στα γιαουρτια.θα ηθελα τελος να αναφερω και την αναφορα του αγγελου σταθακοπουλου στο site που γραφει γιατι και αυτος αλλα και ο μανωλης τουλαχιστον για τωρα γραψαν αληθειες.οριστε μεχρι και οι δημοσιογραφοι μαθαινουν τη δουλεια τους δεν πρεπει να μαθουν και οι λεσχες? αντε γεια λοιπον που λεει και ο γιατρος και παω για ανταλλακτικα για το γερο γιατι διαλυετε
-
ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑΚΙΑ......
ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ-ΦΙΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΣΩ ΣΗΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΒΑΔΙ (ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΙ)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ
-
Σενάριο:Η ανάβαση παίρνει νέα ημερομηνία για Οκτώβριο ή Νοέμβριο.
Καλό και θεμιτό αλλά ...
αν δεν κανω λαθος βαση κανονισμου οταν μια λεσχη δεν κανει τον αγωνα απο συμμετοχες ο αγωνας ακυρωνετε και δεν αναβαλετε αν κανω λαθος διορθωστεμε.
υσ.το σαββατοκυριακο θα ειμαι στη θεσσαλονικη για να δω τους φιλους μου οποιος αλλος θελει απο εδω μεσα να πιουμε καφε και να γνωριστουμε κερναω. -
Ο χρήστης manoliss έγραψε:
Σαφώς και οι οδηγοί έχουν μεγάλη δύναμη, αρκεί να την καταλάβουν... Η αρχή έγινε, μην τα αφήσετε τώρα! Μ.Σαλ.Σωστα αλοιγατορα μου, εχουν τεραστια δυναμη. Τη δυναμη να αλλαζουν την προκυρηξη του Πανελληνιου Πρωταθληματος που συμμετεχουν. Θα μου πεις και τι σε νοιαζει εσενα που ουτε τρεχεις, ουτε ακουμπας επαγγελματικα στο χωρο;
Δε με νοιαζει ρε φιλε Μανωλη αλλα (με οσο δικαιωμα εχει ενας απλος θεατης) εχω μια ερωτηση προς εσενα και κυριως προς την ΕΘΕΑ: Αληθεια σε αυτους που πρωταγωνιστησαν σε αλιωση προκυρηξης πρωταθληματος αξιζει να απονεμηθουν τιτλοι πρωταθλητη; Δεν ειναι αντιφατικο; Ποσο μαλλον οταν προκειται για πρωταθλητη Ελλαδος και το κυριο προβλημα ηταν ο τοπος διεξαγωγης του αγωνα μεσα στην Ελληνικη επικρατεια...
Παντως τωρα που το καλοσκεφτομαι ισως θα πρεπει να το κοπιαρει και η ομαδα μου το παραδειγμα. Στο κατω κατω που να τρεχουμε την Κυρικαη στην Κρητη, να χανουμε δυο μερες, να μη μας κερναει ο ΟΦΗ θρακοψωμα, να μη μας κοιμιζει τζαμπα, να μη μας βγαζει εξω το βραδι για γουστα και στην τελικη να ξοδευει η ομαδα μερικες χιλιαδες ευρω για εναν αγωνα πολο (ακουσον ακουσον) μολις 36 λεπτων. Απαπαπα, δεν κανουμε αποσβεση με τιποτα ενω ακομη χειροτερα δε θα εχει νερακια μετα το τελος του παιχνιδιου εκτος απο τα μεταχειρισμενα που θα μας εχουν ηδη πεταξει στην πισινα οι γνωστοι θεατες-καφροι. Για κουλουρακια ουτε λογος... Θα προτεινουμε λοιπον να αποβληθει ο ΟΦΗ απο το πανελληνιο πρωταθλημα γιατι στην τελικη ποσες Κρητικες ομαδες συμμετεχουν; Μονο μια! Ποσοι ειναι απο την ηπειρωτικη Ελλαδα; 11. Ε, να παν να παιξουν με τους αλλους Κρητικους και να μας αφησουν στην ησυχια μας, να παιζουμε οπου φτανει αυθημερον το πουλμαν μας.
Βεβαια οπως φανταζεσαι αν ποτε τολμουσαμε να ψελισουμε κατι τετοιο θα επεφταν οι πισινες απο τα γελια. Γιατι η πικρη αληθεια ειναι οτι οταν συμμετεχεις σε ενα πρωταθλημα ή γενικοτερα σε εναν θεσμο αποδεχεσαι καποιο πλαισιο (προκυρηξη) που διαγραφει τους κανονες του παιχνιδιου. Ειτε αυτο λεγεται προγραμμα αγωνων, ειτε τεχνικοι κανονισμοι, ειτε οτιδηποτε. Αλλα αυτο ισχυει στον κοσμο του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, οχι στο παραλογο που λεγεται Ελληνικοι αγωνες αυτοκινητου.
Αυτο το τελευταιο εξαιρετικα αφιερωμενο σε οσους ονειρευονται ομοσπονδιες και αναγνωριση απο την ΓΓΑ. Κυριοι εχετε αυτο που αξιζετε, ενα πραγμα που δεν ειναι σπορ, ειναι ενα σεριφατο που ο πιο φωνακλας καουμποι κανει οτι θελει. Ειτε αυτο σημαινει ακυρωση αγωνα, ειτε μεγαλυτερο βεντουρι, ειτε αλλο ελαχιστο υψος απο το εδαφος, ειτε οτιδηποτε. Η ιδια ιστορια με αλλους πρωταγωνιστες.
ΥΓ Βρισκω πολυ ειρωνικη την αναδειξη σε ηρωα καποιου που επιλεγει ενα χωρο για να συναγωνιστει συνανθρωπους του επειδη ξοδευει χρονο, χρημα και ενιοτε διακινδυνευει την ακεραιοτητα του. Τη τελευταια φορα που το τσεκαρα ολοι οι αθλητες μπαινουν στον εκαστωτε στιβο επειδη αυτοι συνειδητα το επιλεγουν. Αν αυτο ειναι ηρωικη σταση, τοτε η χωρα μας ειναι γεματη απο ηρωες.
-
ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ-ΦΙΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΣΩ ΣΗΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΒΑΔΙ (ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΙ)Αν μη τι αλλο χαρη στις ενεργειες σας (το σας δεν ειναι προσωπικο, συμπεριλαμβανει ολους οσους συμφωνουν με εσας) θα εχουν περιπου 0 ακομη ευκαιριες να σας πεισουν.
Τελοσπαντων, καλως ορισατε στο φορουμ. Φανταζομαι απο εδω και στο εξης θα συμμετεχετε ενεργα χαριζοντας μας μια ακομη ενδιαφεροσα οπτικη για οσα συμβαινουν στους Ελληνικους αγωνες.
-
Ο χρήστης ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ έγραψε:
και ξεχασες οτι δεν εχει 10 μπλοκα μεχρι να φτασουμε και ουτε ειναι η κυριακη του θωμα που θα κατεβαινει η σαρα και η μαρα και θα κανουμε 20 ωρες να γυρισουμε ...Και ειναι τοσο σοβαροι αυτοι οι λογοι που 73 πληρωματα δηλωσαν συμμετοχη στην Αμφικλεια την ιδια ακριβως ημερομηνια για να αντιμετωπισουν τα ιδια ακριβως προβληματα.
Τελικα ισως ειναι το ψητο στη σουβλα που κανει τη διαφορα;
-
Αληθεια σε αυτους που πρωταγωνιστησαν σε [b]αλιωση προκυρηξης πρωταθληματος[/
για να αλιωθη ενα προγραμμα πρεπει πρωτα αυτοι που το βγαζουν να ειναι σχετικοι και να ρωτανε τους αγωνιζομενους για να βγαζουν ρεζουμε αλλα επειδη ειναι ασχετοι η κομπιναδοροι η δεν ξερω τι αλλο ,καλα θα κανουν η να μαθουν η να πανε να πουλανε τυροπιτες .τωρα για τους αγωνιζομενους αν θα στεφτουν πρωταθλητες αστο σαυτους που αγωνιζονται [/color]
NΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ 100 ΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!